forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 11:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 20, 2010 7:46 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Според мене мангалите трябва да ги вкарат в отново сформирани Строителни войски и да копаят тунела под Шипка... с лъжици :loser2

И след това го взривяваме като отговорността поемат клетката на Ал-кайда у нас - 14 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 20, 2010 10:15 pm 
Аватар

Гледам Бат Бойко ІІІ е в Мюнхен да подписват пак Тристранния пакт :loser2 Рим-Берлин-Токио :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 1:40 am 
Аватар

Да се надяваме, че тоя път нЕма да се правиме на състрадателни и да спираме вагоните :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 1:49 am 
Аватар

nazional написа:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/20/979432_deputatite_taka_i_ne_vzeha_reshenie_po_referenduma_za/

Точната позиция по този въпрос: http://dsb.bg/?page=press&id=1894

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 10:06 am 

безспорна позиция :!:
за разлика от малоумщините на волен и вмро, командир0 е класа :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 10:29 am 
Аватар

http://www.svobodata.com/page.php?pid=4 ... 9&archive= :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 10:50 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:

Ето, момчета, така се печелят реални, а не виртуални, бири :bigok :drinkb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 1:28 pm 

ultrafan_rs написа:

КомандирО както винаги е много високо, само не мога да разбера как може изобщо да го сравниш с Волен, който е кукла на конци на Доган. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 9:04 pm 

сравних говоренето по темата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 9:17 pm 

Момчета, не се палете толкова. И аз имам правилна позиция по въпроса, е и?

Командира нито ще предприеме конкретни действия, нито ще има някакъв резултат от позицията му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 11:03 pm 
Аватар

Ще спечелиш бири от Малкия Костов :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2010 11:24 pm 

първо - няма инструменти да предприеме
второ - не е важно какво казваш, а кой го казва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 5:45 am 

ultrafan_rs написа:

Където има желание има и начин.

Като беше на власт защо не направи нищо? Демографския ни проблем не е от вчера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 9:47 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
ultrafan_rs написа:

Изказването на Големия Костов, което коментираме, е по темата за референдума за Турция в ЕС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 2:37 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
ultrafan_rs написа:

Изказването на Големия Костов, което коментираме, е по темата за референдума за Турция в ЕС.

Двете теми са пряко свързани. В случай, че звуча много абстрактно (не е изключено), замисли се дали проблемите с Турция ги имаме едва от последни 7-8 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 3:55 pm 

A какви точно са ни проблемите с Турция?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 4:04 pm 
Аватар

Хванаха го, най-после :smt005

http://dnes.dir.bg/news/jane-janev-gey- ... 08173?nt=9

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 4:20 pm 
Аватар

Башчалмата Омраз взе да ме притеснява, посети Турция преди време, повишиха го от обикновен орк в чалма, слага си аватари с голи мъже :ohmygod2 Не знам :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 4:26 pm 

Не бе, сериозно питам. :wink:
Имаме един много сериозен неизяснен въпрос свързан с компенсациите за бежанците от Източна Тракия, по който съм на мнение, че трябва да отстояваме твърда позиция.
За други проблеми със съвременната държава Турция лично аз не се сещам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 4:28 pm 
Аватар

Че малко ли е това :smt006 Всъщност според мен по-големи проблеми имаме с България и все още никакво решение не се вижда на хоризонта :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 5:07 pm 
Аватар

Omraz написа:
Имаме един много сериозен неизяснен въпрос свързан с компенсациите за бежанците от Източна Тракия, по който съм на мнение, че трябва да отстояваме твърда позиция.

а защо не виждаш пряката им намеса във вътрешните ни работи....под формата на подставените им лица в политиката ни....подкрепата им за ислямизма у нас под различна форма....икономическата подкрепа, която оказват на определени кръгове от фирми у нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 5:17 pm 
Аватар

targovishte написа:
Omraz написа:

а защо не виждаш пряката им намеса във вътрешните ни работи....под формата на подставените им лица в политиката ни....подкрепата им за ислямизма у нас под различна форма....икономическата подкрепа, която оказват на определени кръгове от фирми у нас...

Между другото тази намеса е доста сериозен проблем и това много добре се знае от хората, които трябва да защитават националната ни сигурност. Друг е въпроса дали успяват да я защитат по най-добрия начин. Турция има много силна държава, държава с ясна визия за бъдещето си, държава с асертивна, ако не и агресивна национална стратегия с ясно определени цели, задачи, възможности и т.н., които следва като булдог. При нас нещата са много, много различни, за съжаление.
Въпреки, че сме съюзници в НАТО това не й пречи да ни рита под масата... Предполагам, че на всички ви е ясно, че отношенията между две държави са винаги сложни и най-вече на много нива..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 6:08 pm 

Omraz написа:
A какви точно са ни проблемите с Турция?

Брато, този въпрос сериозен ли е? Толкова много има за писане, но преди да се впусна само ми кажи следното - живял ли си в България, когато си бил там за последен път и т.н. Ако мислиш, че моя контра-въпрос е някакъв ташак, моля да ме извиниш, но аз мисля същото за твоя.
Когато ми остане малко свободно време днес ще ти отговоря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 6:54 pm 

Да, живея в България, чакам отговора.
targovishte написа:

Според мен Доган е по-скоро е създаден като подставено лице на комунягите, които дърпат конците в държавата вече 65 години. :wink: Той е инструмент за манипулация на нискообразованите българомохамедани, за да служат те за определени цели. Мое мнение, дали е така няма как да знаем.
Относно икономическата подрепа - определени кръгове фирми се подкрепят от САЩ, Русия, Германия, Франция и т.н, не виждам да има съществена разлика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 22, 2010 9:58 pm 

чорбар0 от аватара умопомрачително прилича на един съкварталец на антонатан :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 4:14 am 
Аватар

Omraz написа:
Да, живея в България, чакам отговора.
targovishte написа:

Според мен Доган е по-скоро е създаден като подставено лице на комунягите, които дърпат конците в държавата вече 65 години. :wink: Той е инструмент за манипулация на нискообразованите българомохамедани, за да служат те за определени цели. Мое мнение, дали е така няма как да знаем.
Относно икономическата подрепа - определени кръгове фирми се подкрепят от САЩ, Русия, Германия, Франция и т.н, не виждам да има съществена разлика.

Не става въпрос само за Доган, аз съм на мнение, че в нашата политиката има доста "български" политици в сериозна зависимост от Анкара, които по един или друг начин прокламират и прокарват турските интереси в България и на Балканите, но това е доста тъмна, дискусионна и трудно доказуема тема в момента.
Ела при нас в така наречените смесени райони, особено в селата, да видиш на що турски знамена, плакати, фотографии на турския президент съм се нагледал, по така наречените български институции, като общини, кметства, да не говорим за разните им клубове и местата им за събиране.
По повод икономическата зависимост-тук не става дума за подкрепа, а за цяла инвазия на Турция.Мога да ти говоря цял ден и да ти дам хиляди примери, как при нас се купуват имоти, земя, цели предприятия и отрасли с турски пари.Хора с основно образование, вече са станали милионери непонятно как за една нощ, наливат се крупни суми и се купува наред.Вече 3/4 от града ни е в турски ръце, а знаеш кавкво може това да доведе след себе си?
Един пример само ще вметна, знаеш неотдавна построиха завода за стъкло на Шише Джам, край Търговище.В строителството участваха основно турски фирми, работниците бяха от Турция, дори си бяха докарали и камионите и всякаква техника.Да не говорим, че завода стана най-големия замърсител в окръга, но по-интересното е, какво те получиха насреща-безвъзмездно получиха хиляди декари земя, повече от половината, от която беше обработваема земя, изградиха им напълно безвъзмездно всички комуникации, пътища, влакови линии, електро и водопроводи, освободиха ги от плащане на всякакви държавни и местни данъци за срок от 20 години.
Когато започнаха да наемат работници, едно от изискванията им беше знанието на турски език!?!В момента всички фирми, които гравитират около и обслужват завода са или турски, или във владение на наши турци.
Да не говорим, колко български обекти от национално и стратегическо значение са дадени на турците-един пример с магистралите ни.
И последно нищо не каза относно исляма и политиката им на масирано подържане и налагане по нашите земи.Не така отдавна беше случая с построения паметник на загиналите турски войници по българските земи в село Славяново.Не са случайни и всичките тези искри в момента в различни родопски села.Ела да видиш с какви темпове и размах се строят джамии, различни клубове и училища за изучаване на ислям, от къде мислиш идват всичките тези пари, и с каква цел се правят?Колкото и да отричат и да се представят за европейци, Турция е родина и най-големия подръжник на радикалния ислям. :smt002
А нашите политици водени от собствените си егоистични цели и подбуди, въобще и не се стараят да обърнат внимание на тези проблеми, чудно защо ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 11:02 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
чорбар0 от аватара умопомрачително прилича на един съкварталец на антонатан :loser2

Коце Говедото, популярен сред агитката ни като Пажин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 23, 2010 5:15 pm 
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=606954

Добре, бе, ся кво е тва нещо :? :shock: :ohmygod Трети път го чета и още не мога да си представя кво точно чета... Събрали се на някво тържество, влязъл някъв дето го помислили за демон, наръгали го 11 пъти с ножа и после всички се хвърлили през прозореца!? :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 24, 2010 2:08 am 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/ ... ostandovo/

:hitl1
Политика маде ин БГ :ohmygod

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 24, 2010 12:29 pm 
Аватар

Цецко май ще го отлюспят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]