forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 12:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Чет Дек 09, 2010 11:48 pm 
Аватар

Днеска посетих Пикадилито на Туристо :smt003 Добро е, ама касите им много мижавки едни такива :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 12:04 am 
Аватар

Пържолет не знае,че дори и в Надежда и Толстой,свинете си бяха за червената книга,имаше 2 воени блока и там ако е имало някое прасе,даже имаха едно известно,Свинчо :lol: ,много любезен беше докато учех в Надежда,там дори локомотивците бяха повече от свинчовците,сега може вече и да не е така,все пак Илиянци привлече много работна ръка,от цялата страна,което е докарало и некое и друго прасе.Иначе когато бях дете,в моята махара имаше едно единствено прасе и врат му и нередовния му дядо :lol: ,и баш прасето,защото беше изключително нервно същество го спуквахме от бой и точно ни беше омръзнало да го товариме,той взе та се записа да тренира бокс,ебати грешкта,некак си по-авторитетно е да накажещ боксьор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 1:14 am 
tonko88 написа:
UL написа:
На мен лично ми е смешно защото специално в Стрелбище и Иван Вазов преди 7-8 години беше много синьо......най-вероятно хората са спрели да ходят по мачове обаче...иначе аз не мога да ти помогна, но със сигурност има хора от Южна София.

Смесени са, повече са левскари, но такива където не ходят по мачове (тука изключвам О'праз :smt003 ). Прасета има малко, там около Южния, обаче освен някоя друга драсканица, си траят, щото са яли боя.

Пред басейна Спартак колко бой са яли -справка мача им с Тулуза, Динамо, Омония...оттогава там ни гък ни мък.
Дори имаше едни след мача ни със Славия миналата година на ОК, които ни виждат в насрещното със синьото шалче, казват си любимото рефренче и си мислят, че няма да ги чуем, камо ли да обърнем. Е обърнахме и имаше бързи и яростни по Южния Парк. За тях нямаше червено, дясна лента, нямаше пешеходна пътека. Бягаха за живота си и накрая напук на всичко ги спря ушев точно преди да ги приклещим на светофара, та си отминахме спокойно :smt005 и гледахме в задното как само ни сочат.

На Попа след мача с Гент ни влизат 5 прасета на 2-ма човека с бутилки, боксове. Накрая ония се разбягаха към Борисовата градина и след 2 дена чета новина как лоши Левскари били нападнали "червени" прасета насред Мимас, как ония били 2-ма, а сините са били 10, как ония са били с червени шалове. Интернета е лошо нещо. Е дори е сега докато се усетя, съм се филмирал и съм написал 100 реда :bigok

П.П Само този форон е някакво изключение :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 1:19 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Днеска посетих Пикадилито на Туристо :smt003 Добро е, ама касите им много мижавки едни такива :ohmygod2

Тия още немат цигари мамицата им...ще ги закривам...а са ми пред входа.
А тоя Толип ли е къв е тия никога няма да го напълнят...ебем ти и блок и све :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 11:35 am 
Аватар

Значи задраскваме Надежда, бай Иван ме подсети, че Дучето си набира членската маса предимно от прованса, затова и има толкова клубове по страната, щото София винаги си е била "синя" :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 12:22 pm 
Аватар

Надежда може да не е най-синия квартал, но със сигурност левсарите са двойно повече. София и синя ! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 12:23 pm 

В Надежда в края на 90те и началото на новия век имаше интересни химици дето правеха боНби :smt007 От Обеля има изявени сини, преди десетина години тръгвахме по 30тина души на мач. Сега повечето дори май не ходят на мачове. Иначе си имаме доволно прасюги, не мога да преценя кои са повече. 50/50 е положението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 1:26 pm 

0 tolerance написа:
Не знам какви прасета познавате :ohmygod2 , ама аз свиня приятел нямам :!: И никога не съм имал.
Целият широк център, вкл. и Борово, Красно село, Стрелбище, Е. Марков, са ЛЕВСКАРСКИ :!: Прасетата са изтласкани, и там им е съдбата - Младостите, Толстой, Надежда. Говоря за прасета, които като викат "цецека", им се издуват жилите по нековете, и обикновено са тренирани да се крият по 1 месец след поредната им издънка :loser2 Сега, в наше време, интернет даде криле на много свиночвци (като оня с анцунга в кенефа от форума им :ohmygod2 :loser2 ), те са партийни изтърсаци и потомци на бесни комунисти, и респективно обожават пропагандата, а интернет е идално място да се демагогства на воля и безнаказано :ohmygod2 Плюя на новите технологии, олд скуул е истината :!: :!: :!:

9923

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 1:48 pm 
Аватар

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 2:22 pm 
Аватар

pesho48man написа:
доста тъп спор, да...
като фен на Юнайтед, даже доста запален, си признавам че този сезон гледах повече мачове на Астън Вила или Портсмут, само заради противния състав на МЮ.. Като изключим Бог Рууни, нищо друго позитивно нямаше тоя сезон и дори се радвам че не спечелиха титлата... Жалко само че Челси бяха първи, ама пак по-добре от Арселан или Ливърлуп!

>> мощно следващия сезон, Чемпиъншип ще е по-интересен от Премиър

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 10:00 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Не знам какви прасета познавате :ohmygod2 , ама аз свиня приятел нямам :!: И никога не съм имал.
Целият широк център, вкл. и Борово, Красно село, Стрелбище, Е. Марков, са ЛЕВСКАРСКИ :!:

Нищо лично, бай Пържолете, ама се изложи и то доста стабилно. :wink:

А когато човек, с когото 14 години сте били като братя, изведнъж реши да подкрепя свинете... какво правим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 11:10 pm 
Аватар

:lol: Сменяш брат си :smt023

Ташака настрана, ти се излагаш доста с това изказване :smt006 14 години не сте си говорили за футбол, припадам :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 11:22 pm 
Аватар

Давам ти реален пример. Човекът просто не се е интересувал от български футбол толкова много, главно от чужд, иначе сме си ритали заедно и то стабилно. Един ден нещо му прищраква и почва да ходи на мачове на свинете. Айде да не споменявам в какви ситуации ми е пазил гърба, ама кой ще да подкрепя - какво, все едно никога не се е случвало ли?

Аз като един от представителите на централните южни квартали :bigok мога да заявя, че левскари не съм виждал толкова много, главно по евромачове. Но пък знам сума-ти "малки" прасета, които дори не са в някаква "групировка". :wink:

Както и в сектора начинът на решаването на проблемите не е да си заравяме главата в земята и да се правим, че ги няма, а на първо място поне да признаем, че съществуват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 11:28 pm 
Аватар

E твоя човек определено не е типичната свиня, залитнал е просто, тук ти трябва да се намесиш и да го "отращкнеш" - или да става син, или да си гледа чуждите мачове :smt003 Аз така бих постъпил :smt023 Иначе и аз съм "приятел" с неактивни прасета, които просто ме дразнят, защото знаят как подпалвам, ама раззяя ли се, да не са ми на пътя, затова съм ги дресирал и си траят. И като играем в Европа, стискат палци за нас :lsclapp

Иначе малките прасета стават такива, защото е модерно, интернетът има голяма причина за това, не ми се влиза в полемика сега по тоя въпрос, защото рано или късно ще изляза прав, за жалост на младежите, които сега се присмиват. Млади са, простено им е, ще поживеят, ще научат много неща от живота.

За сектора не ми се коментира изобщо в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 10, 2010 11:36 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Иначе малките прасета стават такива, защото е модерно, интернетът има голяма причина за това, не ми се влиза в полемика сега по тоя въпрос, защото рано или късно ще изляза прав, за жалост на младежите, които сега се присмиват. Млади са, простено им е, ще поживеят, ще научат много неща от живота.

Тук си прав наистина, но въпросът е, че в момента откъм бройка изобщо не са за пренебрегване. А ние просто трябва да скъсаме с високомерието и гледането отвисоко, защото докато се подиграваме в нета на свинете, Славия или Литекс примерно, те си действат, а ние просто си ставаме за смях... Не ми се щеше да го пиша във форума, още повече в тая тема, ама зад думите ми стоят реални случки.

Хаха, а колкото до моя човек - дори в началото се пробвах да го водя на мачове на Левски. За най-касовите мачове от нищото му намирах билети, ама кой знае дали от някакво псевдосъперничество между нас или нещо друго се спря на свинете. Както и да е, просто имах предвид, че не всичко е черно или бяло, има и някои нетипични изключения. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 14, 2010 9:12 pm 
Е къде па толко прасета в Южна София, аз не съм виждал от години :) Не броя някви малки филмари, които са цивилни и видят ли ЛЕВСКАР се напикават :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Дек 14, 2010 10:07 pm 
Аватар

ГейБанда14 написа:
Лагера е да...завЙждайтИ :bigok
Хиподрума също влиза в графата син квартал...като бях малък не се сещам за повече от 1-2 прасета и то от тия дето са от цедка щото тате е такъв :slap

edit: в Лагера цените на имотите паднаха рязко след като Пържолет се пренесе в хилярдерския ми квартал...с малко нали но паднаха :bigok

стига бе, хиподрума си е доста червен, живях там 90те години, левскарите бехме 3 - аз, още едно момче от моя блок и пелето :)
от хиподрума е и мега дразнещия филип петрунов
а точно под спалнята ми беше кафе клуб на славия - трябваше да им изслушам цялата радост покрай титлата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 14, 2010 10:18 pm 

Тва са глупости, говориш за некви неща преди 20 години :lol:

И пак не е верно... Не сте били само вие... На Пелето наборите още си ходят на мачове активно... За кафето на Славия имаше... Половината не живеят там вече, другите почнаха да идват с нас на мачове хехе. Филип Петрунов си седеше горе на последния етаж и не мърдаше много по обясними причини, имаше и един въшкар с дълга коса, не му помня името, той не гъкваше. Тва от по-големите, моите набори имаше само един свинчок и никога не си е помислял да се показва... От по-малките не мисля, че има шанс да се появят прасета по обективни причини :bigok

Всичко е синьо, да видиш как се празнува шампионска титла от половината квартал в детската градина с бомби, факли и ракети :bigok От малкото кварталче Хиподрума в Белгия имаше 3-4 човека, за които аз знам, смятай сам :lsfc1 А много от активните вече не ходят на мачове (но държат реда хахаха) или не живеят там...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:27 am 

Хиподрума - червен :)))
от първи до седми клас (1993-2000) бях в 51во СОУ - в Хиподрума - в цялото училище имаше един-единствен чорбар. Всичко останало си бяха наши хора, при това - доста грозни муцуни :D. Редовно ходя към квартала и в момента нещата не са се променили особено ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 1:15 pm 

Хаха, да, да не говориме 51во кви хора е дало на сектор Б :bigok Ма не ги броя сичките, шото много от тях не живееха в Хиподрума... Се едно, който трабва - знае :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 1:56 pm 
Тва е една от най-великите реплики, които сме дали на света :bigok :loser2
КОЙТО (Е БИЛ) ТРЯБВА - ЗНАЕ :smt007

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 3:16 pm 
Аватар

Е аз бях в 51-во от 1994 до 2000г прасета немаше.Аз за тва от малък нямам приятели прасета и са нямам и нема и да имам...просто не виреят в Лагера и Хиподрума :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 15, 2010 11:20 pm 

ха, аз живея в Хиподрума от вече близо 16 години и е странно това, което Boyo каза... Тъмно син квартал, както и Лагера. В Хиподрума знам за две прасета, които и познавам. Помня като бях в 51во имахме в класа един чорбар и си го биехме за добро утро всеки ден :loser2 Но който е бил в 51во - знае :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:11 am 
Аватар

В Хиподрума прасета няма или се крият :) ...и Кривата река е доста син - един славист и един чорбар познавам само от там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:42 am 

http://hdboys.org/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 3:52 am 
Аватар

ГейБанда14 написа:
Е аз бях в 51-во от 1994 до 2000г прасета немаше.Аз за тва от малък нямам приятели прасета и са нямам и нема и да имам...просто не виреят в Лагера и Хиподрума :bigok

Не виреят и надолу към Руския паметник, Петте кюшета. Това е тъмно синя част на София, едно време и леко побеляла. Макар, че се заселват разни провинциални тикви наченки на прасета- йок. Има две, три чорбарчета, но те са по-скоро "ентусиасти", дето си мислят, че Янев още играе при тях. :loser2 Има и 2-3 славистчета, които са им от... агитката. :smt005 Това в диапазона 19-27/8 години. Преди като се събирахме да ходим от квартала на мачовете с прасетата доволно 35-40 души тръгвахме, като задължително се минаваше покрай Виктория и хвръкваше димка в кухнята на Капитан Кук... просто главния готвач беше бесен чорбар и се беше репчил веднъж, та си го знаехме. :loser2
Това са от най-сините части на София. В общи линии всички стари софийски квартали са така, но Седем:Едно е най-акуратен по темата с неговата теза. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 9:31 am 
Като чуя за безбройните тъмно сини части и квартали, дотук половин София, и като видя гледката на Герена довечера, и ми става едновременно тъжно, смешно и лошо :smt005 Обливат ме топли и студени вълни...Климактериум ли е, кво е :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 11:13 am 
Аватар

Makedonalds написа:
Като чуя за безбройните тъмно сини части и квартали, дотук половин София, и като видя гледката на Герена довечера, и ми става едновременно тъжно, смешно и лошо :smt005 Обливат ме топли и студени вълни...Климактериум ли е, кво е :?

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 12:28 pm 
Аватар

Мда, Македонията пак е прав - цела София синя, а до момента как сме с билетите?
Ега напълним барем половината стадион.
То си има и добрите страни това де - студа и снега ще откажат кежуали, глорихънтъри и псевдоразбирачи дето млъкват като тапи при 0 - 1 (недай Боже!) или почват с "Айдии би Йасиньееее, смени гу тоз Йовуф уааа"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 3:20 pm 
Makedonalds написа:

Това нещо се нарича "Активност".Имаме маса, но активните фенове са малко.При врага е обратното.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]