forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 6:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 3:55 pm 
Аватар

Omraz написа:
Goviado написа:
Makedonalds написа:

7 от 13 кръга! Аз ако съм фен на тоя отбор с "треньор, който е научил играчите си на тактическа дисциплина" :ohmygod ЩЕ СЕ САМОУБИЯ ОТ ДЕПРЕСИЯ!

Не разбираш нищо. Аз от доста време следя Берковишкия гигант Ком-Миньор. Последния мач са направили равен 0:0 с непреодолимия отбор на ФК Банско, а предния кръг с Чавдар Бяла Слатина гръмкото 0:0 :smt035
Няма как да умаловажаваш подобни треньорски триумфи на едни доста добре организирани отбори! Нямаш право :loser2

Чавдар Бяла Слатина не са пускали гол от 6 мача, а в 13 кръг на Западната Б група са с чутовната голова разлика 7:5 :bigok Също така биха Стрела Доброславци за купата с 2:0, т.е в 14 мача са пуснали 5 гола, което е добре и за Левски, защото вратарчето е преотстъпено. :bigok

Значи въгленчето с прическата, дето е на "проби" при нас е допуснал тия да отбележат 2 гола - Ясен да бъде уведомен, тоя не става :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 5:05 pm 
Аватар

Хидъне, за втори път в последните седмица-две биваш хванат в тотални грешки, които отказваш да си признаеш. Роботите в тоя форум верно ти се връзват на писанията само защото са по-дълги от 5 реда и в тях няма правописни и пунктуационни грешки. Не оставай с грешно впечатление, не те обвинявам, че си чорбар. Напротив, сигурен съм, че много обичаш Левски - както всеки друг тук. Просто си от този тип привърженици-анализатори, които аз лично не харесвам. И май не само аз. Не че нещо, исках да взема позиция :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 5:59 pm 

Коя ми е тоталната грешка? Това, че очаквах да паднем от Лил тука, а не паднахме ли? Добре. Но има и много още. Очаквах да бием Локо, макар и с грозна игра...ама паднахме. Очаквах Х във ловеч...ама паднахме. Очаквах Х в Бургас...ама и там паднахме. За съжаление 90% от случаите, когато не познавам, е защото гледам твърде оптимистично на нещата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:15 pm 
Аватар

Хидъне, не че нещо...ама с "правилно организирана игра" до тука бехме 1:1 с Гент, О:2 от Спортинг, и два пъти по 0:0 с Лил...без победа с 3 т... силно се съмнявам Красиморец да постигнат и толко с бетонобъркачката в гъза...с "неграмотния футбол на Ясен имаме 4 т. и заслужени победи над Гент и Лил, втората пропиляна по волята ан съдбата. Не искам да коментирам неадекватното поведение на Урсула, което ни попречи в Лисабон да останем по-дълго в мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:21 pm 

На хората тук не им харесват анализаторите, а на такива като мен не им харесва 90% от коментарите да са от типа на:
"изравняваме в 95 минута с гол от дузпа с глава на Миро Иванов", "донбалонспорталблиц7дниспортспортлайн" що пак ги цитирате, бан зa тези дето ги цитират", "има си тема за тези коментари" и т.н.
Хидъна дори и когато не е прав внася колорит в коментарите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:27 pm 
Аватар

и мен ме кефи хидъна, само понякога малко прекалееееееено се превзема в тва да си мисли, че е кой знае къв разбирач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:28 pm 
Аватар

Цяла тема Ви отворих :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:09 pm 

Чорболята пак надигнаха глава :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:15 pm 

Домакини са на Локо Пд. следващия кръг, а след това играят с Академик. Предвиждам максимум 4 точки от тези 2 мача.

Латекс има още по-интересна програма. Домакини на Локо Сф., гости на Калиакра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:26 pm 
Аватар

Орлетата не искаха да вкарат. Боклуците са си свършили работата и си осигуряват нови дни на разруха в чорбата. :mrgreen: Разликата от 12 ,стана на 4 точки. Стегане в шампионатО. СТЕГАНЕ! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:47 pm 
Аватар

Прасетата никой не ги брои между живите, пак некакви конспирации ви тресат :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:49 pm 
Аватар

е и както никой не ги брои за живи, са на гръмовните четири точки от нас :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:04 pm 
Аватар

За което сме си виновни само ние :smt006 Като не можем да бием в 6 мача подред така става :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:04 pm 
Пак се почна с коравите конспирации кой на кого дава, кво плаща, кво си взима и любопитно ако решите да си затворите кръга ше се окаже така, че всеки плаща на всеки за едно и също нещо, което теоретично и практически няма как да се случи :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:25 pm 

съгласен съм с прогнозата на Хидъна макар че ми се иска да напише неговото мнение за отбора как да се подобри играта къде вижда грешките и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:31 pm 
Аватар

Някои хора са убедени, че сме шампиони, защото селяните са само на 5 точки пред нас, а от друга страна чорбата за нищо не стават, тъй като са на нестопяемите 4 точки след нас и със същия брой загуби. Къде е ГА сега да разкаже за подаръка от 8 точки, който направихме на еничарите и за трансфера на титлата към Селтекс?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:34 pm 
Аватар

Аз само не разбрах изпадащите :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:36 pm 
Продадохме ли я? :bigok Само тва ме интересува. Продадохме ли я вече и да излизам да пия :loser2
До края на шампионата титлата ше смени около 4 или 3 собственика, залагам хилядарка :loser2 18 кръга преди края и вече ЦИРКОВЕТЕ започнаха. :smt005
Обикновено ги правим около последните 5-6 кръга

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Ное 08, 2010 8:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:38 pm 
Аватар

Продадохме я, бе. Джуджето от Микре ще даде на Ганя парите от ШЛ. ГА ми е казал всичко, но нямам право да го разкривам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:41 pm 
Чорбарите пък пишат, че коефицента за тяхна титла от 251 сега бил 19 и тва значело, че титлата е тяхна, щото се чувало и че Божков заложил 1 милион за тяхна титла :bigok А сега де :bigok Ние я продаваме на селяците, те я препродават на чорбата :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:43 pm 
Аватар

Вие се подигравате, но забравяте в коя държава сме и как е съвсем възможно това. Нямам друго обяснение за първото място на село Микре в момента...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:44 pm 

Е кое не разбираш ? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:49 pm 
И кое му е странното, че село Микре е първи!? Да кажеш Монтана да са първи, да седнем да умуваме, ама точно Литекс? Ние играем мачове през 3 дни, нормално е да губим точки. Свинете са турци, нормално е да са много зле. Микре не играе никъде, има прилични играчи, нормално е да е на първо място.
Черноморец имат гробовна тактическа постройка, имат 27 мача по 0:0, нормално е да не са на първо място. Докото се разиграха, нормално е те да са фактор. Локо Пловдив играят супер, намесиха се в челните места.
Ако ми кажеш кое е паранормалното в първенството ни в момента, ок?
Освен че Цура не трябва да съществува.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:50 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Продадохме ли я? :bigok Само тва ме интересува. Продадохме ли я вече и да излизам да пия :loser2

Верно кажете ни, за да не си хабим времето с глупости :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:55 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
И кое му е странното, че село Микре е първи!? Да кажеш Монтана да са първи, да седнем да умуваме, ама точно Литекс? Ние играем мачове през 3 дни, нормално е да губим точки. Свинете са турци, нормално е да са много зле. Микре не играе никъде, има прилични играчи, нормално е да е на първо място.

Със дървари-играчи и лоботомиран треньор-мутра не мисля, че е нормално :smt017 Може в някоя друга игра, но не и в истинския футбол. За мен нямат футболна стойност по-голяма от монтана и др. Това трудно се вижда след като паднаха от Дебърцин в ЕКТ и вече не играят с цивилизовани отбори. Заради това е трудно да се види колко наистина са зле...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:00 pm 
Бях забравил, че при треньорите е от основно значение дали си с една топка, две топки, глух или без коса :ohmygod
Айде по-сериозно. Ако ще казвате нещо, да си говорим. Ако не, да не си пишем! Защо е нелогично Литекс да са първи. Тва ме интересува. Различно от тва, че ги мразим и са селяни и треньора им е с една топка. Ако си бяхме взели мачовете, Гришата и по два пъти да ги купуваше техните, пак нямаше да сме втори. Сещаш се :wink:

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Ное 08, 2010 9:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:03 pm 
Аватар

И да вметна само,след като и броя на ташаците учавстват в тактиката на отборите,едно от най-гадните ни и тъпи скандирания според мен са за ташаците на Любо Пенев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:03 pm 
Аватар

Аз не виждам кво ревете, че Личьекс са 1ви, след като си ни биха в директния мач :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:07 pm 
Българинът разсъждава така. Ако неговият отбор падне, а другите бият, проблемите в собствения му отбор винаги се оправдават със задължителното заключение, че другите отбори са си купили мачовете! В България просто не се говори за нищо друго, освен за уредени мачове. И трябва да имаш ебати силната психика за да го понасяш... А докрая остават 18 кръга :ohmygod

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Ное 08, 2010 9:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:08 pm 
Аватар

И съдията.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 104  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]