forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 2:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 11:23 am 

LSFC написа:
абе вие сте като някакви коне с капаци, дето знаят и си повтарят все едно и също..
КАКВО ГИ ЕБЕ СЪРБИТЕ ЗА ТОЗИ МАЧ, ЗА ТЕЗИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЪОБЩЕ КАТО ЦЯЛО? НЕЩАТА НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛА, ТЕ СА НЕЩО МНОГО ПОВЕЧЕ!
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ УТРЕ ТУРЦИТЕ В РОДОПИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ АВТОНОМНА ДЪРЖАВА, НА НЯКОЙ ОТ ВАС ЩЕ МУ ПУКА ЛИ ЗА НЯКАКВИ СИ КВАЛИФИКАЦИИ? ЗАЩО ПИШЕТЕ НАИЗУСТ? И НИЕ ЩЕ ПРАВИМ СЪЩОТО, АКО ТЕЗИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАХА ТУКА, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ПО-ПРАВЕДНИ И ОТ ТЪПАНАРИТЕ ОТ УЕФА, КОИТО ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ПРЕКРАТИХА МАЧА, СИГУРНО ЗАЩОТО СЕ ОЩЕТЯВА ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКА СТРАНА, АКО БЕШЕ ПО-НАЗАПАД НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ МАЧ ЗА 2 ФАКЛИ И 1 ПИЯНИЦА С КЛЕЩИ...

Абе ква гласност, кви пет лева бе пич .......... цялата работа е че феновете на Звезда са нападнали вратаря на националният отбор, щото е отишъл в Партизан и заради тях става всичко - http://football-italia.net/oct12cc.html . Ебаси човек ще си помисли че сърбин като се изсере в кенефа у тях, тва не е задоволяване на човешки нужди, а протест срещу самостоятелността на Косово.

А ти специално си няма такъв нихилист - всяко второ мнение ти е какъв пропаднал народ сме - вземи се стегни малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 11:51 am 
Аватар

:smt003 Някакси логично звучи да се сбият с полицията преди мача, после да нахлуят на стадиона, да почната да палят албански знамена, да отправят фашистки поздрави и то само заради един вратар, който е бил техен юноша едно време :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 11:53 am 
Аватар

joro123 написа:
LSFC написа:
абе вие сте като някакви коне с капаци, дето знаят и си повтарят все едно и също..
КАКВО ГИ ЕБЕ СЪРБИТЕ ЗА ТОЗИ МАЧ, ЗА ТЕЗИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЪОБЩЕ КАТО ЦЯЛО? НЕЩАТА НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛА, ТЕ СА НЕЩО МНОГО ПОВЕЧЕ!
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ УТРЕ ТУРЦИТЕ В РОДОПИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ АВТОНОМНА ДЪРЖАВА, НА НЯКОЙ ОТ ВАС ЩЕ МУ ПУКА ЛИ ЗА НЯКАКВИ СИ КВАЛИФИКАЦИИ? ЗАЩО ПИШЕТЕ НАИЗУСТ? И НИЕ ЩЕ ПРАВИМ СЪЩОТО, АКО ТЕЗИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАХА ТУКА, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ПО-ПРАВЕДНИ И ОТ ТЪПАНАРИТЕ ОТ УЕФА, КОИТО ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ПРЕКРАТИХА МАЧА, СИГУРНО ЗАЩОТО СЕ ОЩЕТЯВА ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКА СТРАНА, АКО БЕШЕ ПО-НАЗАПАД НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ МАЧ ЗА 2 ФАКЛИ И 1 ПИЯНИЦА С КЛЕЩИ...

Абе ква гласност, кви пет лева бе пич .......... цялата работа е че феновете на Звезда са нападнали вратаря на националният отбор, щото е отишъл в Партизан и заради тях става всичко - http://football-italia.net/oct12cc.html . Ебаси човек ще си помисли че сърбин като се изсере в кенефа у тях, тва не е задоволяване на човешки нужди, а протест срещу самостоятелността на Косово.

А ти специално си няма такъв нихилист - всяко второ мнение ти е какъв пропаднал народ сме - вземи се стегни малко.

Е, че не сме ли? :lol: Аз може 1000 пъти да съм казвал србе на врбе и да съм го мислил, мразя ги, но това не променя факта, че са народ, който си защитава интересите и правата по всякакъв начин без да се интересува от последствията, а това заслужава уважение. И да, ние като народ сме 5 пъти по-големи мишки и лайна, щото само се плючим, коментираме с насмешка и подигравки всички, пък чинно си търпим да ни скачат върху главите без да дадем каквато и да е била отпора. Затва по-добре не се изхвърляйте кви неандерталци били сърбите, защото ставате смешни.
А що се отнася до вратаря пак ги подкрепям, ако Иванков преди 4-5 години отидеше в Титанспор каква щеше да ви е реакцията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:00 pm 
Аватар

ми едва ли щех да го замерям с бомби. голям съм мишок, знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:00 pm 
Аватар

безредиците не са заради вратаря...него са го ебали преди мача....
Цитат:
Радио-телевизия Сърбия предаде, че хулиганите са нападнали Стойкович на входа на стадион "Мараси" и след този инцидент Владимир Стойкович е отказал да играе, а като титуляр на вратата на сръбския национален отбор започна Желко Бръкич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:02 pm 

Гъби написа:
Аз може 1000 пъти да съм казвал србе на врбе и да съм го мислил, мразя ги, но това не променя факта, че са народ, който си защитава интересите и правата по всякакъв начин без да се интересува от последствията, а това заслужава уважение.

А последствията винаги са ужасни и всичко това е на техен гръб. :wink: Да се върви с рогата напред в 99 % от случаите е най-сигурният начин да НЕ постигнеш целта си. Трябва да има и малко мисъл.
Освен това се чудя, колко от възхищаващите се биха застанали на мястото на татуираната бабанка на оградата, който вероятно вече е в ареста в Италия и вследствие на "показаната позиция" вероятно ще полежи бая време. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:10 pm 
Аватар

Oсвен това от клиповете, които гледах, никъде не видях "ексцесии" :lol: Само 3-ма на оградата, скандирания, 1 запалена факла, която дори не беше метната на терена, и само 3-ма крещящи, другите зад тях нещо немаха желание за изява :slap А и да не забравяме, че звездашите не са единствени националисти, ерго нема как целата агитка на националния отбор да е от тия привърженици. :blass
+ това Омраз го е казал доста точно, така че се присъединявам към неговото мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:41 pm 
Аватар

Не ме разбирайте погрешно...далеч съм от мисълта да обяснявам как трябва да правиме миниумки в мазето, но когато ситуацията и обстоятелствата го изискват гражданската позиция би трябвало да е малко по-твърда и да не се ограничава с раздаване на виртуални курове и пожелания за смърт. Иначе казано нека не гледаме в чуждата паница, щото обективно погледната сме по-голяма сган от сърбите. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:45 pm 
Аватар

Бахти латерните има тука, за пореден път българския народ беше обявен за незнам си какъв :ohmygod Тоя нихилизъм, че "нищо не става от нас", ми е много дразнещ, на всичкото отгоре води наистина до това, че нищо не става. Разбирам че много хора са се разочаровали, ама до такива крайности и такова черногледство не съм вярвал, че ще се стига. За това немалка вина имат и част от медиите, коментирали сме го толкова пъти, че телевизии като Btv залагат само на някакви несправедливости и драми. А в същото време се случват и готини работи постоянно, има успехи и нови начинания, големи събития и тн.

Така че по-спокойно с тия сърби, малко ми приличат на Фердинанд, той също не се съобразява с никой, накрая се бием с всички и естествено губим. За политиката си трябва немалко акъл и хитрост, нашите по отношение на външнополитически процеси и цели през прехода се справиха добре.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:51 pm 
Аватар

Най-смешното в случая е, че заради три факли, една от които е паднала на терена, а другите на седалките, жабарите си взимат 3 точки, без да си помръднат мазните гелосани задници... То ако за това се прекратяваше мач, по нашите ширини половината от мачовете нямаше да завършват :smt017 .
Колкото до това, че ние сме били мишки и сме се плюмчили само, разбирам да го каже някой 12 годишен, ама някой минал 20 и няколко години не. Имали сме тежки периоди, излизали сме по площадите, рутили сме партийни домове (УМРИ ЦЕКО), парламента и като цяло социализЪма, а някои по-дърти и комунизЪма :blass . Сега в живеем в една доста добре подредена държава, където нямаме нужда от такива неща, колкото и всеки да се оплаква, че му е зле. Сравнението между нас и сърбия е адски неадекватно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 12:52 pm 
Аватар

targovishte написа:
безредиците не са заради вратаря...него са го ебали преди мача....
Цитат:
Радио-телевизия Сърбия предаде, че хулиганите са нападнали Стойкович на входа на стадион "Мараси" и след този инцидент Владимир Стойкович е отказал да играе, а като титуляр на вратата на сръбския национален отбор започна Желко Бръкич.

Това за мен си е балканска селяния и комплексарщина. Само тук може да стават някакви глупости за трансфер на един вратар, ако това е причината де. Явно не разбират, че футболът отдавна е бизнес с пазарни принципи, където печели по-добрата оферта.
Естествено, по белия свят също има негодувание, но се ограничава с освирквания и най-много замерване с нещо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 1:01 pm 

Абе в сравнение с "боевете" по жабарските стадиони,тва вчера е направо чудовищно :bigok Тва жабарския бой е като Дучето "полуарестуван", тоест разметат се колани,метат се камъни все едно сме на световно по метане на диКс,от време на време по некоя факла се пали,обаче до истински бой се стига само като умре папата :loser2

Нема забравим последния лациЕ-Рома и "уникалния" бой в Тевере-като видех видеото припаднах от смех :smt005 :smt005 :smt005 Жабарите стават да дигат картончета и да пеят мелодично ама от народ-путки като тех и гърците реален бой нема да видиш :wink: Неслучайно в Англия се появеват главно като туристи шото ако ги надушат,дори Уигън ше им изкъртят диадемите и лубрикантите :bigok

пп. хикс и джилет са аут от Ливърпул и нема да получат стотинка от продажбата,както и треа платят таксите по делото :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 1:14 pm 
Аватар

Аз лично, ще съжалявам ако сърбите не се класират за Евро 2012... иска ми се да се паднат в една група с Полша... какви чудни боеве щее да има...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 1:33 pm 
nazional написа:
Бахти латерните има тука, за пореден път българския народ беше обявен за незнам си какъв :ohmygod Тоя нихилизъм, че "нищо не става от нас", ми е много дразнещ, на всичкото отгоре води наистина до това, че нищо не става. Разбирам че много хора са се разочаровали, ама до такива крайности и такова черногледство не съм вярвал, че ще се стига. За това немалка вина имат и част от медиите, коментирали сме го толкова пъти, че телевизии като Btv залагат само на някакви несправедливости и драми. А в същото време се случват и готини работи постоянно, има успехи и нови начинания, големи събития и тн.

Така че по-спокойно с тия сърби, малко ми приличат на Фердинанд, той също не се съобразява с никой, накрая се бием с всички и естествено губим. За политиката си трябва немалко акъл и хитрост, нашите по отношение на външнополитически процеси и цели през прехода се справиха добре.

И мен определено ми писна тва... Вечното сравнение "вижте ги ония, пък ние..."
По тая логика словенците са ебахти жалкия и мизерен народ, майна. Ония ни хулигани имат, ни са прекратявали мач, ни са си правили столиците на мармалад, нищо, майна...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:02 pm 
Аватар

Тези, които се кефят на гнусните сърби, 100% хвалят и мазните гърчоля за стачките им. Виждал съм го не само в този форум. А това, че тези стачки унищожиха напълно държавата им и че ако не беше ЕС, гърците щяха сега да идват в България за да берат домати и краставици и да са сервитьори и камериерки по Черноморието, никой не го брои. Имали гражданска позиция, разбираш ли. Гражданската им позиция се състои в следното: по цял ден си барам кура, но ми плащат предебела заплата. Работният ден на един грък е не повече от 4 часа, през които не върши нищо. За бачкане си има българи, сърби, руснаци, албанци и секва друга измет. Държавата и бизнеса, обаче, са в колапс, в следствие на което решават, че това не може да продължава повече и взима мерки. Но тъй като гърците имат гражданска позиция, за разлика от путките-българи, те излизат на улицата, хвърлят камъни по ушев, палят колите на други гърци-непутки, че даже и убиха няколо души, работници в банка. Ей, на това му се вика гражданска позиция. Сърбите са същите. Излязоха ли да бият педерасите? Излязоха. А при нас само Расате им скача, щото сме путки. Да набиеш педерас е огромна проява на мъжество, каквато нашата нация не притежава. Само истински мъже като маляките или сърбежите могат да го направят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:07 pm 
Аватар

Да попитам що големите сърби-националисти не излезнаха да дигат гири и да правят първа на волейбола? Нали е световно първенство, нали пак е у Италия, що не нахлуха, а? :ohmygod2 Големи са :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:26 pm 
Аватар

Може ли темата да си я върнем в нормалното русло на осмиване Ливерпул, плюене по Манчестър и заяждане с Челси и другите селски отбори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:31 pm 
Аватар

хареса ми тва "заяждане"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:31 pm 
Аватар

е нормално да е само толкова, все пак НА КОГО МУ ПУКА за челси :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:38 pm 
Аватар

за тех е пролет,а за теб е есен и баце роман кара мерцедес мноу бесен. На балъците им казва бай,бай,бай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:39 pm 

Поздрави за хикс и джилет-кур 140млн, кур такси по делото и кур право на обжалване :bigok Вечерта скаус-уонабитата от офиса ше го отбележим с доволно коняче и пАржоли :smt007

ECH FEND ES TOLL :disco :disco :disco

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:40 pm 
Аватар

тва последното на къв диалект е ? Ich finde es toll?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:40 pm 
Аватар

в гонг пише, че ше обжалват бе :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:47 pm 

ше ми обжалват хуя :bigok :bigok :bigok Делото е закрито без право на обжалване,така че тексаския каубой може само да пуши лулата на мира с джордж буш в ранчото му :smt003 Сделката е факт,пък кво точно ше излезе от новите хора ше се разбере скоро :wink:

Банкурче,тва е на олигархския Цюри диалект който владеем само Богоизбраните :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:48 pm 
Аватар

Цитат:
Основният заподозрян за безредиците е задържан. Това е фенът на Сърбия, който мята факли и реже загражденията. Въпреки че е с качулка на главата, той е бил разпознат по татуировките си и е задържан около 3 часа местно време. Той се казва Йован и срещу него ще бъдат повдигнати обвинения за хулиганство.

:ohmygod :loser2

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:52 pm 
Аватар

Еми да, той може ли да сложи качулка на главата, и да бъде по къс ръкав, като му се виждат нИвероятните татуировки :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 2:58 pm 

Eвала на Йован, показа позиция, хиляди хора му се възхитиха, сега го чакат прекрасни месеци/години в затвора, ще има и транспаранти за него по стадионите, ебати героя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 3:02 pm 
Аватар

SVOBODJA ZA JOVAN :bigok SPRAVEDLIVOST TOJE :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 3:09 pm 

Все още чакам някой от възхищаващите се да декларира, че би направил същото като въпросния Йован, който вчера си прееба живота. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 13, 2010 3:11 pm 
Аватар

ама и еба майката на мрежата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]