forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 7:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:32 am 
Аватар

Всичко беше чудесно.Уви, Иво си вкара автогол....

КУР ЗА УШЕФ, ВЪВ 78 НАХЛУ, СЛЕД КАТО СЕ СЧУПИ ПРОЗОРЕЦ...... :smt027 :smt027 :smt027 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod :ohmygod

ХОРЕОГРАФИЯТА - :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

СЕКТОРА - На моменти, беше зле.Като цяло... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

УЛТРАС! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

САМО ЛЕВСКИ! :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:33 am 
Аватар

Още ми се реве, още ме боли, радвам се, че ги има тия чувства и точно тоя отбор ги предизвиква. Най-важното е, че обичаме Левски, а като направя съпоставка с миналата година и как вече бях почнал да навиквам да ни бият като брашнян чувал. Горе главите, момчета, тук го пишеше още отпреди няколко дни: Не играйте за точки, играйте за Левски! Поклон пред всички на трибуните днес, успяхте да зарадвате душата на един мияч на чинии, който страдаше, че не може да сподели тази емоция с вас, напрежението при вида на пълния стадион, тръпката когато момчетата най-накрая излизат на стадиона, облекчението, когато първият съдийски сигнал идва, радостта при головете, че дори и тая мъка след автогола. Само Левски :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:34 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=BU2EWJII ... re=related

Ivo e vinoven... no e ot na6iq otbor, trqbva go podrkeprim ! Tova e na6iq otbor,NIE trqbva da go podkrepim ! MAMKA MU ! Ima i takiva momenti, kvoto i da stava trqbva da budem silni, vupreki 4e ni se reve

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:35 am 
Аватар

kosyo написа:
Blue_Lion написа:
Ясен направи правилно смяна,за да печелим време .....

ти ИДИОТ ЛИ СИ БЕ !

НЯМА ТРЕНЬОР В СВЕТА< КОЙТО ДА ПРАВИ СМЯНА ПРЕДИ СТАТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ !

тъпанар !

Къв ти е проблема бе ??? Имам си мнение,казвам го...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:37 am 
Аватар

Реве ми се , на всички ни е супер криво . Разочарованието е голямо , всички искахме тая победа но не се получи ...
Ама майната му на всичко , нали стадиона пак беше пълен , нали 90 минути ехтяха левскарски песни . Дреме ми за тъпото равенство , все още имаме шансове .
Не е важен резултата , грешката на Иво или съдията курва . Важното е това , което направи публиката по трибуните , това остава завинаги в синьото сърце . Толкова ! :levski
ЛЕВСКИ ОБИЧАМ ТЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

"Не играйте за точки, играйте за Левски" ...ами направиха го. Браво за мъжката игра и САМО ЛЕВСКИ! Относно Иво - случва се. Много по-големи футболисти са си вкарвали автоголове в много по-важни мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Много грешна смяна на Ясен. Това се прави в 90-тата минута, или 92-рата, задържаш мача, успокояваш... Иво не е виновен, на всеки може да се случи автогол. Поздравявам всички за вдъхновението и мощната подкрепа, но като цяло викането беше много по-зле от мача с Гент. Вика се силно само при добро настроение (разбирай водим в резултата).
Поздравявам всички замесени в хореографията и най-вече човекът, който я направи толкова красива :smt023
Имаме шансове все още, но дори и да не се класираме, догодина дано берем плодове :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

kosyo написа:
Blue_Lion написа:

ти ИДИОТ ЛИ СИ БЕ !

тъпанар !

Ти пък си Айнщайн.
Тази смяна се чакаше 3-4 минути да бъде направена и беше правилна от тактическа гледна точка. Останалото е малшанс.
САМО ЛЕВСКИ!

Последна промяна deian1914 на Пет Ное 05, 2010 12:45 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:38 am 

ква е тая тъпотия дето изсра,че нямало треньор,който да не прави смяна при статично положение ? :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:39 am 

КУР ЗА СЪРБИНА :evil:
ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА , ВСИЧКИТЕ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕШ :smt027 :smt027 :smt027

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:41 am 
Аватар

Предполагам, че Ясен не е медиум и няма как да е знаел като е заявявал смяната, че ще има статично положение точно когато тя се извършва. А дори и като оставим това настрана, какво лошо има при статично положение, да помага висок защитник?

Последна промяна shalala на Пет Ное 05, 2010 12:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:41 am 
Аватар

Blue_Lion написа:
kosyo написа:
Blue_Lion написа:

ти ИДИОТ ЛИ СИ БЕ !

тъпанар !

Къв ти е проблема бе ??? Имам си мнение,казвам го...

проблема е че не разбираш - правилна смяна било :!: :?: :idea:

правилна шеше да бъде след статичното положение, като Иво трябваше да заеме мястото на Тасевски, а не да се прави разместване в двойката защитници...
не пускаш някой поради некъдърност в тоя мач, и при 2:1 за тебе го пускаш като централен защитник ??!?!?!??!

няма как да му се сърдим на Ясен, но не трябва да крием истината !

класическа треньорска грешка, която никога няма да допусне 2ри път
за съжаление сме обречени треньорите на ЛЕВСКИ да трупат опит за сметка на отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:42 am 
Аватар

thegboy написа:
Не че нещо, ама доколкото помня точно в тоя форум стана дума, пак от разни познати негови, или познати на познати, или от леля му на стринка му, че момчето си е от Берое и му е през мъдете и за Левски и за чорбата и за кой да е друг ? :smt012

И може и пак да бъркам, ама ми се струва, че доста се колеба дали да дойде или да не дойде в Левски, не беше ли така ? Поредната трансферна сага лятоска ?

Това да не ти е изрусения педал Стойо Сакалиев, който играел само за ЦУРА? В съвременния футбол или си професионалист и се раздаваш на 100% дори срещу любимия ти клуб, или си путьо.
Дали е от Берое или не знам кой си не ме интересува стига да се опитва да си върши работата...

П.П: Не че иам значенеи, ама "сърбе на върбе" се получи доста моШно :loser2 С Картонко88 самосиндикално си го почнахме в А по едно време и в Б някои веднага отговориха. Подозирам, че знам кои :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

За автогола няма смисъл да се обвинява човека, просто всеки греши. АМА ВРАТАРЯ АКАЛСКИ Е ПЪЛНА СКРЪБ. 3 пъти заради него влиза лекар, веднъж се контузи в крака, после главата и накрая май нещо в ръцете или може да бъркам хронологията. И мене ме е било яд на тъпите голове на гошо петков ама след такъв мач ми се струва, че тоя човек е Господ.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Супер ми е мъчно за пропуснатата победа,но по ми е мъчно как левскари нападат левскари в момента....е моля ви се не падайте толкова надоло...НИЕ СМЕ ЛЕВСКАРИ БЕ МАМКА МУ,НЕ ЧЕРВЕНИ КУРВИ!!!

САМО ЛЕВСКИ и горе главата Иво!!!

А който се сеща,че е левскар само като играем в евротурнирите-сега е момента да си хвърля шалчето и да си седи "у тех"....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:43 am 

Цитат:
Гаджев: Трябва да сме горди, а не отчаяни

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Левски ще пребъде ! И любовта на народа също ! Каквото и да става колкото и щастливи и тъжни моменти да има !
Боли ме кура ! Раздадоха се всички ! Гледах го мача по тв-то и няма да ви казвам как се чуваше Мила Родино по едно време щеше да падне целия блок не знам кво е ставало на стадиона ! Горд съм може и Ясен да е сбъркал но майната му! Случват се тия грешки ! Ще се научи ! Ние сме от ЛЕВСКИ въпреки че псувах като ненормален Иво трябва да го подкрепим може да не е най-добрия но трябва да му дадем доверие ! Ако се реваншира добре, ако не успее не е за ЛЕВСКИ който квото ще да ми говори !

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

shalala написа:
Предполагам, че Ясен не е медиум и няма как да е знаел като е заявявал смяната, че ще има статично положение точно когато тя се извършва. А дори и като оставим това настрана, какво лошо има при статично положение, да помага висок защитник?

защо не погледнеш какво направи френския треньор при 1вата му двойна смяна в мача ?
приготви ги - ЛЕВСКИ спечели корнер - изчака да мине и после ги смени
това го учат в 1ви клас на треньорското училище пич !

да може да правиш смяна при такова положение, но ако то е в твоя полза - така объркваш другия отбор, а не своя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:44 am 
Аватар

Въпреки всичко емоцията тази вечер беше невероятна ! Такава радост при головете на Гарра и Владо... и сълзи имаше, просто уникално. Това е нашият ЛЕВСКИ и затова толкова много го обичаме ! Повече от висчко !

САМО ЛЕВСКИ ! :levski

Последна промяна Touch Too Much на Пет Ное 05, 2010 12:50 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:44 am 
Аватар

Omraz написа:
Цитат:

Ти не смяташ ли да поработиш върху темата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:45 am 

Mr. Smith написа:
Omraz написа:
Цитат:

Ти не смяташ ли да поработиш върху темата :smt006

Поработих. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:47 am 
Аватар

Пак подчертавайки дебело, че заставам зад Иво Иванов, бих искал да изкажа лично мнение, че Ясен Петров направи фатална грешка с тази смяна. Не можеш да разбиеш подредбата със смяна правена преди изпълнението на статично положение на противника носещо опасност за отборът ти. И такава смяна се прави не 2-3 минути преди края на мача а по време на допълнителното време, когато вече е определено точно колко ще е. Ясен е много по-виновен за гола отколкото самият Иво. Това му действие с тази смяна бе безумна и неадекватна проявя.

Относно момчета съ сини фланелнки на терена с голямото "Л" на тях - ПОКЛКОН! ГОРДЕЯ СЕ С ВАС!

Последна промяна Bobolin на Пет Ное 05, 2010 12:49 am, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:48 am 
Аватар

Страхотен мач на нашите! Играха така както искаме, със сърцата си!!! Това е един мач в крайна сметка, ще има още много, а с този хъс, ЩЕ УСПЕЕМ!!! САМО ЛЕВСКИ МОМЧЕТА!!! СЕГА ТРЯБВА ДА СМЕ ФЕНОВЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kosyo,Аз НЕ разбирам и не съм твърдял това,ма за кво тряа ме обиждаш...просто казвам моето мнение !
Ясен откъде да знае,че Иво ще си забие автогол...случва се,кво да правим ! Как да е,извинявам се ако съм те подразнил с коментара ми..пак казвам,не разбирам и ми е тежко както на всички левскари ! Не искам да обиждам никой който обича моя отбор,особено сега когато ни е тежко заради развоя на мача,защото заслужавахме победата...и ние по трибуните,и момчетата на терена!

Последна промяна Blue_Lion на Пет Ное 05, 2010 12:48 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Тъп мач, още по-тъпото е, че за n-тен път ни вкарват мега тъпите голове и почва да писва. Писва също така и всеки път некви хора да бият левскари в съотношение много на един. Каква е ползата от тъпата победа, след като не можем да се търпим в собствения си сектор, който трябва да има за цел да ни обедини...

п.п. Браво иначе на футбалерите за желанието, наистина показаха, че имат сърца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:50 am 
Аватар

Хайде стига сте викали по треньора бе хора, това са глупости, след дъжд качулка, никой нямаше да забележи, ако тая глупост не беше станала. Много ясно, че ще изкараш Тасевски, който няма сили и ще пуснеш висок играч, тотален малшанс, какво да се прави, сега всеки може да мине и да каже, всякакви неща, но... стига хора, моля ви се стига, нямате право и след този мач да увиквате играчи и треньора, страхотни бяха просто, най-силният мач за сезона... всички ни е гадно, но нека да се покажем като Левскари, да приемем с висока вдигната глава!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:51 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Много грешна смяна на Ясен. Това се прави в 90-тата минута, или 92-рата, задържаш мача, успокояваш......

kosyo написа:
....правилна шеше да бъде след статичното положение, като Иво трябваше да заеме мястото на Тасевски, а не да се прави разместване в двойката защитници......

Вие двамата нямате ли кабелна да гледате ШЛ, щото там примери бол как влиза защитник преди изпълнение на статично пложение и веднага заема мястото си?!? За чии пишете такива глупости? Тасевски и без това е 0 в защитен план, да не говорим че тотално беше свършил бензина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:52 am 
Аватар

Ква е таа простотия, че преди статично не се прави смяна :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:53 am 
Аватар

Благодаря на всички момчета със сини фанелки , които днес играха със сърцата си за ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 05, 2010 12:54 am 
Аватар

Най-радостното е, че момчетата играха. Раздадоха се. Играха за Левски.

Нямаме отбор за извън групите за момента и това е видно. Нека играят, да трупат опит. По-скоро ще ме е яд, ако догодина в ШЛ допускаме такива грешки. Трябваше ни този мач да се вдигне самочувствието. Мисля, че сега всички ще се поуспокоят в отбора.

Да се стягат, че със Славия ще е тежък мача.

Само Левски!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]