forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 3:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 11:38 am 

Мен ме кефи как е крила че е бременна.
Или се е притеснявала, че ще си прецака кариерата или нарочно е забременяла с някаква цел. :bigok

Една моя позната работи почти до деветия месец, роди и след 10 дни пак беше на работа от 8 до 8, за да не си преебе кариерата. :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2 Сера на такива жени, за жалост в моите среди не са малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 11:45 am 
Аватар

a v momenta knsb protestirat pod men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 11:47 am 
Аватар

Suum cuique написа:
a v momenta knsb protestirat pod men

zalei gi s bob

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 12:20 pm 
Аватар

Вече са под мен. Пея им кур. Ще блокират всичко и няма да мога да си поръчам пица :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 12:39 pm 

http://www.dnes.bg/politika/2010/10/07/ ... ova.100659

:bigok :bigok :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 1:15 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 1:48 pm 
Аватар

Цитат:
По предварителна информация Калина Илиева е родила момче.

Какво трябва да рече това - че е възможно след време детето да си промени пола?!?! Аман от журналисти дето гледат в таван и пишат статии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 1:53 pm 
Аватар

Пея кур за ГЕРБ

Цитат:
Константин Пенчев е новият омбудсман

Председателят на Върховния административен съд Константин Пенчев беше избран днес от парламента за нов омбудсман, на мястото на Гиньо Ганев, чийто мандат изтича.
Кандидатурата на Пенчев бе издигната от ГЕРБ. Другият кандидат бе предложен от ДПС - Сабрие Сапунджиева.

Общо гласувалите депутати са 214. За Пенчев са гласували 137 народни представители, а за Сапунджиева – 51, обяви от парламентарната трибуна председателят на Комисията за избор на омбудсман Юлиана Колева, предаде "Фокус".
Информацията за избора на магистрата бе посрещната с аплодисменти.
Пенчев ще положи клетва по-късно, след като бъде освободен като председател на ВАС.

Изборът за омбудсман се проведе с тайно гласуване, което се състоя от 11.00 до 12.00 часа в зала "Запад" на Народното събрание. Големи опашки от депутати се образуваха пред двата входа, когато вотът започна.

По-рано Искра Фидосова (ГЕРБ) представи кандидатурата на Пенчев пред депутатите.
„Той е виден юрист с висок морал, с професионален опит. Има важна роля за създаване на административните съдилища в страната. Не се страхува да отстоява позиция, когато е необходимо, и да взима трудни решения", заяви тя.

Кандидатурата на Сапунджиева беше обявена от Лютви Местан, който се аргументира по същия начин - че тя е юрист с голям професионален опит.

"Аз бих бил обществен адвокат, но със съзнание и задръжки на съдия", каза от парламентарната трибуна самият Константин Пенчев преди да бъде избран.
"През последните години заемам ключови постове в държавата и всяка моя стъпка беше следена. Гражданската ми позиция по много въпроси ми създаде много врагове сред висшите магистрати, но ми спечели много повече приятели", добави той.

Само преди дни от РЗС внесоха сигнал във ВСС срещу него с обвинения, че участва във фирма, че той и съпругата му имат необявени апартаменти в центъра на София и Париж, както и че е злоупотребявал при решенията на ключови административни дела.
Пенчев категорично отрече обвиненията и заяви, че всичко, което притежава е вписано в имотната му декларация още преди години. Той предположи, че зад атаката срещу него стоят тримата висши магистрати от ВАС, които преди няколко месеца той отстрани от постовете им, след като се разбра, че са замесени в имотния скандал в Приморско.

"Дали ще защитавам еднакво всички граждани? Не няма. Има т.нар. уязвими групи граждани, които ще защитавам по-енергично”, каза още Пенчев днес и даде за пример децата в домовете и хората с увреждания.
Според него омбудсманът трябва да бъде във всяко полицейско управление, където се чува за полицейско насилие, и дори дори в бл. 20 в Ямбол (жилищният блок, който беше разрушен от незаконно настанили се роми преди да бъдат изгонени - б.р).
"Ще бъда много внимателен по тази пътека на омбудсмана да не тръгнат лобистки интереси”, отбеляза още магистратът.

"Давам си ясна сметка, че омбудсманът не е административен съд и не може да отмени актовете на административните ведомства, той не е и началник, за да уволни служителите, които са нарушили правата на гражданите. Това означава, че той разчита на умението си да убеждава и на авторитета на институцията", каза на свой ред Сабрие Сапунджиева пред депутатите, която увери, че ако бъде избрана, ще прекрати партийното си членство в ДПС.

Единствения читав съдия в Републиката беше махнат и сложен на най-безсмисления пост. Еби му майката, дано умрат всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 2:09 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Изображение

Това е по-яко :hitl3
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 2:20 pm 
Аватар

По-яко е, ама беше пускано вече, та затова пуснах новото :bigok
На последната снимка ББ и ТЖ се превръщат в Георги Пирински. Не е случайно това, не е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 5:48 pm 

Пея кур за ГЕРБ
Единствения читав съдия в Републиката беше махнат и сложен на най-безсмисления пост. Еби му майката, дано умрат всички.

Mандата му като председател на ВАС изтича скоро, а поста омбудсман вероятно е клатикурски най-вече заради комунягата гей Гиньо Ганев, който от десетина години вероятно не знае как се казва и се напикава в гащите.
Ще видим дали нещата ще се променят, аз въпреки че съм юрист честно казано не знам точно какво може да прави омбудсмана. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 6:54 pm 
Аватар

Omraz написа:
Една моя позната работи почти до деветия месец, роди и след 10 дни пак беше на работа от 8 до 8, за да не си преебе кариерата. :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2 Сера на такива жени, за жалост в моите среди не са малко.

Интересно как ще си преебе кариерата, освен ако кариерата не е :fuck1 :bnsex :bukake :blowj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 8:31 pm 
Аватар

Омразе, нема никакви права омбудсмана. Не може да отменя решения на институциите, може само да им дава акъл, а те да си го преместват в другия крачол. А Гиньо Ганев няма коктейл, който да е пропуснал. Не знам как не е умрял още от тая аванта :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 9:09 pm 
Аватар

Омразе, нема никакви права омбудсмана. Не може да отменя решения на институциите, може само да им дава акъл, а те да си го преместват в другия крачол. А Гиньо Ганев няма коктейл, който да е пропуснал. Не знам как не е умрял още от тая аванта :bigok

Аз от Гиньо съм доволен. Съгласяваше се със всяка моя жалба и ми отговаряше в подкрепа на тезата ми. Файда от това нямаше де. :bigok Бях му драснал една жалба с това колко противоконституционно е да не мога да обжалвам акответе си от КАТ, които са под 50 лева. Бях му писал 5 страници жалба с тезата си. Тоя вместо да ми помогне само ме похвали за това колко читава теза му бях написал и, че бил съгласен с мен. :ohmygod2 Даже отговора му беше с препоръчано писмо. :smt003

П.П. Константин Пенчев е много читав и като човек. Приятел е на майка ми от доста години, и са работили заедно преди, и е много скромен човек. Наистина се бори с нередностите. Според мен не беше угоден на много хора във ВСС и просто му дадоха "висока" длъжност. На която с нищо не може да им пречи на далаверите. Публична тайна е как в момента се назначават съдии, а той се бореше срещу това. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 9:17 pm 
Аватар

А Гиньо Ганев какво ще работи следващите 20-30 г. той е Шотландски боец, ако не знаете, и зет на Кимон Георгиев :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 9:24 pm 
Аватар

Гиньо Ганев е рептил. Аз друг човек, който толкова да прилича на гущер, не мога да се сетя :bigok

П.П.

Как може да се казваш Гиньо? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 9:33 pm 
Аватар

Ганьо Гинев е по-коФти :bigok
Нема значение, след стотина години ще може спокойно да се прекръсти на Ричард Груев, да речем :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 9:35 pm 
Аватар

Човекът с кралското име и селската фамилия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 07, 2010 11:43 pm 
Аватар

Искам да съм обмудсман с 2 милиона и 700 хиляди лева годишен бюджет, ще ви отговарям точно и винаги каквото искате да чуете :bigok
Също така има много палави държавни комисии и администрации с още по-палави бюджети например :
:arrow: администрация на президента - 5, 7 милиона :bigok
:arrow: конституционен съд - 1,9 милиона :bigok
:arrow: комисия за разкриване на документи за принадлежност към ДС - 8,6 милиона :bigok
:arrow: Комисията на бат Кемал ЕюБ - 2,7 милиона :bigok
:arrow: комисията Кушлефф - 5,3 милиона :bigok
:arrow: национален статистически институт - 21 милиона :bigok :bigok :bigok
:arrow: комисия за защита на конкуренцията - 4,3 милиона :bigok
:arrow: СЕМ - 1,4 милиона :bigok
:arrow: ДКЕВР - 3,6 милиона :bigok
:arrow: държавна комисия за сигурност на информацията -6,2 милиона :bigok
Колко станаха до тука - почти 61 милиона лева :smt006 Всеки само може да си направи изводите кой колко работа върши за тези 61 милиона :smt006
И сега още по-големите палавници
:arrow: ВСС - 7,7 милиона :bigok
:arrow: ВКС - 14 милиона :bigok
:arrow: ВАС -10 милиона :bigok
:arrow: национален институт по правосъдие - 2,6 милиона :bigok
:arrow: инспекторат към ВСС - 2,4 милиона :bigok
Не 14 ами 20 заплати ще си раздават годишно радетелите за правосъдие у нас :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 08, 2010 1:19 am 
Аватар

:arrow: http://news.ibox.bg/news/id_316580701, хм тази кака нали роди :smt017 Интересно на какво основание я освобождават от длъжност, струва ми се, направо съм убеден, че ще ги разпори в съда, това решение си е незаконно отвсякъде, дори и на неюристите им е ясно това :smt006 Само си представям колко пара ще гушне като обещетение :smt003 Найденов, тъпак вместо да даваш интервюта, гледай какви некадърници си назначил във фонда :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 08, 2010 4:37 pm 
Абе я някой да ми отговори на въпроса, защо, по дяволите, когато самолетът тръгва да ролира към пистата за излитане, подминава терминалът за пристигащи и излитащи (старият терминал) и точно преди завоят за пистата за излитане, на самата писта, има няква малка, чисто нова, лъскава сграда, до която има три големи пилона, на които са окачение знамената на България, Еврейския съюз и...Турция :shock:
Сигурен съм, че отговорът е изключително неангажиращ и не политически свързан :ohmygod ама защо по дяволите на пистата на летището ни има знаме на Турция. Някви чужденци пред на седалката пред мен много се чудиха и се маеха :?
Кур отсега, а ако някой отговори приемливо и адекватно и версията си заслужава, ще отменя кура и ще го дам на цесека!
Кур за сега, обаче :smt067 :smt069 :smt068 :smt070 :smt071

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Окт 08, 2010 4:47 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
:arrow: http://news.ibox.bg/news/id_316580701, хм тази кака нали роди :smt017 Интересно на какво основание я освобождават от длъжност, струва ми се, направо съм убеден, че ще ги разпори в съда, това решение си е незаконно отвсякъде, дори и на неюристите им е ясно това :smt006 Само си представям колко пара ще гушне като обещетение :smt003 Найденов, тъпак вместо да даваш интервюта, гледай какви некадърници си назначил във фонда :ohmygod2

Докато е била бременна е предоставяла болнични листи, че има тежко заболяване. Това си е предостатъчно основание за директно дисциплинарно уволнение. Друг е въпросът, че не могат да я уволнят докато е в майчинство или болнични. Просто са я преместили на друг пост, най-вероятно. Но аз лично пея кур на тази смотана свиня, която е крила бременноста си толкова време. Да го духа много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 08, 2010 4:55 pm 
Аватар

За мен лично няма логика да предоставяш болнични, че си с тежко заболяване и да прикриваш бременност , още повече че не могат да те барнат с пръст :smt017 Както и да е може би наистина въобще не е уволнена и аз също пейма курь за тая и за цялото правителство :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 08, 2010 5:40 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Абе я някой да ми отговори на въпроса, защо, по дяволите, когато самолетът тръгва да ролира към пистата за излитане, подминава терминалът за пристигащи и излитащи (старият терминал) и точно преди завоят за пистата за излитане, на самата писта, има няква малка, чисто нова, лъскава сграда, до която има три големи пилона, на които са окачение знамената на България, Еврейския съюз и...Турция :shock:
Сигурен съм, че отговорът е изключително неангажиращ и не политически свързан :ohmygod ама защо по дяволите на пистата на летището ни има знаме на Турция. Някви чужденци пред на седалката пред мен много се чудиха и се маеха :?
Кур отсега, а ако някой отговори приемливо и адекватно и версията си заслужава, ще отменя кура и ще го дам на цесека!
Кур за сега, обаче :smt067 :smt069 :smt068 :smt070 :smt071

Тва е ВИП терминалът, а е имало знаме на турция явно щот тия дни премиерът им ердоган беше на посещение тук и са го посрещали "официално".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 08, 2010 7:00 pm 

Заради Ердоган е било знамето. По въпроса за Ердоган има кораво клипчИ на Бат Волен на предната страница. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 1:16 am 
Аватар

http://www.ekipnews.com/news/mnenia/kom ... es_/88839/

Готино репортажче :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 1:35 am 

http://news.ibox.bg/news/id_630783031
Тия ретарди унгарците кви ги вършат? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 1:46 pm 
Аватар

Не искам да боготворя чилииците, но отново направиха нещо уникално , стигнаха до хората си за 65 дни, а предвижданията бяха 6 месеца http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3319811 :wink:
Изображение това е снимка от 18 септември- националният празник на Чили, хората разпънали знамена и пеят химна :smt006
И като знам какви путки са латиносите, определено Аугусто Пиночет ги е направил хора с главно Х :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 4:00 pm 
Аватар

БСП :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 10, 2010 5:10 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Не искам да боготворя чилииците, но отново направиха нещо уникално , стигнаха до хората си за 65 дни, а предвижданията бяха 6 месеца http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3319811 :wink:
Изображение това е снимка от 18 септември- националният празник на Чили, хората разпънали знамена и пеят химна :smt006
И като знам какви путки са латиносите, определено Аугусто Пиночет ги е направил хора с главно Х :smt006

И аз го следя случая. Сметай ква психика ти трябва човече за да издържиш...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]