forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 11:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 9:48 pm 

bo4koff написа:
SZ_FEN написа:
bobio написа:
За сега резултатът се задържа. Невероятна драма. Едните селяни викат на другите селяни "СЕ-ЛЯ-НИ" :loser2
Резултатен мач 0:0

Нещата в Бургас клонят към 0:0. Отбора на Балъков играе много трудно срещу отбори които се бранят през цялото време.

:lol: :lol: Ти или Хидън хвалехте "ОТБОРА на Балъков",колко мощни били и щяли да играят в Европа 21390 процента. :lol: Орките се бранили ... те имаха повече положения от Черноморец. :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod Гара им го бодна 3,4 пъти... :ohmygod

Стана ли ясно, или все още не е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 9:49 pm 

air_J написа:
Първеството е "крайно интригуващо и заплетено" откакто Ринг платиха ненормално висока цена за ТВ правата. :smt006 Ако отново мачовете се предават само по "националният лидер" БНТ1 пак ще стане цялата история - най-много до 20-я кръг да е ясен шампиона. :bigok

Money talks and bull shit walks :D.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 9:50 pm 
Аватар

А ние колко свършихме с цаците, че забравих :smt006 Айде малко по-сериозно, разбирам да рутиме комунизма с по 5 гола всеки мач, ама в момента положението е съвсем друго, даже няма никаква гаранция, че ще бием Славия следващия кръг :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 9:56 pm 
Аватар

Гледах някакви репортажи на Реднекс със Славия... Тия от Ловеч втори мач под ред бъркат спорт. :ohmygod2 Пранди да ги взима и националниО и твай! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 10:02 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Гледах някакви репортажи на Реднекс със Славия... Тия от Ловеч втори мач под ред бъркат спорт. :ohmygod2 Пранди да ги взима и националниО и твай! :slap

Така ще е докрая, за да не губят точки. Свиквай, а иначе Пенев миналата година много викаше срещу съдиите ама тая година е доста мълчалив...

П.П. Пак мъка за Балъковите цаци срещу слабак, Левски остава втори
:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 10:49 pm 
Аватар

Тея ич не четат форОна :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 10:50 pm 

Колкото повече продължава управлението на комунистическия агент Тара толкова повече се изпълвам с носталгия по това на Лафчис!При все,че настрои голяма част от провинцията против нас,той никога не допусна безропотно да се ебават с нас,дори и в ония черни мутренски времена!Той нямаше пари,беше просто един кредитен милионер,но разбираше от футбол,беше ЛЕВСКАР и съумя да запази честта ни!Това престъпление-да ни накажат с двоен аршин половината отбор,а на други стадиони да си затварят очите,нямаше да бъде допуснато от него!И вие,ако сте истински левскари не забравяйте,че ако ние не защитаваме правата си няма кой друг да ги защити!Помислете си ако имаше два поредни мача на ЛЕВСКИ с такова явно подпиране както на измисленото отборче от Ловеч какво щеще да бъде цяла седмица по вестниците!Главната вина,разбира се, е в нашето ръководство.
БАТКОВ ВЪН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 11:02 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
А ние колко свършихме с цаците, че забравих :smt006 Айде малко по-сериозно, разбирам да рутиме комунизма с по 5 гола всеки мач, ама в момента положението е съвсем друго, даже няма никаква гаранция, че ще бием Славия следващия кръг :smt006

Аре, аре. Абсолютно прав си, че не играем нищо в момента, но това няма общо с факта, че за пореден път можем да се надсмеем на "обективността" на някои люде, които се изявяват тук. Три отбора имало, които играели футбол. На Балъков страшната тактика. Точно преди една седмица обяснявах как ще успеят да излъжат нас, но няма да бият последния в класирането. Защото не играят футбол, още по-малко "класен", "грамотен", "тактически издържан" и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2010 11:12 pm 
Аватар

На мен от Черноморец ми харесват само двойката им централни защитници и големият им негър в атака, за мен това са им футболистите, другото е пълнеж, играха два пъти срещу нас - биха ни , може би не са по-силни от нас, ама не са и по-слаби, тактиката на Бала не искам да коментирам, мен лично ме беше срам че човек на 40+ години 30 минути размотаваше младоците ни в контролата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:25 pm 

Признавам, в момента ако играем с чернокожец може и да не паднем, защото сме горе-долу от класата на Миньор и не сме дразнител. Други въпроси към мен имате ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:27 pm 

8 седмичен цикъл за сила ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:31 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Признавам, в момента ако играем с чернокожец може и да не паднем, защото сме горе-долу от класата на Миньор и не сме дразнител. Други въпроси към мен имате ли?

До кога ще пишеш у форОна? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:45 pm 

smash the reds написа:
8 седмичен цикъл за сила ?

Стискай седалищните мускули в продължение на 8 седмици, ако удържиш без да посетиш санитарен възел, ще си най-якия на света.
JonnKa написа:
До кога ще пишеш у форОна? :loser2

Докато не бием - тогава ще се скрия в дупката, от която изпълзях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:48 pm 
Хайдн, по-добър беше като композитор. Факт!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:08 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Добре бе, може ли да изчорбаряваш, само и само да не признаеш глупостите, които като всеки човек пишеш и ти от време на време? :ohmygod2 Човек на години си, с житейски опит, чужбина, а-у.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:24 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Ама как. Триумвиратът Микре-Красиморец-Берое диктува модата в съвременния футбол. Просто напоследък не са във форма :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 3:51 pm 

Morning Glory написа:
hidden767 написа:

Добре бе, може ли да изчорбаряваш, само и само да не признаеш глупостите, които като всеки човек пишеш и ти от време на време? :ohmygod2 Човек на години си, с житейски опит, чужбина, а-у.

И каква глупост съм написал? Че черноморец повече прилича на отбор от нас ли? Всеки който малко от малко разбира от футбол вижда че са много по-напред от нас тактически. Това няма нищо общо с факта кой колко класни играчи има. Може да събереш най-добрите играчи у нас, но като не са сработени и като не са колектив няма как да стане. На стадиона се доказвайте колко големи левскари сте, не чрез първосигнални заяждания в нета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:06 pm 

Що не спреш малко да пишеш пълни излимислици.Виж Черноморец колко Х-а имат и с/у кои отбори и тогава ми говори ,че играели футбол и били по-напред от нас. :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:09 pm 
Аватар

Да бе, Хидън, ясно, разбрах го това за "трите отбора, играещи футбол", и от май не само аз :bigok Аз продължавам да не разбирам как един толкова подготвен отбор като Красиморец не може да победи последния в класирането, но това е, защото не следя Диемите сигурно. Няма да се заяждам повече, че тръгвам към стадиона. За днеска има запланувано мерене на левскарщината :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:12 pm 

Виждам че сте раздразнени и знам защо е така - всички знаете че играта ни не върви и в момента бихме видели зор срещу поне 10 отбора от А група, да не говорим пък за утрешния мач. Затова не съм виновен нито аз, нито вие, нито дори футболистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:21 pm 
Аватар

Мачът е в други ден :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:29 pm 
Добре, бе, каква е тая целенасочена атака срещу Левски в тая септична яма ДОНГАЛФОН. :evil: :evil: Гарата искал да си ходи, Ясен на дузпата, мегаскандали в Левски...на майка ви в путката, помияри. Дано пукнете до последния!
Тия лайнари журналята 100% са враг номер 1 или 2 на футбола в България. Не виждам кой насажда повече напрежение и омраза от тях.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:30 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Виждам че сте раздразнени и знам защо е така - всички знаете че играта ни не върви и в момента бихме видели зор срещу поне 10 отбора от А група, да не говорим пък за утрешния мач. Затова не съм виновен нито аз, нито вие, нито дори футболистите.

Раздразнението е топ ниво :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:36 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Добре, бе, каhttp://forum.levski.com/posting.php?mode=quote&f=1&p=859183#ква е тая целенасочена атака срещу Левски в тая септична яма ДОНГАЛФОН. :evil: :evil: Гарата искал да си ходи, Ясен на дузпата, мегаскандали в Левски...на майка ви в п..ка, помияри. Дано пукнете до последния!
Тия лайнари журналята 100% са враг номер 1 или 2 на футбола в България. Не виждам кой насажда повече напрежение и омраза от тях.

http://donbalon.eu/exclusive3683.html Но това е доста точно... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:44 pm 

Точно е с изключение на частта за Шакиб. Той трябва да си остане затворена страница. За да се стигне до там Гонзо да шуми по медиите за изцепката му, значи тя не е била нито първата,нито втората. Никаква прошка за такива. По-добре да продължат да налагат досегашната двойка, с надеждата че поне един мач ще се справят добре - а горе долу толкова им трябва, за да видят че и те могат и да добият самочувствие. Ако пък не могат - зимата се прави съответната селекция. Опита показва, че когато един играч трябва да го чакаш цял полусезон, обикновено си остава вечна надежда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 4:49 pm 
Не ги чета и не ги знам "колко са точни". Гледам им само заглавията и онемявам :smt068 :smt067 :smt071 Още повече, че от клубът ясно казаха, че скъсват всякакви взамоотношения с тия подлоги, но те пак вадят "новини от кухнята".
Всичко написано трябва да се презира и да се нарича путки! Жаклин, ГА и Ефрем при Боби Цанков!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 5:22 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
hidden767 написа:

а ти кога ще признаеш, че лятото ви подведоха с едно микрофонче и две-три благи думи и бай ганя индиректно пак ви изигра, печелейки си спокойствието за още един сезон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 5:33 pm 
Аватар

Boyo написа:
Morning Glory написа:
hidden767 написа:

а ти кога ще признаеш, че лятото ви подведоха с едно микрофонче и две-три благи думи и бай ганя индиректно пак ви изигра, печелейки си спокойствието за още един сезон?

EDIT
Аз ли да поема политическата отговорност? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 7:03 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Други въпроси към мен имате ли?

Да за N-ти път питам, до кога ще ги чакаш ония, а не закриваш, както закривате болници в малките градчета :loser2 Бойо пак са го обладали рептилите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 7:22 pm 
Boyo написа:
Morning Glory написа:
hidden767 написа:

Да, какви сме тъпаци. Кой глупак би отишъл на стадиона, за да подкрепя отбора си. Още повече като самият отбор постигна резултати, каквито от 3 години е нямало. Бихме Гент... жалко, на тара му е готино.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3095 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 104  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]