forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 6:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 6:34 pm 

Барса взе 3 в последните 18, а не 1 в последните 15 !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 6:41 pm 
Аватар

Зe Соарес с гол за Металург
http://www.youtube.com/watch?v=8pTh3CLb ... _embedded#

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 6:54 pm 
Аватар

Ники написа:

:oops: моя грешка, забравих 2006. :loser2 за мен :bigok

:arrow: ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯT ЖИВОТ :idea:

:levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 6:57 pm 
Аватар

devil_vas написа:
Ники написа:

:oops: моя грешка, забравих 2006. :loser2 за мен :bigok

1992 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 7:39 pm 

На Фулъм - Манчестър Сити, само аз ли чувам да се пее - Чорбари оооо лайнари :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 7:42 pm 
Аватар

:D
Обаче гола на Zabaletta си го биваше определено. :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 7:46 pm 
Аватар

Пеят нещо за Манчини - "Манчини, оооооооооо, Манчини, оооооооооо", ама какво точно казват по негов адрес е мистерия. :loser2 Иначе Сити водят с 0:3, а ония им пеят "boring, boring Manchester City", при положение, че ги сцепват и от игра, и са ги заврели буквално в кучи гъз, ебати орките. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 8:02 pm 
Аватар

devil_vas написа:
принципно в Италия трябва да са 5 мега отборите, но никога не са били равносилни и 5-те в последните 10 години.

В по-общ план силните отбори на Италия са Милан и Принтер, а Ювентус само епизодично. Какви ще да са, ама Милан са вторият най-титулован отбор в Европа, пък другите веднъж на 10 г. се забелязват :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 8:30 pm 
Аватар

Goviado написа:
devil_vas написа:
принципно в Италия трябва да са 5 мега отборите, но никога не са били равносилни и 5-те в последните 10 години.

В по-общ план силните отбори на Италия са Милан и Принтер, а Ювентус само епизодично. Какви ще да са, ама Милан са вторият най-титулован отбор в Европа, пък другите веднъж на 10 г. се забелязват :smt006

Симпатизирам на Милан (между другото са най-титулуваният отбор в Света, заедно с Бока, с титли извън местните първенства..явно са първи в света, но втори в Европа :lol: ), но поредната ти гръмовна тъпотия ме кара да защитя иначе толкова противният отбор на Ювентус...сам можеш да видиш колко финала и титли имат Ювентус в последните 20, дори 30 години в ЕКТ, ако на това му викаш епизодичност, то ти със сигурност си си купил поне 10 яхти и имаш 3 двореца, спечелени от уредени мачове, за които винаги знаеш след края на двубоя. :lol: :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 8:35 pm 
Аватар

Отборите в Италия са "Милан" и досадно - омразният "Ювентус".
Пея шнур на измисленият Принтер, дето без другарите съдии и ако не им дадат служебна титла ще се борят в средата на класирането с "Чезена", "Бари" и "Катания".
Моуриньо, бидейки боК направи с тях чудеса но сега отново следва потапяне и "титла кога" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 9:10 pm 
Аватар

:shock: :smt005 :ohmygod2 Отборите в Италия били Милан и циганско-лузърската сбирщина принтер.Скромният състав на Ювентус,който има повече титли от титлите и купите на принтер взети заедно(със служебната) и още почти толкова втори места само се появава епизодично.А да не говорим,че ако гадния,но все пак боК,Моуриньо не им беше треньор щяха да спечелят требъл при следващите три поредни титли на Ливърпул :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 9:23 pm 
Аватар

Изсирам се злокобно и горчиво над тая пасмина Астън-Провала :slap Може ли да са такива безкадърници?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 10:56 pm 
Anarion написа:
Отборите в Италия са "Милан" и досадно - омразният "Ювентус".
Пея шнур на измисленият Принтер, дето без другарите съдии и ако не им дадат служебна титла ще се борят в средата на класирането с "Чезена", "Бари" и "Катания".
Моуриньо, бидейки боК направи с тях чудеса но сега отново следва потапяне и "титла кога" :bigok

Изказа се неподготвен мейт :smt006
Гледам калчото откакто се помня и по-подпиран отбор от Ювентус няма. За да им дадат служебна титла на принтерите се стигна дотам, че принтер действително беше най-ощетяваният отбор от топ5 на Жабария. Примери мога да ти дам бол. Може и да погледнеш в ютуб.
Както каза някой - в Италия не се сещам сезон, в който повече от 2 отбора да мачкат. Когато юве беше силен, милан и интер бяха слаби. Когато интер беше силен, другите бяха слаби и.т.н милан в жаабария печелят титли епизодично, затова и принтер ги настигна.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 21, 2010 11:42 pm 
Аватар

от Fb
Изображение

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 12:17 am 

Преди малко на Брюж - Серкъл Брюж, някаква чернилка пропусна два пъти от по 2 метра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 1:37 am 
Аватар

Lucifer написа:
Goviado написа:
devil_vas написа:

Симпатизирам на Милан (между другото са най-титулуваният отбор в Света, заедно с Бока, с титли извън местните първенства..явно са първи в света, но втори в Европа :lol: ), но поредната ти гръмовна тъпотия ме кара да защитя иначе толкова противният отбор на Ювентус...сам можеш да видиш колко финала и титли имат Ювентус в последните 20, дори 30 години в ЕКТ, ако на това му викаш епизодичност, то ти със сигурност си си купил поне 10 яхти и имаш 3 двореца, спечелени от уредени мачове, за които винаги знаеш след края на двубоя. :lol: :loser2

Последните 20 години имат една ШЛ и една ФУФА, ако не се лъжа?
Фетиша към калъфки е заимание на едни други :loser2 Принтер и на мен не са ми симпатични, но последните 10 години, когато се спори за титла в Италия или представяне в ЕКТ Милан спореше много повече с Интер, отколкото с ЮвентОс. Доколкото знам дербито на Италия в последните години се играе винаги в Милано :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 1:42 am 
Аватар

Ти пак се изказа остро, майна :smt006 В последните 10 години Милан имат титли колкото Рома, т.е. 1 :smt006 Така, че чисто статистически спора си остава Ювентус - Интер :smt006 или ако трябва да съм още по-точен Рома -Интер :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 2:07 am 
Самият факт, че е имало спор за титла между толкова много различни отбори, подсказва, че италианското не е за изпускане. Просто не го предават почти и човек не може да придобие ясна представа какви мачове правят Дория, Палермо, Дженоа, Удинезе, Рома, Лацио, Наполи. Палермо миналата година примерно нямаха загуба на свой терен.
Играчите там са що годе лоялни, парите не са заляли всичко, феновете правят нелоша атмосфера. Това на мен ми стига.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 2:31 am 
Аватар

Goviado написа:
Фетиша към калъфки е заимание на едни други :loser2 Принтер и на мен не са ми симпатични, но последните 10 години, когато се спори за титла в Италия или представяне в ЕКТ Милан спореше много повече с Интер, отколкото с ЮвентОс. Доколкото знам дербито на Италия в последните години се играе винаги в Милано :loser2

Ювентус имат 1 ШЛ, 2 УЕФА, Супер Купа на Европа и между континентална..и още 3 финала за ШЛ и 1 за УЕФА за последните 20 години..егати епизодичността :lol:

Цитат:
но последните 10 години, когато се спори за титла в Италия или представяне в ЕКТ Милан спореше много повече с Интер, отколкото с ЮвентОс

Затова играха Милан и Ювентус на финал на ШЛ, защото с Интер спорили в ЕКТ :ohmygod2 :lol: Между другото.. "Derby d'Italia" e между Ювентус и Интер..

Forza Milan!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 2:56 am 
Lucifer написа:
Goviado написа:

Ювентус имат 1 ШЛ, 2 УЕФА, Супер Купа на Европа и между континентална..и още 3 финала за ШЛ и 1 за УЕФА за последните 20 години..егати епизодичността :lol:

Цитат:
но последните 10 години, когато се спори за титла в Италия или представяне в ЕКТ Милан спореше много повече с Интер, отколкото с ЮвентОс

Затова играха Милан и Ювентус на финал на ШЛ, защото с Интер спорили в ЕКТ :ohmygod2 :lol: Между другото.. "Derby d'Italia" e между Ювентус и Интер..

Forza Milan!

Тогава милан "биха" доста трудно интер на 1/2 финалите.

САМО ЛЕВСКИ :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 3:26 am 
Аватар

Така беше :) Тогава Шева беше много голям...

Само ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 10:45 am 
Аватар

diabloodripper написа:
Самият факт, че е имало спор за титла между толкова много различни отбори, подсказва, че италианското не е за изпускане. Просто не го предават почти и човек не може да придобие ясна представа какви мачове правят

и това е вярно, ако нямаш ТВ+ няма как да следиш калчото. преди много години беше първият шампионат от европа, който даваха на ТВ-то - Ефир 2, тогава беше най-силното първенство в Европа :smt003 но многото спекулации за оговорени мачове и последвалото Калчополи, го върнаха назад, и оттогава парите във футбола се изместиха на север към острова, за да го направят най-гледаното може би първенство в света :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 11:29 am 
Аватар

Цитат:
Изказа се неподготвен мейт
Гледам калчото откакто се помня и по-подпиран отбор от Ювентус няма.

E аз защо съм писал "досадно - омразният", къ мисУиш ти? :smt006
Идеята ми е че откак на "Ювентус" им ритнаха стола "Интер" достойно ги замести като най - нагло подпираният отбор.
Играят примерно с "Катания" на "Сан Сиро", повеждат с гол от засада. Ония изравняват - а, няма такова нещо - гола е отменен за неправилно дишане. Следва театрално свличане на бошняшкият травестит Ибрахимович и другарят съдия щедро свири дуСпа.
Смърт за тоя казах ли? Сега покрай него и "Милан" ще ми станат противни.
Да не говорим, че не може да има нещо като "служебен шампион" - ако първенството е тотално осрано се обявява "нулева година" (както стана с една от двете отнети титли на "Ювентус") и това е, иначе ми смърди на милкобалевщина като през 85 - та у нас когато жАлтите служебно ги направиха шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 11:53 am 
Аватар

devil_vas написа:
diabloodripper написа:
Самият факт, че е имало спор за титла между толкова много различни отбори, подсказва, че италианското не е за изпускане. Просто не го предават почти и човек не може да придобие ясна представа какви мачове правят

и това е вярно, ако нямаш ТВ+ няма как да следиш калчото.

Из сайтовете за залагане се отдава възможност почти всеки един мач да им се гледа, но мен не ме кефи. 2ра бундеслига ми е много по-интересна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 1:33 pm 
Anarion написа:
Цитат:
Изказа се неподготвен мейт
Гледам калчото откакто се помня и по-подпиран отбор от Ювентус няма.

E аз защо съм писал "досадно - омразният", къ мисУиш ти? :smt006
Идеята ми е че откак на "Ювентус" им ритнаха стола "Интер" достойно ги замести като най - нагло подпираният отбор.
Играят примерно с "Катания" на "Сан Сиро", повеждат с гол от засада. Ония изравняват - а, няма такова нещо - гола е отменен за неправилно дишане. Следва театрално свличане на бошняшкият травестит Ибрахимович и другарят съдия щедро свири дуСпа.
Смърт за тоя казах ли? Сега покрай него и "Милан" ще ми станат противни.
Да не говорим, че не може да има нещо като "служебен шампион" - ако първенството е тотално осрано се обявява "нулева година" (както стана с една от двете отнети титли на "Ювентус") и това е, иначе ми смърди на милкобалевщина като през 85 - та у нас когато жАлтите служебно ги направиха шампиони.

Единствено съм съгласен с това за служебната титла. В тези 5 години е имало грешки в полза на Интер, но и много грешки срещу Интер, които хората пренебрегват (нормално). Едва ли някой се сеща какви дузпи свириха на Емполи и примерно каква дузпа не дадоха за Интер срещу Торино. Шампионатите си бяха напълно нормални. Примери за това как Интер губят точки заради съдииски грешки - две очеизвадни при 2 загуби от Милан (първото дерби на Моу) и последното дерби на Манчини срещи Ювентус (на Сан Сиро). Миналата година също едно от тези дербита беше на път да се опорочи заради директен червен картон за иронично ръкопляскане. Суматите наказания на играчи на Интер миналата година са също пример за не-тенденциозно, но действително слабо съдийство.

И си изказвам това мнение, не защото симпатизирам на някой отбор повече от Левски, а защото самият шампионат ми доставя удоволствие да го наблюдавам.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 2:13 pm 
Аватар

Е всеки гледа от своята камбанария, все пак.
За мен лично "Интер" доста намаза от другарите съдии в последните години и най - вече докато Манчини ги водеше.
А колко са били нормални шампионатите в Италия ако не гръмне някой нов скандал (прочее и при предишния стана ясно, че и "Интер" доста е замесен ама минаха метър) надали аз и ти ще разберем със сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 5:14 pm 
Аватар

Абе италианския футбол е мега бавен и скучен,на мен лично ми е трудно да изгледам цял мач.Като прибавим и ужасно противни отбори като принтер и ромИ става още по-зле.Тоя сезон има по-яки мачове,поне от тея дето съм гледал,но истината си е Премиършип и Ерсте Бундеслига.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 5:45 pm 
Аватар

Наистина Премиършип-а и Бундеслигата превъзхождат останалите водещи първенства. Динамичния и непредвидим футбол е в интерес на феновете, дори и на неутралните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 5:51 pm 
Аватар

Днеска ше шибам много яко букитата, но от суеверие не мога да споделя информация, която е от 1-ви крак (футболен човек, участник в събитието) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 22, 2010 10:53 pm 
Аватар

Goviado написа:
devil_vas написа:
diabloodripper написа:

и това е вярно, ако нямаш ТВ+ няма как да следиш калчото.

Из сайтовете за залагане се отдава възможност почти всеки един мач да им се гледа, но мен не ме кефи. 2ра бундеслига ми е много по-интересна :bigok

винаги гледам когато играят Херта. от както им бях на мач на Олимипщадион много ме кефат и в Германия се интересувм главно от тях. така че 2-ра Бундеслига се следи задължително :bigok бонус е, че и Домо играе там :smt003

за съжаление прекалената хемегомния на Байерн Мюнхен прави Бундеслигата предвидима и скучновата. но пък последните се получават много интересни мачове с много голове и непредвидими резултати.
п.с. и все пак, кой не е следял Първа Буднеслига преди около 13, 14 години по Сат 1 и предаването Ран :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]