forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 3:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 7:45 pm 
Аватар

Дайте да съберем пари ще си вземем охрана (по две мутри) и на мача със Спортинг яко аржентина, ще ме бият ама на куково лято... :loser2

Сега сериозно -> за човека предложил да се съберем и да се направи нещо, просто не виждам решение и път, се едно преди време не се събирахме и кво решихме? постигнахме ли нещо? да чухме се, но нищо не се промени, няма и да се :!: :smt006

Последна промяна ziko на Нед Ное 07, 2010 7:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 7:45 pm 

STALKER написа:
аз си мисля, че трябва да се направи един последен опит с декларация към ръковдството с искане за промени на организацията на реда в сектора.
- да не се допускат лица под 16 г. в сектор Б
- стюардите да са на възраст над 25 г.
- на всички стюарди да се прави тест за наркотици и алкохол преди мач
- стюард, който влезе във физическа саморазправа, да се глобява и да му се отнема длъжноста
- при проблем, стюардите да не се намесват със сила, а да сигнализират на полицията
- факлите да се разрешат, при положение, че не се хвърлят на пистата

Ама аз не съм толко запален, въпреки професията ми, ти на мачове ли ходиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 7:47 pm 
Аватар

STALKER написа:
аз си мисля, че трябва да се направи един последен опит с декларация към ръковдството с искане за промени на организацията на реда в сектора.
- да не се допускат лица под 16 г. в сектор Б- не съм съгласен, тия малките от видео и снимки са пример за подражание...
- стюардите да са на възраст над 25 г.- за жалост няма желаещи;
- на всички стюарди да се прави тест за наркотици и алкохол преди мач- подкрепям;
- стюард, който влезе във физическа саморазправа, да се глобява и да му се отнема длъжноста- за жалост е трудно да се докаже как е станала случката винаги, иначе подкрепям!
- при проблем, стюардите да не се намесват със сила, а да сигнализират на полицията- подкрепям.
- факлите да се разрешат, при положение, че не се хвърлят на пистата
- подкрепям, на бг мачове.

Иначе да ви кажа една тайна- голяма част от идиотите не са стюарди.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 7:48 pm 
Аватар

ходя, даже без да ми плащат, че и билети си купувам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:07 pm 
Аватар

Бобката написа:
Искам да помоля НКП и по-точно г-н Владимиров, да престанем с тези димки и факли, тъй като пречат на привържениците и не могат да наблюдават задълбочено дербито.

Tи на прост ли се правиш? Тези димки днес бяха всичко друго, но не и нещо нормално. Или поне явно някой не е наясно как да ги използва. По всякакъв друг начин, но не и в Сектора м/у хората. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:10 pm 

Вече почва да става абсурдно като ви следи човек отстрани... Начи преди 12 часа проблемО беше, че димки не може, са обаче се оказва, че димките не са нормално нещо :smt005

Шизофрения? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:13 pm 

Големи шефове станахте бе.......Както си говорим с Банкерчето София Клуб на точните хора ни чака :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:13 pm 

И пак едно "благодаря" към г-н батков не прочетох, а човека е разрешил димки за мача... ццц :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:26 pm 
Аватар

BSG написа:
Вече почва да става абсурдно като ви следи човек отстрани... Начи преди 12 часа проблемО беше, че димки не може, са обаче се оказва, че димките не са нормално нещо :smt005

Всъщност да. Като пуснат няколко военни димки (консервите) в средата на сектора е шизофрения. :slap И никога не е бил проблема може ли не може ли димки. Прочети пак нещата. :smt006 Обобщено казано- не е нормално да се бият хора, защото вкарват димки (най-обикновени при това) на даден мач, а на следващия същите тези биячи да душат Сектора с димки, създадени за съвсем други цели. Дали знаеш, че има разлика м/у димките за мачове и други мероприятия и тези димки консервите? Повечето от тук видяха за кава димка става въпрос и къде беше поставена. Видяха и какво стана с хората наоколо. Тъй, че не е лошо да мислиш преди да пишеш. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:34 pm 

Абе верно тоя сектор е бил неква църква последните години, аххахахаа, ма то било консерваааа, не можеее, ауу край... Ебаси мрънкалниците, нереално, аахахаха... :loser2

Нема как да мислиме, некои сме с лоботомия :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:34 pm 
Аватар

BSG написа:

И ние вече не знаем какво искаме...

Аз май Левски да бие и повечко цици :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:35 pm 

Покажете ги тея цици бе братче :bigok

Отивам да пия, после некога утре е добре да ги има, тик-так, тик-так :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:37 pm 

DirtyDog написа:
Бобката написа:
Искам да помоля НКП и по-точно г-н Владимиров, да престанем с тези димки и факли, тъй като пречат на привържениците и не могат да наблюдават задълбочено дербито.

Tи на прост ли се правиш? Тези димки днес бяха всичко друго, но не и нещо нормално. Или поне явно някой не е наясно как да ги използва. По всякакъв друг начин, но не и в Сектора м/у хората. :ohmygod2

Добре а що си мислите че стюардите са в сектора за да следят за реда в него? Стюардите са наети от лицето ТодАр Батков и се грижат единствено и само за джоба му, съответно ако няма глоба спокойно може да се изколим в сектора. Даже си мисля че при такъв сценарии бащицата ще е особено щастлив и стюардите ще получат бонус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:41 pm 
BSG, един мач се пали димка и човек се пребива почти до смърт, а след това се изнася в безсъзнание с глава, влачеща се по цимента. Следващият мач най-демонстративно се палят 800 димки и вече всичко е ок, така ли!?
А тоя Бобката е бахти КЛОУНА !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:47 pm 
Рева се за димките в Ловеч, независимо че стана страхотно.Реве се всеки път за нещо!Аре стига.
Това има налично, това се пали, кво искате?Дайте да палим ароматизирани свещи, деба!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:49 pm 
Аватар

И дайте да пребием всички, дето не ни се усмихват :smt023
Единствения вариант е да се ходи в друг сектор и да си останат само "Точните" в "Б"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:50 pm 
Аватар

Не става въпрос за паленето, квото има тва да се пали, важното е да има нещо. Става въпрос за това, че хората палили димките, вчера са били левскари за това, че палят димки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:51 pm 
angysarmy написа:
Не става въпрос за паленето, квото има тва да се пали, важното е да има нещо. Става въпрос за това, че хората палили димките, вчера са били левскари за това, че палят димки.

Сигурен ли си?Защото аз не съм много сигурен в това, което казваш.Поне за димките в края на второто полувреме.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:57 pm 
Аватар

Като палиш димка си я пали при тебе а не да я изсереш на другия край вътре в хората и да си биеш камшика!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:59 pm 

абе вие не четете ли бе ,беше ви казано ,има си мачове за димки има си мачове за пеене, :loser2 тоя си беше за димки,предният за пеене за тва биха момчето,сега е мач за димка и веем сутиени :mrgreen: ,само не разбрах ,дали ги редуваме димка/пеене или на случаен принцип избираме мачовете ,ако да, то следващия мач ,какво се пада ,пеене или димка :bigok

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 9:03 pm 
Аватар

Ебати трагедията ставаме вече честно!90мин никакво пеене ама никакво!Славия да ни надвикат....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 9:04 pm 

На мен лично ми е чудно защо постоянно се пуска такава тема, в която не се пише нищо градивно, а се предъвкват за 123123124 път едни и същи неща. Ефект от това няма :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 9:09 pm 
Аватар

Omraz написа:
На мен лично ми е чудно защо постоянно се пуска такава тема, в която не се пише нищо градивно, а се предъвкват за 123123124 път едни и същи неща. Ефект от това няма :smt006

По-добре да я няма и да не говорим за проблемите си :lsclapp :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 9:28 pm 
ziko написа:
Omraz написа:

По-добре да я няма и да не говорим за проблемите си :lsclapp :roll:

и да се пълни темата за видео и снимки с мизерии :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 9:34 pm 
Аватар

Добре де едно време нямаше и за това се палеха консервите, които ако валеше правеха мазало навсякъде :bigok , ама сега при положение, че има всякакви типове димки не разбирам за какво все още се палят от този тип, още повече че много хора не знаят какво да направят и е много вероятно да се паникьосат :wink:
По никакъв начин не желая с думите си да репликирам или иронизирам някого :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 10:11 pm 
Аватар

хората ти казаха, каквото има, това се пали.... :smt031
аз имам една купа сено, мисля да я запаля другия път, като дойда.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 10:13 pm 
targovishte написа:
хората ти казаха, каквото има, това се пали.... :smt031
аз имам една купа сено, мисля да я запаля другия път, като дойда.... :bigok

Говорих с бащицата. Каза, че може да я палиш, но да не я мяташ по пистата :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 10:14 pm 
Аватар

Аз съм напълно сериозен и не искам да иронизирам някой и на нинЖите обийци без шалове им се ебава майката :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 10:21 pm 
Аватар

Честито! Влязохме в историята! Многомилионната публика на славия ни надвика! (въпреки че второ полувреме им дадохме да се разберат с "умрете чаршафи")

Тръгнах си погнусен от стадиона. И изобщо не заради резултата или играта... Щом ходенето на мач на любимия отбор вече не носи радост, а само негативни емоции, какъв е смисъла на всичко?

п.с. поздрав за трамвай хуулс. получи се много по-моШно, отколкото на стадиона :smt006 понякога се чудя дали няма да е по-добре вместо трибуни да паркират един трамвай до пистата, тогава може би ще избухваме по-силно

п.с.2 бича фулл респект също и на коравите ладове, които не дадоха задна на седалките, въпреки че седалките бяха доста повече :smt006

на следващия мач за хореография трябва да изпишем не 'ULTRAS', ами 'Amor'. мисля, че доста повече би подхождало...

Последна промяна darkblue на Нед Ное 07, 2010 10:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 10:23 pm 
Аватар

По въпроса със средната възраст- аз се радвам, че има толкова много млади хора. Дразня се, че ги няма старите, за да им покажат правия път, а не ценностите им да са като на абсолютни отрепки и мърши!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]