forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 6:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 2:26 am 
Аватар

Абе не забравяйте, че турците са в Германия, защото германците така искат. Те са им роби, вършат черната работа, плюс това плащат данъци и са им на изгода :mrgreen: Когато спрат да са им нужни ще се отърват от тях по най-бързия начин :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:06 am 
Аватар

Der Stürmer написа:
Абе не забравяйте, че турците са в Германия, защото германците така искат. Те са им роби, вършат черната работа, плюс това плащат данъци и са им на изгода :mrgreen: Когато спрат да са им нужни ще се отърват от тях по най-бързия начин :loser2

Ние имаме цигани за черната работа, те нямат. Затова си взимат турци. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 11:19 am 
Аватар

Може и да са го мислили така ама към момента не мисля че ще им се получи без 3та световна която пак ще я загубят :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 12:04 pm 
Аватар

Der Stürmer написа:

Такъв е бил замисъла, но вече турците са с развързани ръце. От тия емигранти 70-те са се навъдили вече сумати милярдери и милионери, които ще е трудно да преебат. Не че и евреите не са били така де :hitl3
Германците сами си го правят обаче. Тежко и ме наследството от войната... :(

П.П: ДомпломатО, колелото се върти. Ние пак сме близки с Германия. Побойко през ден е при Меркел :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 1:50 pm 

tonimn написа:
Жалка картина бяха вчера Германия.Това на собствения ти стадион в собствената ти държава химна на турчолята да кънти от 3/4 от хората на стадиона простооо не мога и да си представя колко е тъжно :ohmygod2

http://www.sportal.bg/news.php?news=263886

Ибаси тъпото видело майна. Мислех, че немците в знак на протест са написали транспаранта наобратно, когато осъзнах че цялото видело е огледално обърнато :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 4:35 pm 

Der Stürmer написа:

Много далеч от истината си, турците са пример за неуспешна интеграция, а огромен брой от тях не работят и живеят на гърба на една държава, която явно няма нищо против да ги храни. +Това никаква черна работа не вършат - аз в Германия турчин да хвърля боклука или да работи на строеж не съм видял. Няма смисъл да го върши, защото семейството взима по-големи помощи от евентуалната такава "черна работа".
Самите немци никога не са искали турците, нито през 70-те, нито сега. Само че нямат думата, защото огромният им национален комплекс пречи открито да защитят подобна позиция (само виж новата книга на Тило Сарацин - всички медии жестоко я оплюха, но въпреки това е номер 1 в Германия вече почти 2 месеца). Затова и ще търпят да им навират резания хуй отзад още поне 40 години. Защото отдавна ги пречупиха като нация, точно както доста други в.т.ч. и нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 4:53 pm 

Аз пък мисля, че сериозен процент от немския БВП се произвежда от точно от тях. :wink:
Не съм ходил никога в Германия и не мога да се изказвам как е там, но впечатленията ми от турци са, че са работливи, предприемчиви, дисциплинирани, поддържат се много и с тях лесно се прави бизнес. Някак не вярвам много от тях да живеят като паразити.
Смешно е да се сравняват с мангалите, които са по-близо до човекоподобните маймуни, отколкото до хората.

Примерно маляките са ми около 150 пъти по-гнусни и противни от турците. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:24 pm 

Не вярваш, но това е самата истина :) Турците, различни от дюнерджии и шофьори се броят на пръсти. А говорим за период от над 40 години с 2-3 поколения мангаля родени вече там. И около 6-7 милиона мюсюлмани в Германия, 5 от които турци. Имай предвид, че в емиграция един човек губи доста от качествата, които иначе биха му били присъщи в собствената му държава, а и като цяло големите емигрантски групи турци в Германия са от бедните турски провинции - т.е. по начало необразовани хора, свикнали в един съвсем друг семеен и обществен строй, където работливостта не е качество, а буквално единственият начин за оцеляване. Турция не е само Истанбул и курортите, нали така... особено пък преди години. Нещата са прости - в Германия има строги правила, в Ориента - гъвкави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:35 pm 

Като се замисля и от българските емигрански групи над 90 % са миячи, берачи и подобни професии. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:44 pm 
Аватар

Омраз Туркофила. Искаше да ебе туркини и да му правят баница, ходи в Истанбул да му ровят в дебелото черво, а сега и немските турци похвали с размах. Чакаме го да стане и член на ДПС в най-скоро време :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:52 pm 
Аватар

Omraz написа:
Аз пък мисля, че сериозен процент от немския БВП се произвежда от точно от тях. :wink:
, но
Omraz написа:
Не съм ходил никога в Германия и не мога да се изказвам как е там

Изображение :bigok :loser2
Чалма, нищо лично , да не вземеш да се обидиш нещо :bigok Пък ако почнеш да ме триеш излизам на протест със 120 метров транпарант пред Парламента :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:56 pm 
Омраз чалма ли е :shock: Колко чалми има тоя форум, бе... И въпреки всичко висят неебани свине по няколко дни, да не говорим какви простащини се пишат от време на време :loser2 и никой не предприема мерки.
Оставка на цялото Политбюро и да свикваме нов конгрес :chalga Без хора с досиета и ходили в Турция за модератори!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:58 pm 
Аватар

Даже май е велик везир :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:59 pm 

Другарю Смит,при положение, че съм написал едното изречение след другото, не виждам защо ги цитираш отделно. :smt031 :wink:
Всъщност разбирам, така по-добре се връзва с иконката Изображение :loser2

Много добре ти се получи, евала. :smt026

Иначе след като съм туркофил, явно съм башчалмата. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 6:08 pm 
Аватар

Башчалмата Омраз не е глупав човек, ходи до Истамбул да пори кака Ферхунде в гъза, а след това да яде баклавички :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 6:23 pm 
Аватар

Омраз отскоро е чалма, но е от най-висшите. Направо си е султан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 7:03 pm 
Аватар

За Немция както никога Аквамрак е прав. Бил съм там, точно така е, както казва - такива сладки и синекурни работи въртят, че направо ми се е искало да съм на тяхно място :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 11, 2010 11:57 am 

0 tolerance написа:
За Немция както никога Аквамрак е прав. Бил съм там, точно така е, както казва - такива сладки и синекурни работи въртят, че направо ми се е искало да съм на тяхно място :ohmygod2

За сметка на това у нас кажи речи само с черната работа се занимават - нижат тютюн, бачкат по строежите, а най-проспериращите се уреждат по хотелите - камериерки или най-много сервитьорки.

Друг е въпросът че като студент бачках на строеж в който бяхме местни българи + турци дошли от кърджалийско и имаше доста напрежение, щото на тях им плащаха значително повече от на нас. Шефа ( българин ) разправяше че им давал повече щото били дошли от далече, ама истина беше че работното време почваше в 8, тия в 8 без 15 вече бяха започнали работа, а ние до към 9 пиехме кафе и се събуждахме, отделно цял ден бачкаха, добре че бяхме ние да ги научиме малко да се скатават, щото ставаше страшно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 11, 2010 12:07 pm 

Абе незнам колко сладки работи вършат резаните в Германия ама си живеят в гетата като скотове :smt031 Ако некой го кефи да мааа по цел ден дюнери,си е за негова сметка-ебемти живота майна,да живееш в Германия и да не можеш да усетиш нищо от позитивното там заеби :slap

Резаните в Германия са като Овчабелградчаните в София-появяват се в центъра на града веднъж на седмица като орда орки с каруци и покъщнина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 11, 2010 1:01 pm 
Аватар

:smt098 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 9:26 am 

Разбрах че Бранника като вземе властта е планирал "близките" до София гета Овча Београд, Ляолин, НадеШда и Металург да бъдат отделени в бантустани и естествено орките нема да имат право да ги напускат :bigok

Апартейд му е майката :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 3:47 pm 

Citizen_Kane написа:
Разбрах че Бранника като вземе властта е планирал "близките" до София гета Овча Београд, Ляолин, НадеШда и Металург да бъдат отделени в бантустани и естествено орките нема да имат право да ги напускат

Такъв квартал Металург отдавна не съществува,сега е Левски Г - Изток.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 5:15 pm 
Аватар

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Citizen_Kane написа:
Разбрах че Бранника като вземе властта е планирал "близките" до София гета Овча Београд, Ляолин, НадеШда и Металург да бъдат отделени в бантустани и естествено орките нема да имат право да ги напускат

Такъв квартал Металург отдавна не съществува,сега е Левски Г - Изток.

Мисля че гражданина от бившото село Хаджи Димитър говори за селския Младост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 5:37 pm 

Хаджи Димитър е на 15-20мин пеша от "Александър Невски" докато селския младост е на 15мин пеша...обаче от Пловдив :bigok :bigok

Под Металург имам предвид ония неколко блока насред полето 2-3км след Герена,сега немам идея как се казват :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 10:01 pm 

не лоша хореография на инглизите :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 10:14 pm 
Аватар

Сръбските фенове запалиха стадиона в Геноа.Футболистите се прибраха, а полицията се опитва да влезе при сърбите :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 10:34 pm 

Цирк :bigok Мрете Србе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 10:41 pm 
Аватар

сърбите постигнаха своето...прекратиха мача...
и италианската полиция ги е страх като гръцката....тва ако беше тука да са влезли за нула време....тия само гледат сеир и се пазат....хах

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 10:46 pm 
Аватар

Да бе, гледам, че в 9-тата мин. е прекратен мача, я дайте подробности :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 12, 2010 10:51 pm 
Аватар

Доколкото разбрах,целият цирк е заради вратаря на сърбите-Стойкович.Това се прави от феновете на Звезда,защото тоя е техен юноша,а сега играе при комунистите и тия не могат да го преживеят :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]