forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 6:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 4:26 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Веднъж да съм съгласен с теб :lol: Нека в сметката добавим и Астън Провала, враг на залагащите по света и у нас.
devil_vas написа:
Glory, Glory Man United!!!! сигурно е много гадно да бием постоянно в последните минути :blass

Говядото за пореден път е облян, макар и само с 5 евро :gsh :loser2 А дърварския гангрейнджърс отново се доказаха като дърварско-селско-каратистки тим, може ли да влизаш с бутонките в главата на противника :ohmygod2

Пак не си разбрал. Аз спечелих от тях, защото си ги знам какви са курвенца. Такава и ме селската съдба.
Някой спомена: Мавриньо в Ман4естер - на мук и на върба. Тоя ги мрази пвоече и от мен, а пари вече ще си има предостатъчно, че да ги купи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 5:40 pm 
Аватар

Маймуньо е най-големия наглец и нещастник, въпреки треньорските си качества. За това говоря: http://topsport.ibox.bg/news/id_140041717/tab_video
Барца да ги клеца тея нещастници 7:2 в Понеделник :bnsex :taff :blowj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 5:48 pm 
Аватар

Даже не бях гледал как са си изкарали картоните, макар че знаех за случката. :smt005 :smt005 :smt005 А това да харесваш каталунските малоумници си е жив мазохизъм. Моу все ще измсли нещо, че меси да умре и безпроблемно да избута мача 0-0 или 0-1, друго не му трябва. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 6:10 pm 
Аватар

Не ги харесвам, но мадритските чаршафи са ми почти толкова омразни като Л'Фул, че дори и четирибуквието :boisw А Парца не е само Меси :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 6:13 pm 
Аватар

Осминареал да го духа! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 6:48 pm 
Аватар

Тази година единствено гледам мачовете на Тотнъм от ШЛ, досега само уникални неща правят :smt023 , на всички останали - пейма курь и да Омират :slap Преди няколко години Нюкасъл с Шиърър, Белами, Кийрън Дайър и великия сър Боби Робсън така мачкаха, ама мисля отпаднаха от Барса :smt006, а преди тях 2000 или 2001 - Лийдс също, даже разпориха едни с 6:0 :smt006, а за мачове от типа на Шимелси - Жилина, Скъм-дървеняците от Глазгоу или Педал гъзтрит + БарЦилоната дори не си правят труд да протегна ръка и да натисна дистанционното :boisw ШЛ да се закрива, имидиътли :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 7:28 pm 
Аватар

Аз предпочитам Барселона пред Реал. Не че ги обичам и 2-та отбора, но предпочитам да спечелят Барселона, сигурно им симпатизирам заради Меси, не знам какво толкова сте се настроили срещу него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 7:36 pm 
Няма как да не презирам "футболист" вкарвал нарочно гол с ръка, ако ще и 1000 гола на сезон да прави.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 7:39 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Маймуньо е най-големия наглец и нещастник, въпреки треньорските си качества. За това говоря: http://topsport.ibox.bg/news/id_140041717/tab_video
Барца да ги клеца тея нещастници 7:2 в Понеделник :bnsex :taff :blowj

И аз не му харесвам наглото поведение, но Гуардиола като треньор е по-добре да се скрие. Дадоха му една ШЛ да се радва там и полека-лека да се изнася.
Само със скачане, подвикване и надъхване край тъч линията няма как да надиграе тактически машината на Мавриньо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 7:41 pm 
Аватар

Колко свърши Реал - Барселона, че явно вече си го гледал? Ние ще трябва да чакаме чак до неделя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 7:45 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Колко свърши Реал - Барселона, че явно вече си го гледал? Ние ще трябва да чакаме чак до неделя :bigok

утре ще го гледам и ще ви кажа.
А Бай Иван може да ви разкаже за този мач, получавайки де-жа-вю след няколко дена :loser2 :
http://www.resultados-futbol.com/foto/r ... elona_9867

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 8:29 pm 
Аватар

В шампионската лига единствените ми интересни мачове са тези на Тотнъм,не знам ще кажете еврейско отборче не знам си кво,но има нещо което адски много ми харесва в тях.Играят уникално,а за първи път участват в шампионската лига,размазаха интер,играят нападателен футбол,но за съжаление в елиминационната фаза няма да им достигне класа най-вероятно.За мен те са и най-силния отбор в Англия в момента и съвсем скоро ще са в челото на класирането :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 8:37 pm 
Тотмън винаги са били симпатичен отбор за феновете на Аякс и Славия.
За феновете на Левски симпатични трябва да са отборите на Дахау Щпортфераин и Вермахт Клуб Спортива де Калчо

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 8:52 pm 
Аватар

Кой каквото ще да говори, ама тая година Манчестър Юнайтед печели Шампионкса Лига и става шампион на Англия. :ls-cup Все още не са допуснали гол в ШЛ и нямат загубен мач във всички турнири.Аре напред дяволчета :twisted:

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 8:55 pm 
Аватар

Boris Makendjiev написа:
Кой каквото ще да говори, ама тая година Манчестър Юнайтед печели Шампионкса Лига и става шампион на Англия. :ls-cup Все още не са допуснали гол в ШЛ и нямат загубен мач във всички турнири.Аре напред дяволчета :twisted:

Ти чуваш ли се какво говориш ? :smt005 :ohmygod2
Манафите с тая смешна игра и с тия случайни голове над 80-тата минута са за никъде.

СКОРО всичко ще им се върне. :losers
Шампион на Англия - Арсеанал или Смелси, а на ШЛ - ТотнЯм. :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 9:18 pm 
Аватар

Boris Makendjiev написа:

пиииччч... :smt003 и аз за тях викам и на ме ми се иска да стане така, но... ти гледал ли си един техен мач тази година. след като продадоха през 2009 зализания и белазания са много зле, ама много зле. само един Руни шампиони не прави. тази година и Руни е дупка. имат един вратар и тва е! И аз викам Глори, Глори ама... игра няма. не губим поради уникалния си късмет да вкарваме голове в последните 10 минути, заради което, който не обича Юнайтед го мрази :blass
и все пак излизаме за пореден път от групите и се отправяме гордо към 1/4 финалите (осминафиналите не са пречка за великия Юнайтед!)

:arrow: ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯT ЖИВОТ :idea:

:levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 9:20 pm 
Аватар

nikistankov написа:
Шампион на Англия - Арсеанал или Смелси, а на ШЛ - ТотнЯм. :bigok :bigok

това с Франсенал и евреите в някакви розови сънища само може да случи :bigok

:arrow: ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯT ЖИВОТ :idea:

:levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 9:35 pm 
Аватар

Е всеки казва че печелим с голове над 80-та минута, ама футбола е 90 минути не 80.Тая година изпуснахме 4 точки заради голове в последните секунди и от по уникално тъп начин.Мачовете с Фулъм и особено с Евертън немога да ги забравя.А за Тотнъм според мен са до 1/4 финал не повече.А Челси и Арсенал, ако продължават с тая трагична игра в момента са обречени на неуспех. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 10:08 pm 
Аватар

А Манчестър Юнайтед ако продължава с "блестящата" си игра какво ги чака, след като Челси и Арсенал с тази игра не ги чака нищо добро - може би феноменален требъл, или поне дубъл? :ohmygod2 Само стойте и гледайте как уж скритият фаворит Манчестър Сити зимата като им дадат вече обявените 80 милиона паунда и си подсилят и без това малкото зони, където имат слаби играчи ще си станат направо фаворит номер 1 за титлата, особено ако Арсенал, Челси и Юнайтед спешно не подобрят играта си. Рано или късно парите на Сити ще им донесат титли, в това надали някой се съмнява, но тази година грандовете в Англия правят и невъзможното да ги улеснят максимално. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 10:13 pm 
Аватар

Ха, как па никой не се съмнява. Тия са такъв огромен балон, че няма що. ако щат още 500 милиона да похарчат, няма нормален играч да иска да играе в това измислено отборче. След това още сто пъти ще се скарат, ще търсят треньори, накрая на оня ще му писне и :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 10:42 pm 
Аватар

Карлос Тевез, ЯЯ Туре, Венсан Компани, Найджъл Де Йонг, Коларов (който не е кой знае какъв играч, но самият Мауриньо си призна, че е искал да го вземе, но е бил безсилен пред офертата на Манчестър Сити), Давид Силва - това са най-силните играчи на Сити. Като добавим и средната класа като Гарет Бари, Марио Балотели, Коло Туре, Джером Боатенг, Адам Джонсън и Джеймс Милнър (въпреки че последните двама са малко въздух под налягане, особено пък Милнър) и зимата ако си купят атакуващ халф, какъвто в момента нямат не мисля, че като единици ще има по-силен отбор от тях във ВЛ. Нападателя им е най-добрият в момента във ВЛ, вратаря им е със сигурност ако не най-добрият то минимум в топ3, защитата им е изключително стабилна, дефанзивните им халфове са най-добрите във ВЛ, и едни от най-добрите в света, само крилата са не чак толкова силни, и липсващият атакуващ халф. На хартия Сити имат най-добрият отбор във ВЛ, и ако Манчини не беше така страхлив и мислеше повече за победата ситуацията в Англия щеше да е доста по-различна. Той самият Манчини каза, че целта им е топ4, но когато отборите, които играят в ШЛ през пролетта се концентрират там, ако все още имат шанс за нещо повече ще погледнат по-смело към върха, така че аз изобщо не ги подценявам. Парите със сигурност ще им донесат отличия, лека-полека вече им се променя и манталитета, така че успехите ще дойдат, но може би с по-смел треньор. Всъщност, аз лично очаквам ако Манчини и евентуалният му наследник не направят Сити шампион на Англия след максимум 2-3 години време Мауриньо да се окаже треньор на "гражданите". Въобще, едно време хората така се присмиваха и на Челси, ама за нула време си станаха гранд, от който доста отбори се плашат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 10:45 pm 
Аватар

И аз съм сигурен, че Сити някога ще станат шампиони ама не и този сезон.Битката този сезон ще е между Челси, Арсенал и Ман.Юнайтед, като очаквам кам средата на Януари, Арсенал да са се предали. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 10:46 pm 
Аватар

air_J написа:
А Манчестър Юнайтед ако продължава с "блестящата" си игра какво ги чака, след като Челси и Арсенал с тази игра не ги чака нищо добро - може би феноменален требъл, или поне дубъл? :ohmygod2 Само стойте и гледайте как уж скритият фаворит Манчестър Сити зимата като им дадат вече обявените 80 милиона паунда и си подсилят и без това малкото зони, където имат слаби играчи ще си станат направо фаворит номер 1 за титлата, особено ако Арсенал, Челси и Юнайтед спешно не подобрят играта си. Рано или късно парите на Сити ще им донесат титли, в това надали някой се съмнява, но тази година грандовете в Англия правят и невъзможното да ги улеснят максимално. :ohmygod2

На баце Роман се подиграваха, че е балон, но Челси пак има постояноство и от 4-5 години Челси въобще не е в челото по трансфери.
Ман шити обаче колкото и да си дават няма да направят нищо и пак ще има Лех Познановци, които да ги шибат остро през гащите :smt005

П.П: Гледам много "викачи" има за МЮ Глорихънтърс. Еми, емигрирайте в село Манчестър, кат толкова не можете без тях :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 11:09 pm 
Аватар

Аз се ловим на бас ,че МИКРЕ ЮТД тоя сезон ще лапат един огромен кур и нищо друго!
ШАМПИОН ще е Безтитлипуул!!!!! ЩЕ! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 1:57 am 
Аватар

Гледайте Хари Худини и се учете. Жалко,че води евреите от тотенхам-враг номер 1 на арсеанал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 3:21 am 
Аватар

tonko88 написа:

Че какво толкова нередно има - чистят си картоните. Да е забранено от правилата? Пък толкова много отбори го правят това. Даже е за адмирация - изчистиха си картоните, дори без да направят фаул :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 9:28 am 
Аватар

Безпрецедентно нагла демонстративна изцепка. Ако не ги накажат по 5+ мача ще е срамота.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 9:41 am 

На какво основание ще ги накажат и какво чак толкова нередно има?
Все едно са първите, които си изкарват умишлено картони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 10:55 am 
Аватар

Има го и това в играта, не е забранено.
Все едно да разследват някой играч, че докато човек от противника е лежал контузен не е спрял играта а е продължил и е вкарал гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 11:07 am 
Аватар

От формална гледна точка всичко е наред.

От морална (каквато обаче вече на света липсва) - безумно нагла постъпка.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]