Аз тва не мога да го преживея пак...
Никога повече няма да гледам такъв мач по телевизията...Едвам преживях АИК пред телевизора, който беше с мен знае на какво приличах и колко минути не можех да си махна шепите от очите, но трети път не мога

Мачът с Локо Пловдив ме пречупи тотално финансово, никога не съм бил в по-лошо положение, имах и проблеми, за капак ме вдигна паяка, а за капак случайно в един аукцион видях фланелка на Левски от 1998-2000 година от ония с адидас и Мобилтел и нямаше и един шанс как да не си я купя...
От сутринта въртях обиколки на стаята, а по обяд вече толкова ме изби главата, че...си извадих старите тетрадки, вземах един куп вестници и седнах да режа снимки на Левски и да си ги лепя, както правих преди 10 години

Отидох в еврофутбола и заложих всичките си останали пари, двуцифрена сума, на Лил. Защото аз никога не познавам! Дори да заложа 2 мача на над 0,5 гола, единият пак няма да го позная. Ако някой иска да му покажа заложната си история, ще се сцепи от смях. Справка може и в темата за залозите. Най-голямата ми печалба за 4-5 години е 30-35лв. Затва и играя само, когато ми трябват пари, а то така се набивам 100 пъти по-яко! Викам си с тях, без тях, същия хуй, поне да погаделичкам съдбата и тя да откликне. Поуспокоих се, че съм си свършил работата, че вече всичко е наред и щом съм сложил няма мърдане, взимаме точка...Ако някой ме беше питал дали искам хикс и мача да не се играе, приемах веднага без да се замислям и хвърлях парите в огнището.
Ама тва съдбата е най-жестокото нещо на света... Не може по такъв начин. Не може. Боля ме сърцето, ама не на думи, ами както наистина боли сърце. А толкова като при гола на Владо, не съм плакал май никога... Затова мразя да гледам мач по телевизията. Не се издържа, бе, не се издържа. Хапиш се, тръшкаш се, а като се случи тва, което се случи след автогола, стоиш сам в безизходица и се чудиш да се обесиш ли, да се хвърлиш ли... Няма като на стадиона, някой зад теб или до теб да те потупа по рамото или да кресне "Левски, Левски", а оттам ти и после целият стадион и след това е лесно...
Не знам до колко години ще доживея да участвам в тоя филм, ама ше го играя докрай!
Левски завинаги! Иво, с теб сме, момче!
П.С: Днес е по-ужасно от снощи...
При мен беше същото и с цел предизвикване на съдбата си казах ебал съм му майката и сложих цялата печалба от свине-рапид преди седмица (трицифрена еврова сума) на двойка и бех спокоен и също взимах Х-а ако ми го бяха предложили преди мача, ма при тва положение и така изпуснатата победа малко тегавина се получи дееба.. Само Левски!