forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 1:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:15 am 
Аватар

STALKER написа:
явно не помниш по-тежки моменти :smt002 като се сетя какво ми беше след дузпите с Щурм, са направо съм свежарка :)

така и не се намери човЯк който да постне тоя мач :levski :smt027 :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:19 am 

Рядко пиша, но ще ми бъде много интересно да видя коментара на хидън? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:19 am 

кофти е когато свинете те смачкат 3:0 на кочината
кофти е когато антверпен ти вкара 3 гола за 6 минути
кофти е когато за 3 сезона два пъти те бие олимпия любляна, а посредата аалст
това не е кофти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:20 am 

Жалко, победата щеше повече да ни вдигне, а с този нелеп автогол пак се закопахме. Дано целият яд си го изкараме на СлаБия и тогава наистина ще се вдигнем.
Добра публика, дано напълним ОЧ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:22 am 
Аватар

СиняКръв написа:
Рядко пиша, но ще ми бъде много интересно да видя коментара на хидън? :wink:

за него си мислех някъде към 87-мата минута.. жалко, дееба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:22 am 
Аватар

basma написа:
4 точки в последните два мача и се класираме.

Не е точно така, защото ако Лил бият Гент последния мач и двата отбора с по 8, но те ни бият в директните.

Трудно ще е да си го изкараме на Славия, защото ще играем с Огнянов и Иса най-малкото... Другите ще са адски изморени, няма какво да се лъжем, ще е тежък мач, но трябва вече да се победи.
Според мен ще сме стабилна бройка, най-малкото съдя по факта, че мои приятели, които идват само на евротурнири и дербито по принцип, ще дойдат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:23 am 
Аватар

BraToC! написа:
СЪРБИ ПОДЧОВЕЦИ ПОЖЕЛАВАМ ВИ 10 ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ПО 10 ПО СКАЛАТА НА РИХТЕР

И жените им Гарра да ги дупи :smt005
basma написа:
4 точки в последните два мача и се класираме. Ебати, Гаджев какъв гол вкара!

Не искам да те разочаровам, но при победа на Лил над Спортинг или над Гент го издухваме :wink:
Иначе за гола на Гаджев боК Ицо каза - влиза в историята, подобно на гола на Кайзера :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:24 am 

Целият отб ор се дължи на няколко футболисти, които няма да играят срещу Славия. Не ми се мисли, наще едвам ще ходят... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:24 am 
Аватар

"Не метай бе, алооооу, тая фланелка 40 еврака струва" :slap

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:27 am 
Аватар

STALKER написа:
"Не метай бе, алооооу, тая фланелка 40 еврака струва" :slap

Изображение

Странното е как успя с тия тъмни очила да види Серго :smt005
И черния толкова се шашна, че като по чудо не му плясна един зад врата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:28 am 
Аватар

обаче всички говориме само за мача с гент, аз включително, и си праиме сметки с хикс там как сме ставали с 4 точки, у-а, все едно спортинг ги бихме служебно още тая вечер и въобще нема да играем срещу тех.. и въобще не ни сложиха 5 парцала :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:30 am 
Аватар

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:30 am 
Аватар

Все по-мъчно ми става за тоя мач... :ohmygod2

Но Владо Гаджев е прав. Трябва да сме горди :levski

Огромно браво и благодаря на момчетата, които са направили хореографията. Бижу!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:36 am 
Аватар

Едно такова смотано чувство ме е налегнало и няма заспиване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:36 am 
Аватар

Аз се чудя защо смятате, че само ние и Лил имаме шанс да се класираме. Има голям шанс Гент и Спортинг да продължат. Поне като се преебахме в ЛЕ е много важно да станем шампиони тая година.

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:37 am 
Аватар

"Велик сектор, яка хореография, нещастен Иво, горе главите, Само Левски" ....

.... Радвам се, че не сте видяли най - срамното :| ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:38 am 
Аватар

Да, някой свидетел да сподели защо ПАК имаше :boisw :?: :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:39 am 
Аватар

antiFootball Fan написа:
"Велик сектор, яка хореография, нещастен Иво, горе главите, Само Левски" ....

.... Радвам се, че не сте видяли най - срамното :| ....

в спортал го има на клипче...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:39 am 
Аватар

echoes написа:
обаче всички говориме само за мача с гент, аз включително, и си праиме сметки с хикс там как сме ставали с 4 точки, у-а, все едно спортинг ги бихме служебно още тая вечер и въобще нема да играем срещу тех.. и въобще не ни сложиха 5 парцала :lol:

абе дано до мача със Спортинг запазим шансове поне на теория, пък каквото ще да става...за съжаление няма да имам възможност да посете в Гент, но знам че ще се раздадете всички :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:43 am 
Аватар

ми да, и аз така си викам. аз така си виках и преди некой друг месец, дано запазиме до мача с лил там, че да отидат хора, дано запазиме до мача с лил тука, че да напълним стадиона, дано запазим до мача с гент там, че да отидем повечко и да си направим кефа.. така че, мисля да запазим за пролетта шансове да си оправим коефициента, и тва е :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:43 am 
Аватар

Защото тая димка обгази цяла София... защото се затичаха десетки жилетки, фуражки, дори пожарникарите от близкото управления бяха в готовност, Гражданска защита почна с евакуацията... ебати смеха, скапаха ни настроението почти до края на мача... Ебати и пушека, нали ще се издими след минута-две.... :ohmygod САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:44 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Защото тая димка обгази цяла София... защото се затичаха десетки жилетки, фуражки, дори пожарникарите от близкото управления бяха в готовност, Гражданска защита почна с евакуацията... ебати смеха, скапаха ни настроението почти до края на мача... Ебати и пушека, нали ще се издими след минута-две.... :ohmygod САМО ЛЕВСКИ!

Toя дето налагаше момчето се държеше се едно сектора е негов!?!?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:44 am 
Аватар

Абе кво класиране ви е подгонило, бе :smt005

Отдавна вече нямаме класата и възможностите да се борим за излизане от групите на ЛЕ. Взхме четири точки - пак е цяло чудо. Някой тука се забравяте. Днеска направихме равен (съвсем заслужен впрочем) срещу отбор, който е един от силните във Франция - от където и да го погледнем си е постижение и направо подвиг :smt006 Нито сме им на бюджета, нито на футболистите, нито на нищо. Бихме Гент - пак уникално добър резултат. Достойно представяне и толкова - повече от това не можем да искаме, щото е нереално.

Това, че имаме Гарра и Сержиньо Грийн не значи, че класата ни е такава - те двамата са просто изключенията. Не забравяйте кои са останалите ни девет футболиста на терена ;)

Поздрави и само Левски. Страхотна публика днес, жалко, че трябваше да си тръгна в 75-тата минута и че трябваше да "преживея" вход 9, блок 20 , но това са бели кахъри - случва се. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:46 am 
Аватар

Доста кофти моменти преживяхме в последно време на Герена. Залцбург 90 мин. пред нашата врата.Ама днеска просто неиздържах ... идваше ми да ревна,като дете на 5 години. Като се сетя само как бяхме в 84 мин. и как всички откачиха от радост,само няколко секунди по-късно :ohmygod2

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:47 am 
Аватар

добра статия на стефан стоянов в гонг:

Цитат:
След поредната запомняща се европейска нощ, Левски става все по-труден за описване и анализиране. Тимът на Ясен Петров и Георги Иванов е пълен с емоции. След срещата с Лил настроенията бяха разхвърляни във всякакви посоки. Едни се радваха, други подкрепиха смазания Иво Иванов, трети пък псуваха по смяната, която Ясен Петров направи в края.

След толкова пъстра палитра на настроенията е доста сложно да се даде много ясна оценка на това, което „сините” направиха срещу Лил. Загубата на две точки накара повечето футболисти да изглеждат нещастни след мача. А, те играха страхотно. Левски показа солиден футбол. Надигра един от силните тимове във Франция. Изпусна няколко чудесни положения, най-вече през втората част. Показа техника, скорост и мерак за качествен футбол. Този път съдбата поиска „сините” да не бият, въпреки че го заслужаваха.

След четири срещи в групата хубавите неща са много повече от лошите. Две невероятни вечери на „Герена” срещу Гент и Лил, плюс приличния мач във Франция, тежат доста повече от катастрофата в Лисабон.

Въпреки някои временни затруднения, Левски спечели вота на публиката. Тя обича отбора си, обича футболистите и хората, които работят с тях. Обича ги, защото емоциите, които Левски дава са истински. Посещението на „Георги Аспарухов” ти гарантира адреналин. В голям процент от случаите той е с позитивен знак.

Личната драма на Иво Иванов подпечата още по-ярко любовта на запалянковците. Централният защитник получи най-тежкия шамар в кариерата си, но и най-важната подкрепа. Спечели симпатиите, въпреки че заради автогола му Левски загуби мача и намали шансовете си да продължи напред. Публиката застана зад Иво, защото видя в него един от тях. Скромното момче тепърва ще има нужда от подкрепа и може да е сигурен, че ще я получи.

В деня преди мача с Лил Ясен Петров заговори за 12-тия играч. Звучи доста клиширано, но явно е факт, публиката помага много. Този Левски си спечели правото да „картотекира” 12-тия играч в Лига Европа. Така, че Спортинг от сега да си знае, на „Герена” Левски играе с един повече.

В дните след загубата от Локомотив Пловдив, критиките към Левски бяха мощни и заслужени, що се касае до играта. Заговори се за някакви войни, скандали и групички в съблекалнята. Грешката на Иво Иванов дойде като отговор. Автоголът му показа, че Гонзо и Ясен имат отбор. „Трябва да покажем, че сме мъже”, каза Ясен Петров преди мача. Ясене, мъже сте...

Последна промяна echoes на Пет Ное 05, 2010 2:48 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:47 am 
Аватар

thegboy написа:
Абе кво класиране ви е подгонило, бе :smt005

ще спра да мечтая и да се надявам, когато ме заровят 2 метра под земята в дървен костюм :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:50 am 
Аватар

Страхотен мач! До някаква степен разбрах какво им е било на свинете с Тулуза. Жалко! Тъжно! Поклон и благодарност към играчите ни, както и към всеки, оставил гласа си на Герена тази вечер!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:51 am 

Добре бе защо да не бием Гент и Спортинг и да се класираме ?
При една победа или равен срещу Гент представете си какво ще бъде на Герена срещу Спортинг !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 2:55 am 
Аватар

Пак ги е треснало тая нощ земльотреса :D Но по-слабо... СРБЕ НА ВРБЕ!!! Надявам се съдията ни е разбрал перфектно :bigok
Иначе играта беше много добра, този път и в защита бяхме по-стабилни от обикновено :loser2 Иво го обявявам за коцуса на годината :bigok Но момчето искрено съжали, трябва да го подкрепим! А феновете бяхме както винаги на висота :loser2 За хореографията нямам думи :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 3:06 am 
Аватар

Голям мач... много емоция и още не мога да повярвам, че резултата не е 2:1 за нас... просто този автогол... Защо винаги все на нас ни вкарват или си вкарваме такива голове? 1вия мач там ни вкараха такъв гол - сега тук. Срещу Аик ни вкараха вратарски... срещу Гент 2рия гол пак след груба грешка... да не припомняме миналата година със Редбул... това не може да е истина... Много хора говорят за малшанс и късмет ама това са глупости... трябва да се научим да пазим резултата и да не допускаме такива нелепи грешки... защото това е всеки мач! Отделно ние едва си подаваме и грешиме при всеки 2ри пас... на моменти имам чувството, че наще или не са футболисти или се притесняват много - странно защо след като ни вкарат гол и винаги играем като някви машини, а преди това като аматьори. За публиката кво да кажа... уникална хореография и уникална подкрепа! Доста дълече съм от София и не можах да дойда на мача обаче по ТВ се чуваше супер яко особено когато тия тъпаци от канал 1 си оправиха звука защото 1вото полувреме все едно сектор Б беше на някой друг стадион така се чуваше... ама второто тия като пооправиха звука и простоо... особено на химна и на ТИ СИ ЛЮБОВТА... уникално беше.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]