forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 9:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 12:26 pm 

Преди малко се прибрах от Герена... КОЙТО НЯМА БИЛЕТ ЗА Б ДА ТИЧА... едно момиче пред мен взе 21 билета а една жена 40... отидох на касите в 10 точно... даже и от POR BG имаше репортер да взима интервюта... после гледах малко тренировката на малчуганите и си прескочих оградата и заминах :D но според мен ще има доста хора на мача... само аз бях за 1 билет :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 12:37 pm 
Аватар

мичо написа:
На националния стадион нямаше жив човек. :o

Раннобудните чакахме 15 минути, имаше бая хора и всеки взимаше промишлени количества. Който е решил да го отложи, по-добре да се замисли пак... Освен това тоя път отвориха чутовните 3 каси и ставаше доста по-бързо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 12:41 pm 

:lol: И аз чаках 15 минути принципно, бабиера толкова смяташе колко са 21 билета по 14 лева. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 12:51 pm 

Гонзо е дал инструкции на левскарите да не псуват, тъй като за сръбския съдия няма да е проблем да разбере какво точно казват играчите по адрес на майка му. Още повече, играчите в синьо ще бъдат провокирани и от факта, че допълнителният асистент на мача също е сърбин. Той се казва Бошко Йованетич и е недолюбван от футболистите и феновете на „Левски“, тъй като според Гонг същият рефер е ръководил двубоя на “сините” с Калмар. Тогава арбитърът поряза момчетата на Ясен Петров, като не зачете две редовни попълнения на Гара Дембеле. Само след няколко дни Йованетич ще бъде зад една от вратите на стадион “Георги Аспарухов”.

По-сериозно предизвикателство за темпераментните футболисти е главния рефер – Милорад Мажич. За последно той е свирил двубой от груповата фаза между Зенит и АЕК, който руснаците спечелиха с 4:2.

Мажич, който е на 37 години, няма голям опит, тъй като досега основно е съдийствал на двубои на юноши и младежи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:42 pm 
Аватар

Откъде изровиха тия сръбски отрепки за мача беее...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:51 pm 
Аватар

Все повече се убеждавам, че имаме нужда от по-малък стадион. Така хем ще има по-малко туристи, хем ще се повиши посещаемостта в мачовете от първенството. Смешно е примерно срещу Дъндоук да има 5 пъти повече фенове отколкото с Локо Пд.

САМО ЛЕВСКИ :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:53 pm 
Аватар

Е колко по - малък, "Герена" преко сили побира 27 000
Да не сме селяните от Микре, че да си правим игрище с два реда трибуни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:54 pm 
С Локо Пд проблема беше, че стадиона не е в центъра :wink: Тогава щеше да има минимум 16 000. Не се научихте :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:56 pm 
Аватар

[quote="Makedonalds"]С Локо Пд проблема беше, че стадиона не е в центъра :wink: Тогава щеше да има минимум 16 000. Не се научихте :slap[/quote

Стадионите на повечето отбори по света не се намират в центъра, спрете с тва малумно оправдание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:58 pm 
Аватар

Anarion написа:
Е колко по - малък, "Герена" преко сили побира 27 000
Да не сме селяните от Микре, че да си правим игрище с два реда трибуни.

12-15 хиляден стадион ще е идеален, без атлетическа писта. Не може на мачовете от първенството да сме си едни и същи с малки изключения, а в европа да идват секви туристи. Визирам най-вече хората от София, които не посещават мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 1:58 pm 
Айде ти се прибирай след мача от Герена до Сухата река :!: :!: :!: Ако стадионът ни беше в центъра, ама в идеалния, дори когато няма мачове щяха да ходят по 3-4к. да ги гледат, а кво остава при хубаво време и на дербита, и с евтини билети, и с кола, и с програма, и с такси...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:00 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Айде ти се прибирай след мача от Герена до Сухата река :!: :!: :!: Ако стадионът ни беше в центъра, ама в идеалния, дори когато няма мачове щяха да ходят по 3-4к. да ги гледат, а кво остава при хубаво време и на дербита, и с евтини билети, и с кола, и с програма, и с такси...

Герена е в Сухата река ! Герена на колко километра от идеалния център е според теб ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:02 pm 
Аватар

maxsupport написа:
Все повече се убеждавам, че имаме нужда от по-малък стадион. Така хем ще има по-малко туристи, хем ще се повиши посещаемостта в мачовете от първенството. Смешно е примерно срещу Дъндоук да има 5 пъти повече фенове отколкото с Локо Пд.

стига с тия туристи бе.... :evil:
на мачовете в Европа идват хората от провинцията, затова се пълни стадиона, ако те не идваха, щеше да е същата трагедия като в първенството...1/2...да не кажа 3/4 сме от провинцията...е как да ходи човек на всички мачове, все пак не живеем толкова "далече", на 20...30 минути пеша от в къщи....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:03 pm 
Аватар

Сънища споделят ли се или има забрана :?: :smt005 Както и да е де, моят беше с лошо развитие и няма да го споделям.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:03 pm 
Стадионът трябва да се намира на мястото на Народния театър!
А аз ако става дума съм се прибирал пеша и от Герена до Левски Г, но това не решава проблема, а даже го задълбочава! Българските фенове обожават футбола, но когато им се предоставят подобни дивашки условия...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:04 pm 
Аватар

targovishte написа:
maxsupport написа:

на мачовете в Европа идват хората от провинцията, затова се пълни стадиона, ако те не идваха, щеше да е същата трагедия като в първенството...1/2...да не кажа 3/4 сме от провинцията...е как да ходи човек на всички мачове, все пак не живеем толкова "далече", на 20...30 минути пеша от в къщи....

В следващия си пост съм казал, че визирам най-вече хората от София. А по-голяма глупост от това, че 3-4 са от провинцията няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:07 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Проблемът на Герена не е в местоположението му, а в това че оттам до центъра има точно ЕДИН директен транспорт. Като цяло транспортните връзки към този квартал са доста слаби...

Не мисля, че трамвай минаващ прец целия център, 7-8 автобуса и няколко маршрутки са слаби връзки(Не живея близо до Герена)..До Студнски град по-добри ли са връзките ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:09 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Проблемът на Герена не е в местоположението му, а в това че оттам до центъра има точно ЕДИН директен транспорт. Като цяло транспортните връзки към този квартал са доста слаби...

а знаеш ли колко са силни транспортните връзки до моето село или на онова момче от Каварна, Ахтопол, Нова Загора например....посред нощите.....и билета е 1 лев да знаете.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:10 pm 
Е добре, бе!
Такси за 1 евро ни закара 4 човека от Герена до Студентски педерас след мача с Гент, при зверското задръстване, пътувахме сигурно 30 минути :ohmygod и ни взема 10лв и даже ни прекара през по-обикнолния маршрут...
Някой от присъстващите да обади, че не лъжа.
Айде разделете 10 лева на 4 човека и сметнете колко пари ви излиза тва удоволствие, транспорта :ohmygod Прожължавате да дразните хората с тия глупости. Има един автобус, ок. Факт. Ама има и таксита. Като се съберете 4 човека, ви излиза 3-4 лева. Имаме две домакинства в месеца. Да смятаме ли колко пари на месец е това :ohmygod Да не пиша аз колко ми струва мача с Локо Пловдив...
Българският "фен" няма навик да ходи на подобни мачове. Сигурен съм, че половината от хората нямат какво друго да правят в него момент, не ги ебе нито за времето, нито за часа, но те просто са свикнали, че на мачове с Калиакра, Берое, Локо Пловдив, НЕ СЕ ХОДИ! Закон Божий :|

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:11 pm 
Аватар

Insomnia написа:
maxsupport написа:
Insomnia написа:

Не мисля, че трамвай минаващ прец целия център, 7-8 автобуса и няколко маршрутки са слаби връзки(Не живея близо до Герена)..До Студнски град по-добри ли са връзките ?

7-8 автобуса, които отиват до Малашевци, Надежда и други такива екзотични места. :lol: Сам се досети маршрутките колко биха били ефективни при футболни мачове. :lol:

Говориш абсолютни глупости, личи си колко редовен фен си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:11 pm 
Аватар

maxsupport написа:

Никаква логика няма в това твърдение, но темата не е за посещаемостта, че да я дъвчем псотоянно. На Левски му трябва 40 000 стадион, но му трябва и друго нещо и то не е чак толквоа свързано с материалното...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:12 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Е добре, бе!
Такси за 1 евро ни закара 4 човека от Герена до Студентски педерас след мача с Гент, при зверското задръстване, пътувахме сигурно 30 минути :ohmygod и ни взема 10лв и даже ни прекара през по-обикнолния маршрут...
Някой от присъстващите да обади, че не лъжа.
Айде разделете 10 лева на 4 човека и сметнете колко пари ви излиза тва удоволствие, транспорта :ohmygod Прожължавате да дразните хората с тия глупости. Има един автобус, ок. Факт. Ама има и таксита. Като се съберете 4 човека, ви излиза 3-4 лева. Имаме две домакинства в месеца. Да смятаме ли колко пари на месец е това :ohmygod Да не пиша аз колко ми струва мача с Локо Пловдив...
Българският "фен" няма навик да ходи на подобни мачове. Сигурен съм, че половината от хората нямат какво друго да правят в него момент, не ги ебе нито за времето, нито за часа, но те просто са свикнали, че на мачове с Калиакра, Берое, Локо Пловдив, НЕ СЕ ХОДИ! Закон Божий :|

Това е самата истина !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:13 pm 
Аватар

Goviado написа:
maxsupport написа:

Никаква логика няма в това твърдение, но темата не е за посещаемостта, че да я дъвчем псотоянно. На Левски му трябва 40 000 стадион, но му трябва и друго нещо и то не е чак толквоа свързано с материалното...

Каква е логикага за 40 000 ? Че ще има по 3-4 хиляди човека и ще е празен ли ? Темата е за това, което интересува масата.

Последна промяна maxsupport на Вто Ное 02, 2010 2:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:14 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
А аз ако става дума съм се прибирал пеша и от Герена до Левски Г, но това не решава проблема, а даже го задълбочава! Българските фенове обожават футбола, но когато им се предоставят подобни дивашки условия...

Аз два пъти съм ходил пеш от Герена до Сухата река и три пъти от Герена до Хаджи Димитър, като единия път беше зимата и имаше сняг даже. Аз също смятам, че стадиона трябва да е на мястото на НДК. Тогава ще мога да ходя и през седмицата тама, а даже и кучето да си разхождам. Също така смятам, че мачове трябва да се играят само през пролетта и есента, а зимата и лятото да няма, защото в тази жега или студ е много трудно за нас, феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:15 pm 
Аватар

maxsupport написа:
targovishte написа:
maxsupport написа:

В следващия си пост съм казал, че визирам най-вече хората от София. А по-голяма глупост от това, че 3-4 са от провинцията няма.

написал съм от 1/2 до 3/4 :loser2
хайде компромисен вариант....5/8
лично аз имам много познати софиянци...но интересно като отида на мач...виждам повече приятели и познати от провинцията, отколкото от София.....с малки изключения, като мачове от сорта Левски-Калиакра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:17 pm 
Стадионът трябва да е в подлеза на НДК, за да е еднакво удобно и за тия, които ходят пеша и за тия, които се движат с метрото под земята!
А аз ако трябва да сме сериозни, около 10 пъти поне съм ходил пеша Герена-Централна Гара или обратното :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:18 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Makedonalds написа:

Аз два пъти съм ходил пеш от Герена до Сухата река и три пъти от Герена до Хаджи Димитър, като единия път беше зимата и имаше сняг даже. Аз също смятам, че стадиона трябва да е на мястото на НДК. Тогава ще мога да ходя и през седмицата тама, а даже и кучето да си разхождам. Също така смятам, че мачове трябва да се играят само през пролетта и есента, а зимата и лятото да няма, защото в тази жега или студ е много трудно за нас, феновете.

Ако може мачовете да завършват най-късно до 18 часа, че да може малчуганите да отидат в дискотеката в подлеза.

Последна промяна maxsupport на Вто Ное 02, 2010 2:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:18 pm 
Аватар

Нито стадионът е проблем само по себе си, нито мястото му.
Айде да не припомням времена дето на "Герена" редовно имаше по 20 000 за мачове с Враца, Плевен и пр. А тогава и такситата бяха малко, колите - хептен, за маршрутки не бяхме и чували.
Makedonald е съвсем прав, нещата опират до нагласата на хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:20 pm 
Аватар

Anarion написа:
Айде да не припомням времена дето на "Герена" редовно имаше по 20 000 за мачове с Враца, Плевен и пр. А тогава и такситата бяха малко, колите - хептен, за маршрутки не бяхме и чували.
Makedonald е съвсем прав, нещата опират до нагласата на хората.

Тези времена няма да се върнат, затова един по-малък стадион на мястото на Георги Аспарухов би вършил чудесна работа. Атмосферата със сигурност ще е по-добра, защото посещаемостта ще се вдигне двойно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2010 2:20 pm 
Аватар

Anarion написа:
Айде да не припомням времена дето на "Герена" редовно имаше по 20 000 за мачове с Враца, Плевен и пр.

Именно. Имаше времена дето наистина не падахме под 20к, а на важните мачове и националния не стигаше.
Само тролва темата с тая посещаемост този пич...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 990 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]