forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 2:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 4:18 pm 
Аватар

ТВЪРДО ЗА ДЕКЛАРАЦИИ И НАТИСК СРЕЩУ БФС!!!В момента каквото и да си говорим Микре са 5 точки пред нас само и единствено заради съдиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 4:37 pm 

то е най-лесно да прехвърляш вината върху другите. да, съдиите наистина им помагат сериозно, но ако ние си бяхме взели някои мачове, ние щяхме да сме първи, така че не са ни само съдиите виновни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 4:45 pm 
Аватар

Винаги съм твърдо "ЗА" да се сипва по микревските отрепки и по чорбаро - комунистическите боклуци постоянно, със или без повод за да се знае че са непълноценни унтерменши чиито престъпления няма да бъдат нито забравени, нито простени!
Абсолютно и категорично съм против примирението и мълчанието с деребейските своеволия на тая измет - като се почне от подарените лицензи и се стигне до пазаруването на съдии - щото видите ли, и при нас нещата не са идеални и още не сме стигнали 'Реал" - Мадрид! Никакво помиряване, побратимяване и поцелуйковщина с мутрите и комунистите!
И дано на Боби му уври главата че от легенда на "Левски" и България необратимо и със страшна сила върви към печалната слава на далавераджия и послушник на бандити!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 5:22 pm 
Аватар

krisoBG написа:
то е най-лесно да прехвърляш вината върху другите. да, съдиите наистина им помагат сериозно, но ако ние си бяхме взели някои мачове, ние щяхме да сме първи, така че не са ни само съдиите виновни.

Ето от това много се дразня и е абсолютно неверно. Най-нормалното е да губиш точки, ние не сме Реал и Барселона (а дори и те губят точки). При положение, че двата отбора са горе долу равностойни, съдийските намеси имат огромно значение. Литекс трябваше да са загубили много повече точки от нас, ако имаше справедливост. Никой не може да ме убеди, че ние сме толкова по-силни, че сме могли да си спечелим всичките 15 мача в първенството и да не ни пука за съдийство и продажни отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 5:54 pm 
Аватар

Изниква въпросът "Защо не ги бихме в дирекният двубой щом сме по-заслужили"? И според мен малко се преекспонират нещата с подпиранията, дузпите, които се искат срещу тях за игри с ръка са смехотворни, освен фала срещу Локо София, друго толкова фрапантно положение май няма. Ние трябва да си гледаме собствената кошарка и да се чудим защо не бием отбори като Сливен, а не всяка година да пискаме като ученички срещу нещо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 6:03 pm 
Аватар

И на мен малко в повече ми идва непрекъснатото ни реване... би трябвало да сме над тия неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 6:31 pm 
Аватар

Това е защото сме претенциозна публика :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 11:03 pm 
Аватар

Прекалявате вече........този сектор и тази агитка са били създадени от фенове на футбола, отбора и играта....айде да не създаваме професия фен от други подбуди...основната цел на този сектор е ДА ПОДКРЕПЯ ОТБОРА ФК ЛЕВСКИ и играчите в сини фанелки а не да подкрепя сектора и хората в него!?!?!??

Декларацията си е на място а това че се припокрива с приказки на венци дебелия и други знайни и незнайни плазмодии не значи че се някой се приравнява към някой.......просто има един отбор който е бутан във всички мачове и тва е факт....определени хора част от агитката са пуснали декларация.......ако на някой не му харесва ок, нали и без тва вече всеки си е фракция със собствено мнение.....въпроса е че като ни закла съдията срещу латекс миналия сезон сектора и целия стадион настръхнаха....без декларация.
Явно трябва някой да ни ебе мамата на терена за да ни обедини в мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 12:16 am 
Аватар

PeS4o написа:
antonatan написа:
Бобката и Песчо претърпяха ебати трасформацията от както станаха част от НКП :D

А ти не се трансформира в нищо и остана същия въшкар.
Големи сте баннвачи , а като ви баннат в сектора плачете , макар че с такива балъци като вас никой не се занимава.Не казвам за всички от форума :smt023

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 6:51 pm 
Аватар

Вчера в Монтана поредното трагично пеене. Все повече ми се затвърждава мнението, че УЛТРАСИТЕ в България са изчезнал вид. Точно на малките мачове трябва да се доказваме като такива, явно обаче сме си едни прости фенове, които се напиват и пеят на 3-4 мача в годината, през останалото време просто се напиват...жалко...този път кой беше виновен, че не се пя от повече от 10% от хората, защото редовно всеки си намира причини, разбира се не у него, за да е слабо пеенето...много малко хора осъзнават май какво е да си Ултрас, но пък всеки се е писал ULTRAS LEVSKI в различните чатове, фейсове и т.н. И да, хореографии с изписването на думичката "ULTRAS" са ни любимите, ама май ултраството не свършва с вдигането на 2 картона, 2 пъти в годината.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 6:57 pm 
Аватар

Мисля, че малко се прекалява с това желание да сме ултраси, хулигани и прочее. :roll: Не може ли просто да сме привърженици, които подкрепят отбора си без всичката кежуал, ултрас, мултрас и не знам си ква мода, мания или както там е правилно да се нарече :roll: Не съм ИТК с терминологията, но мисля, че се разбра какво имам впредвид

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:01 pm 
Човекът не възприема думичката ултрас като вид мода, а като синоним на "подкрепа".

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:06 pm 
Аватар

:? Щях да напиша, че ULTRAS никога не е било и няма да бъде мода, но са ме изпреварили... за мен това е начин на живот, колкото и клиширано да звучи, не започва с началото на мача и не свършва след неговия край...
И ти как я виждаш подкрепата на отбора? Отиваме на 200км и мълчим като риби и пеем 2 мин след като вкараме гол и 1 мин след мача? Така ли виждате подкрепата? Явно...
Честно да си призная и аз съм имал моменти, в които "пея насила", но пък точно тогава гледам да пея още по-силно, напук на това чувство...не знам, явно нямаме никаква култура, щом думата "ultras" предизвиква асоциации с "хулигани", "мода", "casuals" и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:09 pm 
Аватар

LSFC написа:
:? Щях да напиша, че ULTRAS никога не е било и няма да бъде мода, но са ме изпреварили... за мен това е начин на живот, колкото и клиширано да звучи, не започва с началото на мача и не свършва след неговия край...
И ти как я виждаш подкрепата на отбора? Отиваме на 200км и мълчим като риби и пеем 2 мин след като вкараме гол и 1 мин след мача? Така ли виждате подкрепата? Явно...
Честно да си призная и аз съм имал моменти, в които "пея насила", но пък точно тогава гледам да пея още по-силно, напук на това чувство...не знам, явно нямаме никаква култура, щом думата "ultras" предизвиква асоциации с "хулигани", "мода", "casuals" и т.н.

Е не бяхме чак толко зле вчера, че бяхме зле, бяхме, ама не чак толкова.. Като за този умрел селски мач според мен беше прилично.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:11 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Като за този умрел селски мач според мен беше прилично.. :?

Ей затова говоря..... докато мачовете се разделят на умрял, в кома, с настинка, здрав, корав и прочие, ще продължаваме да се залъгваме, че ставаме за нещо ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:11 pm 
Аватар

От няколко мача наистина става нещо. В Банско ,като бяхме, си мислехме ,че местните селтаци са превзели сектора ни и може би затова повечето седяха с кръстени ръце и гледаха тоя до него. Явно нещо такова се е получило и в Монтана. Лошото представяне на сектора ни откъм пеене се дължи на това ,че половината и повечето от хората в него седят наистина като статуи с кръстени ръце и не помръдват устна ,нито ръка. А ,защо това е така ,те трябва да кажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:13 pm 
Аватар

Лафа с местните селтаци ми е любим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:18 pm 
Аватар

Е да, това е следващия голям проблем при нас. Хора на по 18-19 години, които от 1-2 години са във филма, едва ли не се подиграват на хора на по 35-40 години, които си ходят на мачове преди предните да са се родили...всички мои мисли не са насочени към онези, които вече са на години, защото явно те са изгубени за каузата "ultras", насочени са към младото поколение, към което се причислявам и аз, което вместо да вземe от добрите примери за подкрепа на отбор, е гледало в повечко пъти филми с лоши момчета....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:20 pm 

nikistankov написа:
От няколко мача наистина става нещо. В Банско ,като бяхме, си мислехме ,че местните селтаци са превзели сектора ни и може би затова повечето седяха с кръстени ръце и гледаха тоя до него. Явно нещо такова се е получило и в Монтана. Лошото представяне на сектора ни откъм пеене се дължи на това ,че половината и повечето от хората в него седят наистина като статуи с кръстени ръце и не помръдват устна ,нито ръка. А ,защо това е така ,те трябва да кажат.

Бах та в гражданина, майна :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 7:40 pm 
Аватар

nikistankov написа:

моля те спри си детските малоумни умозаключения от известно време сипеш разсъждения на 12-годишен из сериозните теми.....какво ти разбира на тебе главата от съпорт, сектора и т.н.
Чел съм ти няколко подобни коментара и повярвай ми много далече си от тва да правиш цялостна оценка на сектора или пък да даваш акъл за нещо.......

П.С. и не не говоря за селяците в мнението като другите ;)

а иначе LSFC е пак доста критичен, разбирам го иска да вървим нагоре........за мен други неща осакатиха Ултрасите в агитката на ЛЕВСКИ и неминуемо "плодовете" ще се берат още дооста време..... Защото какво е сектор "Б" в момента говоря за младите - едни послушковци чакащи да им се подаде тон по мегафона...помня още едно време колко важно беше за някои да научат всички в сектора да не си отварят устата без мегафон с всякакви средства......и тва рефлектира няма я вече спонтанноста, изригването......това което беше сектор Б преди доста време....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 8:08 pm 
Аватар

UL написа:
.помня още едно време колко важно беше за някои да научат всички в сектора да не си отварят устата без мегафон с всякакви средства......

:!: :!: :!:

Напълно подкрепят тука! Хубаво е с мегафона, не отричам, идеално средство е за подаване на тон. Ама не може да е тихо, никой да не вика нещо от мегафона, да се почне някаква песен от дадена група хора и трима пишлигара да се развикат "Млъкнете, чакайте мегафона"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 8:23 pm 
Аватар

LSFC написа:
acrimonious написа:
Като за този умрел селски мач според мен беше прилично.. :?

Ей затова говоря..... докато мачовете се разделят на умрял, в кома, с настинка, здрав, корав и прочие, ще продължаваме да се залъгваме, че ставаме за нещо ;)

Това са реалностите за момента. Мен ми е кеф да си пея на всякакви мачове, защото като сме доста става шоуто, но за много хора това на терена е важно и не мога да им се сърдя..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 8:27 pm 
Аватар

Спри, не спри. Аз т'ва виждам. А като гледам не съм само аз. С кое не сте съгласни ?
Бах, вие големите чичковци сте се събрали от 90-те сигурно и само вие искате да си коментирате отбора. Ок, приемам. Спирам.

Последна промяна natural на Пон Ное 29, 2010 8:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 8:29 pm 
Аватар

Не знам защо ЛСФК-то толкова се пали всеки път като някой коментира нещо по-различно от неговото мнение. Аз примерно не се имам за ултрас, но винаги си подкрепям отбора. Не смятам, че трябва да си някакъв щом имаш желание да си оставиш гласа на стадиона, няма ли желание на какъвто и да се мислиш все едно....

EDIT: като се замисля май говорим за едно и също нещо с различни думи :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 8:35 pm 
Това да подкрепяш отбора си, да оставяш гласа си на стадиона е УЛТРАС. Двете неща са взаимноподържащи се. Двамата казвате едно и също нещо и се съмнявам някой въобще да се пали на другия. Проблемът не е пеенето. Това е някакво следствие. Всичко ще се промени, когато в "нацията" ни се възвърнат някакви (каквито и да е било) морални ценности. Тия неща си зависят от нас самите, а не толкова от 12-16 годишните.
едит: изпревари ме :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 8:54 pm 

аз не мога да си обясня защо хората не искат да пеят за любимия си отбор :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 9:08 pm 
Аватар

Обяснението е просто, а УЛ вече каза - това с пеенето е само следствие и е крайна проява на много сбъркани неща по веригата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 9:45 pm 
Аватар

antonatan написа:
Не смятам, че трябва да си някакъв щом имаш желание да си оставиш гласа на стадиона, няма ли желание на какъвто и да се мислиш все едно....

Като прочетох това,се сетих за баскета с Лукойл и онази случка с кежУала...цял мач почти не гъкна.

Според мен това да си оставиш гласа не се взима от 'пример за подръжание'...или ти идва отвътре,когато стъпиш на стадиона,или никога няма да усетиш тръпката от това отвътре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 9:56 pm 

Моето мнение е, че няма как да не се различават едни мачове с други мачове... Няма мач извън София, както и голям мач в София, на който с моите хора да не сме си оставили душите и гласовете в сектора, наистина... В същото време по една или друга причина се събираме всички доста рядко напоследък и то само на мачове... И няма как да пеем здраво, защото все пак имаме да си кажем и други неща - кой къде е пил, кой кво е ебал, кой къде е ходил, простотии, няма как... Примерно мачО с Академик половината беха изтръпнали от алкохол, другата половина от път, освен тва трябваше да синхронизираме някак кво правим за Белгия... И това са хора, които не пропускат 99% от мачовете на Левски... Не знам, може наистина мисленето да ние е сбъркано, но поне за мен тва е нормално и надали ще се промени някога...

Ааа, ебаси дългото, благодаря на тримата прочели го докрай :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 11:12 pm 
Аватар

Не знам, ама на мен с всеки изминал мач ,все повече ми влизат в сърцето "Левски" и Сектор Б. Всеки път отивам с все по-голямо настроение на мач, независимо дали ще е с/у свинете, академик, в европа, дали ще е баскетбол или футбол... И ми е странно и същевременно тъпо, как може да има хора, дошли в сектора с мисъл различна от тази да подкрепят и пеят до край. Не ги ли заразява "идеята", както заразява мен. Искам само тук да си пожелая, когато отида на стадиона и пея, винаги да спирам да чувам собствения си глас и той да става част от мощният син лъвски рев :wink: :) .
Още много неща ми минават през главата, но някакси не мога да ги формулирам правилно и ясно, затова си ги оставям за мен. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]