forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 9:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 12:22 pm 
Аватар

Росен написа:
Aми баннете ме тогава, та да си променя мнението. Да не напомням пък колко пумия се сипа по Гонзо, ама тогава беше задружна.

Напиши кой е лял помия по Царя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 12:56 pm 
Аватар

Е ти пък, кой? То имаше едва ли не теми против него, в последните му дни със синия екип... поне 20-30 човека бяха анти него, колко спорех тогава, още ми държи влага :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:17 pm 

Когато видя Жо при равен старт да надбяга или да излъже защитник било то и с 20 кила по-тежък от него, тогава ще го призная за добър. В момента е точно на нивото на първенството ни и единственото, което ми харесва у него е че може да стреля от далеч. Това е единственото, с което превъзхожда което и да е от крилата в школата ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:50 pm 
Аватар

Хидъне, що се излагаш?
Крилата от школата начело със Сашо Киров ги превъзхождат половината титуляри в Западната "Б" група.
Жо е съвсем друга бира.
Ама почнахме с кофти резултатите и айде, ден след мача с "Гент" не помня някой да е търсил кусури.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:51 pm 

Доколкото съм гледал Киров не виждам с какво толкова Жо го превъзхожда, като изключим далечния удар и самочувствието...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:08 pm 
Аватар

Цитат:
Доколкото съм гледал Киров не виждам с какво толкова Жо го превъзхожда, като изключим далечния удар и самочувствието...

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:27 pm 
Аватар

обикновено, да не кажа винаги, съм съгласен с мненията на Хидън, но в случая мисля, че греши. Никой не смята Жо за някакъв футболен гений. Ясно е, че в играта му има доста брак, не умее да центрира перфектно, нисък е и няма кой знае каква техника, но в същото време уменията му и талантът му са в повече от тези на 95% от футболистите в А група. Просто защото нивото на футболистите у нас е изключително ниско. Той е един от най-добрите играчи в ужасно слабата ни А група. И при положение, че имаме няколко проблемни поста с по-посредствени футболисти, не виждам защо говорим за Жо. Когато играчите на повечето от останалите постове в отбора го достигнат или задминат като умения ,тогава можем да искаме неговата смяна с нещо по-добро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 3:58 pm 

Просто се опитвам да се сетя кога е надиграл 1:1 или надбягал защитник на който и да е от отборите от първата шестица у нас или пък в групите на УЕФА - тази и миналата година, та го смятате за толкова незаменим. Леко ми омръзна всеки по-сериозен съперник да ни обезврежда фланговете и в същото време да живеем в приказката колко уникални и добри играчи са. Хайде, нека направи силен мач утре и ще си променя мнението.
Дотогава можете да използвате колкото си искате иконката :ohmygod2 след мненията ми, но от това по-добри няма да станем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:01 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Когато видя Жо при равен старт да надбяга или да излъже защитник било то и с 20 кила по-тежък от него, тогава ще го призная за добър. В момента е точно на нивото на първенството ни и единственото, което ми харесва у него е че може да стреля от далеч. Това е единственото, с което превъзхожда което и да е от крилата в школата ни.

ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ! Равен старт, ала бала........измисли сума ти нови елементи във футбола! Ти си по-голям новатор от Херера! хайде спри да се правиш на най-големият познавач на футбола, защото почваш само да дразниш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:15 pm 

Истината го дразнила - ми вземи синьото хапче и скачай в матрицата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:16 pm 
Аватар

в интерес на истината Хидън е един от малкото реалисти във форума, умеещи да разсъждават трезво, а не под влиянието на фенските емоции. А ние като клуб и като фенове имаме нужда от трезви хора, защото нещата от години не вървят както трябва.

Хидън,
имаме по-проблемни позиции на терена от това на Жо. Ако той не може да се надиграва 1 към един, други в отбора не знаят как да си спират топката..или как да се движат без топка и т.н. :? Срамнен с тях Жо е добър футболист с потенциал за нашите стандарти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:20 pm 

Ако беше прочел дискусията от началото щеше да знаеш че никога не съм твърдял противното. Проблемът на форумните дискусии е че всеки идва прочита някакво мнение, тълкува го според собствените си предразсъдъци, пали на първа и коментира без да е вникнал в контекста...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:40 pm 
Аватар

Чета редовно форума от близо 6 години, а и по принцип тази тема я следя с интерес...нищо, че пиша рядко. Разбира се, че прочетох дискусията отначало, а и не само тази дискусия, защото и друг път е ставало дума за този въпрос. Направило ми е впечатление мнението ти за Жо и за това писах. Явно обаче не съм те разбрал или не съм вникнал в контекстта както трябва.. Както и да е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 5:50 pm 

hidden767 написа:
Ако беше прочел дискусията от началото щеше да знаеш че никога не съм твърдял противното. Проблемът на форумните дискусии е че всеки идва прочита някакво мнение, тълкува го според собствените си предразсъдъци, пали на първа и коментира без да е вникнал в контекста...

Това е като дискусията за Дреновички в която главно действащо лице се оказа Том Маншaров :D.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 5:52 pm 

Не знам дали Хидъна е прав, но миналата година когато играхме с Ред Бул крилата им бяха с размерите на Мариян Xристов, а тичаxа по-бързо от Жо, а не му отстъпваха и по техника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 7:03 pm 

Ако тази информация е истина, това май означава, че през пролетта Иса пак ще води атаката на отбор от типа на Локо Мездра.

Гонзо търси двойник на Дембеле

От Топспорт.бг

Бардон помага на "сините"

Спортният директор на Левски Георги Иванов възнамерява да привлече „двойник" на Гара Дембеле по време на зимната пауза, пише "Тема: Спорт". Гонзо настоява за нападател от чужбина, който да се доближава до класата на френския голмайстор.

С тази задача вече са натоварени мениджърите, които работят с Левски. Основното изискване към агентите е набелязаните играчи да разполагат с физическите данни на Дембеле, а също така и да бъдат на възраст между 23 и 25 години.

Според неофициална информация желанието на Георги Иванов е да подсили състава с ръстови и здрави футболисти, каквито са сегашните легионери в отбора. Към днешна дата мениджърът на сините е доволен от формата на Сержиньо Грийн и Дьстли Мулдер.

Поради това се очаква конкурентът на Дембеле да е от холандското или френското първенство. Бившият футболист на Левски Седрик Бардон също ще помага в търсенето на централен нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 7:46 pm 

hidden767 написа:
Просто се опитвам да се сетя кога е надиграл 1:1 или надбягал защитник на който и да е от отборите от първата шестица

еми и аз искам Гиби, ама няма. Безкрайно уважавам мненията на Хидън. Обаче Хидън не е реалист, а мечтател.
А единствения от тоя отбор, който съм виждал да надиграва футболист 1:1, е Йовов. Ама и него в минало време.
Защо точно Жо емнахте? За мене е 100 професионалист като отношение към работата си. Добра физическа подготовка, тичане от врата до врата, редки, но решителни голове. Обаче му липсват 15-тина сантиметра, за да бъде основен играч в някой отбор, по-добър от Левски. Откак дойде Дембеле, е и по-ефективен. Обаче нито е Гиби, нито ще стане някога, нито скоро ще имаме някой да надиграва защитници 1:1, както мечтае Хидън. Такива имаме по 1 на 10 години и в момента бройката е заета от Йовов.
Иначе, в момента Гонзо и Ясен изглеждат толкова насметени, че абсолютно не разбирам какво всъщност става, но както обикновено, заподозрян №1 е Борат. Тоя пак е измътил нещо. Гонзо не изглеждаше толкова ошашкан дори през миналата година, като бяхме във втората половина на таблицата. Дано бием Лил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 8:05 pm 

Oще нещо за реализма, с риск да отнеса някой заслужен бан (което не ми влиза в работата). Реализмът ни диктува, че борат отстъпва финансово на ганчев, гигов и оня от Ч-ц и дори на титаните. Ако таблицата се правеше според финансовата състоятелност на босовете, Левски щеше да е във втората половина. Т.е. ако искаме да се пишем реалисти, трябва да казваме, че Левски няма да завърши в тройката. Реализмът още диктува, че борат няма позициите на ганчев или Гигов, че и на Тим в бфс. В бфс борат се явява аутсайдер, а ганчев - бащица. А значи реализмът диктува, че ганчев колкото пъти поиска, толкова пъти ще стане шампион, щото хе има повече пари, хем повече връзки. Реализмът също ни казва, че Дембеле, Грийн и мюлдер са в Левски, защото не са си намерили отбори дори във втора холандска/френска дивизия, и поради това няма как да очакваш, че ще бъдат равностойни на футболистите от коя да е европейска първа дивизия, вкл шведската, да не говорим за френската. И поради това Левски няма как да се класира в групите за ЛЕ, нито да е в челото на българското парвенство. Вместо това Левски 3 месеца води колоната, с нетопитен треньор, неопитен директор, беден президент и футболисти, шкартирани от втора холандска дивизия и 3-та гръцка като Гара и Гаджев (образно казано)
Извод - или гледаме фантастичен филм, или във футбола няма място за реализъм. Безразлично ми е кое от двете е, но нямам никакво намерение да бъда реалист. Няма смисъл.

Последна промяна thesouth на Вто Ное 02, 2010 8:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 8:10 pm 
Аватар

В БФС може да няма позиции, но финансово едва ли отстъпваме. Камо ли този сезон, където до момента сме заработили над милион евро от УЕФА и сигурно към още над милион от билети. Продадохме Пичо и Сърмов за над милион евро. Имаме и три-четири добре конвертируеми футболиста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 8:14 pm 

Коментара ти за Грийн и Мюлдер не е много точен. Какво ако на тях не им се е играело във втора холандска дивизия? Единия дойде при нас от изпаднал отбор (Ваалвийк), а другия от изпадащ в момента (Витес). Какво ако на Грийн не му се е играело в отбор като Терек Грозни, дето хем е на майната си, хем не е от по-добро първенство, а може и да не помирише ЕКТ?
Отбор като Левски е шанс за такива като Мюлдер да станат шампиони и да поиграят в ЕКТ, че дори и в групите на някой от турнирите. За такива като Грийн и Слори той е шанс да се завърнат в големия футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 8:51 pm 

Kryten написа:
В БФС може да няма позиции, но финансово едва ли отстъпваме. Камо ли този сезон, където до момента сме заработили над милион евро от УЕФА и сигурно към още над милион от билети. Продадохме Пичо и Сърмов за над милион евро. Имаме и три-четири добре конвертируеми футболиста.

Kryten и СЗ фен, и двамата имате право. Тия хора - Грийн, Мюлдер и дембеле, направиха брилянтен сезон до тук, защото са с менталността на Бардон - дойдоха, за да играят голям футбол, какъвто не биха помирисали във вторите си дивизии - голям в смисъл да станат шампиони, да мерят сили със спортинг и Лил в ЛЕ и все неща, които не се и помирисват във втора дивизия. Хора, с такава менталност, за които амбициите на тима са преди парите, които този тим предлага иначе нямаше да са в Левски. В Левски възкръснаха, както и някога Бардон. Имам предвид, че това са неща - менталност, мотивация, ценностна система (кое идва първо - парите или професионалната реализация), които реализмът не ги засича. Затова, ако всичко е наред вътре в отбора, очаквам да направим живота на Лил черен в софия. А ако не се случи, честно казано, няма да го повярвам, и много, много ще псувам без да разбирам какво става, както и сега не разбирам. Колкото и да е банално, подкрепата на публиката е фундаментална, стиковката м/у футболисти с амбиция и публика, която окриля, а не съсипва както съсипва свинската публика. Просто, ни трябва тая победа или равен с/у Лил и отново литваме. Обаче тия сигнали, които идват откъм Гонзо и Ясен, никак не са добри -объркване.
Сега з Борат - Левски е богат клуб като приходи (за Българската действителност) обаче начело на този клуб стои бедняга :loser2
Нито Ловеч, нито Ч-ц, Нито Локо се издържат от футбол - издържат ги собствениците. А ние се издържаме от футбол, което е проблем; т.е. оцеляваме някакси и така е вече поне 7-8 години, което ни прави неравностойни финансово на локо и ловеч, щото тия се издърват от т-я с о-жие и петрол, а ние - от футбол? Няма лошо, ама за какво тогава ни е борат - че той от футбол не разбира човека - :bigok и ако и пари не дава, какво точно търси в Левски? Поне да вземе да се скрие отново да не пречи на Ясен и Гонзо. Колкото и наивни да са, са поне бивши професионални футболисти. Ако тоя ни даваже някакво финансово предимство перд останалите, или поне да им беше равностоен - да, ама така? Не е верно, че сме "по-богати" от Ловеч и Локо. По бедни сме. Един Д. Атанасов не можем да си позволим, камо ли Камбуров. Показателно. Караме на публика, футболни амбиции на професионалистите от з. европа, на синята лудост на Гонзо и борбеността му, и на стиковката м/у тия три фактора. И за момента всъщност правим чудеса. Абсолютни чудеса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 9:07 pm 

Това за парите и лобитата в БФС дето го казваш е до известна степен така. Камбуров му платихме цената и Гигов се нави. Самия Камбуров обаче се гейна (искаше луди пари на месец) и не го взехме защото не можахме да се споразумеем за личните му условия.
Димо Атанасов не го взехме защото:
- е твърда резерва в Локото и влиза само на пожар
- договора му изтича 2011 година.
Гигов искаше ЕУР. 100,000 за него докато нашите предлагаха същата цена, но в левове.

Аз по-скоро бих казал, че поради различните лобита в БГ футбол, ние можем да вземем играчи от даден отбор, но от друг много трудно или почти никога. Спомнете си кога сме вземали за последен път играчи от Черно Море (сагата с Кривия, помните ли я), Литекс, Сливен и други такива отбори.

Добре, че Гонзо има добри позиции в Локо Пд, че цуци наеба Пирин и сега сме ОК със Славия. Това са единствените отбори в БГ от които относително лесно ще вземем играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 9:35 pm 
Аватар

thesouth написа:
Oще нещо за реализма, с риск да отнеса някой заслужен бан (което не ми влиза в работата). Реализмът ни диктува, че борат отстъпва финансово на ганчев, гигов и оня от Ч-ц и дори на титаните. Ако таблицата се правеше според финансовата състоятелност на босовете, Левски щеше да е във втората половина. Т.е. ако искаме да се пишем реалисти, трябва да казваме, че Левски няма да завърши в тройката. Реализмът още диктува, че борат няма позициите на ганчев или Гигов, че и на Тим в бфс. В бфс борат се явява аутсайдер, а ганчев - бащица. А значи реализмът диктува, че ганчев колкото пъти поиска, толкова пъти ще стане шампион, щото хе има повече пари, хем повече връзки. Реализмът също ни казва, че Дембеле, Грийн и мюлдер са в Левски, защото не са си намерили отбори дори във втора холандска/френска дивизия, и поради това няма как да очакваш, че ще бъдат равностойни на футболистите от коя да е европейска първа дивизия, вкл шведската, да не говорим за френската. И поради това Левски няма как да се класира в групите за ЛЕ, нито да е в челото на българското парвенство. Вместо това Левски 3 месеца води колоната, с нетопитен треньор, неопитен директор, беден президент и футболисти, шкартирани от втора холандска дивизия и 3-та гръцка като Гара и Гаджев (образно казано)
Извод - или гледаме фантастичен филм, или във футбола няма място за реализъм. Безразлично ми е кое от двете е, но нямам никакво намерение да бъда реалист. Няма смисъл.

да бе, той батков не си разцъква не-футболни далаверки с повечето други собственици на отбори :) както и с перуката впрочем
гриша ганчев не че досега не е искал титла, просто десет години левски и лит(*кс-етрополе я искаха и той немаше как да хване ръка
сега не я искат, за това и гришата успява

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 10:33 am 
Аватар

Левски договори първия зимен трансфер

Ръководството на Левски вече е опекло първия си зимен трансфер. На "Герена" ще акостира младата звезда на Пирин Станислав Костов, твърди Тема Спорт. "Сините" вече са договорили и условията по сделката. 19-годишният нападател прави отличен сезон до момента. Той блесна в двубоя от 6-ия кръг на А група, когато орлетата победиха Локомотив София (2:1). Тогава Костов асистира за първото попадение и сам реализира втория гол в мрежата на червено-черните. Талантът има и още едно попадение това първенство - в мрежата на Миньор Перник.

През лятото столичани осъществиха още един трансфер от Пирин - те привлякоха крилото Даниел Младенов. Явно селекцията на "сините" е насочена към млади футболисти. Левски се е насочил и към вратаря на Видима-Раковски Пламен Илиев, както и към крилото на Монтана Атанас Чипилов.

В същото време в клуба засега нямат сериозна оферта за повечето си асове, освен за Гара Дембеле. Апетит към Жоазиньо и Дарко Тасевски засега има само от турски клубове. Сумите, предлагани за тях обаче, на този етап не задоволяват шефовете на сините. За Тасевски на "Герена" очакват да вземат поне 1 милион евро.

От Спортал !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 1:48 pm 
Аватар

Gran Turismo написа:
Левски договори първия зимен трансфер

Ръководството на Левски вече е опекло първия си зимен трансфер. На "Герена" ще акостира младата звезда на Пирин Станислав Костов, твърди Тема Спорт. "Сините" вече са договорили и условията по сделката. 19-годишният нападател прави отличен сезон до момента. Той блесна в двубоя от 6-ия кръг на А група, когато орлетата победиха Локомотив София (2:1). Тогава Костов асистира за първото попадение и сам реализира втория гол в мрежата на червено-черните. Талантът има и още едно попадение това първенство - в мрежата на Миньор Перник.

През лятото столичани осъществиха още един трансфер от Пирин - те привлякоха крилото Даниел Младенов. Явно селекцията на "сините" е насочена към млади футболисти. Левски се е насочил и към вратаря на Видима-Раковски Пламен Илиев, както и към крилото на Монтана Атанас Чипилов.

В същото време в клуба засега нямат сериозна оферта за повечето си асове, освен за Гара Дембеле. Апетит към Жоазиньо и Дарко Тасевски засега има само от турски клубове. Сумите, предлагани за тях обаче, на този етап не задоволяват шефовете на сините. За Тасевски на "Герена" очакват да вземат поне 1 милион евро.

От Спортал !

Пирин няма намерения да продава младата си надежда Станислав Костов

От Пирин опровергаха появилата се информация в днешния брой на „Тема Спорт”, че Левски се е договорил за младата надежда на „орлетата” Станислав Костов, който съвсем наскоро стана на 19 години. През настоящия сезон той се отчете с попадение за победата на неговия Пирин с 2:1 над Локо (Сф) и донесе равенството срещу Миньор (ПК) в Благоевград.
"Несериозно е сериозни медии като „Тема Спорт” да публикуват подобна информация, без да се допитат до ПФК Пирин. Не са водени преговори, няма официални запитвания, няма и цел Костов да бъде продаван. Категорично не отговаря на истината тази публикация", заявиха от клуба за Novsport.com.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 3:04 am 
Аватар

стабилен вратар и централен зашитник с акъл ни трябват зимата...дано намерим подходящи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 3:18 am 
Аватар

В Стандарт пише, че сме договорили Венков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 3:22 am 
Аватар

за партньор на Щърков :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 3:46 am 
Аватар

Не че искам да съм песимист,но не си спомням последния успешен бг трансфер който сме направили скоро. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 10:32 am 
Аватар

Абе трябва бая народ да се взима...
Централен защитник задължително. И да влезе Иво във форма, осве него и Милиев друг нямаме. Сержиньо се справя, но така го губим за средата на терена а там му е силата.
Бек - също, щото Мюлдер върви надолу а Щърков май и ние не знаем за какво ни е.
Още един вътрешен халф, че да спрем да мъчим Йовов и да го подготвим за пенсиониране с почести. Несериозно е Хмариян да ни измъква мачове.
И още едно крило - дори само защото освен Дани, Жо и Слори нямаме други а холандеца не е ясно накъде ще му тръгне.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]