forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 1:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 11:23 am 
Аватар

Аз съм на мнение, че треньора на вратарите като е некадърен, да ходи некъде другаде, но не и в Левски. Бил брат на Боби, еми браво, супер, ама като не те бива, на кой му пука. Въобще не мисля, че трябва да се съобразяваме с тва, не се знае дали ще ни режат нарочно съдиите, но ако го правят мисля, че Левски е отбора на народа, и ако се наложи ще се предприемат действия срещу БФС.Отделнно девиза "Сами срещу всички" мисля, не е забравен. Не трябва да падаме дотам че да се съобразяваме със шуробаджанащината на които и да било! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 11:35 am 
Аватар

Според Википедия Руслан работи в клуба от 2003 година

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 2:20 pm 
Аватар

Руслан Михайлов: Петков е най-подготвеният вратар на Левски

Г-н Михайлов, има ли промяна в статута ви в Левски, след като Тодор Батков обяви, че ще има кадрови промени?

- Не. Говорих и с г-н Батков, и с Гонзо, с когото коментирахме грешките на Георги Петков срещу Спортинг, но никой не ми е казвал, че няма да разчитат повече на мен. Аз утре сутринта (б.р. - днес) пътувам заедно с кондиционния треньор за Сливен. Всичко останало е напрежение в медиите, което според мен се вдига от тези, които непрекъснато плюят и по брат ми, и по Ники. Фамилията ми определено тежи.

- Съгласен ли сте с позицията на собственика, че капитанът не трябва да получава повече доверие?

- Той е собственикът и той решава. Аз имам своето мнение и ви гарантирам, че пред когото е трябвало, съм го казал. Да, Георги направи слаб мач в Лисабон и в крайна сметка треньорът Ясен Петров и Георги Иванов се съгласиха, че той трябва да получи почивка. Дал е много за Левски и трябва да го съхраним най-вече от огромното напрежение, което създават медиите около него. В България много вратари грешат, но неговите грешки се преекспонират. Вратарят на Гент например сбърка много повече при головете на Жоазиньо и Дембеле, отколкото Петков при техните. Ако Гошо обаче бе пуснал такива попадения, сигурно щяха да го обесят, а аз трябваше да му ритна стола.

- Доколко зависи от треньора на вратарите представянето на играчите на този пост?

- Нещата са относителни, но все пак моята задача е да поддържам в добра форма вратарите в тима. Мисля, че от гледна точка на методиката на работа в България трудно някой може да ме превъзхожда. Най-малкото че аз самият имам своята кариера като вратар, но по-важното е, че цял живот коментирам представянето на вратари и грешките, които допускат, и с баща ми, и с брат ми. Уча се от съветите им.

В момента мислите ли, че не използвам брат ми, а и Ники, за да получа информация от най-високо ниво за това как се работи във водещите клубове. Ники постоянно ми изпраща и дискове, и програми, а знаете, че в Твенте дори старши треньорът е изявен вратар (б.р. - Мишел Прюдом). Въпросът обаче е друг. За всички трябва да е ясно, че отбор с амбиции като Левски не може да е училище за вратари. Има неща, които се учат между 12 и 16 години и които са определящи. Както се взимат готови нападатели, халфове и бекове, така трябва да се подходи и с вратарите.

- Защитавате мнението си, че Георги Петков е най-под-готвеният от тримата вратари в Левски?

- Да, въпреки че той вече е на 33 години, че имаше много контузии, особено през миналата година. През един месец травмите го вадеха за по 20 дни и е нормално да загуби формата си. Иначе физиката му си е същата като преди 4 години, но тогава нещата бяха по-различни. Може би и чисто психологически той бе много по-гладен за успехи. Митрев, Акалски и Цецо Димитров имат качества, но не може да се правят експерименти. Митрев през миналата година получи достатъчно шансове. Спомняте си обаче, че той също сгреши и в Мездра, и срещу Черно море, и срещу Локо (Сф), преди да получи контузия... Той също бе контузен доста време и формата му спадна. За мен беше най-добре да отиде някъде да играе под наем и да се пребори за място. Да изчисти нивото и да покаже, че действително може да отговори на големите изисквания на Левски. Цецо Димитров не се справи психологически с това, че от трети в един момент стана първи избор. Сбърка и също понесе доста пресилени критики.

- Обвиняват ви, че в Левски грешките стават по-често, отколкото в другите отбори...
- При Петков специално нещата много се пресилват. Но има и нещо друго, вижте останалите водещи отбори у нас с какви вратари разполагат. В Черноморец взеха Борел, който е оформен играч, а резерва му е Стоян Колев. В Литекс опитаха с младия Тодор Тодоров, но след това заложиха на утвърдени имена като Голубович, Галато, а сега и на Баривейра. В лит(*кс-етрополе видяха, че с Караджов и Чавдаров не става, и взеха готов вариант като М'Боли. Да не изреждаме примерите от Европа. Байерн (Мюнхен) не може да намери добър вратар, Арсенал... Никой обаче не тръгва да залага на млади момчета, които да се учат
с мачове и в един момент да прегорят.

- Както стана с Ники Михайлов?

- Ами да. На 18 години буквално го попиляха. Хубавото е обаче, че той си намери мястото и сам се пребори за нещо голямо. В момента е титуляр в шампиона на Холандия, и то при конкуренцията на истинска легенда като Бошкер. Неговият случай обаче ме подсеща и за това, че в миналото вратарите в Левски също бъркаха. Мачът с Вердер, преди това този с Барселона... Тогава обаче никой не говореше за смяна на треньора на вратарите. На повечето от колегите в „А" група дори не им знаете имената. Аз обаче съм Михайлов и много хора ги дразни това име. Няма да има нищо страшно, ако ме уволнят от Левски. И преди мен, и след мен е имало грешки, въпросът е обаче да се действа така, че да се реши проблемът.

- Има ли вратар в „А" група, който бихте искали да привлечете?

- Всички са на нивото на нашите. Имат потенциал, но имат и неща, които не са научили добре като по-малки. М'Боли е изключението, но не бива да се заблуждаваме, че него сме го научили на нещо в България. В крайна сметка добрите вратари се и раждат такива. Пак ще кажа обаче, че медиите преекспонират грешките и на Петков, а и на другите вратари. Дори в слаб мач като този срещу Спортинг той носи вина само за втория и за четвъртия гол. За първия мога да споря с всеки, че нямаше как да реагира по-добре. Който е заставал на вратата, го знае това. Не ме критикуват обаче колеги, а знайни и незнайни „специалисти". За ударите отдалеч също ще ви призова да гледате внимателно мачовете и от чужбина. Във всеки втори двубой ще видите по един рядко красив гол. От топката също се оплакват и полевите играчи. Новите топки явно се правят с цел да се вкарват все по-красиви голове. Не можем да съсипваме името на футболист като Петков за неща, които всяка седмица се случват в Европа, при това с отлични вратари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 3:20 pm 
Аватар

dimo91 написа:
Пак ще кажа обаче, че медиите преекспонират грешките и на Петков, а и на другите вратари. Дори в слаб мач като този срещу Спортинг той носи вина само за втория и за четвъртия гол.

Само??? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 4:06 pm 
Аватар

dimo91 написа:
Руслан Михайлов: Петков е най-подготвеният вратар на Левски

Г-н Михайлов, има ли промяна в статута ви в Левски, след като Тодор Батков обяви, че ще има кадрови промени?

- Не. Говорих и с г-н Батков, и с Гонзо, с когото коментирахме грешките на Георги Петков срещу Спортинг, но никой не ми е казвал, че няма да разчитат повече на мен.

:ohmygod2
Значи ще ни трови нервите още доста време тоя клесавец...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 5:06 pm 

Не зацепвам кво пък чак толко е виновен руслан михайлов че тоя форум така го храни :slap Тва тренер на вратарите не означава да държиш вратаря като на джаги и да го мърдаш напред-назад :wink:

Кво е виновен тренера че Бошката е некадърник и не мога да улови топка която и аз ше фана,като гола на аик? :slap Или тва че Урсула спи и затва му вкарват голове от халите,както и тва че централните ни защитници са рибета и немат взета висока топка :ohmygod Освен да му дава по един ред бул преди мач,не виждам друго кво може да направи за Урсула който отдавна е научен вратар :smt006

Явно руслан е виновен и затва че на ван дер саар и рейна им се еба майката тоя сезон от голове :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 6:41 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Не зацепвам кво пък чак толко е виновен руслан михайлов че тоя форум така го храни :slap Тва тренер на вратарите не означава да държиш вратаря като на джаги и да го мърдаш напред-назад :wink:

Кво е виновен тренера че Бошката е некадърник и не мога да улови топка която и аз ше фана,като гола на аик? :slap Или тва че Урсула спи и затва му вкарват голове от халите,както и тва че централните ни защитници са рибета и немат взета висока топка :ohmygod Освен да му дава по един ред бул преди мач,не виждам друго кво може да направи за Урсула който отдавна е научен вратар :smt006

Явно руслан е виновен и затва че на ван дер саар и рейна им се еба майката тоя сезон от голове :blass

Може би пък е свързано, че горе-долу от времето, от което е поел вратарите, нито един не става за нищо.
Как така сега на всичките и юрган да им хвърлиш не могат да го хванат, а преди имахме най-добрата школа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 7:17 pm 
Аватар

Интересно дали няма да се промени играта на някои хора ако дойде друг на неговото място :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 7:21 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:

не забравяй...че говориш за човек дето никиту му праща дискове с най-новата методика всяка седмица....аз като го прочетох това и се отказах по натам да чета.... :loser2
естествено...че за формата на вратарите...е виновен треньора на вратарите....ако забелязахте Петков какви мятания и салта правешие в Лисабон...много след като топката беше преминала или влязла във вратата... :loser2
само да добавя....едно време на заграяванията преди мача....вратарите им се ебаваше мамата...а сега забележете как е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 9:06 pm 
Аватар

targovishte написа:
това и се отказах по натам да чета.... :loser2
естествено...че за формата на вратарите...е виновен треньора на вратарите....ако забелязахте Петков какви мятания и салта правешие в Лисабон...много след като топката беше преминала или влязла във вратата... :loser2
само да добавя....едно време на заграяванията преди мача....вратарите им се ебаваше мамата...а сега забележете как е...

Именно! Поне елементарна физзарядка, дето и децата в трети клас ги карат да правят, ебати :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 9:16 pm 
Аватар

Абе имах някакви съмнения в треньорските качества на Руслан, ама щом племеникът му праща най-редовно дискове и програмки няма как да му кажа и копче. Поне да вземе да качи някой диск в замундата, да се окултурим и ние простолюдието :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 9:47 pm 
Аватар

antonatan написа:
Абе имах някакви съмнения в треньорските качества на Руслан, ама щом племеникът му праща най-редовно дискове и програмки няма как да му кажа и копче. Поне да вземе да качи някой диск в замундата, да се окултурим и ние простолюдието :loser2

Веднага ще ги издиря и ще тренирам Ангелофф по тях и след няколко дена нема да ви се верва на терена :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 9:59 pm 

Poneje tuk sichki sa turbo razbirachi,vkljuchitelno i treneri,aide nekoi da mi obesni v kvo tochno se sustoiat trenirovkite na vratarite i kak tochno se trenira edin vratar da spasiava udari ot 35 metra :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 10:03 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Poneje tuk sichki sa turbo razbirachi,vkljuchitelno i treneri,aide nekoi da mi obesni v kvo tochno se sustoiat trenirovkite na vratarite i kak tochno se trenira edin vratar da spasiava udari ot 35 metra :wink:

Трениране на рефлекси, пласиране, игрови навик. Ей такива неща... ;)
С гледане на дискове не става май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 10:08 pm 

Kvi refleksi pri udar ot 30 metra? :ohmygod2 Tva da ne e udar ot malkoto nakazatelno che da mu trea da ima refleksa na kotka :slap

Ideiata mi e ne da zashtitavam ruslan,a prosto che imame dovolno slabi vratari pri edna dovolno slaba i neobigrana zashtita :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 10:14 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Kvi refleksi pri udar ot 30 metra? :ohmygod2 Tva da ne e udar ot malkoto nakazatelno che da mu trea da ima refleksa na kotka :slap

Ideiata mi e ne da zashtitavam ruslan,a prosto che imame dovolno slabi vratari pri edna dovolno slaba i neobigrana zashtita :wink:

Аз пък вярвам, че има хляб в Божката.
При удари от 30 метра пак е нужен рефлекс и палсиране. Ако има читав вратарски треньор това няма да е проблем.
Изгледай внимателно головете на Спортинг. Оня реагира на забавен каданс, а и децата разбраха накъде отива топката...

Търговище е много прав. Видима разлика има как разгряваха преди мачовете преди и сега с този клесавец Перуков...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 11:31 pm 
Аватар

Аз пък съм сигурен че някак си при 2рия гол и удара на Маниш един от двата можеше и да ги спася :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 11:36 pm 

Пичове, измежду юношите има ли някой централен защитник, който евентуално да можем да ползваме ако се наложи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 11:37 pm 
Аватар

Ема едно момче Асен Георгиев
http://football24.bg/?gg=4&hh=6&jj=1&ii ... 12&oo=4073

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 11:38 pm 

Той не е ли на 17 години?

Какво стана с Георги Ангелов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 04, 2010 11:39 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Той не е ли на 17 години?

Какво стана с Георги Ангелов?

Той беше деф. халф и май замина някъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 4:30 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:

Най-то4ното мниние :!: :!: :!: ... Иво Иванов, е много тромав и не компенсира с пласиране, както правят нормалните централни защитници над метър и деведесет, Бистрон втори номер. Бензукан играе от време на време, ама като седи мач-два на пейката, после мач-два никакъв го няма, защото няма никаква сработка с Милиев. Колкото до вратарите Гошо вече му мина времето, още миналата година се видя, трябваше вече да сме го продали и да сме наложили Божидар. Божко си мисля, че има много качества, страшен рефлекс, но се контузва често, а това щом става с вратар, треньора му ако не е виновен, кой да е. Нямам никаква представа тоя Руслан какъв треньор е, ама от това интервю, все едно гледам Боби откакто стана шеф на БФС. Дрън-дрън-дрън, Байерн Мюнхен немало вратар, ала бала :ohmygod . Да го слагат тоя скаут в северозападна Африка, с платени командировъчни (2 $ на ден), да дири млади таланти там и да назначават, някой нормален треньор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 7:07 pm 
Аватар

Айде пак теоретиците излезнаха с идеи :loser2 Кога пращаме защитата в Монтана :?: , Иво Иванов и момчето на трите групи изнесоха коравите мачове и сега станаха бавни, тромави и слаби, а като биехме бяха Франко Барези и Костакурта :ohmygod2 А грозният напушен фалафел дето ни трови нервите от сто години вече е по-добър от защитата на Барса и разбира се национал на супер-мега силата в дартса Мароко :ohmygod
:arrow: Говорих с Ясен, намера на примата е 0888/ 71-72-63, ще се включва всяка сряда от 8 до 10 вечерта, пращайте му есимеси, той ще ги обмисля цяла нощ и ще вкарва тактическите новости на тренировките в четвъртък- следобяд :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 7:14 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Айде пак теоретиците излезнаха с идеи :loser2 Кога пращаме защитата в Монтана :?: , Иво Иванов и момчето на трите групи изнесоха коравите мачове и сега станаха бавни, тромави и слаби, а като биехме бяха Франко Барези и Костакурта :ohmygod2

Просто не обръщахме внимание на представянето на защитата, на фона на чудесната игра на Гара и ко.
Като бием, никой не ти гледа недостатъците, а не е като да не ни вкарваха всеки мач поне 2 гола всякакви отбори. Просто им вкарвахме доволно повече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 7:21 pm 
Аватар

Е ти ако си пуснеш мачовете от ЕКТ, ще видиш, че 80% от головете са безумни изпълнения на дуото Божката- Петков и тази бройка хич не е малка, сега това че винаги до 30-ти успявахме да обърнем противника е едно на ръка, ама не винаги стават чудеса :smt006 Още повече освен уелсците всички останали бяха отбори над нашата черга и като футболисти, и като организация, и като пари, вся и все :smt006 Като няма стабилен вратар , защитата и богове да са винаги ще има издънки, то и за това са вратарите, не само да вадят топките от мрежата си, пък и нашите халфове /изключвам боК Сержиньо :bigok / не се научиха че противника се пресира и бие още в неговото поле, а не като Влади ГАджев да подтичкват след него и да чакат автограф :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 10:01 pm 

Какво мислите за Базил де Карвальо от Локо Пд?

На 29 години е, 1,83 висок, играл е във френското първенство и е с френски паспорт е въпреки, че е национал на Гвинея-Бисау. В първенството има 6-7 мача с 4 гола.

Виждате ли го като наш играч, бихме ли имали някаква полза от него и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 10:02 pm 

Имам същия въпрос и за Атанас Дреновички - левия бек на Славия. На 20 години е, юношески национал с първи сезон за Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 10:22 pm 
Аватар

Васил де Вкарвальо съм убеден, че в Левски ще вкарва много, ама е дъртичък.. До зимата Коко ще ни намери друг ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 10:24 pm 

acrimonious написа:
Васил де Вкарвальо съм убеден, че в Левски ще вкарва много, ама е дъртичък.. До зимата Коко ще ни намери друг ;)

Ами той вече взе един уругваец (26-годишен) Раймонди, дето е 1,96 висок и който вкара гол още в първата минута на дебюта си. Може това да е човека за когото говориш :D.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 05, 2010 10:25 pm 
Аватар

Да идва :bigok И ще има прякор "el loco" :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]