forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 3:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 10:24 am 
Аватар

Ако мачът беше завършил 1:1 щях да съм доволен, че сме се борили и да кажа,че това е реалният резултат в един равностоен мач. 2:2 е реален резултат, но получен по нереален начин. Уникален малшанс. Все пак съм доволен от мача, от емоцията, от влагането на отбора. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 10:47 am 
Аватар

Като гледам клипчетата от вчера и ги синхронизирам с емоциите от стадиона ми се плаче заклевам се. Много емоционална вечер. Затова го обичам този отбор :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 10:49 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
кофти е когато свинете те смачкат 3:0 на кочината
кофти е когато антверпен ти вкара 3 гола за 6 минути
кофти е когато за 3 сезона два пъти те бие олимпия любляна, а посредата аалст
това не е кофти :smt006

Всъщност Любляна ни би три пъти тогава :wink:
БижутерО написа:
Лично аз си мислех, че ще смени Жо и ще пусне Иво - спокойно можеше да си останат 3-те халфа Дарко, Огнянов и Гаджев и малко зад двамата дефанзивни да е Иво. Ако не се лъжа точно така направи срещу ц(*ка, но тогава пусна Топчо. Но като ме сложат мене на пейката, тогава :bigok Станалото, станало :levski

Дарко всички го знаем как седи в дефанзивен план, да не говорим че изобщо не можеше да ходи. Понеже тука маса народ се изказа срещу Ясен - вчера не си скри главата в гъза на звездите си (изкара Йовов и не пусна Кривия), а пусна Хмариян - едно достойно за уважение решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 10:52 am 
Аватар

АХАХАХАХАХАХА ЩЕ УМРА ЕЙ!!! ЧУЙТЕ ЗАПИСА НА 1-вия ГОЛ! - http://gong.bg/view_article.php?article_id=167239

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 10:55 am 
Аватар

За Ясен подробно писах в неговата си тема какво мисля и след снощният мач.
Като се обърне колата, със задна дате всеки е стратег. Все пак не можем да очакваме от треньора си да е и Нострадамус.
Виждал съм такива смени - в последните минути, точно преди статично положение. Не се правят винаги, но не са и някаква абсурдна грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:02 am 
Аватар

http://dox.bg/files/dw?a=69d5d088cb :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:03 am 
Аватар

Adepta написа:
Дарко всички го знаем как седи в дефанзивен план, да не говорим че изобщо не можеше да ходи. Понеже тука маса народ се изказа срещу Ясен - вчера не си скри главата в гъза на звездите си (изкара Йовов и не пусна Кривия), а пусна Хмариян - едно достойно за уважение решение.

Не съм казвал Дарко да минава ДХ. Имах в предвид разположението на халфовете да си остане същото - Дарко офанзивен, зад него Хмариян и Гаджев, и зад тях Иво (който е между двамата ДХ и двамата централни защитници) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:08 am 
Аватар

Ако ще се правим на стратези, аз бих турил целия отбор в защита като Путкиньо на Барса-Интер :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:10 am 
Аватар

БижутерО написа:
Adepta написа:

Не съм казвал Дарко да минава ДХ. Имах в предвид разположението на халфовете да си остане същото - Дарко офанзивен, зад него Хмариян и Гаджев, и зад тях Иво (който е между двамата ДХ и двамата централни защитници) :wink:

Дарко първо не можеше да ходи -> трябва да се смени, второ като ръстов играч при статични положения като "головото" трябва да отиде в наказателното поле да обира топки. А за такива ситуации ако не си врачка предполагаемия избор е Иво.
ЕДИТ:
angysarmy написа:
Ако ще се правим на стратези, аз бих турил целия отбор в защита като Путкиньо на Барса-Интер :smt003

Първо ония могат да играят в защита, второ там беше фаза елиминации след 3:1 в първия мач. Има разлика, всеки начинаещ стратег е наясно с тия неща :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:17 am 
Аватар

angysarmy написа:

Аз ако съм 87 минута 2:1 слагам всичките 10 човека на голлинията и Гара отпред да прави контри!
Мамичката му деба като се сетя пак ми става зле....идва ми като Д. Тъча да заплача "Ми то имаше само 1 минута" :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:18 am 
Аватар

Е няма как да не кажа - ЕЕЕХХХХ МАЙКА МУ ДЕБА, МОЖЕ ЛИ ТАКА ТЪПО БЕ......баси, колко ме е яд.

Иначе от самия мач, като размисля - не мога да съм недоволен. Абсолютно раздаване от всички, смятам тия ги надиграхме (не тотално, но играхме по-добре), контролирахме играта и топката. Гарра огромен, както винаги, не се спря тоя човек, Жо на доста по-добро ниво от първия мач, Слори като че ли за първи път показа, че има доста футбол в него (трябва му ОЩЕ време и една зимна подготовка ще му се отрази перфектно), Дарко....хм, доста слабо, но се опитва, а и въпреки стоте си грешки пак раздаде няколко качествени паса, Ицето - и той така - бая грешки и тотално умря след 50-тата мин., но пък внесе известно спокойстиве при изнасянето, Гаджев с УНИКАЛЕН гол и няколко много ключови намеси, Веско на познатото ниво (и дежурния картон, заради който май пропуска следващия мач....), Агента днес доста по-добре от последните няколко мача, Грийн е нечовешки добър футболист, като нищо играч на мача вчера..... Ясен направи абсолютно правилна смяна, жалко за некадърното отиграване на Иво. Въпреки това, обаче - не бих си позволил да го обвинявам, на всеки може да се случи, а в момента съм сигурн, че е смазан. Жалко е, че за пореден път пускаме лек гол (вчера даже два), но....трябва да се работи. Дано Иво излезе по-силен от цялата работа и заиграе по начин, подхождащ на Левски!

Абе изобщо - добър мач, добра игра. Момчетата се раздадоха и заслужаваха победа, затова съжалявам. Но най-важното е, че показаха сърца - това ми е по-важно от победата (особено след ден преспиване)! По трибуните - не знам, аз за първи път от много години бях в А сектор и агитката ми хареса страшно много! Хореографията :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 , адмирации за всички, участвали в организацията! Изригванията при головете - още ме побиват тръпки! Абе изобщо - БЛАГОДАРИМ ВИ, МОМЧЕТА!

Само Левски!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:21 am 
Аватар

Те не играха за точки! Играха за ЛЕВСКИ! :levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:23 am 

Чувствам се ужасно, еби му майката. :ohmygod
Всичко вчера беше чудесно, емоцията беше уникална.
До последната минута.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:25 am 
Аватар

Иво Иванов верно ли се разплакал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:30 am 
Аватар

Е то половината стадион плачеше, та той.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:38 am 
Аватар

Абе трябва си повече самочувствие и увереност в Европа, няма какво да се лъжем. Толкова повеждания на Герена и изпускане на точки като гост не са случайни, част от играчите ни явно се паникьосват и почват да правят глупави грешки. Това му е основна задача на Ясен, да им се набие в главите, че Левски е отбор, който може да вземе всеки мач и да не се шашка от който и да е отбор в Европа.
Да, можеш да паднеш и да не се правят драми, ама след като са те били с игра, а не след като си се панирал като кандидат-гимназист и пребал по най-балъшкия начин.

Имаме още шанс, ама с тая нагласа срещу Гент ще е доста трудно. Спортинг вероятно ще си пуснат резервите, ама и те знаят как се центрира и застава на статични положения.

Абе каквото стане, след снощи това ни е варианта.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:42 am 
Аватар

Че нямат самочувствие не съм съгласен. Именно то им позволяваше досега да се връщат в мачовете и да правят обратите. Аз толкова драми накуп не помня да съм виждал. Обърнаха АИК, обърнаха "Гент", на два пъти снощи повеждаха. Отбор без самочувствие не може да направи това. Играчи без самочувствие не бият като Жо срещу белгийците и като Владо снощи от 30 метра.
Щото помним как беше - дойде некое селко БАТЕ, изпуснем си положенията, вкарат ни от нищо и до края гипс, страх, никой не поема отговорност с пас или удар и накрая айде улево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:49 am 
Аватар

Да, важно уточнение е, че говорим за защитата. Лошото в Европа е, че един отбор се почва именно от тази линия, без добра защита си обречен.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 11:51 am 
Аватар

Невероятна футболна вечер,невероятна атмосфера,невероятен Левски и невероятен малшанс.Браво на Левски,играчите се раздадоха,показаха безспорни футболни качества,характер и мъжество,накараха ни да бъдем горди,че сме Левскари,че сме на стадиона,че допринасяме,че сме едно цяло.Този отбор е страхотен,обичам го.Радостта ми след гола на Владо Гаджев мога да сравня само с радостта ми след гола на Кайзера срещу Рейнджърс.И макар и да не можах да спя от яд заради злополучното изравняване на резултата,съм горд,горд,горд,че съм Левскар.Нито дума срещу Иво Иванов,заедно плакахме с него,скандирайки името му,заедно и ще се радваме,той ще ни се отблагодари,няма да забрави.Горе главите Левскари,наистина присъствахме на нещо,което докосна сърцата ни и изпитахме емоции и чувства,които само нашият Левски може да даде.Заедно-истинските фенове и играчите изстрадахме миговете,които съдбата ни поднесе снощи.Обичаме те Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:00 pm 
Аватар

Anarion написа:
Щото помним как беше - дойде некое селко БАТЕ

Чорбарския мит, че БАТЕ е заводски отбор още ли не е умрел... :ohmygod2
Първи са в групата си пред АЗ Алкмаар и Динамо Киев, без загуба...Явно требва да вземат ЛЕ, за осъзнаят некой хора, че тези са на доста добро ниво

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:02 pm 
Аватар

БижутерО написа:
3. Евалата на сектор А, че подхвана след мача мощно "Иво, Иво"

Не бяхме целият сектор, но добре се получи :lsclapp
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:04 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Не съм и подозирал, че ще се завърже групата ни така и ще сме в играта до последните кръгове. Сега обаче предстои гостуване на Гент, където ще ни се хвърлят не на 100, ами на 200%. :?

Ако завършим наравно, а Лил падне става голяма масака. Спортинг с 12 и се класира, останалите три отбора с по 5 точки, което не е много препоръчително тъй като на Лил им остава домакинство на Гент, а в групите на първо място се броят преките двубои. :ohmygod2

И това е един от добрите варианти, защото последния кръг Гент ще играе за победа. Лошо е ако Лил бие Спортинг, а ние не бием Гент. Затова единственото сигурно е две победи - тогава сме 100% "вътре" :bigok
Anarion написа:
Че нямат самочувствие не съм съгласен. Именно то им позволяваше досега да се връщат в мачовете и да правят обратите. Аз толкова драми накуп не помня да съм виждал. Обърнаха АИК, обърнаха "Гент", на два пъти снощи повеждаха. Отбор без самочувствие не може да направи това. Играчи без самочувствие не бият като Жо срещу белгийците и като Владо снощи от 30 метра.
Щото помним как беше - дойде некое селко БАТЕ, изпуснем си положенията, вкарат ни от нищо и до края гипс, страх, никой не поема отговорност с пас или удар и накрая айде улево.

+1. Да добавя - не успяхме да оакаме мача с Калмар. Друг състав можеше да падне.
nazional написа:
Да, важно уточнение е, че говорим за защитата. Лошото в Европа е, че един отбор се почва именно от тази линия, без добра защита си обречен.

Всички плюват защитата, но се вижда че първо не разиграваме добре и губим много топки, второ играта в защита на целия отбор куца и трето - какви традиции има Левски и българския футбол точно по отношение на защитниците? Стига с тия претенции към защитниците, до вчера са играли срещу нападатели дето пият предната вечер кило и малко ракия....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:05 pm 
Аватар

БАТЕ СЕГА може да са стабилен отбор.
Когато ние ги изпуснахме, си бяха унтерменши.
Нещо като "Шахтьор" и еничарите - като ги отстраниха калитарската преди години, си бяха анонимници.
Впоследствие обаче направиха резултати, червените шамани ги произведоха в гранд със задна дата и сега разправят на малките лепиларчета какъв европодвиг са направили пред сааамо 10 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:14 pm 
Аватар

Унтерменши ама биха Андерлехт преди това. Надиграхме ги, но бяхме уязвими тогава при треньорския гений на Вили Вуцов и боКала

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:18 pm 
Аватар

Добре - да не са БАТЕ, "ЖИлина" да са.
Идеята ми беше има ли сега самочувствие отбора, или не. И според мен има особено като сравним сегашните му мачове с такива, в който ни вкарат един гол тук и всико приключва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:20 pm 
Аватар

Плодвивския Джанини да не нареди отбора в Гент за 0-0, че тогава ще има Спортинг 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:21 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
Плодвивския Джанини да не нареди отбора в Гент за 0-0, че тогава ще има Спортинг 2

по-скоро ще го нареди за 3:3 :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:21 pm 
Аватар

ВЕЛИКА ПУБЛИКА!...Голям мач за нашия отбор вчера.На моменти надигравахме един от най-силните френски отбори.Не виждам какво повече можем да искаме.Автогола няма какво да го коментирам-случва се!Каквото и да става в следващите мачове този отбор заслужава пълната ни подкрепа.САМО ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:31 pm 
Аватар

Може ли да има хора дето да му скандират името на тоя бе. Вие сте на некви много тежки наркотици !!! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:41 pm 
Аватар

ГейБанда14 написа:
Може ли да има хора дето да му скандират името на тоя бе. Вие сте на некви много тежки наркотици !!! :ohmygod

a ti kvo iska6 we ako trugne6 da osvirkva6 seki sgre6il .kvo da ne bi da doide moment deto v levski si4ki 6te sa bezgre6ni

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]