forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 4:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 851, 852, 853, 854, 855, 856, 857 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 1:56 pm 

е добре де, взели :wink: кво да направим?
има и други факти за последните години, които е редно да се споменат - видин, варна, рсс...
а те освен знамето на люлинчани, които ходят по пет души компания кво друго са ни взели в бой?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 2:13 pm 

Само дето тия знамена са взети преди доста годинки, а в момента само две фракции от нашите дават действителен отпор на свинете. Другите вотят в интернет и опорочават анкети...... Ако някой друг български отбор изгърби знамето на Делийе Север(хипотетично :smt003 ) пак съм сигурен, че тука ще се умаловажи до приятелски подарък от сръбска страна. На мненията от рода "Кой го боли" да им кажа, че никой не го боли за мнението ви. Свинете имат гърбени знамена, вие имате победа в интернет. Пуснете си по пет от тая емотиконка :losers да затвърдите погрома. Страшни неща е направил тоя интернет с хората майка му да ебем :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 2:21 pm 
Аватар

Е това имах предвид и аз. Всеки да си вади изводи от горния пост ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 2:36 pm 
Аватар

VANDAL написа:
Каквото и да направи групировка на някой български отбор тя винаги ще стои по-долу от форума на ЛЕВСКИ, в който пишат най-страшните хулигани в Европа, с най-голямата колекция от знамена на чужди отбори :bigok :loser2

То половината форум най-вроятно не ходи по мачове, ама гърби знамена от дистанция :bigok

Goviado написа:
Можем да си разменим някои. :bigok Ти дай някое на Юдеякс, лично везано от теб :bigok

Първо за човек, използвал ника евреино и на оная еврейската фамилия сумати време да ми говориш за евреи :ohmygod
Второ едва ли знаеш защо им викат евреи? И трето феновете им ако ще и марсиански знамена да дигат, боли ме кура, тоя обор го харесвам от 10 годишен, разбирала ми е главата тогава от евреи и нацисти :wink: Като им станем шеф на фенклуба ще дигат крайно-десни знамена :bigok

Последна промяна БижутерО на Нед Дек 05, 2010 2:42 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 2:40 pm 
Да, определено сте "прави". Голям героизъм е да откраднеш знаме...има по-голям шанс да си счупиш палеца когато натискаш "спейс" отколкото да му е било станало нещо на този циганин. Ние сякаш не можехме "да гърбим" шапката на онзи индианец на мача с Гент. От Лил дойде ли някой или от АИК...супер геройство щеше да бъде да ги пребием и да им вземем знамената или просто да ги откраднем :ohmygod Представи си като дори до бой не се е стигнало, какви са тези, на които принадлежат тези знамена.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 2:57 pm 
Аватар

Бешикташ и Рапид не играха ли в НАШИЯ град :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 3:05 pm 

Ако бяха писали във форума, щехме ги убием мамицата им. Ама не посмяха :bigok мишки с мишки :loser2 :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 3:07 pm 
Аватар

Един силно лаишки въпрос имам. Агитка на един отбор взима знаме на друг отбор, с който реално никога няма да играе отново или поне е малко вероятно скоро да се случи. Какво всъшност се случва с взетите знамена? Някой си ги сладира в мазето, снимат ги и после ги хвърлят,...?
Ако не се лъжа имаше едно знаме на вердер взето по време на ШЛ - какво се е сллучило с него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 3:48 pm 
Аватар

Беше върнато, ако не се лъжа. А иначе свинете си свършиха работата тая година, квото успяха изгръбиха. А сравнението на шапка със знаме е меко казано странно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 4:39 pm 
Квото и да си говорим, Аsya и Carsi са двете основни групи на Бешикташак, знамената са си доста престижни, цели шест, турците не могат да си намерят място от яд, всичко друго е бла, бла, бла...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 5:08 pm 
Аватар

:smt031

Прикачени файлове:
7MDM8259%20copy.jpg
7MDM8259%20copy.jpg [ 173.8 KiB | Прегледано 2592 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 5:27 pm 
Аватар

За тея трансперанти не се ли излезна с оправданието че са "взети от боклука" ? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 5:40 pm 
:smt115 Свинете определено взимат приза за хулигани на месец ноември. :ls-cup Ние обаче по всеизвестни данни взимаме приза за форумни мишки номер 1 за същия този месец. :ls-cup. Идеята ми е, че в този форум е безмислено да се говори за форумни мишки и въобще за хора, които не са защитавали идеала си. Това може да важи в един друг сайт (10+) и там реално щяхте да сте виртуалну убити, наръгани на 3-тата минута, но тук това не важи. Ясно е, че аз нямам никакъв авторитет, при това съвсем основателно, но повечето хора тук не заслужават такава генерализация.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 6:06 pm 

Само две фракции са давали отпор :bigok А ние колко имаме :?: :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 6:32 pm 
Аватар

VANDAL написа:
Само дето тия знамена са взети преди доста годинки, а в момента само две фракции от нашите дават действителен отпор на свинете. Другите вотят в интернет и опорочават анкети...... Ако някой друг български отбор изгърби знамето на Делийе Север(хипотетично :smt003 ) пак съм сигурен, че тука ще се умаловажи до приятелски подарък от сръбска страна. На мненията от рода "Кой го боли" да им кажа, че никой не го боли за мнението ви. Свинете имат гърбени знамена, вие имате победа в интернет. Пуснете си по пет от тая емотиконка :losers да затвърдите погрома. Страшни неща е направил тоя интернет с хората майка му да ебем :ohmygod2

аз нещо тебе не мога да те разбера.......разтръбя до небето че свинете са взели 5 кирливи чаршафа??? То не беше ирония на хората пишещи във форума, то не са анкети........кви анкети, кви парцали кви 5 лева трябват за да си кажем в нашия си форум че свинете са жалки убитаци отрепки и страхливци БЕ АЗ МАЙКА МУ ДА ЕБЕМ? Ти какво точно искаш да си сложим по една емотиконка "14" ли? Като толкова са ти важни тия гърбени знамена почни да правиш планове как да изгърбиш тяхното иначе май и ти пишеш у същия форум само дето възхваляваш свинските наркомани...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 6:59 pm 
Аватар

Някакъв респект към червените боклуци ли се поражда тук?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 7:15 pm 
Аватар

Не. Поражда се пълно наше бездействие по всички фактори :smt006 И докато тия копрофили си правят густото насред София, ние драскаме по форумите :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 7:29 pm 
Аз и още две мои приятелчета се записахме вече при 14ките :banandanc Айде по-сериозно!? Кой тук по някакъв начин е казал на турците, че са българи? Но фактите са си факти, а те са 6 знамена, две от които са на основните им групи. Аз не съм Г.А, че да напиша обратното на това, което е или да рева като латерна едни и същи песни, дори когато е очеизвадно случилото се. Ако се сещате почти никой не коментира гърбеното знаме на Рапид, щото трудно някой го ебеше. :smt006 Но турското си е турско, омразата към тях силна още повече на педали като Бешикташаците. И тва няма нищо общо с тоталната омраза срещу турците (свинете);(обърках се вече, много турци станаха :smt005 )

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 7:34 pm 
Аватар

ми ше си правят густото що да не си го правят......ще си го правят докато за някои хора любовта към парите е над тази към ЛЕВСКИ........иначе отдавна можеше да са разформировали всички 14-ки, 15-ки, но фактите са си налице........въртят си бизнеса някои хора, други не ходят заради тва по мачове, свинските страхливци гърбят из София след всеки наш евромач много на един-двама......та какво си говорим, явно нещо в сектора не си е на мястото.....тея които трябва да всяват страх във свинете се занимават с друго....и между всички последствия го има и ТОВА..........но аз пак не разбрах какво пак форума, виртуалните победи и някой тук е виновен???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 7:46 pm 
Аватар

Не съм обвинил никой, ама тука всички обясниха как нищо не е 6 окраднати знамена. Това все едно аз да кажа, поляците не са нищо особено, ама ако ни хванат ще ни избият като кучета. Идеята ми беше, че не става само с плюене. Трябва някога и някакви действия да се предприемат ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 7:53 pm 
Аватар

Мхм...те хората ги е страх вече в Сектора да стоят и ако не бяхме болни, отдавна щеше да е празен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 10:22 pm 
Аватар

Факт е, че свинете си скачат здраво на чужденци, факт е, че гърбиха доста неща, факт е, че си правят почти квот си поискат в София и е факт, че докато нещата при нас са сбъркани промяна няма да има, а ще става само по-зле най-вероятно. Прекалено много хора не ги ебе и не се занимават заради положението в сектор Б, а ако нещата бяха наред - УЛ го е казал. Нещата от наша страна продължават да се поддържат само от една фракция плюс малко странични хора, но това е недостатъчно, за да се постигнат желаните от всички резултати. Абсолютно сигурно е, че в момента, в който нещата в сектор Б станат отново истински ще настъпят тежки дни за някои хора, но кога ще е това..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:00 pm 
Аватар

Абе тук малко се лута между двете граници ... Свинете гърбиха знамена, турците пискат до небесата ... ама чак пък свинете да си правят квото искат .... прекалено е :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:07 pm 
Аватар

VANDAL написа:
Ако бяха писали във форума, щехме ги убием мамицата им. Ама не посмяха :bigok мишки с мишки :loser2 :smt027

с тоя автар на какъв се правиш...да еба и сбърканото поколение....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:15 pm 
Аватар

ахахахах...тва прасе що не е премахнато :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:21 pm 
Аватар

ако целта му на тва момче е да го нахранят като си сложи свински аватар... :ohmygod ........наистина не мога да му разбера аргументите на спора и за кво изобщо спори и се пали.........както и да е......но да си сложиш нещо свинско по какъвто и да е повод аз не го разбирам :evil: .....тва граничи с идиотизъм.... :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:23 pm 
Аватар

Просто си признайте.. гърбили са ги и толкова. Голяма работа явно проблемите в сектора още съществуват и тези, които "контролират" сектора не им се занимава да гърбят рошави турци, индианци, индиици, гейове, белгиици , португалци, анадолци, мароканци и т.н

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:29 pm 
Аватар

Ами много ясно, че не им се занимава. А покрай тях и доста други не виждат смисъл явно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:30 pm 
Аватар

aре банан и стига толко ,че ми писна да му чета ферманите...
Да няма после съученик ми го сложи бях си забравил акаунта :ohmygod

По темата кур за турците ,майната им на другите турци и твай. Закривайте ги тия...
много ми е тъпо да спорите на тема колко им е голям на турците? и да се палите даже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 05, 2010 11:35 pm 
Аватар

Пържолет да не спи...ами да го баМва тоя...мое да има 394 боя....от които 395 на първа...но с тоя свински автр ми скапа вечерта...да не говорим...че цяла вечер ми надува главата какви герои били свинкстерите....или е прасе или е пълен идиот...да ми пише....да му поговоря какви герои бяха свинете преди 15...20 години...и до ден днешен са си същите лайна....кур за цеца казах ли....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 851, 852, 853, 854, 855, 856, 857 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]