forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 2:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2010 10:39 pm 
Аватар

Поне да сме спокойни, българския народ нема да изчезне, ще ни стрижат и доят редовно, но нема да ни колят :smt005 Дано доживея един ден, да се разбере колко милярда общо са потънали в тоя АЕЦ :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2010 10:42 pm 
Аватар

Вие сте специалистите и анализаторите :smt006 ЩЕ видим кой ще се смее последен :smt047

Цитат:
София. Руският премиер Владимир Путин пристига на посещение в България утре. Сред очакваните теми за обсъждане са енергийните проекти, в които Русия и България имат участие. „Синята коалиция” излезе с декларация относно опасността от тотална енергийна зависимост на страната ни от Русия. Ключово важно е българската държава да запази мажоритарното си присъствие в енергийни проекти като АЕЦ „Белене” и „Южен поток” – това каза лидерът на БСП Сергей Станишев. Протест срещу посещението на руския премиер Владимир Путин в България ще се проведе в столицата, организиран от Обществения съвет на Асоциация на свободното слово „Анна Политковская”.

В състава на делегацията, водена от Владимир Путин, влизат министърът на енергетиката Сергей Шматко, заместник-министърът на външните работи Владимир Титов, генералният директор на Държавната корпорация за ядрена енергетика „Росатом” Сергей Кириенко, председателят на управителния съвет на ОАО „Газпром”. От българска страна в двустранните срещи, освен министър-председателя Бойко Борисов, ще вземат участие вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, министърът на външните работи Николай Младенов, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, министърът на околната среда и водите Нона Караджова, изпълнителният директор на Българския енергиен холдинг Мая Христова.
В официалната програма са предвидени среща „на четири очи”, пленарни разговори между двете делегации и съвместна пресконференция, по време на която в присъствието на Борисов и Путин ще бъдат подписани споразумения в областта на енергетиката и социалната сфера.
.....
„Южен поток” е темата на утрешната среща на премиерите на Русия и България Владимир Путин и Бойко Борисов. Искането да се подпише споразумението за „Южен поток” в присъствието на двамата премиери идва от страна на Русия и именно затова Путин пристига утре в България. В кулуарите на парламента премиерът Бойко Борисов коментира визитата: „Предложиха - да го направим в Москва, аз отказах и казах: „заповядайте в София”. Моля да не се подвеждате първосигнално и да преписвате или препечатвате неща, които не са верни и никога не са ставали. До този момент във всичките си разговори с г-н Путин темата „Белене” не сме я повдигали – темата е „Южен поток”, каза Борисов.
Той посочи, че утрешното посещение е работно, по предложение на г-н Путин и двамата ще присъстват на подписването на смесената компания, която ще прави предпроектно проучване и съответно ще строи „Южен поток”. „Това е, което знам до момента аз. Никога, с г-н Берлускони, не сме водили разговор за каквито и да било отношения, свързани с трета страна. Това държа да се подчертае, защото има доста провокации в руската преса”, каза още Борисов. Той каза още, че ако бъде повдигната темата за АЕЦ „Белене”, ще бъдат обсъдени и тези въпроси.
„Ние имаме въпроси, защото, повтарям за стотен път това, което беше обявено като цена на централата - три милиарда деветстотин и седемдесет милиона евро е цена, която не отговаря на истината, защото никой не говори за ескалационните индекси, консултантските договори, за инфраструктурата, за заемите, които са взети досега, за похарчените от България пари. И, когато се сумират те, ще се получи много по-голяма цифра, отколкото за "Цанков камък". Както във всички други проекти на Тройната коалиция в допълнителните споразумения и договори са вдигани цените и те заблуждаваха обществото, че тази централа струва под 4 милиарда, което е смешно като цена. С г-н Путин ще поставя всичките тези теми на масата, ако, разбира се, той има желание да говори за тях, защото утрешната среща е планирана за „Южен поток”, заяви министър-председателят Бойко Борисов.
............
В Народното събрание „Синята коалиция” излезе с декларация относно опасността от тотална енергийна зависимост на страната ни от Русия. В декларацията се посочва, че руският премиер Владимир Путин, който идва в България, носи със себе си пакет от изисквания и условия към българската страна, скрити зад лозунгите за равноправно икономическо сътрудничество. От десетилетия Русия поддържа високи нива на митата за хранително-вкусовата промишленост. От българското правителство ще бъде поискано да бъдат подписани важни документи, обвързващи страната ни със строителството на два руски проекта „Южен поток” и АЕЦ „Белене”, за които няма нито техническа обосновка, нито е ясно колко струват, заявиха от "Синята коалиция".
В декларацията се посочва българското правителство реално ни превръща в „Троянски кон” на Русия в Европейския съюз, тъй като в момента ЕС предлага инвестиции.
„Синята коалиция” настоява да спре подмяната на европейската политика в областта на енергетиката, заяви Мартин Димитров. Страната ни няма пари за двата проекта - "Южен поток" и "Набуко". Правителството, както инспектира магистралите, така да инспектира и строителството на газовите връзки в другите страни. „Нашият път е към Европейския съюз и НАТО”, посочи Димитров. „Идването на Путин за нас е много ясен сигнал, че има поети ангажименти, за които никой не знае”, заяви Димитров.
Ключово важно е българската държава да запази мажоритарното си присъствие в енергийни проекти като АЕЦ „Белене” и „Южен поток”. Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев пред журналисти. Според Станишев при тази визита е добре да се направи следващата стъпка за развитието на проекта „Южен поток”. „Аз съм работил и преговарял много тежко по този проект и съм постигнал добра основа и добри резултати в споразумението в интерес на България. Участието в този проект е 50:50, ние сме равноправен участник, а не – миноритарен. За мен ключовото е да се запази държавното мажоритарно участие. Иначе този проект би бил много по-оспорим от гледна точка на националните интереси, ако не се отстои България чрез своята енергийна компания да има 51 процента. Имам тези притеснения”, каза Станишев. Той направи сравнение с проектите „Цанков камък” и „Горна Арда”. При „Горна Арда” 70 % е на частна компания, на която министър Трайков беше прокурорист. Правите ли разлика – запита Станишев. На въпрос – очаквате ли да бъде изтъргуван държавният дял, той каза – не, аз не очаквам, но имам опасения. „Не случайно зададох и питане на премиера преди доста време в парламента за развитието на енергийните проекти. За мен е ключово важно в „Белене” държавата да запази мажоритарно присъствие, за да решава българската държава, чрез своята държавна енергийна компания как се развива проектът, и печалбите да отиват в България, а не просто да бъде една атомна електроцентрала на територията на България, която да не бъде българска”, каза Станишев.

http://www.focus-news.net/?id=n1460545

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2010 11:06 pm 
Аватар

Абе писнА ми цел ден да слушам как КС отменил промените в КТ и ЗДС........конституционният съд не отменя закони, това е изключително правомощие само и единствено на Народното събрание с акт от същия или по-висок ранг. КС обявява противуконституционността на закон или част от закон! Тъпаци! :x Туй журналистите е най-малоумното племе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2010 11:12 pm 
Аватар

Сашо Дик отново громи Цв.Цв. и комунистите от ГЕРБ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 12:05 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=pvV8NZTF3x4&feature=player_embedded

ахахаха, тоя на 3:43 май е любимеца на Македоникълс от фейсбук :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 12:07 am 
Аватар

Същият е :lol: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 12:24 am 
А каква работа има Змея да гледа подобен клип :smt005 Тънка реклама забелязвам :loser2
Змея, глас-камбана в защита на комунистите! :smt028

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 12:30 am 
Аватар

Много ясно,че ще гледа, нали са на сбирка комунистите-реститути и докато пият олигархско вино, хапват отбрани мезето от дива коза от Южен Кавказ и пушат пури правени на бедрото на девствена кубинка и с автограф на Фидел Кастро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 5:09 pm 

Der Stürmer написа:
Цитат:
Не ми харесва, че ме сравнявате с Тодор Живков, защото сме несъизмерими, заяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв.

Той коментира разпространяван във Фейсбук колаж от портрети на Тодор Живков, които постепенно преливат в неговия образ.

„Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство. Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", коментира Борисов.

http://rodopi24.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

КУP за тебе, Бойко!!! Отивай при него да го охраняваш :rip

Кое по-точно не е вярно от цитираното?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 5:46 pm 
Аватар

Ти сериозно ли питаш, човече :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 5:50 pm 

albionecO написа:

Абсолютно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 5:52 pm 
Аватар

:arrow: http://e-vestnik.bg/10377/borisov-iska- ... iya-svyat/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:15 pm 
Аватар

Blue_Daemon написа:
albionecO написа:

Абсолютно

Ми цялото не е вярно. По-лесно е да се кажат верните неща, но не се сещам за такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:33 pm 

albionecO написа:

Фактите са, че другарите са оставили нещо, а сегашните вече 21 години само рушат и приказват колко зле е било при комунизма. :smt006 Щото на болшинството им е все едно за алабализми като икономически ръст, балансиран бюджет, демокрация, евроатлантически ценности и т.н., когато нямат работа и са принудени да оцеляват, не да живеят. Как стана така, че все разни пишман демократи се облажиха от приватизацията, че при близо 2 милиона души в работоспособна възраст емигрирали за периода на прехода пак има висока безработица, че младите не виждат перспективи за себе си в БГ? Как става така, че след като нискокачествената социалистическа образователна система беше премахната, нивото на образованост става все по-ниско и резултатите на бг ученици в международни проучвания се влошават с всяка изминала година. Приказките наизуст и тоталното плюене по комунистическия строй минаваха само до известно време, по-точно до управлението на форумния идол Костов-Командира, Иван Йорданов. След неговото управление номерът за лошия комунизъм не минаваше вече. Хората искат някаква алтернатива, а нито един от управлявалите след 1989г. не са предложили такава. Според вас щяха ли всички избори да бъдат печелени от месии като С2 и Б.Б., ако някаква жизнеспособна алтернатива на комунизма беше приведена в изпълнение? Самият факт, че много хора си спомнят само положителните страни на комунизма, дори са склонни да ги хиперболизират, е достатъчно доказателство за провала на прехода и такива като Костов. С трици маймуни не се ловят, поне не в дългосрочна перспектива. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:40 pm 
Аз що ли не съм чул германците да замират от възхвала по магистралите на Хитлер, които и 50 години по-късно още не са мръднали? Що не го възхваляват кво им е оставил заедно с неговите другари? Щото, сам каза, на българина най-важното е "кво му е останало от другарите" :ohmygod И кво му е останало? Един милион панелки, един курорт Албена и 9000 завода, кой от кой по-абсурдни и безумни, в руини, 88% от които по презумпция не би следвало изобщо да са съществували...
Единственото правилно изказване на Боко е за "лошия човешки материал". Той прави разликата! Ти говориш за материалното наследство (квото и всъщност да е то), а аз ти говоря за стотици хиляди убити и изчезнали, за безсрамно, пладнешко крадене на лично имущество и собственост, за съсипване на човешки съдбини, потъпкване на граждански права, тотално деморализиране и т.н и т.н до утре.
На мен тва ми е по-важно от "наследството" на правешкия селяк и шайката му бандити. За теб явно са панелките...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:49 pm 

Makedonalds написа:
Аз що ли не съм чул германците да замират от възхвала по магистралите на Хитлер, които и 50 години по-късно още не са мръднали? Що не го възхваляват кво им е оставил заедно с неговите другари? Щото, сам каза, на българина най-важното е "кво му е останало от другарите" :ohmygod И кво му е останало? Един милион панелки, един к.р Албена и 9000 завода, кой от кой по-абсурдни и безумни, в руини, 88% от които по презумпция не би следвало изобщо да са съществували...
Единственото правилно изказване на Боко е за "лошия човешки материал". Той прави разликата! Ти говориш за материалното наследство (квото и всъщност да е то), а аз ти говоря за стотици хиляди убити и изчезнали, за безсрамно, пладнешко крадене на лично имущество и собственост, за съсипване на човешки съдбини, потъпкване на граждански права, тотално деморализиране и т.н и т.н до утре.
На мен тва ми е по-важно от "наследството" на правешкия селяк и шайката му бандити. За теб явно са панелките...

Спорът си беше за материалното наследство. Както писах в началото на постинга, за мнозинството на първо място е липсата на безпокойство за утрешното физическо оцеляване, а останалото е майтап. И понеже живееш в демокрация, вАжи мнението на мнозинството, а не фантасмагориите на вече шепата костовисти, царисти и т.н., щото на тях физическото им оцеляване не е проблем. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:52 pm 
Аватар

Понеже 'безпокойство за утрешното физическо оцеляване' не е вследствие на 45 годишната лъжа :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:52 pm 
Аватар

По принцип на интелигентните, трудолюбивите и предприемчивите хора оцеляването никога не им е било проблем. Търтеи и паразити, които си живуркаха чудесно през комунизма, сега пишат с огромна злост срещу Костов, защото не могат да признаят своето нищожество. Материалното от комунизма ти го даравям с най-голямо удоволствие. Нищо от него не искам да виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:55 pm 
Аватар

Blue_Daemon написа:
Спорът си беше за материалното наследство. Както писах в началото на постинга, за мнозинството на първо място е липсата на безпокойство за утрешното физическо оцеляване, а останалото е майтап. И понеже живееш в демокрация, вАжи мнението на мнозинството, а не фантасмагориите на вече шепата костовисти, царисти и т.н., щото на тях физическото им оцеляване не е проблем. :smt006

Ти имал ли си спокойствие за утрешния ден по комунизма?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:56 pm 

Kryten написа:
Понеже 'безпокойство за утрешното физическо оцеляване' не е вследствие на 45 годишната лъжа :ohmygod2

За времето от 1989 до днес последствията от тази лъжа бяха ли преодоляни? Ако не, ти виждаш ли някакви признаци, че това е възможно. Особено извън Сф и останалите големи градове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 6:59 pm 
Аватар

проф. Вучков, ти ли си, бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:00 pm 
Аватар

Не виждам да бъдат преодолени, защото държавата се напълни от една страна с безделници и мрънкачи и от друга страна с тарикати, мутри и бандити, които грабят всичко. Вторите са създадени от наследството, което ти защитаваш. Изобщо, абсолютно несъстоятелно говориш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:01 pm 
Аватар

Цитат:
За твърде много хора разликата между реда и хаоса е по-важна от разликата между демокрацията и диктатурата. Това са безспорни истини, признавани макар и без желание от противниците...
Диктатурата е живот в страх - и в сигурност. Тук се крие парадокс, трудно разбираем от враговете на диктатурата. Обаче отказът им да разберат този парадокс е източник на тяхното безсилие. Сигурността при диктатурата означава освобождаване от избора. Решенията вземат други - аз не съм длъжен да го правя. Освободен съм от риска и тежестта на отговорността. Само да съм послушен - ето ключът към щастието и кариерата.
Но тази сигурност е и опасна. Неслучайно институцията, предизвиквала най-голям ужас, беше Министерството на обществената безопасност (сигурност). Тази институция, налагаща послушание чрез страх беше източник на най-големите опасности за гражданите. Апаратът за сигурност в диктаторския режим беше истинска държава в държавата: агентите и доносниците му ставаха разпространители на всеобщ страх. При вида им разговорите стихваха, смехът замираше. Сигурността ставаше опасност, полковникът от ДС беше мразен повече от мафиотския шеф.
Как тогава да стравним страха при диктатурата със страха при свободата? Като сравним безнаказаността на полковника от неговото време с безнаказаността на мафиота от днешното свободно време. От кого се бои повече гражданинът? Ако иска да се ползва от естественото си право на участие в обществения живот, ще се страхува повече от диктатурата на полковника от службите. Ако иска да живее спокойно, без да участва в политиката, ще се страхува повече от бандитите, които тероризират града му в епохата на крехка, корумпирана и безсилна парламентарна демокрация.
Диктатурата обикновено гарантира безопасни улици, но тази гаранция е придружена със страха от звъна на вратата ти. Във времената на демокрация често те е страх да излезеш вечер на улицата, но сутрин на вратата звъни обикновено млекарят.
Демокрацията е живот в несигурност, в риск, с чувство за отговорност за собствените решения - но политиката рядко се осъществява чрез насилие. Диктатурата е всекидневно насилие, съществуване в страх, унижение мълчание. Човек не се доверява на човека, социалните връзки се разпадат, цари фалш, лицемерие и цинизъм. Но очарованието на диктатурата е в освобождаването на човек от отговорност - за всичко отговаря държавата.
Затова при диктатурата човек не гражданин на държавата, а нейна собственост.

Адам Михник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:04 pm 

tprodanov написа:

Дали аз съм имал или не е все едно, важното е че мнозинството днес смята, че са го имали, поне докато техният глас тежи колкото вашия. Писах вече, че твърде много хора материалното спокойствие за утрешния ден е единственото, което има значение. Колкото по-бързо го схванете, толкова по-добре за вас и за вашия идол Костов.

Сравнението с Хитлер е не на място, тъй като след войната на германците им е предложена жиснеспособна алтернатива на националсоциализма. Не само в големите градове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:09 pm 
Аватар

Blue_Daemon написа:
tprodanov написа:

Дали аз съм имал или не е все едно, важното е че мнозинството днес смята, че са го имали, поне докато техният глас тежи колкото вашия. Писах вече, че твърде много хора материалното спокойствие за утрешния ден е единственото, което има значение. Колкото по-бързо го схванете, толкова по-добре за вас и за вашия идол Костов.

Сравнението с Хитлер е не на място, тъй като след войната на германците им е предложена жиснеспособна алтернатива на националсоциализма. Не само в големите градове.

Виж сега, тук грешиш за няколко неща. Костов не е идол на никого, просто е човек, чиито възгледи съвпадат с тези на част от хората тук. Ако утре възгледите на Кунчо от Горностърчипишково са същите и отношението към него ще е същото.

Чакам да ми обясниш за материалното спокойствие, както и на предишния въпрос - какво точно построи социализЪма за 45 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:14 pm 

Kryten написа:
Не виждам да бъдат преодолени, защото държавата се напълни от една страна с безделници и мрънкачи и от друга страна с тарикати, мутри и бандити, които грабят всичко. Вторите са създадени от наследството, което ти защитаваш. Изобщо, абсолютно несъстоятелно говориш

Другарят Костов, Иван Йорданов разполагаше с цялата власт да се справи с това наследство. Той не просто не можа да се справи с него, по-зле - не пожела да го направи. Най-голямото му престъпление си остава точно това, че отне на хората надеждата за промяна, за скъсване с комунистическото наследство. С провала му свърши и гратисния период на повсеместното хулене на социалистическия строй - искаше се алтернатива, а такава нямаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:18 pm 
Аватар

Иван Костов имаше тежката задача да спаси държавата от фалита, след чудесното наследство, оставено му от твоите идоли Жан Виденов и Андрей Луканов. Смятам, че се справи повече от добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:20 pm 
Аватар

е то от приватизацията и прехода точно другарите се нагрухаха, да не би Мунчо от Подуене с боновата книжка да е станал милионер...аре мислете малко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:23 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Иван Костов имаше тежката задача да спаси държавата от фалита, след чудесното наследство, оставено му от твоите идоли Жан Виденов и Андрей Луканов. Смятам, че се справи повече от добре.

Най-точното мнение по въпроса :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 13, 2010 7:34 pm 

tprodanov написа:
Виж сега, тук грешиш за няколко неща. Костов не е идол на никого, просто е човек, чиито възгледи съвпадат с тези на част от хората тук. Ако утре възгледите на Кунчо от Горностърчипишково са същите и отношението към него ще е същото.

Чакам да ми обясниш за материалното спокойствие, както и на предишния въпрос - какво точно построи социализЪма за 45 години.

Идолизирането на Костов, Иван Йорданов беше явно неразбрана шега, ясно е, че всеки има право да подкрепя когото си иска. Неясно за мен остава само как много хора бързо забравят, че Костов, Иван Йорданов, не използва 4-те години, цялата власт, която тогава беше в ръцете му и подкрепата, която имаше сред мнозинството от хората, за да превърне възгледите си в действителност. Статут на "боК" не се печели с лаене в опозиция, а когато си на власт.

Какво по-точно не е ясно за материалното спокойствие?

Какво е построил ли - ами да кажем огромна част от пътищата, по които шофирате днес; при падането му БГ имаше почти 9 милиона население, днес е 7,5 с тенденция да намалее до 5; некачественото социалистическо образование произведе специалисти, които след 9-ти се реализираха на Запад, а днес неграмостността е норма, дори и сред по-младите форумци; достигна някакво ниво на санитарно-хигиенните условия в страната, което днес запада; осигури необходимата за времето си инфраструктура - кварталите, в които газите в лайна поради липса на канализация май са строени след 1989; преди 1989 БДС за храните беше задължителен, а днес не е, в резултат на което се стига до реклами като на едни кренвирши ""Сачи" - кренвиршите от месо" :ohmygod, в сиренето има дори мляко;... не е малко, особено на фона на последните 20 години. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]