forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 10:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 3:40 pm 

kosjo написа:
Citizen_Kane написа:
Burkash choveka na kogoto da razpraviash tia neshta za izpadania i kvo li ne,shtoto futbola za men e hobi,a ne chrez nekvi izmisleni uspehi na man united,barca,real ili koito i da e moderen otbor da izbivam kompleksi zaradi tva che v realnia si jivot sum totalen mizernik i otrepka :wink:

I v Conference da igraiat,shte gledam da hodia na Anfield kogato moga,puk ottam natatuk kvoto shte da stava :blass

Адски точен пост,само за кво пишеш некви конкретни клубове :smt006 Иначе е така и дано повече хора разберат това-футбола ,простотиите около него са страст и невероятна тръпка ,но няма как това да ти оправи живота, а в тая тема доволно хора се оливат и обиждат заради некви мачове на 2525636 километра

Kolkoto e po-uspeshen e edin klub,tolkova poveche otrepki i bokluci,nemashti nishto obshto s istinskia privurjenik,mu simpatizirat :wink: taka kakto e bilo s Liverpool prez 80te :smt006 tva e smisula na spomenavaneto na otborite po-gore :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 3:55 pm 
Аватар

Най-накрая някаква полза от българина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:01 pm 

Taia godina Anglia e baia izravnena,imam predvid che golemite sa stanali dovolno slabi :wink:

chelsea odurteha,united i te nemat kinti,arsenal sa si edni i sushti veche 5 godini,liverpool se boriat da ne izpadnat :wink: shitty ako beha vzeli trener kato hiddink,mojeha i za titla da misliat s toia sustav deto imat :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:02 pm 
Аватар

Бат Мити селския да взима лайнарпул :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:08 pm 
Аватар

Топ 4 са доволно слаби за сега. Юнайтед са немат кинти, юноши няма, а скоро Сколс и Гигс няма да могат да играят, така че ще има един период, в който ще трябва да се задоволяват и с карлинг къп. Интересното е, че като цяло всички еврограндове все още са в слаба форма и ако това положение се запази в по-късна фаза на сезона, то в ШЛ може да видим пак някой измислен финал тип Порто - Монако.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:09 pm 

Liverpool e edinstvenia otbor v sveta,imash 3 levi beka no puskasht centralen zashtitnik da igrae tam :ohmygod Imame i desen zashtitnik koito ne moje da se zashtitava,dvoika centralni zashtitnici po 1,88-1,90 koito ne mogat da igraiat s glava,puskame kuyt zad torres i meireles kato desno krilo :ohmygod2 imame gerrard,obache toi e nabutan da igrae pred zashtitata s kolosa poulsen :ohmygod

vchera kato chuh sustava beh dovolen,kato gi videh kak sa podredeni i mi stana losho :smt031

In roy we trust :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:09 pm 
Аватар

Trent написа:
А бре, сега като цъкам Championship Manager 2001/2002 и гледайки коментарите забелязах едно правило дето го беха вкарали по ония времена - при протест срещу нарушение, топката да бъде местена 4-5 метра по-близо до вратата им...какво стана с това правило? По нашите терени наистина е нужно... :slap

Това означава да се бият по 4-5 дузпи на мач. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:13 pm 

Po-nekaduren trener ot Roy ne e imalo v Liverpool otkakto az sledia otbora :ohmygod2 vchera mi se beha padnali mesta v main stand i specialno ziapah kvo pravi-ebemti trenera,toi stana da dava ukazania chak kum 75min :ohmygod :ohmygod :ohmygod pisna mi na kura ot nego,da hodi da se durji za glavata vuv fulham :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:14 pm 
Аватар

Тва копеле Аурелио набучи много кафев гол от фаул на Челси преди 1-2 сезона :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:21 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Po-nekaduren trener ot Roy ne e imalo v Liverpool otkakto az sledia otbora :ohmygod2 vchera mi se beha padnali mesta v main stand i specialno ziapah kvo pravi-ebemti trenera,toi stana da dava ukazania chak kum 75min :ohmygod :ohmygod :ohmygod pisna mi na kura ot nego,da hodi da se durji za glavata vuv fulham :arrow:

Мани ти Рой :loser2 Кажи си мнението за Мотар Латеус и успехите му като национален треньор :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:22 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:

Да взимат Овчата глава. Той дава указания даже и след мача :bigok :bigok
За кво ще им взимат точки на Пуул? Аз никъде не намирам такова инфо. Те имат само 6, без това. Тоя Хикс май е американския Сашко Томов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:28 pm 

Lothar nai-nakraia se uredi,shte vzima po 30hilki,a shte ebe bez pari dovolni kurvi shtoto tia zlatkite shte se izbiat koia da mu izlije guza shtoto Lothar e kato Brad Pitt v sravnenie s ico 100te manekenki,bagata-magata,nasko huidov ili ostanalite deto go davat playboy v BG :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 4:59 pm 
Аватар

както и да е, нема по 3 пъти да пишем и форона да ме изфърля - плюя на прогнозите, вече ще правим шано :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 5:30 pm 

Citizen_Kane написа:
Burkash choveka na kogoto da razpraviash tia neshta za izpadania i kvo li ne,shtoto futbola za men e hobi,a ne chrez nekvi izmisleni uspehi na man united,barca,real ili koito i da e moderen otbor da izbivam kompleksi zaradi tva che v realnia si jivot sum totalen mizernik i otrepka :wink:

I v Conference da igraiat,shte gledam da hodia na Anfield kogato moga,puk ottam natatuk kvoto shte da stava :blass

Тва бъркаш човека съм го чувал вече в 30 мнения :bigok
You scouse bastard, ходи да стоварваш желязо на доковете :ls-cup :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 5:31 pm 
Аватар

тая па панда къде се появи :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 5:32 pm 

Bih ti stovaril nekolko kilograma jelezo vurhu kuhata kitara i da ti prekusnem maloumnoto sushtestvuvane,ama shans :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 7:56 pm 
Аватар

Тия Стоук,ако играят срещу нас ни вкарват поне 5-ца.Абсолютно всеки корнер ше им е гол,както и почти всички статични положения :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 9:46 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Bih ti stovaril nekolko kilograma jelezo vurhu kuhata kitara i da ti prekusnem maloumnoto sushtestvuvane,ama shans :smt031

Stiga izbiva the dumb bastards, davai imeto na madamata ot avatara,oti teq dni moje da ida do Liverpool,ailqk 6e e ako taz devoika e mestna :bigok

(pisha ot Gatwick,koito voli da trie posta on jede moi redki govna)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 9:53 pm 

Claire Rourke, LFCTV :smt007

Obeshtal sum ia kato podaruk za Brannika kogato nasheto momche oficialno prieme chervenata ideia :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 10:02 pm 
Аватар

:bigok cheers
Toz nqma akyl be,da ostavi takava madama za noting-at-all forest. Da nqma da stava miusulmanin ili da smenq pola 4e se dyrpa,ibahti kaunina.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 10:16 pm 

Toi daje ne e ot forest,ami ot selskia millwall,igraesht vuv V grupa zaedno s Botalik Sopot i Neftotashak Putkas :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 10:33 pm 
Аватар

Vinagi mi e bilo interesno kakvi hora sa fenove na otbori ot edi-koq-si angliiska diviziq,s imena nelepi kato "Chernomoretz-Bourgas-Sofiq" ili "Iunak Kasnakovo".
Mackata si e dobra, dai mi q na men,po4vam da se dera "when you waalk,through a storm,hold your head up high" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 10:42 pm 

samo s himnO nema kak da minesh,trea si podgotven kato za survivor i da jelaesh uspeh v jivota na horata :bigok

Do drugata nedelia madamata e kaparirana za Brannika,ako obache toi se provali na testa,shte pomislia na koi da ia dam :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 11:02 pm 
Аватар

Chakame i sakame :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 11:10 pm 
Аватар

echoes написа:
добре де, сериозно, не е ли смешно сега това... :lol: :lol: :lol:

Изображение

чичо Рой е заел поза "I can't dance" на Фил Колинс :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 11:12 pm 

da zaema poza obratno kum LoMdon toia bezkadurnik :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 26, 2010 11:15 pm 
Аватар

Другия пък прилича на Уилоу Шенсой :lol:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 27, 2010 1:27 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
samo s himnO nema kak da minesh,trea si podgotven kato za survivor i da jelaesh uspeh v jivota na horata :bigok

Do drugata nedelia madamata e kaparirana za Brannika,ako obache toi se provali na testa,shte pomislia na koi da ia dam :blass

:loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 27, 2010 4:11 pm 
Не мога да си представя да има мач в България, в който да играят Черният басейн срещу Черният пламък и да има хора, които да останат безучастни :bigok Закривай ! Кур за английското, уредено първенство. :loser2 За тоя кръг уЙкенд писаха още преди месец и половина, но само 300 000 човека си купуват този качествено-натоварен ежеседмичник и са направили стотиците хиляди в пачки по пийсе евра...
В края на седмицата заминавам за Барселона на разноски на Европейския съюз (Да се свети името му! :bigok ) и там ще изхарча тежките копюри, които ми донесе този уреден кръг, а на балъците ще казвам само бай, бай, бай... :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 28, 2010 8:05 pm 
Аватар

Айде, Спартак, направете ме по-богат с няколко лева! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]