И да цитирам едно мнение от другата тема, щот има много истини в него и е добре да го има и тук:
bobi_ написа:
Само да вметна, между ваще превъзбудени коментари(за невероятната публика и т.н.) че доато истински левскари ядат бой за една димка,а свинете си палят факлите и то в чужбина,ще си останеме най-жалката публика на тоя свят ! Нищо ултрас няма в сектор,който в европейски мач не е палил факли от 2006 г. ! За първи път през живота ми факта,че играчите на Левски са играли по такъв начин,не ме радва особено.Може би,защото за втори път(първия беше на дербито с "казанската афераа",когато пак левскари бяха бити)си тръгнах в 20-тата мин. Заради начина по който играе Левски много хора забравиха за проблемите на сектора,защото ако не бяхме били АИК щяхме на домакинските мачове да сме по 20 човека (не че сега сме повече,може би,ако всички лайнари дето се надъхват по интернет как ще са на стадиона и ше дерат гърла,го направят поне веднъж) и пак щеше да има скандали и въргали. Ултрас сектор е този,който не търпи ограничения,а сектор Б е всичко друго,но не и това ! Щом някой се появи на пистата,делегат ли ще е,КУКА ли ще е,все тая,веднага му се изпълняват исканията,свалете тва,вдигнете онова...Скоро ше забранят уретбата,ма кво ти дреме,уефа ше ни накаже,няяма да пееме... Всички се кефехте на тая утрепана хореография, от тоя утрепан блок,не можете ли да се сетите,че тва се прави,колкото да ви замажат очите?!? Защо не се палят факли в сектора??? Защото на чичо скруч ше му се стисне анала и няма да си изсере кирливите пари,върху сектор Б ! И не се кефете на калоянчо бияча,защото при нас е още по-зле,зурлите поне надигат някъв глас... Знам,че с това мнение,почти нищо няма да променя,но искам поне с вас да го споделя,защото ми се драйфа от тия истории ! Ходете си на мачове,редете хореографии,викайте,но не забравяйте,че тия неща ще са до следващата криза на отбора,до следващия скандал между някои хора и чичо скруч,до следващия Сиони! После пак висчки ще плюете на ляво на дясно... Пак ви казвам,знам,че нищо няма да променя,просто ви споделям.Дано някой ден се променят нещата! Но дотогава няма да стъпя в този "УЛТРАС" сектор!
Браво на момчетата за добрия мач ! САМО ЛЕВСКИ ! Сега като го написах тва,се сетих за думите на един пострадал човек от вчера "Може да ме бият,ама никога няма да си сменя отбора"! Дано са останали такива хора в тоя сектор след снощи ! Лека ви нощ и да се повторя - !!! САМО ЛЕВСКИ !!!