Цитат:
Имената на най-добрите ни самбисти Благой Иванов-Багата и братята Димитрови бяха замесени в побоя, нанесен на секретаря на фенклуба на лит(*кс-етрополе Ивайло Цветков-Главата в Перник преди мача с “Миньор” в неделя.
Тримата били в групата на Калоян Стоянов-Цимбика, която нападнала тарторите на агитката.
“Аз лично не съм видял Багата, защото след първите удари, които ми нанесе Стоянов, не помня нищо”, заяви битият запалянко. Останалите обаче разпознали шампионите.
“Дойдоха с джип “Хамър” и един мерцедес S-класа. Беше като в годините, когато “Славия” стана шампион. В багажниците имаше цял боен арсенал - от бухалки до боксове. Започнаха да млатят Главата без предупреждение. След това тръгнаха към София и аз дори успях да се закача за тях. Толкова бързо през задръстването никога не съм се придвижвал. Патрулите на КАТ едва ли не козируваха”, разказа за “24 часа” запалянко, който побягнал от стадиона в Перник след инцидента.
Благой Иванов остана доста изненадан от нападките срещу него.
“Наистина познавам Калоян още от спортното училище. Все пак сме били заедно. Той идва и на мачовете ни редовно. Но нито съм бил в Перник, нито съм бил фенове”, заяви шампионът по бойно самбо. “А да се намесват братята, е направо безумие. Другата седмица има световно първенство и те се готвят за него.”
“След този инцидент ще протестираме до дупка”, заяви шефът на фенклуба Димитър Ангелов-Дучето на пресконференция вчера. “Посегнаха на любовта ни, а това не се прощава”, допълни той.
Според Ангелов феновете и сами могат да направят ремонт на “Българска армия”.
“За нас целият този измамен ремонт е да се извият ръцете на държавата и да се вземат без пари Панчарево и стадионът”, каза Ангелов.
Според запалянковците първият от нахлулите миналия сезон на стадиона при прекъснатото гостуване на лит(*кс-етрополе в Мездра, в момента бил един от стюардите, работещи сега за Калоян Стоянов.
“Човекът е разпознат и се знае. А Димитър Борисов ни обвини, че заради нас сме загубили титлата. Това не е вярно. И сега твърдя, че нямаме вина”, каза Ангелов. Битият Главата допълни, че когато запалянковците са нахлували в Ловеч и Мездра, тимът е бил в челото на класирането, а след като Калоян Стоянов е получил охраната и сектор “Г” е лит(*кс-етрополе кротува на 8-о-9-о място.
“На тръгване Любо Пенев ни каза, че половината от тези хора нямат сърца да играят в лит(*кс-етрополе”, произнесе се Главата. (24часа)
Акцентирам
- "да млатят Главата без предупреждение" - има снимка на предната страница, че НИЩО МУ НЯМА на Главата
- 1 Хамър и Ес класа събират 58-60 човека, според зависи дали 2-ма от 60-те са срали преди това и са изтънели (малко)
- чорбетата искат да си ремонтират стадиона сами

Опитват ли се да бъдат като нас, когато се е строял "Герена"
- до оня ден нахлулите в Мездра бяха от агитката на цецека, сега изведнъж станаха хора на Цимбика
- откраднатите телефони и якета в Мездра са дело на хора на Цимбика, ако още не знаете - до дни и това ще ни се съобщи
- хората на Цимбика (респ. ТИТАН) искат цеца от 1-во място

да е на 8-9-то. Вината никога не е в тях
Ох... плача