forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 4:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:12 pm 

Нишо не се знае оше батка, групата е яко смърт дерби, сичко ше се решава до последно, мачО ни в Гент ще е адски отровен...

И като знам колко народ ще се изсипе там... очаквам неочакваното хахахах, те да му мислят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Крисо написа:
SPARTACUS написа:
Иво Иванов дано никога повече не го пуснат в мач...АМА НИКОГА!!!!

Доста акуратно мнение...квот трябва да се случи ще се случи.Ако Мюлдер го беше ударила така пак ли това ще кажеш ?

Ако беше Мюлдер нямаше да кажа така, защото е доста по - добър от Иво :)И си личи, че все пак има качества :)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

болезнено равенство... при гола на гаджев се смях от кеф, после щях да се изям от яд.... :smt089 :smt089 :smt089
факт е че играем красиво, с идея... това заслужава адмирации... :)
индивидуалните грешки са досадни и фатални, всички голове които сме допуснали от аик насам са заради малоумни грешки... но се случва...
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:13 pm 
Аватар

Малко не разбирам форумният апокалипсис... Разбирам, че сте превъзбудени, наистина мача се разви много глупаво, но в крайна сметка няма ли кой да се зарадва на точката, ебати? Преди мача мнозинството я смятахме за огромен успех, а сега Ясен бил такъв, Иванов бил онакъв, Гонзо бил еди какъв си... Ясен направи наистина грешки, както отбелязах в преден пост - опитва се да пази гол преднина във важните мачове, а с комичната защита това е невъзможно да се получи. Зимата вече ще си проличи дали Петров има желание да работи в тази насока, като привлече някой сериозен защитник, или понеже най-вероятно ще сме аут по това време от Европа, а за България защитата не е чак толкова лоша ще се предпочете пестеливостта, и отново ще се любуваме на Милиев-Иванов. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:13 pm 

ЛЕВСКИ ШАМПИООООООООН !!! :lsfc4
Тежка загуба но на всеки може да се случи !!!
Гент ги размазваме, със Спортинг правиме Х и сме напред !!!
Влади Гаджев, ГОЛЯМ !!! ВСИЧКИ СА ГОЛЕМИ !!!
ЛЕВСКАР ДА СИ БАТКО Е ЧЕСТ !!!
СмРът за сРъбина !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:14 pm 

Щяx да забравя. Така както "брат-славянин" може да ти го напраска до сливиците, никой друг не може да ти го напраска, дори и да се опитва. Дето се вика поляка ебна Берое с/у Рапид в БГ, сърбина (този същия гей) ни отмени чист гол при гостуването на Калмар и днес не пропусна да даде своя принос. Измислен фал, атака на Лил и изравнителен автогол.
Пожелавам им другата година да загубят и Войводина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:14 pm 
Аватар

А Ясен в почти всички мачове си личи, че не е треньор за Левски....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:15 pm 

Скоро толкова да ме е боляло не е било...яко си поревах...разочарование ми е ОГРОМНО,клиширано,но факт-играта продължава :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

SPARTACUS написа:
Крисо написа:
SPARTACUS написа:
Иво Иванов дано никога повече не го пуснат в мач...АМА НИКОГА!!!!

Доста акуратно мнение...квот трябва да се случи ще се случи.Ако Мюлдер го беше ударила така пак ли това ще кажеш ?

Ако беше Мюлдер нямаше да кажа така, защото е доста по - добър от Иво :)И си личи, че все пак има качества :)

Въобще не те карам да се замисляш , а да разбереш , че ти е излишно това мнение :smt006

Страхотен мач стана , но както винаги малко не достига.

САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

Равен с Гент, победа с/у втория отбор на Спортинг и на пролет пак Лига Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Големи сте треньори и специалисти някои бе, аман от пишман разбирачи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:16 pm 
Аватар

Стига глупости, това е футбола. Може да биеме Гент там с техен автогол в последната минута, всичко се случва, важното е ,че момчетата се стараха имаше много хубави моменти, а и още имаме шанс за класиране. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:17 pm 
Аватар

Последният път когато се чувствах така ограбен беше срещу Шалке в София...няма толкова шибано чувство...да си толкова близко до нещо. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

SPARTACUS написа:
И незнам защо Гонзо след като вижда, че нямаме защитници като хората не пусне пак Шаки...ако Бензукан беше на мястото на Иво това нямаше да стана.Отделен е въпроса, че като цяло в защитата щеше да има далеч повече спокойствие!!!

Това трябваше да го направи само ако Шаки беше влязъл в затвора или беше изчукал жена му. След като Бензукан не е в затвора, значи ........

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Наистина не мога да разбера някои хора, от целия мач, от пълния стадион, от хореографията, от всичко хубаво което беше тази вечер, само автогола ли видяхте :ohmygod2 Само смяната на Иво ли видяхте :ohmygod Честно не мога да бъда като вас, не искам да съм като вас и няма да бъда като вас :wink: САМО ЛЕВСКИ И ГОРЕ ГЛАВИТЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:18 pm 
Аватар

Гледаме напред и това е! :S

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:19 pm 
Аватар

НЕ трябва да се ядосваме. Лил също имаха сериозни положения - греда, Милиев изчисти от голлинията и тн. Справедлив хикс с/у много по-силен отбор от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:20 pm 
Аватар

направо не знам как след последните мачове се вдигнахме и играхме така!? неочаквано за мен, но много, много приятно! голям Левски, много голям! изкефен съм на макс, а на гола на Владо останах без глас!!! страхотен мач!!!

поклон пред публиката на Левски. от това, което се видя от телевизора - невероятна!!!

САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

:arrow: ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯT ЖИВОТ :idea:

:levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:21 pm 
Аватар

Оф аз май спирам да гледам каквто и да е спорт в който участва БЪЛГАРСКИ ОТБОР.Тая вечер един педераст шибан провали отбора ни . Олигофрена насран, така наречения съдя позволи ГАРАТА да бъде сгазен буквално,ако беше някои с по-слаба физика сигурно щеше да е аут до края на сезона ...Даде фал за Лил който можеше и за нас да се свири..., можеше да свири дуспа ,да изгони някой от Лил ... абе нямам думи .Посотянно ни режат и на волейбола :ohmygod :ohmygod :ohmygod .Като цяло за отбора и Ясен .Само Левски :lsclapp :levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:22 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
НЕ трябва да се ядосваме. Лил също имаха сериозни положения - греда, Милиев изчисти от голлинията и тн. Справедлив хикс с/у много по-силен отбор от Левски.

Това е и моето мнение. Другите съфорумци определено са се превъзбудили от гола на Гаджев, и наистина само заради него трябваше да спечелим, но съм сигурен, че утре като преспят и попреминат емоциите повечето ще оценят точката, която не е никак, ама никак малко постижение. И, да - мача беше напълно равностоен, и ако разгледаме головите положения определено равният резултат е най-реалният. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:23 pm 
Аватар

ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТКО, Е ДУМА ВЕЛИКА ! ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТКО, Е ЧЕСТ ! :levski :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:24 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Наистина не мога да разбера някои хора, от целия мач, от пълния стадион, от хореографията, от всичко хубаво което беше тази вечер, само автогола ли видяхте :ohmygod2 Само смяната на Иво ли видяхте :ohmygod Честно не мога да бъда като вас, не искам да съм като вас и няма да бъда като вас :wink: САМО ЛЕВСКИ И ГОРЕ ГЛАВИТЕ

Значи виж пич...Само с далечни пасове към Дембеле, който го пазят 4 човека няма да стане...От какво да сме супер доволни?! Е, да имаше хубави моменти от мача, но и супер некадърния коментатор от Анал1 ПРОЗРЯ, че с далечни пасове към Дембеле никога няма да бием... А особено 30метровите пасове къв Жо, който е 1.20см и скача толкова колкото аз съм висок!
Но иначе се видя малко по-организирана игра 2рото полувреме. Мал шанс, наистина съчувствам на Иво Иванов, за мене той е добър футболист, но още млад..

САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:25 pm 

SZ_FEN написа:
Щяx да забравя. Така както "брат-славянин" може да ти го напраска до сливиците, никой друг не може да ти го напраска, дори и да се опитва. Дето се вика поляка ебна Берое с/у Рапид в БГ, сърбина (този същия гей) ни отмени чист гол при гостуването на Калмар и днес не пропусна да даде своя принос. Измислен фал, атака на Лил и изравнителен автогол.
Пожелавам им другата година да загубят и Войводина.

Аз лично не виждам ние точно кво славянско имаме, не че се оплаквам, даже напротив :bigok

Хаха, стия бе момци, по-ведро, тва беха некви франсета, погледнете обективно - в кво друо може да ни е яд, че не сме отгоре на Франция? Публиката ни не спря от началото до края, футбалерите ни умряха на терена, само вижте Дембеле след втория гол кво прави на тъча... Спокойно, вижте добрата страна - мачът в Гент, дето си мислехме, че ще е протоколен ще бъде на живот и смърт, освен тва ние имаме 4 точки вече, 4 > 3, тва е прогрес... А и колко от вас не искаха да играеме ЛЕ :loser2

Та идеята ми е - САМО ЛЕВСКИ и повече самочувствие без тоя болен максимализъм :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:28 pm 
Аватар

Не мисля, че вече можем да вземем точка в последните 2 мача...Гент, ще ни опукат много здраво (щом биха Спортинг с 3:1)...а пък като домакинстваме на Спортинг....най - много 1 гол да вкараме....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:28 pm 
Аватар

Не съм се чувствал така от мача с Щурм Грац :? Реве ми се :? Само Левски :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:30 pm 

SPARTACUS написа:
Не мисля, че вече можем да вземем точка в последните 2 мача...Гент, ще ни опукат много здраво (щом биха Спортинг с 3:1)...а пък като домакинстваме на Спортинг....най - много 1 гол да вкараме....

Аз мисля, че трябва да се застреляш!
Браво на всички! Както и те имаха късмет, така и ние. Гола на Гара-та... САМО ЛЕВСКИ! УНИКАЛНА ПУБЛИКА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:31 pm 

Bubbles написа:
Ще кажа само едно:

Днес Иво цял ден гореше и говореше как ако влезне да играе дори в 86 минута ще вкара гол в 93 и ще скочи в Сектора! Това момче е Левскар колкото мен, колкото всеки един от вас! Всички знаеме, че той е добър футболист, млад с качества и днес не допусна грешка, а нямаше КЪСМЕТ! Не го съсипвайте и горе главите всички!

ЛЕВСКИ отново игра футбол напук на всички, които говореха за криза! Млад отбор с големи амбиции, дори да не е сега, ще е догодина!

САМО ЛЕВСКИ!

E, че прав е бил :) Наистина влезе в 86тата и вкара гол :bigok

На всеки можеше да се случи, просто още са превъзбудени всички, а и е нормално да ни е зверски яд. Няма кво да го защитаваш сега, който има малко разум, разбира ситуацията и не псува по Иво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:32 pm 
Аватар

Marvel написа:
Mr. Smith написа:

Значи виж пич...Само с далечни пасове към Дембеле, който го пазят 4 човека няма да стане...От какво да сме супер доволни?! Е, да имаше хубави моменти от мача, но и супер некадърния коментатор от Анал1 ПРОЗРЯ, че с далечни пасове към Дембеле никога няма да бием... А особено 30метровите пасове къв Жо, който е 1.20см и скача толкова колкото аз съм висок!
Но иначе се видя малко по-организирана игра 2рото полувреме. Мал шанс, наистина съчувствам на Иво Иванов, за мене той е добър футболист, но още млад..

САМО ЛЕВСКИ

Значи виж пич, аз съм на 31 години от 20-на години съм левскар, тогава бяхме уникално зле, за ЕКТ да не говорим, историята там всеки я знае имаше само един Гибон- даже по едно време и той изчезна и публиката :smt006 После имахме уникални отбори и пак големи падения, но аз и за секунда не съм преставал да бъда левскар и преди всичко за мен е любовта, а не омразата, красивото, а не грозното :smt006 За какво да се ядосвам, че не сме победили отбор който преди 2 часа 99% смятаха, че ще ни бият, да вкарахме си автогол - малшанс, случва се, в този отбор сигурно има не повече от 2-ма човека който можеха правилно да я избият тази топка, но уви :smt006 Но в този мач преди всичко имаше агресия, борба, желание, хъс, красота в играта на нашите момчета и благодаря на публиката, че бяха левскари, а не говеда :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:36 pm 

Bubbles написа:
Днес Иво цял ден гореше и говореше как ако влезне да играе дори в 86 минута ще вкара гол в 93 и ще скочи в Сектора!
Всичко направи, само не разбрах защо не скочи в сектора поне :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 11:40 pm 
Аватар

Още по-гадното при гола е, че при центрирането им имаше само 4 човека от Лил...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]