forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 6:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:32 pm 
Аватар

Виж сега, аз ако не видя с очите си че играч на "Левски" продава отбора няма да повярвам. Или най - малкото без доказателства не бих обявил за продажник публично когото и да било.
Не знам на какви години си (не се заяждам, наистина не знам) но помня как преди време от злоба и простотия Желязков, като ни беше спортно - технически директор си постави за цел да съсипе Пацо Николов - един превъзходен вратар. И накрая го изгони под предлог, че бил "съмнителен" в един мач с "Ботев" в сезон, който бездруго вече беше провален.
Ти сега хубаво пишеш че си бил разбрал нещо за Гошо Петков - еми преди 12 години де що имаше лековерен народ беше разбрал "от първа ръка", че Митето Иванков е "легнал" в мач срещу "нафтата" насред София. А едно време и Топчо го бяха заточили в Благоевград по подобни нелепи съмнения.
Аз също не претендирам да съм някакъв морален императив тука но без доказателства да наричаме играчи на "Левски" продажници (хем не какви да е играчи!) - с това няма да се примиря. "Урсула" да му викат комунистите и резнаците, дето е отчайвал неведнъж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:37 pm 

Anarion написа:
Виж сега, аз ако не видя с очите си че играч на "Левски" продава отбора няма да повярвам. Или най - малкото без доказателства не бих обявил за продажник публично когото и да било.
Не знам на какви години си (не се заяждам, наистина не знам) но помня как преди време от злоба и простотия Желязков, като ни беше спортно - технически директор си постави за цел да съсипе Пацо Николов - един превъзходен вратар. И накрая го изгони под предлог, че бил "съмнителен" в един мач с "Ботев" в сезон, който бездруго вече беше провален.
Ти сега хубаво пишеш че си бил разбрал нещо за Гошо Петков - еми преди 12 години де що имаше лековерен народ беше разбрал "от първа ръка", че Митето Иванков е "легнал" в мач срещу "нафтата" насред София. А едно време и Топчо го бяха заточили в Благоевград по подобни нелепи съмнения.
Аз също не претендирам да съм някакъв морален императив тука но без доказателства да наричаме играчи на "Левски" продажници (хем не какви да е играчи!) - с това няма да се примиря. "Урсула" да му викат комунистите и резнаците, дето е отчайвал неведнъж.

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:38 pm 

Сърмов бяга от Касъмпаша, отива в Славия

Полузащитникът на Касъмпаша Георги Сърмов може да премине в Славия през зимната пауза. Бившият футболист на Левски не успя да намери място сред титулярите на треньора Йълмаз Вурал.

Сърмов не взе участие и в днешния мач срещу Беледиеспор, в който съотборникът му Николай Димитров-Хичо вкара първия си гол с екипа на турския тим.

Двамата бяха продадени от Левски в комплект срещу 700 000 евро. Юношата на Нафтекс обаче има едва два мача за Касъмпаша, след като дълго време лекува контузия и предпочита да се върне в България.

Новакът в турската висша лига бил готов да се раздели със Сърмов, като първоначално го отдаде под наем, твърди "24 часа".

Футболистът минава за един от любимците на наставника на белите Емил Велев-Кокала от времето, когато той бе на "Герена".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:38 pm 
Аватар

Аз също съм ЗА когато има доказателства тогава да се говори и обвинява.Но за тоя тъпак съм убеден и на някоя форумна среща ме подсетете и ще разкажа защо,как и кой.Просто не ми се пише в нета,празни приказки дето ще звучат като всички истории за тоя чул,ония разбрал....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:49 pm 
Аватар

ГейБанда14 написа:
Аз също съм ЗА когато има доказателства тогава да се говори и обвинява.Но за тоя тъпак съм убеден и на някоя форумна среща ме подсетете и ще разкажа защо,как и кой.Просто не ми се пише в нета,празни приказки дето ще звучат като всички истории за тоя чул,ония разбрал....

Тези неща не са за по форум, иначе и аз мога да кажа нещо, ама няма значение. Аз за себе си съм убеден...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:51 pm 
Аватар

Урсула го наричахме още като беше в Славия. Даже ние му го измислихме, доколкото си спомням. Квото дал, дал. Не е взел малко, също. Аз не го искам, ако ще да играе като в най-добрите си години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:54 pm 
Аватар

Ама чакайте сега, какво значи "не са за форум"?
Човек ако е убеден в нещо, го казва. Ако има как да го докаже, дава доказателствата.
А ако не, си трае или поне избягва епитети като "продажник".
АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ - С ПРОДАЖНИЦИ СЕ ОПРАВДАВАТ ОНИЯ ОТ КОЧИНПАРК.
Твърде примамливо и опасно е да тръгваме по техният път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 12:10 am 
Аватар

Не искам да се съгласяваш с мен,защото се поставям на твоето място и някой да ми говори за некви купени/продадени мачове,симулацуии и т.н. без да дава доказателства и изглежда смешно.Аз съм си изградил мнението за него и нищо не може да го промени.А за урсула ние му го измислихме и беше преди малко повече от 10 години. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 12:14 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Даже ние му го измислихме, доколкото си спомням..
Без никакво съмнение,все още ти е добра памета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 2:48 am 
Аватар

Гошо е пътник...зимата го продаваме...100%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 8:21 am 
Аватар

Не е лошо някой да драсне на ЛС на Анарион за някои неща около Петков, щом не е за форума, както и на мен де :smt003 Аз тва дето го знам е за мача със залцбург.
Иначе Петков няма къде да отиде освен славия или някой подобен отбор. Мен лично ме е яд, че едно време се направи на путка, не стисна зъби и не си тръгна. Като ти се играе навън, ходи си бе :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 11:08 am 
Аватар

thesouth написа:
Обаче без Дарко и със стареещ Йовов полузащитата се очертава проблем в офанзивен план, а добър чужденец-полузащитник идва скъпо....дано по некое чудо се пръкне добър халф от юношите ни и да го хвърлят веднага, щото иначе и да е добър ще стане като с Н. Димитров и Балтанов.
Само Левски и лек ден/нощ...

Този халф се е родил, само че не в нашата школа, а в тази на Пирин. Мисля че ръководството даже е декларирало интерес и се надявам, че зимата ще го видим със синия екип.
ПП: Виж кой даде паса за гола на Пирин на Герена. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 11:13 am 
Аватар

Да, това момче Станислав Костов определено е добър. Притеснява ме само да не му поискат цена като на прас зелев..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 12:12 pm 
Аватар

140 000 лв? Това голяма сума ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 1:10 pm 
Аватар

Дано се намерят пари зимата и да вземем Божиков(Венков),Костов,Централен защитник-чужбинец,за втори централен аз лично бих си върнал Мартин Димов и едно ляво крило, нямам против това да е Д Атанасов. Макар, че още един нападател за мен е задължително, съм почти сигурен, че няма да вземат.
Но с тези попълнения, отбора ще бъде далеч по-комплектован и взаимозаменяем, като влизане в групите да турнир в ЕКТ другата есен, няма да ни е такава пречка в шампионата, както е сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 1:17 pm 

Момчето е младо и от тези мачове които съм гледал играе с доста хъс и не прави елементарни грешки като Божу Митрев... играе в всеки мач за разлика от нашия Акалски койко го пуснаха срещу Черноморец и му вкараха и на него много глупав гол... според мен да го зимат младока а тия Божу и Акалията да им зимат некой леФ.Урсула директно да го подаряват на някой и това е.Според мен има доста хляб в това момче!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 1:24 pm 
Аватар

Каво му харесвате на Венков, та той е дълбока резерва в Литекс. Не е влизал в игра от август месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 1:40 pm 
Аватар

Не случайно сложих Венков втори вариант, макар че е резерва, щото Микре не играе евротурнири и нямат нужда от ротация. При нас има такава нужда, макар и на пролет да не играем, на есен сме пак там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 1:44 pm 
Аватар

grm написа:
Момчето е младо и от тези мачове които съм гледал играе с доста хъс и не прави елементарни грешки като Божу Митрев... играе в всеки мач за разлика от нашия Акалски койко го пуснаха срещу Черноморец и му вкараха и на него много глупав гол... според мен да го зимат младока а тия Божу и Акалията да им зимат некой леФ.Урсула директно да го подаряват на някой и това е.Според мен има доста хляб в това момче!

Ти май не си гледал последните мачове на Видима. И на този му вкараха поне 5 левашки гола, 2-3 от които уникални смешни. Но, нали е във Видима, и да му вкарат тъп гол, минава и заминава, като направи два мача е най-големият. Митрев супер мач във Франция, един слаб в Ловеч и хайде, пак си се почва старата песен на нов глас. Искахте Акалски, игра 1 мач и вече не става, ще дойде тоя младеж, неимоверно ще му вкарат тъп гол, ще го заклеймите него и т.н. Феновете на Левски не са това което бяха, яко чорбализация, мразене и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 1:49 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Каво му харесвате на Венков, та той е дълбока резерва в Литекс. Не е влизал в игра от август месец.

Не играе,защото титуляр е занев,а и се бяха карали за договор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 2:54 pm 

Alek написа:
grm написа:

Ти май не си гледал последните мачове на Видима. И на този му вкараха поне 5 левашки гола, 2-3 от които уникални смешни. Но, нали е във Видима, и да му вкарат тъп гол, минава и заминава, като направи два мача е най-големият. Митрев супер мач във Франция, един слаб в Ловеч и хайде, пак си се почва старата песен на нов глас. Искахте Акалски, игра 1 мач и вече не става, ще дойде тоя младеж, неимоверно ще му вкарат тъп гол, ще го заклеймите него и т.н. Феновете на Левски не са това което бяха, яко чорбализация, мразене и т.н.

Като изключиме гостуването с Лил, Митрев винаги е бул АДСКИ КУЦ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 3:38 pm 

Alek написа:
grm написа:

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 5:19 pm 
Аватар

и футболистите на Левски не са това, което бяха :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 5:55 pm 
Аватар

не говорим за Калмар и АИК, а по принцип. Фактът, че футболистът минал през Левски последните години, който заслужава най-голямо уважение е французин, сметам е достатъчно показателен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 6:19 pm 
Аватар

Що за глупост?! Топузаков, Боримиров, Петков, Йовов тези хора също ще са завинаги част от онзи отбор, независимо от ситуацията в момента. И те са правили слаби мачове, но всички знаем и за половин бардонки и т.н. Не може така, да се отсече, че последните 10 години е имало един Бардон и това е. В момента, също се зараждат много големи имена, въпрос на време и успехи е да се утвърдят, да за съжаление не са българи, но не мисля, че проблема е в нас, не се сещам някой българин да изпъква здраво в отбора си, е го един Иво Иванов супер играч в Берое, но сега като е при нас и всеки мач се гледа под лупа, се оказва друга истината. Изисква се време, след 2000 година също имаше един такъв застой, в които не можехме да намерим качествени българи и се взимаха какви ли не играчи, минаваха и заминаваха, но по-късно се изгради едно ядро, дано и сега успеем. На мен ми харесва как се работи, взимат се прекрасни свободни агенти засега, купува се точно определен играч, търсен според желаната от треньора схема, взимат се млади и перспективни юноши, все някой от тях ще излезе след 3-4 години и ще заиграе при нас. Твърдо ми харесва футбола които играем, Литекс като домакини нямаха реално голово положение, засега една защита която ни е невероятно слаба, но предполагам, че след зимният трансферен прозорец и това ще се поправи. Общо взето, съм много доволен случващото се в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 6:22 pm 
Аватар

дедо Боре, Топчо и Йовов са от 15 и попвече години в Левски...говория за псоледните 5-6 г. Аз друг освен Бардон не виждам

П.П. А сега са Гарра и Серго - пак чужденци :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 6:54 pm 

Левски привлича 17 годишен талант
28 октомври 2010 15:29
Фотограф: Десислава Комарова
Тошко Неделчев акостира на Герена през зимата
Ръководството на Левски ще направи опит да привлече 17 годишния талант Тошко Неделчев, който в момента се състезава за частната школа на Ботев 2002.
Старши треньорът на Левски Ясен Петров е запознат с качествата на младия полузащитник и желае да разполага с пловдивчанина още от зимата.
Неделчев е желан и от Ботев Пловдив, но президентът на частния клуб Андрей Павлов не е дал съгласието си по трансфера.
Ръководство на Левски продължава да следи най-преспективните млади играчи в страната и само преди дни излезна информация, че сините са си осигурили и друг голям талант- стражът на Видима Раковски Пламен Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 7:11 pm 
Аватар

Абе, сз_фен, да няма нещо между теб и тази Комарова :oops: Само нейни статии пращаш :lol:
А и мисля, че клубът официално обяви всичките техни новини за невярни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 28, 2010 8:13 pm 
Аватар

За това момче Ясен спомена още на първата среща като дойде в клуба. Спортал пишат като заглавие, че сме го взели, ама нещо не ми отваря самата новина да видя детайли... :roll:

Едит: Грешка, пише, че ще се опитаме да го привлечем :lol:

Дай боже!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 29, 2010 10:29 am 

пичове, Ясен какво го тресе?

Ясен Петров: Искат да ме изгонят от Левски
http://football.sportal.bg/news.php?news=267420

не знам до колко това е истина (все пак всякакъв bullshit има по медиите), но ще е хубаво да му се вдъхне малко подкрепа от публиката и да вдига главата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]