forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 1:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:25 pm 
Аватар

Е сравнение със сега, може би са били в пъти по-малко, дъртаците да кажат :blass Адаш става въпрос за неща от сорта на кражби/убийства/изнасилвания, то че неудобните хора са репресирани е повече от ясно :wink:

Последна промяна tonko7 на Съб Ное 13, 2010 9:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:26 pm 

alexbod написа:
Ред Демоне,само едно ще те помоля да отговориш!Татко ти какво е работил преди 1989? :smt017

Лекар в областна болница в провинцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:27 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Седем:Едно написа:
Daemon, Blue - Омраз, докога ще го бавиш?

Е стига де, не виждам някъде да е възхвалял комунизма. Каза че е имало сигурност, което може би е било така, но само глупака би избрал сигурността пред свободата.

Аре скривай се и ти бе. Не виждал, не чел, еби му мамата. За втори пореден ден откривам, че не можеш да четеш.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Blue_Daemon написа:
STALKER написа:
Алтернативата ти е налице във всички европейски страни, където не успя да стъпи болшевишки ботуш. Замисли се защо... Така като те чета, имам чувствто, че не си напускал България

Имаш погрешното чувство :wink:

За замисляне няма нужда, причините са ясни. Въпросът е какво правим - само плюем или се опитваме поне да вървим в посоката, в която те са вървели през тези 45 години. Засега 21 години само плюем...

Няма как да вървим по нов път със старите комунистически курви. 1990 г. трябваше да има Нюрнбергски процес срещу комунизма, за да се започне на чисто, но Запада и СССР се договориха друго. В следствие на което, някои по-еменципирани от СССР страни се справиха по-успешно, а България, по-известна между 1944 и 1989 като левия ташак на Кремъл, логично тръгна по пътя на посткомунистическата олигархия

Последна промяна Кока-Кольо на Съб Ное 13, 2010 9:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Тоя Blue_Daemon как смърди,повече смърди и от пенсионерите,които си спомнят за славното минало,какво му отговаряте,да беше поживял тоя дървар по онова време,поне да беше питал,а не да ми развива некакви икономически лайна,защото ако нямаше свободата ни на изразяване сега,такива лайнари още щяха да събират най-голямата си смелост на разговор на ухо в собствената си кухня.Всяко сравнение с комунистическото робство в наши дни си е вид престъпление,бойко борисов показа че им е чудесна маша,давайки почва за такива разговори.Blue_Daemon,поробеният човек цял живот е страхливец,син на шапка,или на дребно партийно лекенце-това са твойте най-близки,нали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:29 pm 

Blue_Daemon написа:
alexbod написа:
Ред Демоне,само едно ще те помоля да отговориш!Татко ти какво е работил преди 1989? :smt017

Надявам се силно,че партийния му билет стои на почетно място в дома ти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:38 pm 
Аватар

Хайде успокойте се малко, не е нужно да се стига до нападки или псувни, само защото някой си има грешно мнение или убеждения.От тоя форум освен бай Иван, аз и още 10 човека, никой си няма реална представа за какво иде реч, по простата причина, че даже не сте били родени, социалзЪма за щастие никога няма да се върне, но това не значи, че тия 20 години преход всичко беше ок....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:39 pm 

Morning Glory написа:
tonko88 написа:
Седем:Едно написа:
Daemon, Blue - Омраз, докога ще го бавиш?

Е стига де, не виждам някъде да е възхвалял комунизма. Каза че е имало сигурност, което може би е било така, но само глупака би избрал сигурността пред свободата.

Аре скривай се и ти бе. Не виждал, не чел, еби му мамата. За втори пореден ден откривам, че не явно не можеш да четеш.

Уточнявам за теб и за всички, които са ме разбрали погрешно или въобще не са ме разбрали, и моля да бъда извинен за това - не възхвалям комунизма като строй, нито в общестено-политически, нито в икономически, нито в културен, нито в спортен план!!! Просто ви изреждам факти и се опитвам да обясня моята позиция защо вече 21 години сме на този хал и защо носталгията по комунизма не изчезва. Вместо да ме плюете, замислете се защо сме стигнали дотам хората все по-често да свързват с комунизма евтинията и осигурения живот (без значение дали всъщност животът е бил само цветя и рози), и все по-малко с изверженията на комунистическата власт. Докато не го разберете, ще четете изказвания като горното на ББ и такива изказвания ще се възприемат като нормални от болшинството от хората в БГ. Четейки ви съм останал с впечатлението, че това не е, което искате...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:41 pm 

STALKER написа:
Blue_Daemon написа:
STALKER написа:
Алтернативата ти е налице във всички европейски страни, където не успя да стъпи болшевишки ботуш. Замисли се защо... Така като те чета, имам чувствто, че не си напускал България

Имаш погрешното чувство :wink:

За замисляне няма нужда, причините са ясни. Въпросът е какво правим - само плюем или се опитваме поне да вървим в посоката, в която те са вървели през тези 45 години. Засега 21 години само плюем...

Няма как да вървим по нов път със старите комунистически к.р. 1990 г. трябваше да има Нюрнбергски процес срещу комунизма, за да се започне на чисто, но Запада и СССР се договориха друго. В следствие на което, някои по-еменципирани от СССР страни се справиха по-успешно, а България, по-известна между 1944 и 1989 като левия ташак на Кремъл, логично тръгна по пътя на посткомунистическата олигархия

Най-точното мнение. :smt023 А ние се караме за глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:42 pm 
Аватар

Седмото Национално събрание на ДСБ написа:
На власт г-н Борисов започна подмяна. Той стигна до там да каже, че не е коректно да го сравняват с Тодор Живков, защото онзи бил величина. Цитирам го „...една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.” Това е казано за комунистическия диктатор,

* който искаше да превърне България съветска република,
* който причини демографски срив на страната, прогонвайки стотици хиляди български граждани,
* който взе непосилни кредити за да удължи агонията на своето управление, а след това причини фалита на страната си,
* който по собственото му признание се провали, оставяйки огромни дефицити на насъщни храни и безвъзвратно фалирала тежка индустрия.

Тази реабилитация на Живков лично от министър-председател на Р. България е единствена в историята на нашия мъчителен преход от комунизъм към демокрация. Тя е единствената реабилитация на бивш комунистически диктатор в Централна и Източна Европа, включително в Русия и страните от ОНД. Тя е обидна за всички български демократи, не само за нас, хората вдясно от политическия център. Тя е неприемлива за опитващата се да се реформира БСП и скандална за ДПС и неговите избиратели.

След тези изявления ще поискам от ръководството на ЕНП да заяви своята позиция към изявленията на г-н Борисов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:44 pm 

Дрън-дрън!На тоя хал сме,щото и за секунда не са изпускали властта комунягите.И се опитай да сравниш каква би била България преди 1989,ако го нямаше комунизма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:44 pm 

alexbod написа:
Blue_Daemon написа:
alexbod написа:

Надявам се силно,че партийния му билет стои на почетно място в дома ти

Момко, заради липсата на партиен билет у него и дядо ми не са му разрешили да специализира каквото е искал. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:46 pm 

Аха!И ти затова съжаляваш за онова време.И за съжаление не съм момък вече,отивам към чичка повече :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:51 pm 

alexbod написа:
Аха!И ти затова съжаляваш за онова време.И за съжаление не съм момък вече,отивам към чичка повече :smt005

Никъде не съм писал, че аз съжалявам :wink:
А за това как България е можело да се развие по друг начин за времето преди 1989 мога да ти кажа, че по какъвто и друг различен път да бяхме поели, нямаше да сме толкова зле, колкото сме днес. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:54 pm 
Аватар

Blue_Daemon написа:

Уточнявам за теб и за всички, които са ме разбрали погрешно или въобще не са ме разбрали, и моля да бъда извинен за това - не възхвалям комунизма като строй, нито в общестено-политически, нито в икономически, нито в културен, нито в спортен план!!! Просто ви изреждам факти и се опитвам да обясня моята позиция защо вече 21 години сме на този хал и защо носталгията по комунизма не изчезва. Вместо да ме плюете, замислете се защо сме стигнали дотам хората все по-често да свързват с комунизма евтинията и осигурения живот (без значение дали всъщност животът е бил само цветя и рози), и все по-малко с изверженията на комунистическата власт. Докато не го разберете, ще четете изказвания като горното на ББ и такива изказвания ще се възприемат като нормални от болшинството от хората в БГ. Четейки ви съм останал с впечатлението, че това не е, което искате...

Хорошо глаголишь мой друг, только не понимаю, почему, ты написал всю эту хуйню сверху.... :loser2

Нали се сещаш, че тия "факти" са ни през кура, нито някой ще ти оцени напъните тук, нито ще ни стане по-топло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:55 pm 

Абе ебати палачинката си.Подреди си сам мненията по въпроса,прегледай ги и си помисли дали някой по-различен от 11 годишен,че ти се върже.Нали първо каза,че боко бил прав за Живков,бе дебил....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 9:56 pm 
Аватар

Сигурно не ти писа за Костов, Иван Йорданов? Яж ми Дебелия, Хуй Рунтав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:06 pm 

alexbod написа:
Абе ебати палачинката си.Подреди си сам мненията по въпроса,прегледай ги и си помисли дали някой по-различен от 11 годишен,че ти се върже.Нали първо каза,че боко бил прав за Живков,бе дебил....

Цитат:
Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство. Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", коментира Борисов.

ББ ти говори за икономически ръст на страната при Живков. Къде виждаш да го хвали в цялост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:08 pm 

Някой по нагоре те пита на колко години си.Или си малолетен идиот или си комунист,което е в пъти по-лошо от идиот

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:15 pm 
Аватар

По-добре да не се пита за годините, когато говорите за комунизъм, че ако се сложи някаква долна граница от поне 35 години за изказващите се по темата, то за нея ще имат право да говорят само Проданов, бай Иван, Първолет, Търговище и Седем:Едно, а така няма да е интересно. :bigok

Последна промяна air_J на Съб Ное 13, 2010 10:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:17 pm 

Въздушен,ще бъдеш ли така добър да ми позволиш да пиша по темата? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:19 pm 
Аватар

Хах, че кой съм аз да те спирам? Пиши където си искаш, свободна страна сме. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:23 pm 
Аватар

Blue_Daemon написа:
alexbod написа:

Цитат:
Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство. Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", коментира Борисов.

ББ ти говори за икономически ръст на страната при Живков. Къде виждаш да го хвали в цялост?

Той не просто говори какво е направил, той го РЕАБИЛИТИРА! Реабилитира един тоталитарен диктатор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:28 pm 

кюстендилец0, зарежи тоя спор и ми кажи какво да питам мая манолова, че съм я поканил на гости в предаването, в което работя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:33 pm 
Аватар

Питай я в гъза дали се ебе? Много ме интересува това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:34 pm 

като я каних пита дали в телевизията предлагаме фризор и измиване :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:35 pm 
Аватар

Пепи Паунов знае :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:36 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
като я каних пита дали в телевизията предлагаме фризор и измиване :bigok

Каза ли ѝ, че само ибрикчия имате? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:38 pm 

по-скоро теляк :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 10:42 pm 

Питай я кого е пращала в 5 сутринта в циганската махала в деня на изборите :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]