forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 9:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 10:21 pm 
Похвална инициатива за шаловете, повече за тях няма какво да се каже!Човека захванал се с тях е достоен за уважение.
Престанете с тия нападки!Само се влошават нещата.Сектора е гнила ябълка и няма да се оправи от само себе си.
Владо ги разбира нещата по различен начин.Но наистина е глупаво да се мисли, че парите отиват в школата.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 10:22 pm 

BULGARIA написа:
Brannik написа:
България, ти не беше ли от Локо Сф доскоро бе? А вече даваш акъл кое как трябва да се случва в сектор Б, даваш квалификации на хора и тн :wink:

Да, аз обаче съм брат му който рядко пиша в подобни глупави форуми.За твое сведедение той винаги е готов да помогне за хореография и други работи за разлика от някой хора от форума който много пишат а нищо не правят. Айде със здраве :levski

:loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 10:43 pm 
Аватар

Който е чел "Фермата на животните" на Оруел, много лесно ще си направи аналогия, ще види приликите и ще стигне до отговора защо нещата са в такова положение. Сега сме много близо до финалната част на историята в книжката. Дано краят не е същия. Дано останат хора с акъл, морал и чест...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 10:44 pm 

а дали вярно си брат му ? :smt005 а и да си човек на 18 години да дава акъл някак си не се връзва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 11:06 pm 
Аватар

Говорите за стюардите,но забравяте за проблема със синхрона в сектора.Слабото пеене,слабия микрофонист и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 11:12 pm 
BULGARIA написа:
Makedonalds, абе и ти изкара некой лев от любовта на хората към Левски....

Честно, няма толквоа тъпо мнение. ТОЛКОВА ПРОПАДНАЛИ ЛИ СА СТАНАЛИ ВСИЧКИ БЕ?! ЧОВЕКЪТ НАПРАВИ МЕГА ЯКИ ШАЛОВЕ И МУ ДЪРЖИШ СМЕТКА? ТИ КАКВО НАПРАВИ БЕ?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 11:23 pm 
Аватар

Чорбарите дали свършиха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 11:24 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
BULGARIA написа:
Makedonalds, абе и ти изкара некой лев от любовта на хората към Левски....

Честно, няма толквоа тъпо мнение. ТОЛКОВА ПРОПАДНАЛИ ЛИ СА СТАНАЛИ ВСИЧКИ БЕ?! ЧОВЕКЪТ НАПРАВИ МЕГА ЯКИ ШАЛОВЕ И МУ ДЪРЖИШ СМЕТКА? ТИ КАКВО НАПРАВИ БЕ?!

Има една поговорка:
"Този, който може, прави каквото трябва. Този, който не може, учи другите."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 11:28 pm 
Аватар

gl007 написа:
Говорите за стюардите,но забравяте за проблема със синхрона в сектора.Слабото пеене,слабия микрофонист и т.н.

Тва, че пеенето е слабо и тн не е от особено значение ако не останат хора в сектора и при наличието на други огромни проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 11:49 pm 
Аватар

Владо, кажи дата и час и това е. Който иска да дойде- да дойде. И да не е в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 1:02 am 

Владо, със среща или без среща нещата няма да се променят. Практиката го доказа. В този форум имаме едно искане - да няма стюарди в този им вид. Добре, ти казваш:"Докато съм на поста си, ушеф в сектора няма да влиза". Приеми го така... фирмата за охрана на "София Запад" се провали, биейки левскари за щяло и нещяло в сектора, служителите на фирмата не изпълняват съвестно задълженията си и не отговарят на законодателните разпореждания на закона за охрана на масови мероприятия. Моето предложение е да се наеме частна охранителна фирма, която да няма нищо общо с феновете.... например СОТ. Така хем ще докажете твърденията, че професия фен не съществува, хем ушеф няма да влиза в сектора, а обучени мъже от съответната фирма ще извършват функциите по охраната. Така е и на ЗАПАД, ако сте забелязали стюарди в секторите на агитките не присъстват.

Приемеш ли този компромисен вариант всички съмнения, около теб и това, че ЗАПАД дърпат конците в сектора, отпадат. Отхвърлиш ли го .... всичко ще си остане по старому и критиките няма да бъдат безпочвени.

Ето така виждаме ние нещата:
http://prikachi.com/images/488/2655488U.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 1:39 am 
Аватар

acrimonious написа:
Владо, кажи дата и час и това е. Който иска да дойде- да дойде. И да не е в клуба.

Наистина да каже дата и час и който иска да идва, а не само да се говори, че нямало смисъл от среща. Нека поне да видим какво ще излезе, а не да говориме предварително...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 1:47 am 
VANDAL написа:
Владо, със среща или без среща нещата няма да се променят. Практиката го доказа. В този форум имаме едно искане - да няма стюарди в този им вид. Добре, ти казваш:"Докато съм на поста си, ушеф в сектора няма да влиза". Приеми го така... фирмата за охрана на "София Запад" се провали, биейки левскари за щяло и нещяло в сектора, служителите на фирмата не изпълняват съвестно задълженията си и не отговарят на законодателните разпореждания на закона за охрана на масови мероприятия. Моето предложение е да се наеме частна охранителна фирма, която да няма нищо общо с феновете.... например СОТ. Така хем ще докажете твърденията, че професия фен не съществува, хем ушеф няма да влиза в сектора, а обучени мъже от съответната фирма ще извършват функциите по охраната. Така е и на ЗАПАД, ако сте забелязали стюарди в секторите на агитките не присъстват.

Приемеш ли този компромисен вариант всички съмнения, около теб и това, че ЗАПАД дърпат конците в сектора, отпадат. Отхвърлиш ли го .... всичко ще си остане по старому и критиките няма да бъдат безпочвени.

Ето така виждаме ние нещата:
http://prikachi.com/images/488/2655488U.jpg

В едно сравнително кратко мнение си описал всичко, както трябва да бъде.Само снимката, която си прикачил нещо не ми се връзва.
Мислиш ли че някой в Сектор Б някога е спазвал някоя от тези точки.Написаното, ако не ме лъже паметта е преведено от италиански (преведено от майните).Но там знаеш как са нещата.Там Ултрас не е само дума, не е мода.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 2:03 am 
Аватар

Г-н Владимиров може да представи тази снимка в кафето на НКП и осбоено да наблегне на точки ІІ, ХІІІ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 2:18 am 
Това е мое мнение, няма защо да спорим.Сигурно съществуват единици, но са единици, които не са нарушили почти нищо от тези правила.

1. няма да го коментирам, важи за всички ни.2. нещо не я схващам.3. Мисля че точно това се случва от доста време в сектора и никой нищо не прави.
4.Сблъсъци с обикновени хора са най-обичайното нещо.5.Досега много рядко да се види честност от хора в сектора.6.Тази точка почти всички се стремят да я спазват.7. Въобще не важи, освен за нашата и за всички в България.8.Голяма маса хора гледа да влезе без пари.9.Прилича ми на точка 3.
10.Тук също съм съгласен, че го вършим перфектно, даже се престараваме.11. Няма какво да го коментираме...12.Политиката в Б сектор е ясна, това въобще не се спазва.13.Редовно с руши, както собствения стадион, така и всички останали.14.Тук също е ясно как стават нещата(просто системата ни е обръкана).15.Това няма да го коментирам.Не се отнася точно за Сектор Б.16.Това се прави само от дребни душици, които искат нещо да спечелят на гърба на Левски.

Написах го, защото ми стана интересно.Всичко, което е написано в 16-те точни е много правилно, но в нашия сектор поради една или друга причина, не се спазват.Нека хората да ги четат и да се замислят какво всъщност правят и дали тая прословута думичка "Ултрас" значи нещо за тях.
Никакво заяждане от моя страна :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 2:21 am 

станА ебати аналитичната дискусия
ако е нужно политолог0 да се намеси със съвети(платени разбира се, трее вадиме хляб0) към некоя от страните :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 9:04 am 
Аватар

В тая тема намирисва на борба за власт. :shock: Това е лудост! Никой от нас сам не е Левски. :!: Не е трудно да се схваме намекът "бъдете кротки", но никой не е успял да контролира емоциите. Дали са радост или яд, всички те имат нужда да бъдат споделени. Да, на някой им плащат, за да владеят тълпата.НО феновете на Левски не са тълпа и е добре да се знае, че те са 12-тия играч.Уважавайте публиката си, господа управляващи и играещи! Тя ви подкрепя БЕЗПЛАТНО!
Колкото до правилата- трябва да се спазват ОТ ВСИЧКИ!
Не е трудно. :slap
:lsclapp :lsclapp :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 10:55 am 
Аватар

Мен пък най- ми хареса края на точка 13- "Не кради". Искам сега някой да се обади да каже как едно време агитката слизаше на бензиностанции и не липсваха и едни дъвки :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 10:57 am 
Аватар

acrimonious написа:
Мен пък най- ми хареса края на точка 13- "Не кради". Искам сега някой да се обади да каже как едно време агитката слизаше на бензиностанции и не липсваха и едни дъвки :blass

Е то сега понеже не е така :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 10:59 am 
Аватар

subata написа:
acrimonious написа:

Е то сега понеже не е така :smt017

Така е :) Просто мненията "какво беше едно време" като се визира само и единствено периода 2005-2007 са ми любими :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:00 am 
Аватар

Иване, спри си интернета :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:09 am 

С оглед точност и акуратност ще кажа, че боеве в сектора е имало винаги, или поне откакто аз ходя на мачове -втората половина на 90-те. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:33 am 
Аватар

Omraz написа:
С оглед точност и акуратност ще кажа, че боеве в сектора е имало винаги, или поне откакто аз ходя на мачове -втората половина на 90-те. :loser2

ДААААААААААА БЕ :shock:

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 11:55 am 
Аватар

Не е като да са се били за хвърлени запалки, смятам аз :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 12:06 pm 
Така ... добро утро ! След вчерашната огромна дискусия в тази прословута тема в която г-н гугутка ме нарече форумен хулиган ... несъществуващ човек и т.н. аз му написах на ЛС че той не ми е никакъв че да ми говори така . След което г-н гугу се написа : ей сега вече много ме ядоса ...... и след няколко часа ми се обадиха да ми кажат че "Хора на Владимиров" ще ме бият . Г-н ГУГУ ..... ще ти го кажа и тук за да няма скрито покрито .... ТИ НЕ СИ МИ НИКАКЪВ и НЯМАШ ПРАВО ДА МЕ ЗАПЛАШВАШ ! Такива като теб са временни ...... ЛЕВСКИ е ВЕЧЕН ! Ясно е че на мач скоро няма мога да стъпя заради утрепки като теб .... но ти обещавам че живот и здраве един ден отново ще съм там където ми е мястото . За разлика от теб аз никога не съм заплашвал други левскари защото всички са ми като братя (въпреки че не мога да познавам всички) . За теб обаче явно това не съществува и твоите ценности са съвсем различни . И отново ще ти го кажа ... ТИ НЯМАШ ДОСТОЙНСТВО ... та ако щеш прати 21304 човека да ме бият на мен синьото в душата ми немогат ми го отнемат . За радост обаче на този свят винаги е имало равновесие ... така че и твоето време рано или късно ще отмине .

п.с. : "благодаря ти" че използваш ЛЕВСКИ за да облагодетелстваш себе си ! Така показваш че си безсилен ! :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 12:08 pm 
Аватар

$ Национален клуб на парата $

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 12:10 pm 
Аватар

:shock: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 12:21 pm 
Аватар

Абе не може ли тая дискусия да се изнесе в скритият раздел? Дотук само правим сеир на ония...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 12:32 pm 

поне Македония направи шалове който са качествени и красиви,а не като тая нова пумия ...

вече почна и телефонна любов ли да се върти ... май скоро пак ще се повтори случката от миналия сезон ...

някои хора превърнаха сектора в бащенийка ... само да не останат учудени ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 11, 2010 12:49 pm 
Аватар

Цитат:
1200 седалки трябва да постави Левски в сектор "Б" на своя стадион "Георги Аспарухов" до 16 декември, когато "сините" приемат Спортинг (Лисабон). Това разкри изпълнителният директор на тима Константин Баждеков. Те са били потрошени от феновете по време на двубоя с Лил. Поражения има и в ложата, където са разбити 2 кресла.

"В последно време имаме доста излишни разходи покрай мачовете ни. Не можем да направим нищо. Дано спрат с тези неща", обяви Баждеков. Той разкри, че предстои мащабен ремонт в сектор "Б", който ще има нов вид през пролетта.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]