forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 1:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:33 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
maxsupport написа:
Най-глемият проблем на сектора е неадекватното даване на тон по микрофона.

:fgod Ти разкри проблема. От другия път почваме си бемол и нещата се оправят :ls-cup

Унуфри като отидеш на поне половината мачове, на които съм ходил аз тогава ще ме иронизираш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:35 pm 
Аватар

Студент0 написа:
тогава хващай микрофона срещу студентите

Ще го оставя на теб, да се покажеш пред колегите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:37 pm 
Аватар

Студент0 написа:
:smt005 хич не ни е леко в сектора :lol:

Нормално със селяндури като теб.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Важно!
МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 2:56 pm 
Аватар

Владо, намери начин да вкараш в релси София-Запад, защото вредят на авторитета на НФК, както и на твоят собствен. В момента излиза, че ти си абсолютно безгласна буква, и едва ли не НФК само стои и нищо не прави, а сектора го командват СЗ. Замисли се дали беше така по времето на Златин Тепсиев, и той при все всичките си кусури (никак не малко, между другото) поне имаше някакъв авторитет, и ролята на СЗ се свеждаше до това, да са една отделна по-бойно настроена фракция, каквито си има в по-голямата част от отборите в Европа. Или по-друг начин казано, излиза че СЗ командват сектора, а ти само опираш пешкира. Ако ти харесва тази ситуация проблем значи няма, но ако не ти харесва заради глупостите на малолетни деца да те обвиняват теб може да направиш нещо по въпроса. Мен ми е чудно как досега се оставяш да бъдеш обвиняван за неща, дело на максимум 20 годишни тийнейджъри, но ти си знаеш. Факт е единствено, че трябва по някакъв начин да възвърнеш престижа на НФК, и ролята на СЗ да се сведе до това, което беше преди например 5 години. Защото в момента ти си с много нисък авторитет сред феновете на Левски, и парадоксалното е, че това дори не е по твоя вина, тоест ти като олицетворяващ феновете на Левски носиш отговорност за неща, които не си направил, и оставяйки СЗ да командват го отнасяш ти. Ако пък толкова няма начин да се противодейства на СЗ, ако са толкова страшни и недостижими - подай оставка, поне ще докажеш, че имаш принципна позиция, защото сега някакви тийнове да правят сектора за смях и да го отнасяш ти, и въпреки това да си траеш, на външен вид изглежда, че нямаш против такава ситуация. А нямаш ли против такава ситуация, то очевидно има нещо сбъркано, и много се надявам да не си част от хората с професия "фен", та затова да си траеш. :wink: Това е от мен - поздрави, пичага си, поработи малко върху авторитета си, като озаптиш СЗ и веднага ще видиш как "откровенни глупости" всъщност се превръщат в хвалби и дитирамби за дейността на НФК, и твоята в частност. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 3:27 pm 
Аватар

сектор Б си е много добре в момента -евала на пичовете
83-87 ни биеше милицията за щяло и нещяло :lsclapp
и като искате да не се притеснявате от търкали се хванете и потренираите нещо :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 3:31 pm 
Аватар

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 3:57 pm 
Аватар

maxsupport написа:
EMI4KU написа:
maxsupport написа:
Най-глемият проблем на сектора е неадекватното даване на тон по микрофона.

:fgod Ти разкри проблема. От другия път почваме си бемол и нещата се оправят :ls-cup

Унуфри като отидеш на поне половината мачове, на които съм ходил аз тогава ще ме иронизираш.

Момче влез в релси. Проблема е липсата на това дето ти е никнейма - maxsupport. Микрофона не е проблема, проблема е в хората, които пеят, бързат все едно гонят влака, стоят с ръцете в джобовете, гледат лошо, не носят син шал защото им крие венеца на тениската, бият левскари за неща, за които батковците им са мислели за нещо нормално. Аз съм почнал да ходя в Б на 11, още на руината Васил Левски, това са 16 години вече и винаги в сектора е имало много малки левскари, само че имаше желание, викане, бомби (против тях съм, но хвърлени както трябва вдигат неимоверно адреналина), димки - от консерви до вестници, напоени с амониева селитра. Сега отиваш да си покажеш татуировката, да си покажеш циците, да счупиш перфоратора в трамвая, щото него го плаща общината, а не "господин Батков".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 3:59 pm 
Аватар

Владо кво им се обесняваш на тея мишоци,виж ,че си пишат по инерция.
Г-да форумджии,на стюардите преди всеки мач им се прави инструктаж да не удрят никой,но ако някой им посегне като Солскяра-въпросния бит,тогава ще бъде разнасян по целия сектор!!!!!
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПОСЯГА НА СТЮАРД!!!ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
аКО НЕ ВИ ИЗНАСЯ,ИЗНАСЯТЕ СЕ!

Последна промяна stoev на Вто Ное 09, 2010 4:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:03 pm 
Аватар

А защо трябва човека да бъде "разнасян" по целия сектор? Изритваш го извън стадиона и това е. Според мен най-голямото наказание е да те изгонят от секотра на важен мач и да не можеш подкрепиш отбора, независимо дали си стюард или нормален фен. :smt006

ПС: Стюарда да не е бог, че да не може да му се посяга. Особено ако убижда, псува, какво? Ще стоя и ще му викам да така е прав си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:03 pm 
Аватар

Унуфри като отидеш на поне половината мачове, на които съм ходил аз тогава ще ме иронизираш.[/quote]
Момче влез в релси. Проблема е липсата на това дето ти е никнейма - maxsupport. Микрофона не е проблема, проблема е в хората, които пеят, бързат все едно гонят влака, стоят с ръцете в джобовете, гледат лошо, не носят син шал защото им крие венеца на тениската, бият левскари за неща, за които батковците им са мислели за нещо нормално. Аз съм почнал да ходя в Б на 11, още на руината Васил Левски, това са 16 години вече и винаги в сектора е имало много малки левскари, само че имаше желание, викане, бомби (против тях съм, но хвърлени както трябва вдигат неимоверно адреналина), димки - от консерви до вестници, напоени с амониева селитра. Сега отиваш да си покажеш татуировката, да си покажеш циците, да счупиш перфоратора в трамвая, щото него го плаща общината, а не "господин Батков".[/quote]
Това, което казваш е факт, но когато от микрофона се чуват неадекватни скандирания и песни е нормално да няма нужния съпорт. Виж например когато М. дава тон как самата атмосфера и пеенето са в пъти по-добре. Иначе в общи линии, това което казваш е неоспоримо и е ясно на всички. Просто не се дърви като не ме познаваш, нямам намерение да разправям.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:05 pm 
Аватар

stoev написа:
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПОСЯГА НА СТЮАРД!!!ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!!
Никой стюард не може да посегне на зрител. Пише го в закона. Ако не важат законите при вас е друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:07 pm 
Аватар

Пак тоя който дава тон е проблема... Като не е М. и като се "пеят" псувни и т. н. ако случайно се запее песен за Левски защо да не я пееш. Или само М. като е можеш да пееш? Разберете, че колкото да ни се иска М. няма да е на всеки мач на вишката. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:15 pm 
Аватар

Стоев, на теб трябва да ти се направи инструктаж по възпитание. Дай да изпратим клипчето от Лил в МВР и прокуратурата, да видим какво мислят за недосегаемите стюарди. По-голями мишоци от вас надали има. Да биете 20 души един не е от най-мъжките постъпки, не мислиш ли? Винаги съм бил за някакъв ред в Сектора, но след твоя пост вече съм убеден, че от вас нищо не става. В едно обаче съм сигурен - часовете на такива паразите са преброени. Не знам Владо как не се срамува, че е обграден от подобни хора. Позор сте за Левски и цапате името на Апостола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:17 pm 
Никой няма право да ви посяга на парите. Това е, което трябва да запомним.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:19 pm 
Аватар

Да, Цимбика си го каза на Дудука и Главата - за 3000 ще ти прегризя гърлото. В нашия Сектор едва ли е по-различно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:26 pm 

Vlado1914 написа:
И за неразбралите - на евротурнирите е абсолютно забранено паленето на факли и димки.
С уважение: В. Владимиров.

След мача с аик да не са наказали охранителната фирма на сектора от уефата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:34 pm 
Аватар

Сега какъв е смисъла да обсъждате какво е било и какво ще стане,естествено е че нещата трябва да се казват очи в очи,естествено е че не интернет е мястото за такива дискусии.Човека иска среща,което смятам че е правилно и че така се прави и на нея кой каквото му тежи,да си го каже.И верно ,аре да си спазваме старото железно правило,кухненските ни проблеми се разрешават само там,абсолютно никой не печели като се разпространяват навън нашите си неща

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:42 pm 
Ivan63 написа:
Сега какъв е смисъла да обсъждате какво е било и какво ще стане,естествено е че нещата трябва да се казват очи в очи,естествено е че не интернет е мястото за такива дискусии.Човека иска среща,което смятам че е правилно и че така се прави и на нея кой каквото му тежи,да си го каже.И верно ,аре да си спазваме старото железно правило,кухненските ни проблеми се разрешават само там,абсолютно никой не печели като се разпространяват навън нашите си неща

напълно съм НЕСЪГЛАСЕН с теб ...... знаеш много добре защо тези неща се обсъждат тук а не на живо ... и както казах от тия срещи полза НИКАКВА ! Говорят се едни и същи неща и накрая един огромен ХУЙ (нищо по-различно не се случва) . Другото ... че било вътрешно и не трябвало да се разпространява ...... не го правим ние ... те го правят такова . Те бият хора пред цяла България . Всичко се прави показно и то с цел .

Едит : АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ЧАКАМ Владимиров ДА МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ КОИТО ГО ПОПИТАХ ПО-ГОРЕ ?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:44 pm 
Аватар

то мнението на стоев е показателно....няма да се оправим с такива хора никога!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:46 pm 
Аватар

Именно. За какво да се срещаш с Владо, като той е безсилен срещу стоев и подобните му. А и явно си ги обича.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:48 pm 
Аватар

Хора не знам кво толкоз се случва, ама не се плюйте и обиждайте така злобно, отстрани погледнато е доста грозна картинка.

Аз не ходя сектор Б, не ме интересува какво се случва там, кой каква "командва" и т.н., но ми писна след всеки мач, да се пишат сумати мнения-оплаквания за "трагедията", "драмата", "боя", "целувките" и така нататък в сектора.

Може би е защото по принцип не харесва мрънкането.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:54 pm 
Аватар

Добре де мама му стара,а Вие какво предлагате,има проблем,всъщност е огромен проблема,защото е отвратително Левскар да бие Левскар,за мен това наистина е основен проблем,но как нещата могат да се оправят,с писане няма как нали,или какво,нищо не може да се направи,сменям сектора,сменям климата,сменям всичко.И наистина,на една такава среща,колко от Вас ще дойдат,ако има хора от Запад,не ми разправяйте с тях не може да се говори,те са...и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 4:56 pm 
Аватар

Защо наричате хората, биещи други, Левскари? Те не са Левскари. Те са позьори и това е лошото. Същата работа са и стюардите. Не всички, но масата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 5:28 pm 
Аватар

Човека си го е написал много точно.Трябва очи в очи да се кажат нещата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 5:42 pm 
Аватар

Vlado1914 написа:
И за неразбралите - на евротурнирите е абсолютно забранено паленето на факли и димки.

Понеже няма да мога да дойда на въпросната среща да те питам тук - от кой е забранено? От уефа? И откога това ни интересува? От 3 години, нали? Понеже е забранено според теб никоя агитка не пали факли и димки на мачове от евро турнирите, така ли? 5-10 000 евро наистина е огромна глоба на фона на 50 000лв приходи само от билети само от Б сектор. Просто са смешни тия оправдания и тия замазвания на очите и ако нещата бяха толкова розови сега средната възраст на Б сектор нямаше да е 16, нямаше адски много хора да са спрели с мачовете, а други да са се преместили в А сектор от идването на новия ред насам. Стоев си го каза много добре - ако не ни изнася да се махаме и мисля, че е най-разумното решение в момента и аз лично ще го послушам, тъй като няма по-отвратително нещо от това, да гледам как левскари биват налагани в сектора като животни за щяло и нещяло. Жалко за обещанията от началото на този сезон и за тва, че отново много хора бяха подлъгани и се върнахме в Б, голяма грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 5:46 pm 
Аватар

Аз не съм много навътре в нещата, но от пръв поглед мога да кажа ,че нещата няма да станат докато всички седят пред копютъра и щракат. Полза - никаква. Нека наистина се направи една такава среща и да говорите като хората. Да се направят нужните изключения и да бъде променено нещо, защото е очевадно ,че има недовлство. Това не говори добре за сектора ни. Изобщо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 6:01 pm 
Аватар

НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ за човека с мегафона,този който усеща нещата и дига целия сектор през целия мач е МАРТО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 6:05 pm 
Аватар

Това го знаем всички. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 6:11 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
,колко от Вас ще дойдат,ако има хора от Запад,не ми разправяйте с тях не може да се говори,те са...и т.н.

Преди към тях имаше страхопочитание и респект, сега има само страх. Нормално е хората да се притесняват.
А за факлите и бомбите - УЕФА са доста по-строги тази година, ако не се лъжа и глобите са само веднъж-дваж, после идват по-сериозни наказания. Лошото е не е само в това, че противния батков трябва да палти глоби. По-неприятно е, че ще трябва да се лиши клуба от домакинство при повече нарушения. Надявам се, не искаме това.
Ред трябва да има и ако оня наистина е буйствал е заслужавал по-сериозно оказване на сила, но с мярка. Да го побият леко докато се освести и се сплаши и после да го изнесат, а не да му се скача на главата допълнително. Проблема е, че има лошо отношение не само срещу дрогираните и неадекватните, а като цяло има напрежение и срещу тези, които не са съгласни с всичко. Проблема с тартора също е на дневен ред и там няма демократично решение... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 09, 2010 6:17 pm 
Аватар

На люлинските дилъри да се срещнат "очи в очи" с по един куршум 9 мм. им пожелавам. Хубавото не естествения подобор е, че подобни отрепки не живеят твърде дълго. А като гледам тия по-малките им лепилари, на 25 вече ще са толко интоксикирани, че нема да мое да се поместят. Съдбата си знае работата

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]