forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 440 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:26 pm 
Аватар

Adepta написа:
Бок Ицо казва интересни неща в гонг.бг

Колко е велик ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:26 pm 

Днес, ако не се лъжа от нашия сектор ехтеше "Умрете селяни", а от отсрещния отговаряха "Локомотив не ще умре".... нещо си се объркал за омразата ми се струва. Не слушай клиширани приказки - помисли с главата си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:27 pm 
Аватар

А в четвъртък очаквам ПОБЕДА, не знам какъв човек съм и дали съм от "ебахти хората", както остроумно се изрази :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:29 pm 
Аватар

Ив Янсенс Петров ще го видим след зимната подготовка какво може. Ако и тогава продължат лебедарските изяви в защита, лично аз ще се замисля дали е точния човек за Левски...но до НГ нема смисъл от опяване и истерии, така или иначе няма какво да се направи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:32 pm 
Аватар

Гарата евала и шапка свалям за всичко до момента но Гонзо в интервюто ясно го каза - много си е повярвал. Едва ли отбора не може без него. Той последните мачове е абсолютна пълна дупка. И не е виновен Дарко, че го няма да му дава пасове. Явно смята, че му е минал периода на доказванена Гарата. Затова трябва 1-2 мача на пейката за да има време за мисли, да си спомни времената в долните дивизии на гръцкото първенство и шанса който има да го види светът и да прогресира с идването му в Левски. И да помисли момчето, ако смята, че е незаменимата звезда на Левски, Гонзо е мъжкар и смятам, че ще реагира декватно. Лошото е, че чужди таланти идващи в БГ бързо усещат моментната си по-добра форма от родните ни футболисти, блясват в началото и после усещат мекото, любенето на млади девйки и среднощните запои из софийски заведения. Гарата ми прилича на интелигентен човек, не мисля, че ще рискува да усети лично какво им е било на Рабех и Бензукан и къде са сега - как едния прави кебапчета из анадола а другия въобще не знае какво прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:33 pm 
Аватар

Kryten написа:
Adepta написа:
Бок Ицо казва интересни неща в гонг.бг

Колко е велик ли :lol:

Направо си каза, че първо Кривия е направил фаул (което мнозинството тука отричат), и второ - било е абсолютна глупост.
Един от малкото реалисти, които не се оправдават с умора, време, съдията, цената на киселото мляко и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:34 pm 

Едни доста смущаващи приказки на Йовов: "Първото играхме със страх и до това води, когато един отбор е добре организиран и има добри изпълнители.
За предстоящия мач с Лил, Бижутера коментира: „Това е последен шанс за нас, ако искаме да оставим някаква диря в Европа. Надявам се да играем по-добре и да победим.
Трябва себераздаване. Няма да открия топлата вода с качествата на нашия отбор и техния. Но ще разчитаме на българския дух и колективизъм”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:34 pm 
Аватар

анархия.... псувни.... ама като бием всички са богове... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:37 pm 
Аватар

Bobolin написа:
Гарата евала и шапка свалям за всичко до момента но Гонзо в интервюто ясно го каза - много си е повярвал. Едва ли отбора не може без него. Той последните мачове е абсолютна пълна дупка. И не е виновен Дарко, че го няма да му дава пасове. Явно смята, че му е минал периода на доказванена Гарата. Затова трябва 1-2 мача на пейката за да има време за мисли, да си спомни времената в долните дивизии на гръцкото първенство и шанса който има да го види светът и да прогресира с идването му в Левски. И да помисли момчето, ако смята, че е незаменимата звезда на Левски, Гонзо е мъжкар и смятам, че ще реагира декватно. Лошото е, че чужди таланти идващи в БГ бързо усещат моментната си по-добра форма от родните ни футболисти, блясват в началото и после усещат мекото, любенето на млади девйки и среднощните запои из софийски заведения. Гарата ми прилича на интелигентен човек, не мисля, че ще рискува да усети лично какво им е било на Рабех и Бензукан и къде са сега - как едния прави кебапчета из анадола а другия въобще не знае какво прави.

Се едно пък не е незаменимата звезда на Левски...носи ни почти сам на гръб от началото на сезона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:38 pm 
Аватар

Vietnameca написа:

Всички са богове за слепците. Истинският фен и след еуфорична победа не пропуска сред поздравленията да отбележи къде сме могли да гризнем дръвцето и как трябва да се действа с тези дървогризачи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:39 pm 
Аватар

Случват се и загуби. Не сме машини. Да се стегнат за Лил, шампионата ще е труден, радвам се, че Локото ни скочиха, такива мачове вдигат нивото на футбола ни, а България за съжаление е крайно неподходяща страна дори за големите звезди, с хилядите изкушения и горещ извънфутболен живот. Съжалявам, че чета такива крайни мнения, и за милионен път се убеждавам, че без интернет щяхме да сме много повече на всеки мач.
Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:40 pm 
Аватар

STALKER написа:
Bobolin написа:

Се едно пък не е незаменимата звезда на Левски...носи ни почти сам на гръб от началото на сезона

Тц, не е. Незаменими няма и тежко и горко на онзи отбор, който разчита на един единствен. Ти гледай той да направи още няколко мача подобни на предходните си два и после може да провериш в темите назад какво се е говорило за Петков и в последната актуална тема за него как се споменава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:40 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Случват се и загуби. Не сме машини. Да се стегнат за Лил, шампионата ще е труден, радвам се, че Локото ни скочиха, такива мачове вдигат нивото на футбола ни, а България за съжаление е крайно неподходяща страна дори за големите звезди, с хилядите изкушения и горещ извънфутболен живот. Съжалявам, че чета такива крайни мнения, и за милионен път се убеждавам, че без интернет щяхме да сме много повече на всеки мач.
Само Левски!

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:47 pm 

Момочета нека не търсим вината в отделни футболисти проблема ни беше в целия отбор имаше липса на основни играчи стратегията ни беше объркана при толкова отсъстващи. На трибуната беше добре, яко се представиха агитките и на двата отбора.Поздравления за Локо, сега идва ЛИЛ и важния ни мач със Славия в който отбора да спре с лошите резултати иначе на пролет ще се наложат кадрови промени доп. селекция в отбора а дано не и тренера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:50 pm 

subata написа:
jurnalist0 написа:
VANDAL написа:
Пловдив е 10 пъти по-футболен град от София

Що говориш глупости? Любовта им към пловдивските отбори се базира на омразата към столичните, че винаги са по-добри и по-обичани.

Иначе онова рижаво момиче днес го видях отблизо, и се оказа, че не е това, което очаквах :loser2

Да и заради това ходят повече на дербито си. Точно ги сплотява омразата към столичните отбори :ohmygod

Сега няма пак да почваме глупавият спор кое дерби е по-интересно и кое е дербито на България.
Иначе на Локомотив наистина си беше силна агитката, тук няма две мнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:51 pm 
Аватар

subata написа:
0 tolerance написа:
Само Левски!

:bigok :bigok :bigok

За съжаление това което е написал бачи Пържи в удебелено, просто не е вярно. Проблемите са съъвсем други. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:52 pm 
Аватар

Лично за мен между другото единствен от нашите игра Кирето Акалски... Головете не бяха по негова вина, извади поне 4-5 положения...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Какъв глупав спор бе. Погледни се какви глупости пишеш. Момчето правилно си го каза. Майните днеска пяха ЛОКО НЕ ЩЕ УМРЕ, докато от нашия сектор се чуваше "умрете селяни". За каква омраза си говори, ти тотално си изтрещял :losers

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не очаквах да паднем, да има толкова малко хора и съответно локото да ни надвикат... дано поне в четвъртък има малко радост :lsclapp
Radio Werewolf написа:
0-1 дори и да паднем днес... само Левски!!!

:levski

п.п. Акалски направи добро впечатление :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:54 pm 
Аватар

Bobolin написа:
Vietnameca написа:

Всички са богове за слепците. Истинският фен и след еуфорична победа не пропуска сред поздравленията да отбележи къде сме могли да гризнем дръвцето и как трябва да се действа с тези дървогризачи.

така ще кажеш сега... ама съм yбеден че ако преровим мненията на критиците сега след мачовете с аик и гент едно 3/4 няма да е отбелязало нищо за гризването.... :smt017

и съм напълно съгласен с 0 tolerance :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:54 pm 
Аватар

rkk написа:
Лично за мен между другото единствен от нашите игра Кирето Акалски... Головете не бяха по негова вина, извади поне 4-5 положения...

Серж игра както обичайно, също Станчев беше на ниво. Останалите бяха :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:55 pm 
Аватар

Виктория написа:
п.п. Акалски направи добро впечатление :lsclapp

Съгласен. Единственото хубаво нещо след днешният мач се нарича Акалски. Поне ни даде надежди, че няма да се трепери за всеки удар в очертанията на вратата ни. Каквото можеше да се извади го спаси. Дано се наложи. Стискам му палци за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:56 pm 

Der Stürmer написа:
А в четвъртък очаквам ПОБЕДА, не знам какъв човек съм и дали съм от "ебахти хората", както остроумно се изрази :wink:

извинявай, ако съм те засегнал :wink: просто ми писна, когато отбора след дълъг период от добри игри започне да издишва и веднага да изникват разни спецове и анализатори, Ясен не ставал, тоя вън, оня вън, ако не бием- оставка и т.н. На мнение съм, че от 3-4 мача не можем да си правим изводи, че отбора е стигнал върха на възможностите си и вече само деградираме. И не очаквам победа в четвъртък (въпреки, че я желая адски много), просто гледам реално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 9:59 pm 
Аватар

тоя мач е специален поздрав за всички дето псуваха, че мангала играел место кривия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 10:02 pm 
Аватар

Баси днес беше уникално. Аз дера гърлото да викам, а около мене всички с ръце в джобовете и си лафят с другарчето до него. СЗ - :ohmygod :ohmygod :ohmygod Стоят си отстрани пеят всичко друго не не и със сектора... Не знам как е звучало по телевизията, но майните хич не се чуваха силно... От играта нищо не видях, освен глупавите грешки в защитата и халфовата линия.

САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 10:02 pm 
Аватар

След като ни оставиха без халфова линия с наказанията след ловеч, на доко им дойде дюшеш.....Кривия и Йовов бяха като след няколко месечно отсъствие, Кривия прегоря защото го беше яд че сме тотално надиграни в тоя мач и двата му картона заслужени, добре че не го изгониха и по-рано...
Локо си бяха "написали домашното" разучили всички тактики с които да ни ударят без халфова линия а и нашата защита отново "помогна".......реално така бяха затворили играта че аз не виждах как ще вкараме гол......то и нашия гол беше ебаси случайния рикушет тая топка отиваше в тъч некъде...
Защитници и Халфове през зимната пауза и ставаме супер отбор........не може горе да чета някой да плюе по гарата че се бил самозабравил.....ти си се самозабравил братле, човека създаде ЕДИНСТВЕНОТО ни положение като свали топката за шута на марЯн. Жоазиньо тотално затворен от 2ма защитници не му вървеше днес, беше сам, оня Дъстли отново неадекватен, на всичкото отгоре ще ми бие шутове постоянно, голмайсторче некакво се помисли и тоя заеби :ohmygod2 .....останалите играха доста слабо и неорганизирано а Локо преса и контраатака, което им донесе и победата.

Мен повече ме е яд че тотално ни надвикаха на трибуните, аз затова специално исках да ходя да си оставя гласа поне да не се чустваме гости на Герена, но така и не успях а като гледах и по ТВ май по-добре че не ходих........понеже горе четох някакво момче възхвалява пловдив футболния град - братле никой не те спира заминавай да футболизираш на Капитан Райчо и т.н.
Това което го може и го е правил СЕКТОР Б ще бъде само и единствено в сънищата на майните...
Факт е че днеска ни надпяха и ще ти кажа защо, не защото пловдив бил футболен или волейболен град.....надпяха ни защото в тяхната агитка водещите групировки не чупят стойка из сектора с лоши погледи и не пребиват фенове на своя отбор, в тяхната агитка ВОДЕЩИТЕ ГРУПИРОВКИ ПЕЯТ НАЙ-СИЛНО И НАЙ-МОЩНО И ВОДЯТ ЦЕЛИЯ СЕКТОР КАТО ИСТИНСКИ ТАРТОРИ......а при нас няма смисъл да се плюем сами в какво положение бяхме, сме и не виждам скоро как ще се измъкнем след толкова много неща.

И въпреки всичко съм сигурен че срещу Лил ще бъдем мощни! САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 10:03 pm 
Аватар

Kryten написа:
rkk написа:

Серж игра както обичайно, също Станчев беше на ниво. Останалите бяха :ohmygod2

Позволи ми да отбележа, че Серж е основният виновник за втория гол. Всички се изтеглиха бързо, той се мърдосваше и покри засадата :smt006
Иначе през останалото време беше на ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 30, 2010 10:04 pm 

Кой докогато иска да дава време, кой в каквото иска да вярва, кой с каквото иска да ги оправдава, за мен този мач промени много неща. Жалко, че досега ако съм бъркал в очакванията си към отбора, винаги е било надценяване...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ама разбира се, че след загуба ще има негативни мнения. Що за хора сте бре. Да сме смазали с игра и по нелеп начин загуба - ОК. Ама като сме се осрали да си мълчим като женски полов орган ли, какво? По-достойно е да се изправиш и критикуваш това, което обичаш въпреки че те боли, отколкото като пълен пораженец да приемеш загубата и абсолютно неадекватно да залагаш на изтъркани фрази купувайки си време само във собствените си фантазии как занапред няма да е така.

Евала на Гонзо за това му изказване. Или и той е мрънкало, а РАЗБИРАЧИ ЗАЩИТНИЦИ. Стиска ли ви и него да обявите за такъв?

Последна промяна Bobolin на Съб Окт 30, 2010 10:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Гонзо каза, че Гарра се е самозабравил. Някой просто го цитира тук.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 440 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]