forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 6:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 5:41 pm 
Аватар

Vlado1914 написа:
Не хвърляме предмети по пистата , не палим факли и димки на евромачовете и не развяваме свастики.

Владо, само това искаме ние!! :ohmygod http://www.youtube.com/watch?v=3gfRRM8l ... r_embedded но не същите изпълнения отвън!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 6:35 pm 
Аватар

Настина нещо съвсем не е наред,всякаш все повече се набива мнението,че форума е някаква клика,която къса кабели и чупи клавишчета :lol: Аз лично смятам,че това е мястото за всички Левскари,място в което можеш да се позабавляваш,да коментираш,даже и да се поскараш с хора,които имате поне едно общо нещо и то е Левски,форума общо взето го виждам като един съвременен вариант на Покойника :lol: ,в което по всяко време могат да разговарят помежду си Левскари и всеки такъв е добре дошъл.Да,винаги съм твърдял,че срещите наживо са много по-важни от тези в Интернет,но едното допълва другото.Продължавам да смятам,че Владо излезе с добро предложение и че винаги е добре съмишленици да се срещат и да си казват нещата,такива каквито ги виждат и чувстват,но темата нещо се разводни
ПП.Седем на едно да не се прави на млад на мой гръб,защото и той на Могилката си играеше в пЕсОкО :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 6:48 pm 
Аватар

Преди няколко дни си говорихме за Покойника, но само аз бях ходил там. Явно наистина съм дърт, деба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 6:51 pm 
Аватар

Явно, трагедията ще продължава... След тези думи, Г-н Владимиров, НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да стъпя в Сектор "Б", докато има такива отрепки!Както аз, така и много хора виждаме правилния път, за момента.На теб и другите "Левскари" едва ли им пука, че сектора е на това дередже, нали си взимате кинтите от мустакатия гей и ви боли кура.

А за хората, които посещаваме форОма - момчета, ние сме просто едни форОмни мишки. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:06 pm 
Тва за парите, дето отивали за школата ми дойде вече прекалено :ohmygod
Жалко, че г-н Владимиров не може да срещне и в наше лице същата покорна орда с няколко умствени клетки, която вярва на всичко, което и се каже.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:25 pm 
Аватар

Явно всички, които са против случващото се, са от форума :bigok Каквото и да означава това :) Явно има Левскари от форума и такива не от форума :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:27 pm 
Аватар

да, щом си ОТ ФОРУМА, просто ти нема начин да си левскар! нема как да ходиш по мачове, нито пък да си над 14 години. ти си от форума и това е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:28 pm 
Изображение

Ahahhahahahahhahahaahhaa
ahahahahhahahahaahha
ahahahahhahaha
:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:37 pm 
Аватар

Да си спомним ИСТИНСКИЯ сектор Б!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Прикачени файлове:
post-59-1154023393.jpg
post-59-1154023393.jpg [ 107.69 KiB | Прегледано 3639 пъти ]

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:41 pm 
Свърши тя, сега събираме пари за школата :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:42 pm 
Аватар

Много ни е бедна школата, трябва фонд за школата !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:44 pm 
Аватар

всяка факла - нож в сърцето на един юноша!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:44 pm 
След ШЛ една много добра школа спретнахме, багери, трактори, няколко етажа за вилите на Баждека и Бататюрк, сега да видим новите придобивки на школата кви ше са!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 7:58 pm 

Makedonalds, абе и ти изкара некой лев от любовта на хората към Левски....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:04 pm 
Кой те подучи да го кажеш, клоун. Ония, които ми звъняха да ми търсят сметка ли!?
Направих, да! С част от тях и цял ден труд посред лято, докато ти пиеше минерална вода и бира без пари в кафето, правихме тапета за Бургас, с друга част правя знаме, а с третата обиколих света :smt031
Нека някой от момчетата, които само допреди месец-два си купиха от шаловете, които правих януари месец да напише тук. Доколкото се сещам на The Eraser бях пращал наскоро, тва знаеш ли кво следва да означава, клоун!? Сега е ноември :smt031

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Ное 10, 2010 8:08 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:06 pm 
Аватар

BULGARIA, това което написа е смешно, приятелю :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:10 pm 
Аватар

Аз между другото още не съм бил на такова мероприятие. Бих отишъл. Нема кво да говоря щото за последните 4 години съм бил на 10 мача максимум и изобщо не претендирам да имам право на мнение. В момента имам желание(все още) да ходя в Б и ми е интересно да чуя от първо лице защо нещата са в този си вид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:17 pm 

Makedonalds написа:
Кой те подучи да го кажеш, клоун. Ония, които ми звъняха да ми търсят сметка ли!?
Направих, да! С част от тях и цял ден труд посред лято, докато ти пиеше минерална вода и бира без пари в кафето, правихме тапета за Бургас, с друга част правя знаме, а с третата обиколих света :smt031
Нека някой от момчетата, които само допреди месец-два си купиха от шаловете, които правих януари месец да напише тук. Доколкото се сещам на The Eraser бях пращал наскоро, тва знаеш ли кво следва да означава, клоун!? Сега е ноември :smt031

Правиш тапета заедно с руснаците ли бе смешник ??? Дето чупиха оградата и после ядоха бой ли ??? Бирата и водата не са безплатни а всички приходи от тях отидоха по сметката на Жоро, ако знаеш кой е той изобщо !!!! :slap :slap :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:22 pm 
Точно, да. С руснаците и с едни украинци го правихме :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:25 pm 
Аватар

България, ти не беше ли от Локо Сф доскоро бе? А вече даваш акъл кое как трябва да се случва в сектор Б, даваш квалификации на хора и тн :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:31 pm 
Аватар

Изписаха се много неща. Владо също е прав за много от тях. Но каквото и да си говорим е факт, че Сектор Б се превърна в копие на отсрещния. Прозрението, че ще се случи бе направено още след Сиони. Как се случи, кой го допусна, не е ясно. Всеки да го разбира както иска- но се чорбанизирахме. Там се биеха хора за една димка и се даваха нареждания кой какво да прави. Сега при нас е същото. Сори, но това е факт. За което сме виновни ВСИЧКИ! :?
И не знам защо отхвърляте среща с Владо. Бих отишъл, макар да мога да го видя винаги. Нека отидаме всички, които имаме въпроси и така. И за какъв страх се говори? Всеки има мнение и не виждам какъв е проблема всеки да си го каже.
И в много тъпи обвинения задълбахме. Обвинява се Македонията, че бил изкарал пари на гърба на нас феновете. :ohmygod2 Обвиняват се хора, че гледали лошо в кафето, че гледали тъпо в Сектора. :ohmygod2 Ей, Богу, такива винаги е имало и винаги ще има. Няма как просто. А пък обвиненията, че хората от форума били мишки и били само пред клавиатурите... :ohmygod2 Ейто за това нямам думи. Владо, тук и ти се овлече, човече. :smt006

В крайна сметка- Само Левски! :lsclapp ... и дано все пак има такава среща. :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:39 pm 

Makedonalds написа:
Точно, да. С руснаците и с едни украинци го правихме :ohmygod

Баси вече и руснак станах :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:43 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Обвиняват се хора, че гледали лошо в кафето, че гледали тъпо в Сектора. :ohmygod2 Ей, Богу, такива винаги е имало и винаги ще има. Няма как просто.

Винаги ги и имало прав си! Но онези за които ти говориш не те гледат с раширени зеници :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 8:58 pm 

DirtyDog написа:
А пък обвиненията, че хората от форума били мишки и били само пред клавиатурите... :ohmygod2 Ейто за това нямам думи. Владо, тук и ти се овлече, човече. :smt006

Никога не съм обвинявал всички момчета от форума.Много добре знам колко много хора са ми помагали.Но има няколко човека който пиша откровенни лъжи.Опитват се да изкарат сектора много по-зле от колкото е всъщност.Вече се забрави че имаше великолепна хореография на мача с Лил където най-много помогнаха хора от форума.Визирам Славо, Ицо и още много други!!!А заради един бит наркоман се изписаха купища глупости, повтарям че не одобрявам боя.Обаче чак да получавам обиди от смешници като Ivayllo, вече ми идва в повече... Не знам дали има смисъл вече от подобни срещи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 9:02 pm 
Аватар

.

Последна промяна Knoxville на Сря Ное 10, 2010 9:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 9:03 pm 
Владо, ние няма как да знаем битият наркоман ли е, или висшист. Гледаме как просто се скапва настроението и желанието на всички до положение -100! Това да гледаме как човек се разнася из Сектора като чувал с картофи, скача му се по главата, а на земята вместо изгорели факли има кръв, се превърна в ежедневие.
Хората спират да пеят и започват да се оглеждат... И това е вече от 2 години! Не коментира думите на Techo. Кви оперативки, кви пет лева, като на тия момчета им се чете в кървясалите очи как искат да пречукат някой!
Кажи ни без да лъжеш, че верно имаш някакъв контрол и дума над стюардите :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 9:06 pm 

Brannik написа:
България, ти не беше ли от Локо Сф доскоро бе? А вече даваш акъл кое как трябва да се случва в сектор Б, даваш квалификации на хора и тн :wink:

Да, аз обаче съм брат му който рядко пиша в подобни глупави форуми.За твое сведедение той винаги е готов да помогне за хореография и други работи за разлика от някой хора от форума който много пишат а нищо не правят. Айде със здраве :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 9:38 pm 
утре ще кажа неща за много хора сигурно неприятни но ще ги кажа защото всичко стигна връх на сладоледа :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 9:42 pm 

Само смяна на сектора е решение :ohmygod2 .... НЕ съм вярвал, че ще го кажа някога .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 10, 2010 9:50 pm 

Аз пък съм сестра му и се сещам как и защо се вдигаха едни тениски на парцилона :smt006
както и защо имаше картбланш за димки, боНби и т.н.
щото онея димки с многото огън и многото пушек ги правих аз
Малоумна история - тъкмо потръгнахме и пак ташак :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]