forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 6:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 1:40 pm 
Аватар

Ясен е млад треньор и с Гонзо имат дългосрочна визия за отбор и школа- нещо, което за мен е много по- важно от 300 победи срещу Селтекс ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 1:42 pm 
Аватар

Каква визия за юношите? Откакто махнаха Деркс от школата, аз не съм видял нито един юноша да се е наложил в отбора, да играе на ниво и да е твърд титуляр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 1:43 pm 
Аватар

Цитат:
Ясен е млад треньор и с Гонзо имат дългосрочна визия за отбор и школа- нещо, което за мен е много по- важно от 300 победи срещу Селтекс

Именно. Друг е въпросът бай Ганя ще ги остави ли да работят в нормални обстоятелства и според вижданията си и дали няма да разпилеее отбора от лакомия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 2:03 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
Каква визия за юношите? Откакто махнаха Деркс от школата, аз не съм видял нито един юноша да се е наложил в отбора, да играе на ниво и да е твърд титуляр.

Да имаш визия за развиване на школата не значи да наложиш вече произведените некадърници, а да направиш така, че школата ти да развие момчета, които да са кадърни и да можеш да използваш в А- отбора :)

От зимата трябва да дойде методист в школата, а вече бе привлечен обявен за N1 талант...

http://football.sportal.bg/news.php?news=238908

http://www.donbalon.eu/news95758.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 2:32 pm 

То ако ставаха така нещата...един методист и айде. Сигурно ще се казва Кларк Кент въпросния. Школата няма оправия без смяна на всички треньори, за да има смяна в мисленето и в порядките. А на всички е ясно че самото ръководство няма интерес от смяна в порядките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 2:45 pm 
Аватар

школата ще се оправи, като се оправи тоталната аматьорщина в клуба, тоест като се разкара баждека и цялата му рода, тоест като се разкара и батков и дойде някой нормален човек на негово място, а не дърт агент и комунист, тоест като се оправи цялата държава и са изчезнали тия от нея, ТОЕСТ НИКОГА. затва предпочитам ясен и гонзо, за които поне знам, че милеят за Левски, че са интелигенти момчета и че им се работи и поне нещичко ще се мъчат и ще бутат, а няма да е някой селяк, набеден за треньор или още по-лошо.. гаден сърбеж или някъв друг такъв никаквец ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 2:49 pm 
Аватар

hidden767 написа:
То ако ставаха така нещата...един методист и айде. Сигурно ще се казва Кларк Кент въпросния. Школата няма оправия без смяна на всички треньори, за да има смяна в мисленето и в порядките. А на всички е ясно че самото ръководство няма интерес от смяна в порядките.

Естествено, че не става. Естествено, че с тези момчета, за да стане нещо от тях, трябва да се почне от 5-6-7-8 годишна възраст. Естествено, че повечето от сегашните поколения са обречени на посредственост. НО ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:29 pm 
Аватар

Бачи Лотар си го каза преди няколко дена в едно интервю за подлогите. За футболист е късно да почне да се изгражда от 10-11 годишна възраст. За какво говорим?
Нали някакъв холандец щяха да привлича уж да работи с децата. Тези резултати обаче ще се видят след 5-6 години, ако се направи като хората всичко. В ДЮШ няма място за разни връзкари и турски подлоги (айде той вече не е на децата), а за професионалисти, които знаят как се прави...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:40 pm 
Аватар

Цитат:
Вратарят на Видима-Раковски Пламен Илиев е все по-близо до Левски. Ръководствата на двата тима са провели разговор за привличането на стража, заяви президентът на севлиевци Ярослав Дончев. Специално за "Topsport.bg" наскоро навърщващият 19 години играч заяви, че веднъж в живота може да получи шанс да играе в Левски.

"За да има интерес към мен, нямам само аз заслуга. Зад мен е целият тим. С мен лично никой не е разговарял. Знам, че преговорите са между ръководствата на клубовете. Знам какви вратари има Левски. Ако аз отида зимата там, ще се боря, за да се наложа. Където и да преминеш, винаги трябва да заслужиш титулярното си място", сподели стражът.

Пламен Илиев коментира пред "Topsport.bg", че Георги Петков не е имал вина за 5-те гола допуснати от Спортинг (Лисабон). "Мисля, че целият тим има вина за головете. Защо трябва да се обвинява само вратарят?", заяви младият играч.

Старжът коментира също, че се надява лошата серия на Видима да приключи и още тази събота да победят Каиакра, с което нещата в клуба да се нормализират.

Илиев е роден на 30 ноеври 1991 г. в Ботевград. Юноша е на Балан (Ботевград) и Видима-Раковски. Подписва първия си професионален договор със севлиевци през това лято.

Дано! Време е да почнем да оглеждаме най- доброто от бг ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:43 pm 

Между другото, и друг път съм казвал, че Ивайло Василев също е доста добър млад вратар. В Б група за 11 мача е пуснал само 5 гола /и то в слаб отбор/, днес за купата пак не са му вкарали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:45 pm 
Аватар

Всъщност вратарчето е добре да бъде закупено сега зимата,а да остане във Видима,за да играе редовно и догодина да имаме добър вратар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:50 pm 
Аватар

Omraz написа:
Между другото, и друг път съм казвал, че Ивайло Василев също е доста добър млад вратар. В Б група за 11 мача е пуснал само 5 гола /и то в слаб отбор/, днес за купата пак не са му вкарали.

като бехме на оня мач на юношите на армията, дето и ясен беше при нас, а след тва имаше среща в кафето с него, той го отбеляза точно него, май единствено с още некв.. като единствените готови да бъдат с първия отбор. впрочем тогава ги бихме прасетата и тоя направи страшен мач наистина, а и не му е първи..

Последна промяна echoes на Сря Окт 27, 2010 4:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:51 pm 

Верно ли е само 1.80 това момче? Изглеждаше ми по висок, но според уики е само толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:53 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Верно ли е само 1.80 това момче? Изглеждаше ми по висок, но според уики е само толкова.

На мен не ми изглежда много висок, така че мисля, че 1.80 е точна цифра..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:53 pm 
Аватар

дребен е, не знам къде сте го видели висок въобще.. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:54 pm 
Аватар

Ами може да са го мерили преди 1-2 години и да е бил толкова, но все пак е още дете и расте :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 4:55 pm 

то поколението 89/92 май само дотолкова расте, недохранени са заради кризата 96/98 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 5:15 pm 
Аватар

Абе не знам дали са недохранени, ама със сигурност са тежко умствено изоставане :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 7:53 pm 
Аватар

Ръководството на “Видима-Раковски” отрече, тиражираната в различни медии, информация, че вратарят Пламен Илиев вече е продаден на “Левски”. „Категорично мога да кажа, че на този етап нямаме договорка за продажбата на Пламен Илиев – заяви официалната позиция на клуба президентът Ярослав Дончев. „Истината е, че по инициатива на ръководството на "Левски" проведохме разговор и изслушахме предложението им за привличането на нашия вратар. Все още обаче не сме взели решение дали ще приемем, защото интерес към него има и от други водещи български клубове. Нормално е, да предпочетем офертата, която в най-голяма степен ще бъде в интерес на развитието на Пламен, а и ще бъде добра за клуба. Ще обмислим предложенията и ще вземем решение, но трябва да уточня, че ние не искаме на всяка цена да го продаваме. Въпреки младостта си, Пламен Илиев се превърна в много важна фигура за отбора и разчитаме на него да ни помогне в борбата за оставане в групата” – заяви Ярослав Дончев, президент на ПФК "Видима-Раковски".
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 7:56 pm 
Аватар

Просто искат пвоече парЕ :smt006 Ще се разберат, ако нашите наистина го искат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 9:29 pm 
Аватар

:ohmygod Добре бе, Говядов, за кво цитираш всяко последно мнение и после слагаш умопомрачителен коментар от един ред, все едно на лаута форона, нема ли да си дойде Кратуна да те понатегне малко :smt031

кр: след 2 дена така ще го понатегна, турция ще му се стори песен :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 9:37 pm 
Аватар

Добре де ако този Илиян Василев верно е толкова добър за чий ще купуваме още един вратар?
И то при положение че тепърва ще се види кой ще се наложи като титуляр в сегашния състав, щото Жоро Петков според мен не е свършил курса пък и Акалски си имаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 9:55 pm 
Аватар

Гошо от почивка не трябва повече да облича екип на Левски !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 10:36 pm 

в момента Левски се крепи на Ясен и Гонзо. Никога не съм му бил фен на Ясен, но е факт. Въпреки, че и сухия, и кокала в крайна сметка се оказаха изобщо нелоши треньори за бълг. условия, не постигнаха като игра това, което постига Ясен. Верно, Гара, Грийн и т.н. Едва ли някой иска да си спомни Левски от последните години на Мъри и от периодите В. Вуцов-Кокала-Сухия. Но.... мнозина са звани, малцина са призвани. Късмет за Ясен с лятната селекция. За разлика от повечето, съм сериозен оптимист за защитата. Ако ги обиграят и намерят добра алтернатива на Минев, след 6 месеца няма да ги познаем, особено Иванов и Милиев.Г. Василев навремето (по повод загубени 7 тк. преднина от свинете) беше казал, че на една защита и трябват минимум 6 и нормално 12 месеца, за да се интегрират един с друг играчите, а през това време сезона свършил и не 7 ами 17 точки преднина могат да се пропилеят, колкото и добри индивидуалности да има в една защита. А тоя знае какво говори. Да се сменя Ясен и да се чака някакъв Моуриньо е безумие; от 5-6 треньорски опита, нормално един става за нещо и това в случая май е Ясен. От мене лично кредит за доверие поне до средата на пролетния полусезон. Оттам нататък ще стане ясно дали е много добър треньор или обикновен, но късметлия. Но пък ако го сменим вероятността е поне 80 на сто да сбъркаме със следващия.
Обаче без Дарко и със стареещ Йовов полузащитата се очертава проблем в офанзивен план, а добър чужденец-полузащитник идва скъпо....дано по некое чудо се пръкне добър халф от юношите ни и да го хвърлят веднага, щото иначе и да е добър ще стане като с Н. Димитров и Балтанов.
Само Левски и лек ден/нощ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 10:39 pm 
Аватар

Цитат:
Гошо от почивка не трябва повече да облича екип на Левски !!!

Това ми е познато отнякъде...
А, чувал съм го по адрес на:
- Иванков
- Гонзо
- Седрик
- и това само за последното десетилетие
НЕ ОТПИСВАЙТЕ ГОШО ПЕТКОВ! С две ръце се подписвам под това си мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:19 pm 
Аватар

Братле,бъркаш нещата.Аз не говоря той дали може,дали е във форма и прочие защото всички знаем ,че е перфектен вратар. Аз не го искам тоя боклук защото за пари продаде фланелката,изсра се на емблемата и плю на всички хора които му вярваха. Разбрах неща дето няма да ги пиша тука,защото не е моя работа да ги казвам.Те ще се разберат след време но от продажници в Левски няма нужда!!! Плюх и по бензукан,защото футболист дето чертае в кенефа на Ялта пред очите ми не мога да го уважавам.Кофти е ,че мина толкова време преди да го извадят от отбора,защото ако от мен зависи тоя няма да помирише повече терен. Това дали един футболист е във форма всеки може да го види и пак не съм капацитет дето да дава оценка.Но има гнусни неща дето не мога забравя,простя или подмина само щото видиш ли е дал много.Мерси за всичко дето са направили ама не искам да ги гледам повече в Левски.Лично мое мнение и не ангажирам никой с него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:22 pm 
Аватар

Урсула няма място в Левски, това е факт. И аз знам какви ги е вършил и на всичкото отгоре той самият не го отрича. Затова - ВЪН!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:25 pm 
Аватар

ГейБанда14 написа:
Братле,бъркаш нещата.Аз не говоря той дали може,дали е във форма и прочие защото всички знаем ,че е перфектен вратар. Аз не го искам тоя боклук защото за пари продаде фланелката,изсра се на емблемата и плю на всички хора които му вярваха. Разбрах неща дето няма да ги пиша тука,защото не е моя работа да ги казвам.Те ще се разберат след време но от продажници в Левски няма нужда!!! Плюх и по бензукан,защото футболист дето чертае в кенефа на Ялта пред очите ми не мога да го уважавам.Кофти е ,че мина толкова време преди да го извадят от отбора,защото ако от мен зависи тоя няма да помирише повече терен. Това дали един футболист е във форма всеки може да го види и пак не съм капацитет дето да дава оценка.Но има гнусни неща дето не мога забравя,простя или подмина само щото видиш ли е дал много.Мерси за всичко дето са направили ама не искам да ги гледам повече в Левски.Лично мое мнение и не ангажирам никой с него.

Поне да му беше конфискувал белото на фалафело, та да знаем, че има неква полза и от него :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:30 pm 

Един приятел беше духнал в разчертаното на некви в кенефа на фолк-клуб, търсейки конфликт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 27, 2010 11:31 pm 
Аватар

Кенефа е за пикане,не за чертане !!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]