forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 10:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:13 pm 
Аватар

Ако "охраната" се беше поела от хора нямащи нищо общо с феновете или клуба, този спор, тези обиди и т.н. нямаше да бъде на дневен ред :!:
Алпийска фирма Батков и Баждеков са турци лъжат ви :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:19 pm 

ДипломатО написа:
Т'ва е едното дето ме втрещява. Другото е че с неква сериозност се обеснява как ние трябва да трошиме а клуба да плаща :ohmygod Нали уж бехме една идея над средното ниво тука?

Еми да, докато се плаща на сектора за самоохрана сектора ще плаща за щетите. В случая нкп ще плаща, следователно те могат да се саморазправят с всички левскари които им бъркат в джоба. като напр. мача с лил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:22 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Т'ва като лошо ли трябва да се приема?! Според мен си е идеално. Не зацепвам к'во кефи в трошенето на стадион различен от кочината... Може и да съм омекнал и да не съм вече толкова тъф лад, или може и просто да съм пораснал малко.

е ама според мен не става дума само за счупени седалки, ми за всичките глоби? поне аз така го разбирам? после що се бие с такива злоба за димка, е.. как нема :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:27 pm 
Аватар

А т'ва че сега ше има още повече бити ми е ясно и разбирам че имаш предвид че и невинни и случайно счупили ше го отнесат. Не ми е ясно само защо самото умишлено трошене на Синагогата се приема като нещо нормално, едва ли не геройство един вид. Да не сте верно на по 14-15 и амфети?! Нормален човек нема как да се кефи на такова нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:36 pm 
Аватар

Абе, тук да не е неква асамблея на мира? Откога некви строшени седалки на чужд стадион са толко голям проблем? Преди се трошеше същия тоя стадион още докато беше с железните пейки и никой нищо не казваше, а сега е огромния проблем? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:37 pm 
Аватар

Сигурен съм, че поне 80% от "счупените" седалки на Славия, са "счупени" по същия начин, както се чупят и на Герена. Т.е. никой не е искал да ги чупи....а и да са чупени нарочно, всеки може да си изпусне нервите, преди на този стадион се чупеха и железата..не че одобрявам да се прави, но ако Венци свинята ги беше направил както трябва, примерно като нац. стадион, нямаше да има повече от 1 счупена седалка.. те ги правят само, за да замажат положението и ето го резултата, а наглостта на Бенджи преминава всякакви граници..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:41 pm 
Аватар

Еми ето чичо Скрудж отново намери решение с кривите трибуни по метода "Който чупи, купи", само че тук ще се преобрази на "Който чупи, яде бой показно и тогава купи" :bigok , а пък като не стане номера, поне ще има оправдание за липсата на селекция зимата :bigok Отново Б&Б- огромни , намериха начин за изпокарат феновете по между си и то за дълъг период от време :smt006 Поне онова Батков вън в цяла България бъркаше в гъза на Месията, жалко че се прекрати :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:46 pm 
Ходете на мач с под 10лв., да не ви ги вземат, за да се покриват разходите по седалки :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:48 pm 
Аватар

:smt005 прехвърляйте имущество, движима и недвижима собственост, Б&Б идват и носят омраза и само омраза :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:50 pm 
Аватар

Картите следващия сезон ще се продават с -25% отстъпка за закупуването на седалка от магазина Ултра Блу на ул. Тодорини Кукли или на нашия щанд в Мол София. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:51 pm 
Аватар

и за винкел също :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 6:53 pm 
Аз между другото имам вкъщи една седалка от мача с Динамо Букурещ, жълта, с изтърбушено дъно, но не пречи да залепя парче от кашон и да стане абсолютно пригодна. Другото гадно е, че съм си я надписал :cry: Ден, час, мач, резултат, ама ако някой има спирт, ше го изтъркам и лично ще дойда да я монтирам, за да не вкарвам в разход Бащицата, спасил ни от лапите на ДПС и на полицията, да се свети името му, да дойде царството му, да бъде волята му, както на небето, така и на земята!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 7:07 pm 

Ще повторя: политиката на един футболен клуб спрямо привържениците му трябва да е МНОГО ПО-ОТГОВОРНА от това, което се случва в момента. Това изказване на Баждеков само идва да покаже, че и той трябва да присъства на тази среща. Не разбирате ли, че ръководството стои зад всичко, което се случва със и във Сектор Б в последните 3-4-5 години. ТЕ ДАВАТ ПАРИТЕ. А точно заради тези пусти пари се бием, заплашваме, караме и самоубиваме като публика. Ръководството трябва да проумее, че не подхожда правилно. Реално погледнато, това изказване би трябвало да им излезе през носа на клуба с протести, факли и трошене. Да видят. Е, да, ама те дават парите. И ни затварят устите. Ако клубът не промени виждането си за работа с феновете нищо няма да се оправи и за това реално няма да има кой друг да се обвини. Те дават два безплатни рейса - пак запушват устите ни. С това изказване Баждека също се застрахова и при тежък инцидент в Сектора. Вече сме виждали разпрани крака и кореми от стърчащите железа. Ами ако утре някой се набучи на тва желязо и стане инвалид завинаги? Той ще каже - ми ние им плащаме на охраната, не са го опазили. Гнилото е в тъпото ръководство. Те поддържат това положение, защото им е изгодно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 7:22 pm 
Аватар

Ръководството на отбора няма как да се занимава с 20 000 човека... Има си един, с който преговарят. Твай :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 7:28 pm 

:smt017 На срещата няма да са 20 000...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 7:29 pm 
Аватар

и какво, тва значи, че ако некоя от изгнилите и наклонени седалки на Герена се отчупи, пак ще се яде бой, така ли...понеже НКП плаща щетите :ohmygod2 вместо да поискаме от ръководството да поправи тия безумни седалки с ръждясал винкел, които се крепят на магия и са опасни за ВСИЧКИ НАС, ние се самоизяждаме със скандали и побоища. А ако, недай Боже, някой се намушка на тия железа, пак ли НКП ще му плаща лечението :ohmygod Басирам се, че ако делегат от УЕФА влезе в сектор Б и види в какво състояние са цели редове, Герена нема да получи лиценз за Европа посмъртно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 8:37 pm 
Аватар

Ах леле,ако дон Балон не променя думи,аз имам много резерви към тия,Баждека е станал ебати съвършеният интригант

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 8:42 pm 
Аватар

Поне казва, че ще има ремонт и сектора ще е друг през пролетта. Може да ни направи подарък за мача със свинете. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 8:58 pm 
Аватар

bobio написа:
Поне казва, че ще има ремонт и сектора ще е друг през пролетта. Може да ни направи подарък за мача със свинете. :bigok

Никъде не казва, че ще има ремонт. Казва, че до 16 декември трябва да се сменят счупените седалки. Нищо няма да се промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 9:21 pm 

Ремонт в Сектор Б ще има :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 10:43 pm 
Аватар

Тук се приема за нормално нкп да взима пари от Бащицата, което прави напълно безмислени такива срещи. Докато феновете са обвързани по някакъв начин финансово с клуба, то тези боища ще ги има.

П.С. Надявам се, че ниокой няма да ми звъни и на мен по телефона за това мение. Да живее свободата на словото! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 10:46 pm 
Аватар

Дреме ми, ако ще и козирка да сложат, ако положението продължи да е същото.
И аз като задклавиатурен мишок, не бих рискувал да отида на подобна среща, да не говорим, че тя нищо няма да промени. Може да се получи готина дискусия, ама виновните им е през оная работа.
Да се пребиват Левскари в сектор Б е гнусно нещо. Палил димка - ами изкарай го, заведи го при ушевия да го заключи, да му дръпнат едно дело по бързата и толкова, като е такова престъпление. Ама не, дай да е с неандерталски методи.
Седи си човек и си гледа мач, пребиват го защото не пеел, бил шпионин а и бил облечен като шпионин(???)
Няма да забравя и един човек като имаше неблагоразумието да хване фланелка на Бардон близо до "точните"... :smt006
Аз лично преустанових ходенето си в сектора. А и в крайна сметка отбора не е упрял в моите 20 лева за абонаментна карта. ( от този сезон май са повече)
Само ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 10:56 pm 

След доста четене в темата и аз сериозно се замислям дали да не сменя сектора вече :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:16 pm 
Аватар

:ohmygod С това сменяне на сектора нищо няма да стане. На нинЖите трябва да им се покаже, че това не е кефа вкъщи, и че има и други хора с които трябва да се съобразяват, а не да се разпореждат, да командват и да казват кой какъв е, и защо е тук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:21 pm 

Не, че нещо ама как точно смяташ да им го покажеш? Този форум 100% се чете от агенти и само за смях ставаме. Според мен най-добре темата да се изтрие... има си обявена дата и час за среща, всички въпроси там. Не, че ще промени ситуацията, но поне можем да се надяваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:45 pm 
Аватар

Синя Душа написа:
ДипломатО написа:
Т'ва е едното дето ме втрещява. Другото е че с неква сериозност се обеснява как ние трябва да трошиме а клуба да плаща :ohmygod Нали уж бехме една идея над средното ниво тука?

Еми да, докато се плаща на сектора за самоохрана сектора ще плаща за щетите. В случая нкп ще плаща, следователно те могат да се саморазправят с всички левскари които им бъркат в джоба. като напр. мача с лил

аха и за мача с Лил когато дигахме хореографията и се качих на седалката ( НЕ НА ГЪРБА И ) и седалката се откърти направо със железата трябваше да я платя, или да викна някой да ме набие ?!? Някой ще ми плати ли скъсаното яке и накъсаните дънки ?
Когата се срина половината ред, и се пребихме 10 човека кво трябваше да направим.

Срещу Генг когато 10 пубера клатеха полупаднал ред, който в последствие се срути и желязото разряза крака на един приятел НКП дали ще плати ? А това че ще му остане белег, боли ли го некой.

Те си чешат таш*ците за нас, а ние трябва да си даваме парите.

АЙ СИКТИР.

Писна ми от овче поведение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:48 pm 

Пред кой пък ставаме за смях? Свинете и те са на нашия хал, селтакът от Микре дава банкноти на децата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:59 pm 
Аватар

Много въпроси се натрупаха, а накрая некой ще вземе да попита, как Герена в тоя му вид получи лиценз и дали не мирише на яка далавера. Но за да не даваме храна на чорбарите, по-добре да си мълчим :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2010 12:11 am 
Аватар

И пак се измества фокусът от основния проблем - все пак състоянието ни като агитка едва ли е свързано със състоянието на стадиона :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 12, 2010 12:50 am 
Аватар

а може да се окаже, че е свързано или поне причинината и за двете да е обща. на Баждекис му е най-лесно да не пипа изгнилите седалки, кво ше се набутва. заявява се, че седалките се чупят съзнателно :ohmygod не дава пари и за охрана на сериозна фирма, вместо което се създава "новия ред", сектора се руши, левскарите се пребиват, понеже глобите и щетите се поемат от НКП :ohmygod2 три цели се постигат с един удър - спестяват се мангизи за поддръжка на стадиона, спестяват се мангизи за охрана, сектор Б е разделен и слаб

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]