forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 9:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 2:17 pm 
Аватар

Аз днеска на мача май както е тръгнало нема да мога да дойда, за утре идвам обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 2:45 pm 
Аватар

Да се кефиш на свастики е все едно да се кефиш на сърпа и чука. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 3:52 pm 
Аватар

На това със свастиките и от УЕФА дори са му се накефили, след като изобщо не ни наказаха, при положение, че кой знае колко доноси са получили от "доброжелатели" на Левски и няма как да не са разбрали за случая. В крайна сметка аз пък гледам на това като на една изключително оригинална и сполучлива хореография. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 5:18 pm 

РКК този път с неадекватно включване :bigok
Не си единственият, който е чел някъде за общи черти между нацизма и болшевизма
На едното место е расата, на другото - класата
Там е разлика и по линия на тази разлика идва кефенето на едното или другото :wink:

Народ0 тук не е толко недочел, колкото явно го смяташ :wink:
Сега се сетих дето вметваше, че Беларус не бил на Балканския полуостров :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 5:22 pm 
Ами Беларус не е на Балканския полуостров

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:00 pm 

верно ли :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:04 pm 
Аватар

И аз утре ще отида.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:06 pm 
Не ви знам ква ви е играта там :bigok мислих, че си го написал сериозно.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:47 pm 
Аватар

Ркк е някакъв отявлен хуманист, винаги храни яко крайно десните нагласи. Което автоматично му печата еднопосочен билет за интерниране в трудовашки лагер, ако някой светъл ден др. Емил Антонов завземе властта и въздигне славата на Арийската раса като феникс от пепелта :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:50 pm 
Аватар

Комунистът ркк саботира груповото посещение на формната група в Дахау, което предложих, докато бяхме в Мюнхен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:51 pm 
Аватар

Форум Левски е ядрото на АБВ и ВГЗ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:21 pm 
Аватар

Makedonalds написа:

Е той политологзверо и Сашо Лупов - Томи като се набръскат, започват да рецитират фюрера и да крещят Зиг хайл и да драскат свастики на паметника на съветската армия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:59 pm 
Аватар

rkk написа:

Не е така. Свастиката е соларен символ, а аз обичам Слънцето и слънчевото време, лятото, плажа, жените :bigok Извода: дигаш свастика, обичаш да ходиш на море :loser2

Последна промяна БижутерО на Съб Ное 13, 2010 8:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 8:05 pm 
Аватар

Харесва ми позитивизмът, който обхвана тази тема :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 8:23 pm 
Аватар

Makedonalds написа:

:bigok :bigok :bigok
rkk написа:
БижутерО написа:
Група E
АЗ Алкмаар
Динамо Киев
БАТЕ Борисов
Шериф

Баси групата. Кога и ние с два балкански отбора в група.

Тук няма балкански отбори, поне чисто географски :wink:

ultrafan_rs написа:
ркк с to4nata забележка, че Беларус не е на Балканския полуостров :loser2 :blass :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 8:50 pm 

тва със свастиките се е случвало ама без сашо апашо :bigok
51 блок в щутгарт знае защо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:27 pm 
Аватар

Утре след срещата,пред БФС да обясним на Платини как Литекс печели мачовете си и как Боби слугата на Ганчев мълчи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:53 pm 
Аватар

И утре,както и днес,цял ден съм на бачкане,но пък и май е по-добре на тая среща да няма и дъртофелници,ние от нашите поколения сме в някаква степен по-различни от вашто поколение,на тия стадионските познати по друг начин ни стоят отношенията,поне на голямата част

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 11:01 pm 
Аватар

STALKER написа:
Комунистът ркк саботира груповото посещение на формната група в Дахау, което предложих, докато бяхме в Мюнхен :loser2

Бъд, това не си го спомням, я припомни? :smt003

БижутерО написа:
rkk написа:

Не е така. Свастиката е соларен символ, а аз обичам Слънцето и слънчевото време, лятото, плажа, жените :bigok Извода: дигаш свастика, обичаш да ходиш на море :loser2

Е разбира, как не се сетих :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 9:53 am 
Аватар

tragvam s taxi

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 1:06 pm 
Аватар

Напомняне на всички, че срещата е днес..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 2:23 pm 
Аватар

Тегаво съм набръскан от снощи :ohmygod Ей ся станах :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 2:27 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Тегаво съм набръскан от снощи :ohmygod Ей ся станах :ohmygod

Обръсни се и тръгвай :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 6:34 pm 
Аватар

Огромна посещаемост, изключителен интерес по наболелите проблеми, бутаница на входа на залата, 3 часа полезна дискусия.
За сетен път се убеждавам, че сме мърша, а не народ. Темата за заключва, защото е безмислено да се пише по нея след днешната среща. Ако питате защо се заключва - да бяхте дошли, а не да се набръсквате, да си намирате работа или да сте забравили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 7:10 pm 
Аватар

Досега не се включвах, защото пак се пишат обичайните неща и нищо ново. От една страна, съм напълно съгласен с критиките, но, от друга, не е Владо човекът, който трябва да ги получава. Но, Пържолете, току-що ме "спечели" СРЕЩУ твоята кауза и позиция. Стига с тия измишльотини за мърши и т.н. Момчетата хиляда пъти написаха, че не им се присъства на каквито и да е срещи, защото са безсмислени, както показва практиката. Аз съм на същото мнение. И затова не са присъствали. Проблемите са ясни, засега решение няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 7:14 pm 
Аватар

Сектор Б не свършва с една среща, един бой или каквото и да е?
Само наивник можеше да си мисли, че ще има повече от 5-10 човека на тази "среща". Не знам колко хора са били, нямах възможност да присъствам, но и за най-големия наивник би трябвало да е ясно, че нямаше смисъл да се прави в този си вид. СРЕЩИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ, но не между форуми, а между хората, които наистина правят нещо в сектора. Това е съвет към Владо. Аз даже смятам, че не трябва да отговаря на мнения във форума, защото трябва да е много над тези неща, казвал съм му го и преди, че никога няма да може да угоди на всички, особено в България това е невъзможно. Въпреки че повечето от вас имат право за нещата, които пишат, разбира се, че никой не му се гледат боища между левскари в сектор Б, лоши погледи и малки нинджи, се позамислих, че повечето наистина само казвате лошите неща, но какво направихте, за да се променят, освен да напишете някое мнение(дори и правилно) във форума и да настроите отделни хора един срещу друг. Защо си мислите, че Владо и някой други хора, не оценяват грешките, които се допускат? Ако искате да сте полезни наистина, бъдете АКТИВНИ, а да бъдеш активен не се изразява само в писане на мнения. Ще отправя упрек към Владо, че не трябва да се занимава толкова с форума, колкото с това да се намират нови и нови активни Левскари. А такива има. Реално нещата стават все по-сложни, а реално са толкова прости. 90 минути на 7 дни, да забравиш за всичко и да пееш затова, което те кара да се чувстваш различен от останалите хора през останалите 9990 минути от седмицата.. предлагам на всички да се замислят как да помогнат нещата да вървят, защото ако тези 100 човека дето тука дават мнения, станат активни и са наистина толкова безгрешни, мислите ли, че няма да се променят нещата? Имате упреци към хората, които ходили в "Синьото"? Извинявайте, но когато и да съм отишъл там(в ден без мач) не съм видял повече от 10-15 момчета на възраст около 20 години. Нормално е, когато те ходят там, а ние пишем по форумите е да е малко странно, когато някой нов влезе? Интересното тук е защо вие(ние) не ходим там? Тука 40 човека поне писаха как трябвало да станат нещата? Ми ако тези 40 човека бяха решили да идат някога в кафето и да почнат да дават идеи и помощ, мислите ли че някой щеше да ви гледа странно? И мислите ли, че ако вие сте праведните, нямаше да надделеете и един вид доброто да възтържествува? Истината е, че всеки си има минуси. Аз, ти, той, те, всички. Това че живеем в България в 2010 година, в това провалено отвсякъде общество, неминуемо води до разпад на много ценности, дори и сред Левскарите, които уж трябва да сме по-различни от останалите. Трябва, но не сме. Едни гледали лошо, другите ги псували по форуми, трети си го връщат като ги видят? Защо? Време е да се опомним и всички заедно да тръгнем към промяна. Като се започне от промяната на манталитета. Казвате, че в НКП ви гледали лошо? Ми това е една от чертата на българина, винаги да е лош, особено на младите българи? А да сте чували за другата тъй очевадна българска черта - приказки без действия? Не мислите ли, че тук във форума доста хора имат този минус? Колкото и грешки да правят и колкото и лоши черти да имат някой от активните в момента, нали се сещате, че точно те правят почти всичко в този сектор? Ако вие наистина смятате, че сте по-добри от тях и ще правите нещата по-добре, защо не се помъчите да ги правите? Защото и аз на думи мога да намеря много кусури на Бил Гейтс, ама пък той ще ми каже "Не ме ебе, ти си една форумна мишка" и ще е прав. Ако наистина сте по-добри ще го докажете. Другото ще си остане в поредната тема, изтрита след няколко дни от някой пиян модератор и така, докато много хора не се усетят, че всеки трябва да помага на другия, а не да му търси грешките постоянно, без да дава алтернативи. Грешки е имало, има и ще ги има и занапред. Недоволни ще има още повече. Сигурен съм, че и в сектора на Звезда има доста недоволни. Да не говорим, че Българина е винаги недоволен. Но преди да правим каквотото и да е, трябва да почнем да ходим по мачове май? Защото на вчерашния мач с Академик София си пролича друго нещо...в България към настоящия момент няма "ULTRAS"-и.. или са много малко. Докато Левскарите си избират мачове, на които да ходят и пеят и слагат други като "безинтересни" никога няма да се оправим като сектор, агитка и прочие. Затова и вече си мисля, че е време да намалим хореографии, артикули и прочие с думата "ULTRAS" или просто да опънем един трансперант в Б другия път с посланието "OUR DREAM IS TO BE". И така, помислете си дали и ние, които пишем в този форум нямаме същата тази вина за боя миналия ден с Лил, колкото е имал и този, който е запалил димката и този който го е бил...Ако всички бяхме активни такива неща нямаше да се случват, сигурен съм. Но докато има разделение на форум.левски.ком, форум.гонг.бг, детска градина "ален мак", юг, запад, изток, нкп и прочие винаги ще си останем на този хал. За Бога, всички сме Левскари, опомнете се. Владо и Ивайло да се помиряват и всички напред. Да се правят всяка седмица срещи между всички активни Левскари. Един път в месеца и между хора от София и от провинцията. Комуникацията липсва напълно - съвет за Владо. И е време всички да си помислим с какво може да помогнем, защото да пречим, всички знаем, че българите сме най-добрите.

:arrow: ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯT ЖИВОТ :idea:

:levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 8:00 pm 
Аватар

Постът е хубав и щеше да е и напълно верен, ако не съществуваше най-големият проблем, всички го знаем кой е. Той спира много хора да се занимават с каквото и да е докато съществува този проблем. И не мисля, че тези хора пречат на някого - просто си ходят в други сектори или въобще не ходят на мачове, но не могат да бъдат обвинявани за каквото и да е, защото знаеш, че и да ходят и да не ходят е все тая и от тях нищо не зависи. Много добре знаеш, че както бяха тръгнали нещата сега щяхме да сме светлинни години пред всички в България, защото имаме огромен потенциал като публика, но вместо това бележим постоянен спад от няколко години насам - за това едва ли са виновни хората от форума и едва ли те могат да променят нещо. Мисля, че също така ти е ясно, че огромен процент от все още неотказалите се напълно от мачовете седиме в "стенд бай" режим и сме готови веднага при положителна промяна да се включим активно и да помагаме за всичко, както много от нас са го правили и преди, но дотогава (евентуално) ни остава само да чакаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 8:31 pm 

"Сектор Б на абстиненция"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 11:12 pm 
Аватар

Brannik написа:
Мисля, че също така ти е ясно, че огромен процент от все още неотказалите се напълно от мачовете седиме в "стенд бай" режим и сме готови веднага при положителна промяна да се включим активно и да помагаме за всичко, както много от нас са го правили и преди, но дотогава (евентуално) ни остава само да чакаме.

Мнението! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2010 11:52 pm 
Аватар

Нали? И аз смятам да си полегна тука 20-30 години и един ден, като вместо умрели плъхове, между седалките в Сектор Б има рози, ще се върна :smt115 :fgod Дотогава съм hibernate режим :smt023 В Русия съм, в Русия съм, но като се оправи положението ще се върна, ще се върна :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]