forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 1:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:13 pm 

Абсолютен факт. :smt023
Първият ми мач в София - април 2001, на Герена срещу чорбата бяхме 20 хилки. Тогава не помня и мегафон да е имало... А 90 минути ги унижихме както си можем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:18 pm 
Аватар

Неприятно ми е да го кажа,но при много от Вас се забелязва една типична нашенска черта,много критика и никаква конкретика.Отделно,че аз наистина някои от Вас не мога да разбера,когато нямало димки,защо няма,когато имало,защо пък били точно такива,отделно че повечето ни съобщават как се било чувало по телевизията и защо имало толкова малко хора на стадиона,абе некакъв ташак.Я някой да вземе да напише как си представя стадиона и нека да има и дискусии!
ПП.Това,което съм го писал далеч не се отнася за всички,чудесно се усеща кой има принципи,кой ги спазва и защитава,кой прави и разликите, и кой е просто мрънкяло,което води до опасност да е вечно недоволно човече.И за да се включа и аз сред недоволните-никакви цици не видях :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:31 pm 

Аз не мога да разбера защо всички се хващат за думите на 2ма човека, че дима им е бил в повече(напълно нормално на гостуване, всички са на едно място). А никой не отбелязва очевадната демонстрация на "лидерство" с тези димки, не за аржентината...
Лидерите се уважават, "шефчетата" се мразят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 6:48 pm 
Стига с тия димки .... не е проблема в димките . Проблема е че на един мач бият човек заради димка .. а на следващия се палят най-демонстративно . И ....... да това е най-малкия проблем .... големия за съжаление го знаете всички .. аз няма да ви го казвам .
Бай дъ уей ..... кога пак :arrow: http://vbox7.com/play:abb82926 .... кога :smt085

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:08 pm 
Аватар

Малее, къде бе, ще ни бият за димки, до къде се стигна, майка им ше е*а! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:23 pm 
Аватар

http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 1&Itemid=9 :smt042 Кой беше :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:25 pm 
Аватар

Хахахахаха, край :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:27 pm 
Аватар

...Някои пък се оплакаха, че от дима дори се усещал много силен и лютив вкус в устата... :smt005
Това действие бе и най-коментираното в официалния Интернет форум на Левски след края на дербито. 70-80 % от пишещите потребители обсъждаха циците и сутиена на въпросната и дори забравиха, че на терена се е състоял мач, носещ етикета "най-старо столично дерби". :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:32 pm 
Аватар

Е не е като да е сладък пушека от консервите :smt017 Не го пуснах за да се подигравам на тоя дето го е писал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:34 pm 
Аватар

Абе смях, смях, ама докато се смеем ставаме безкрайно жалки :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:40 pm 
Аватар

Сектора вече не е същия.... Превърнали сме се в пълна пОмия, ако щете ме псувайте, ако щете ме банвайте.... :ohmygod Вчера, ми се уби всякакво желание за пеене, поради простата причина, че когато тръгна да пея, песента е на краят си.Всмисъл, ужасно бързо темпо, само мрънкане под носовете, а за "България има природни богатства", просто нямам думи.Такава деградация е настанала, че не димките са проблем, а хората, които си мислят, че ЛЕВСКИ е просто начин, чрез който можеш да изкараш пари и да се направиш на "мъж" пред някоя 14-15 годишна кифла.Никога след мач, не съм си тръгвал с такова отвращение, не само от болката в гърлото, заради димките, които бяха пуснати точно под мен (бяха цели 3 увити в станьол.... :ohmygod ), не заради резултата, а заради това, че просто СЕКТОР Б, вече не е същия.Сектор Б, се промени коренно и единственото светло нещо в него са СД, които скоро ще почнат да ходят в "А", както и много други хора, според мен.А тоя Теди ли е, къв е, май не се разбра, че от него тартор НЕ става.... Може и да съм банален с всичкото това, което го изписах, но не ме интересува, защото ми писна да гледам пъпчасалите момченца, които само гледат лошо и са с ръце в джобовете, а искам да видя нещо наистина положително, нещо, което да ни покаже, че ще вървим нагоре, едно от нещата, които бяха заявени преди сезона.Както и да е.Явно, все повече хора се усещат, че е настанала ебати пОмията в секора и ебати дегредацията, и се отправят към другите два.Така мисля да направя и аз.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 7:49 pm 

е как бе, не е ли яко да отидеш на мач, да се видиш после на снимки в хулиганс.бг и да се покажеш на приятелите ти какъв голЕм хулиган си :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:37 pm 

http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 1&Itemid=9

Най-накрая станахте известни. :smt024

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:42 pm 
Аватар

А циците така и не видяхме :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 8:51 pm 
Аватар

Доста преекспонирате нещата и вече взе да ми писва. Аз пък вчера не видях някой с ръце в джобовете, особено сред пуберите. Факт е, че нямаше настроение, но това тотално черногледство и отричане на малкото хубави моменти по дефоулт направо писва. Всеки влиза само за да каже колко сме жалки и как са го гледали на кръв, евреите ни били надвикали (абсолютно несъстоятелна лъжа), гадни димки/хубави димки и т.н. Ако ще има някакви предложения, да пише. От храчките не виждам смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:00 pm 
Аватар

агитката на славия почти не се чуваше по телевизора освен мафия и говеда :slap повече се чуваше Ясен :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:22 pm 
Аватар

Аз съм забелязал обаче и едно друго притеснително нещо........когато нещо отбора не върви и проблемите в сектора отновно излизат на преден план и почваме "ходеха само малки", "никво пеене" и т.н. Еми явно не е само там проблема щото при добра игра надъхвацията си идва от само себе си. Иначе на всички е кристално ясно че при различна от добра игра с много голове САМО LSFC може да надъха сектора за някакво викане, а в такъв мач като вчера - с голяма трудност.

Това че по ТВ се е чувала само агитката на евреите е глупост. Първото полувреме доволно се мощееше, второто само на "Ти си любовта" но като гледаш цял мач тия бездарници отзад в разградения двор как се подиграват с името и класата на ЛЕВСКИ и най-дъртите да бяха в сектора немаше да се вика надъхано...

Въпреки всичките проблеми на сектора които не са от вчера ми се струва че и ние вътрешно вече делим мачовете на големи и малки, в които да се напънем или да караме по инерция......точно както отбора ни - в мачовете със силните сме силни, в мачовете със слабите сме слаби.......

всичко това разбира се не изключва проблемите дъвкани толкова много време, но все повече си мисля че май има нещо такова СПОРЕД МАЧА разбира се и цифрата викачи идващи само на "силните" мачове...

в допълнение на всичко писано по-горе искам да кажа - престанете с това писане за смяна на сектора...това е абдикация от СЕКТОР Б както и да го погледнем.....стига с това "много хора са си вече в правилния сектор".......какво А е правилния сектор ли? Стига глупости агитка в А сектор е невъзможна. Братовчед ми дето за 10 години е стъпил на 2 мача, сега отиде за европейските и дори той се изнервИ че му правят забележка да сяда при атаките ни. А вие говорите за ултра-агитка там? Тва е като орките дето с димките си задушиха Лотар Матеус....и какво ще стане според Вас ако на друго място някъде по стадиона ни се появи "алтернативна агитка".......какво там няма да дойдат стюардите да "охраняват" ли? Там ще могат да се палят димки ифакли без никой да каже копче ли.......мислете малко преди да говорите/пишете...
Нито имаме стадион, нито възможности да правим 2 сектора с агитка....още повече че това само ще разцепи още повече публиката ни на "тия и ония"......а по гостувания? там няма да има 2 сектора......виждали сме ПСЖ докъде стигнаха...

Всички искаме сектора да е на ниво всеки мач, но явно с хора налагащи желанията си на всички останали и на които им пука основно за други работи а не за агитката няма да го бъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:28 pm 
Аватар

Проблемът не е, че се пее по-малко като падаме. Това е нормална човешка реакция, ако искате ме нападайте, но си е така.

Проблемът е, че не отива на агитката на Левски на микрофона да се дава тон за откровени безумия, простотия с една дума ЛАЙНА... Всеки знае за какво говоря, няма нужда се уточнява. Що не си пеем за Левски бе, толкова ли е трудно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:32 pm 
Аватар

Много добър анализ. Точно това исках да кажа - няма настроение в публиката, защото отборът не играе добре. Викаме и пеем по инерция, без да влагаме сърце и душа. Това си е напълно нормално. Малко или много сме обезверени, въпреки страхотния старт в първенството и повече от достойното представяне в ЛЕ. Смяната на секторите е напълно безсмислена и грешна. Нека всеки седи там където чувства, че му е мястото. Левски има нужда от публика във всички сектори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:46 pm 
Аватар

Нали ви е ясно че по тоя начин(правилния) мислят максимум 10 % от хората които ходят на мачове!?
Остналите са или "факли,боНби,димки,ушев на кафево,умри,ние всички сме нацисти" и т.н. или "айди ирайти вьееее" :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:52 pm 
Аватар

добре де.....ама има и нещо друго.......значи много се хиперболизират дребни неща...
значи основно за простотите в сектора......чакайте малко ами аз като тръгвах по мачове КАКВИ НЕЩА ИМАШЕ В СЕКТОРА ааааа???? Имаше пикаене В сектора, имаше голи гъзове и други работи (не цици), имаше мятани бакелитни седалки по ушевите, но и по главите първите редове в сектора.....имаше скандирания на простотии и глупости.........ама никой не е казал "е тва поколение са пълни лайнари" само защото има лайнари или алкохолни отрепки в сектора............простотията ще си я има винаги на мачове, даже преди имаше по омазани отрепки в сектора.....въпроса е че тъпотиите изпъква когато не се вика, когато няма желание....а то идва от слабото представяне на отбора .....и така омагьосан кръг...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 9:58 pm 
Аватар

Мачът със Славия беше най-отвратителнто мероприятие от много време насам :bigok
щом се стигна до там и аз да раздавам шамари на полуотрпките зад мен, значи работата наистина не е на добре :lol:
А за курвите по цици - нека се радваме, отдавна трябваше да се стигне дотам, сутиени, кондоми, курви, тревица, за кво ни е да се правим на ултраси :smt017 Една песен не съм изпял, немам и намерение, който не е доволен да ми яде кура :ls-cup Добре че имаше и отворени слависти след мача да позамажем лошото насторение :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 10:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
И още нещо. Абе преди да пишете критики, се замислете нещо друго. Тук чета как минимум 1500 човека ОТ СОФИЯ са написали "по ТВ еди-си-какво...". Не че давам уклон на хуя на някой, но щом имате претенции към отбора и публиката, е добре да ги подплатявате с посещения на мачове като тоя - в идеален час, на много удобно и комуникативно място, срещу отбор, срещу който стават мачове, и при прекрасно време, особено за ноември месец. Аз съм навън по над 12 часа дневно от понеделник до събота и в неделя, коята се явява единственият ми почивен ден, се вдигнах за мача, макар че бях и препил предната вечер. На мача адски много народ, включително и аз, не си отворихме устата и за една песен.

Ако не се стегнем всичките, никой не ни е виновен :smt006

Аз не съм пропуснал нито един домакински мач на Левски,а този със Славия ми беше първият пропуснат такъв. Доста хора си имат причини да не ходят,което е ок,но поне като дават мнения да са адекватни. Аз не искам да давам квалификации на публиката на Левски. То всичко се вижда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:00 pm 
Аватар

за мен е глупаво да се палят димки в сектора , не е мн приятно да ти горчи на гърлото и да те болят очите след това , а може и да има някой болен от астма. А относно човекът , който дава тон за песните другия път сложете някой друг

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Сектор "Б"
МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:07 pm 
Аватар

Nunc est bibendum написа:
Момче от Варна и от София са били нарочени за пияни на влизане,прибрани в стаичката и рекетирани от ушев (30лв) ,за да им върне билетите и да влязат второто полувреме :ohmygod смърт!

ха, тук виждам двоен стандарт... пред мен пък един полицай вкара няколко свои познати, които бяха леко почерпени... въобще нямаше нужда да представят билети - репликата "ей тия момчета тук да влязат" беше достатъчна...
STALKER написа:
аз си мисля, че трябва да се направи един последен опит с декларация към ръковдството с искане за промени на организацията на реда в сектора.
- да не се допускат лица под 16 г. в сектор Б
- стюардите да са на възраст над 25 г.
- на всички стюарди да се прави тест за наркотици и алкохол преди мач
- стюард, който влезе във физическа саморазправа, да се глобява и да му се отнема длъжноста
- при проблем, стюардите да не се намесват със сила, а да сигнализират на полицията

за някои мачове (последно срещу Локо Пд) пропусквателният режим е по-сериозен и искат лични карти (даже и на мен ми я поискаха :smt044 )... върнаха доста непълнолетни... но това си беше инцидентно - като цяло на повечето мачове безпроблемно си влизат без придружител и лица под 18...
а относно стюардите - ако ще се продължава с този начин на охраняване, определено трябва да има някакви по-сериозни критерии при избирането на въпросните стюарди...с оглед функциите, които трябва да изпълняват, не може подборът да става своеволно и несериозно... въобще има ли някакви правила, към които те трябва да се придържат, обяснено ли им е как трябва да постъпват при определени ситуации :smt017

а относно "13-14-годишните", които явно се оказват основен проблем - хайде стига... вие на колко години тръгнахте по мачове? това са младите попълнения в сектора, които след време ще се очовечат и освестят и ще са сериозна част от сектора :lsclapp

всеки, който ходи що годе редовно по мачове, знае къде нещата куцат и е хубаво, че се говори за това... няма как да ме кефи на средата на "какво е небето..." някой с мегафон да се изцепи с поздрав "ушев..."- сори, ама като се пее нещо за Левски, няма място за пободни подвиквания.... относно димките и факлите - вече всичко сте написали... няма да повтарям, но наистина е безумие да те пребиват за това, че си запалил факла :ohmygod2 преди няколко години паленето на факли на евромачовете не беше чак такъв проблем, сега явно е животозастрашаващо - щом се стига до побоища... а относно бомбите - винаги съм била твърдо против...
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:09 pm 
Аватар

Виктор написа:
за мен е глупаво да се палят димки в сектора , не е мн приятно да ти горчи на гърлото и да те болят очите след това , а може и да има някой болен от астма. А относно човекът , който дава тон за песните другия път сложете някой друг
Само да те помоля да ни кажеш как да се обличаме!
Иначе,ето мнението което казва много неща и с едно мъничко допълнение,оправдание,специално за мача с еврейте,слънчицето не беше за подценяване,някак си те кара да си полегнеш :bigok

UL:
-добре де.....ама има и нещо друго.......значи много се хиперболизират дребни неща...
значи основно за простотите в сектора......чакайте малко ами аз като тръгвах по мачове КАКВИ НЕЩА ИМАШЕ В СЕКТОРА ааааа???? Имаше пикаене В сектора, имаше голи гъзове и други работи (не цици), имаше мятани бакелитни седалки по ушевите, но и по главите първите редове в сектора.....имаше скандирания на простотии и глупости.........ама никой не е казал "е тва поколение са пълни лайнари" само защото има лайнари или алкохолни отрепки в сектора............простотията ще си я има винаги на мачове, даже преди имаше по омазани отрепки в сектора.....въпроса е че тъпотиите изпъква когато не се вика, когато няма желание....а то идва от слабото представяне на отбора .....и така омагьосан кръг...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:17 pm 
Виктор написа:

po-kur-ti-tel-no mnenie :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:22 pm 
Аватар

Аре верно престанете с тея димки, вие луди ли сте :shock: Много ясно, че трябва да има не 10 консерви ами по 20 на мач :bigok Ташака е, че на един мач човек се бие за димки, а на следващия се пускат 10 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:26 pm 
Аватар

Преди години, когато се палеше факла или димка, човека който го е направил едва ли не се гледаше като боК, а сега се пребива...

Сега на мачът с евреите, за малко да се стигне до побой над момче 95 набор, заради това, че обича Левски и се израдвало при изравнителния гол, след което без да иска счупило седалката... Веднага дотичали нинЖите и го шамаросали по врата и си говорели "Айде нЕма да го биеме тоя, че не е интересен" :? :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 08, 2010 11:26 pm 
Аватар

Според мен, единствените нормални решения, които ще тушират горе-долу проблема са:
- по-строги изисквания за подбор на стюарди, да са по-възрастни, зрели хора със съвест и повечко години в сектора;
- кратки и ясни правила за това какво можеш да правиш и какво не можеш, но не на единия мач едното да го може, а на другия да не може, така всеки ще си научи какво може и какво не да прави, няма да има бити, няма да има и недоволни;
- другия проблем е пеенето, трябва задължително човека, който хване мегафона да си разбира от работата(М.) това е повече от задължително, срамно и несериозно е публиката на ЛЕВСКИ да бъде разпявана от няква отрепка.
Тва са 3-те основни неща, които трябва с декларация към НПК ли кво..и аз не знам, ние феновете, които не членуваме никъде да поискаме. Пък вече дали ще си ни сложат на кура или не... поне ще сме опитали...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]