forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 7:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 432 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:19 pm 

Виж, echoes. Аз казах, че не съм от столицата и полагам много усилия да идвам на мачовете, но не мога винаги, затова така си правя плановете, че за мачовете с по-голяма интрига(и за евромачовете) да съм на стадиона. Например за мен няма смисъл да идвам до столицата за мачове с Пирин и с Академик примерно, просто защото има пътувания и така нататък, а е ясно, че 4-ка не им мърда. Ако живеех в София, щях да съм на всеки мач. Ето, Берое не са слаб отбор и идвам да подкрепя ЛЕВСКИ в този двубой.

Иначе във форОма сте пичове, но не мога да идвам до София за всеки мач. Просто сега имам възможност да гледам с Берое(даже не го бях планувал), но ще съм на мача.

И само да добавя, че и аз нямам търпение да идват мачовете в Европа и т.нар. дербита в България :smt031

Последна промяна Британеца на Чет Сеп 23, 2010 10:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:21 pm 
Аватар

Лично на мен ми липсват ония есенни и пролетни следобеди, когато става топло, пийваш няколко бири в парка, гледаш мача и после се прибираш тамън преди да са паднали температурите, ама както и да е.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:22 pm 
Аватар

:smt023 Аз също харесвам часовете с приятели преди мача. Вече 3 мача с един ходим и си купуваме пиене от едно и също място и го пиЬем на едно и също място и за сега РАБОТИ! :bigok Другиден пак така... :smt047
А за мача който се съмнява в победата к.р :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:34 pm 
Аватар

dimitar1914 написа:
Всички на стадиона. Който иска интрига, да се порови малко в историята на този мач. Само сините!
Каква история,направихме ги шампиони и те го знаят,но не им се иска да си го спомнят,иначе си живеят с някаква тяхна си драма от преди 40 години и нещо си се навиват още.Няма интрига,няма история,тоя мач си е статистика отвсякъде

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:47 pm 
Аватар

SINI 6AMPIONI написа:
Виж, echoes. Аз казах, че не съм от столицата и полагам много усилия да идвам на мачовете, но не мога винаги, затова така си правя плановете, че за мачовете с по-голяма интрига(и за евромачовете) да съм на стадиона. Например за мен няма смисъл да идвам до столицата за мачове с Пирин и с Академик примерно, просто защото има пътувания и така нататък, а е ясно, че 4-ка не им мърда. Ако живеех в София, щях да съм на всеки мач. Ето, Берое не са слаб отбор и идвам да подкрепя ЛЕВСКИ в този двубой.

Иначе във форОма сте пичове, но не мога да идвам до София за всеки мач. Просто сега имам възможност да гледам с Берое(даже не го бях планувал), но ще съм на мача.

И само да добавя, че и аз нямам търпение да идват мачовете в Европа и т.нар. дербита в България :smt031

е не съм се обръщал директно към теб, макар ти да го каза това за "интригата". принципно хората ти скочиха, шото започна с "аз тия мачове ги пропускам, идвам само на едисикои, като има интрига", а не каза веднага "не съм от софия, не мога да пътувам за всеки мач, затова избирам по-големите". а това си е проблем на доста хора, тоест хора дават това "обяснение" защо не идват ва мачове. :? щом не си от София, ок.. предполагам е нормално да не пътуваш за всеки мач ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 10:57 pm 
Аватар

Впрочем да му се извиня на Сини Шампиони, че му се нахвърлих кофти, нямаше да стане, ако беше казал, че не е от София в началото :wink:
За несофиянци е нормално да не могат да идват на всички мачове, но ако не бъркам с Kurpuzzin си говорихме, че само от околните квартали около Герена могат да се събират 10 хилки за мачовете от първенството.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:00 pm 
Аватар

така, най-вече софиянци сме си за бой. не може 1 милион град да не можем да съберем 10 000 души левскари, два пъти в месеца, особено в момента.. тоест то очевидно може, но е срамно.. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:08 pm 
Аватар

Друго на ръка е, че до по-крайните квартали (като Бенковски), след 23 няма градски.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:19 pm 
Аватар

еми аз съм в княжево (поне принципно, вече съм при жена ми в дианабад и е по-леко :smt003 :smt003 ), последния трамвай догоре тръгва към 10:30 от съдебната.. питаш ли ме :bigok ама се оправям някак и дори не мога да си представя да има мач на Левски в София, и аз да не съм там :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:22 pm 
Аватар

По-леко, ама е пълно със свински унтерменши, даже повече отколкото в Младост. А едно време (93-94та) имаше сини надписи на даскалото до супера :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:23 pm 
Аватар

От началото на сезона, само мача с Калиакра изпуснах от домакинствата.Въпроса е, че за един мач се събират около 10-15 лева разходи (не че не ги бих дал, ако ги имам), обаче сега, съм в леко положение на криза и просто и да ми се иска, няма как.... :smt012 А заеми, грам не обичам да взимам, защото забравям да ги връщам. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:30 pm 
Аватар

Ами пишете в профилите си откъде сте. Няма нищо срамно, а и няма да се стига до такива ситуации. Ехос изрази много точно какво чувствам и аз. Едвам изтрайвам да дойде мачът и ми абсолютно през кура с кой играем - на стадиона съм. И така вече близо 30 години :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:34 pm 
Аватар

Аз затова като дойдох да уча в София си избрах тая квартира и не си я сменям за нищо на света.

Герена ми е на 25 минути пеша, Васил Левски и Университета на по 20. Не съм зависим от транспорт и в 12 да свършва мача (както беше с Виляреал и Залцбург - тогава беше огромен ужас като час), пак съм на стадиона.

Но наистина хората, които живеят на другия край на София и нямат личен транспорт... Чисто физически как се извозват 10-15 000 души в 23.00 с тоя транспорт, който го има по това време :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:38 pm 
Аватар

Какви прибирания е имало... :smt007 След Дебрецен пеша през Подуене, Мадрид, Театъра, Орлов и нагоре по Цариградско до пътния възел на Младост :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:44 pm 
Аватар

Винаги ми е било интересно, като софиянец каже "еми няма с кво да се прибера". Ако се поставя на ваше място, може би и аз бих разсъждавал така (опасно е, студено е, далече е , не си струва за този мач и т.н.), но има хора, които ще спят по гарите след този и други мачове, така че .... малко тъпичко звучи. Всеки си знае за него си кое може и не може да си позволи и затова няма нужда от форумния нападения защо някой няма да дойде на мача, а ще го разисква във форума. Важното е да сме стабилна бройка и да отдадем заслуженото на отбора :levski
Момчетата го заслужават, така че всеки, които може нека дойде :lsfc3

echoes написа:
времето още е перфектно, играем супер, имаме готини играчи, треньор, шеф, отбор...

:smt102

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:50 pm 
Аватар

ЕДНАЛЮБОВ написа:
Друго на ръка е, че до по-крайните квартали (като Бенковски), след 23 няма градски.... :ohmygod

Бемковски поне е близо и таксито е не около 3 лева. За някои са разходи, които не предвиждат, но няма как...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:55 pm 
Аватар

antiFootball Fan написа:
echoes написа:
времето още е перфектно, играем супер, имаме готини играчи, треньор, шеф, отбор...

:smt102

Мисля, че под шеф тук екоус визира Гонзо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 23, 2010 11:56 pm 
Аватар

Таксито излиза 5 кинта.Не е там въпроса, колко пари е таксито и т.н.Въпро са е, че тези пари, ги нямам и няма от къде да ги взема...... :smt012 :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 1:06 am 
Аватар

Най-яко е да живеш в Младост... Като мен... Например след мача с Гент... вечерта към 23:30 мина една доста "хулиганска" групичка точно пред моя блок ... (чорбарска) и толкова ги беше яд... че единственото което пееха беше "А ние мразим Левски ...А ние мразим Левски... и герена да гори..." и псуваха като каруцари... Чист късмет е че не ги заварих ...защото се прибрах в нас към 23:20... :lsfc1
Аз лично знам Левскари по другите части 2,3,4 ама в 1 (където живея аз такава порода рядко се среща ...или поне не се вижда често...)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 2:54 am 
Аватар

Knoxville написа:
Какви прибирания е имало... :smt007 След Дебрецен пеша през Подуене, Мадрид, Театъра, Орлов и нагоре по Цариградско до пътния възел на Младост :smt007 :smt007 :smt007

След мача с Дъндок от Герена до Люлин пеша :smt026 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 8:13 am 
Аватар

Ти се чудиш левскар как едвам се прибира, а аз дето живея в Дружба не си ли взема такси ( което впрочем винаги ми струва по 10 лева, нищо, че Дружба е на 15 минути от Герена ) си пътувам до 1 часа. След Гент 30 минути не можах да си намеря такси и още 20 не можах да изляза от Сухата река.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 9:24 am 
Аватар

Абе и аз съм на 4 часа от София ама ми е много странно кво ви пречи часа на мача? Примерно кво като свършва в 23 часа... аз идвам от 300км до там гледам мача после вися по гарите до сутринта :loser2 Смисъл такъв, че ако си бях от София щях да ходя на абсолютно всеки мач... трябва наистина да се направи нещо защото все пак сте около 2 малиона град вече и е редно на всеки мач да има поне по 12-15 хиляди.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 10:23 am 
Аватар

echoes написа:
еми аз съм в княжево (поне принципно, вече съм при жена ми в дианабад и е по-леко :smt003 :smt003 ), последния трамвай догоре тръгва към 10:30 от съдебната.. питаш ли ме :bigok ама се оправям някак и дори не мога да си представя да има мач на Левски в София, и аз да не съм там :wink:

Ти пак си в Княжево. А нЕкои сме и след Княжево :bigok Преди имаше една смърт маршутка 28 - от Княжево и миниваше точно пред касите на "Б", супер удобна беше.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 10:32 am 
Аватар

Koj ne odi na Kaliakra i Brestnik, da jede govna! :bigok

Иначе наистина echoes имаше предвид Гонзо, никой не би го казал тва за Ганя :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 11:07 am 
Аватар

е ти представяш ли си :lol:

Цитат:
Преди имаше една смърт маршутка 28 - от Княжево и миниваше точно пред касите на "Б", супер удобна беше.

дам, аз живея и баш на "Борис", перфектна ми беше, ама кур вече :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 11:09 am 
Аватар

След 20 години като ви построят метро, пардон скоростен траНвай до гара подуяне, ще сте намбар уан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 11:22 am 
Аватар

тогава смятам да живея в лас вегас, а за мачовете на Левски да летя с частния си самолет директно до ложите, където съвсем естествено стои президента на един клуб, тоест аз. или пък просто ще преместя Левски там, при мен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 4:11 pm 

rkk написа:
Впрочем да му се извиня на Сини Шампиони, че му се нахвърлих кофти, нямаше да стане, ако беше казал, че не е от София в началото :wink:
За несофиянци е нормално да не могат да идват на всички мачове, но ако не бъркам с Kurpuzzin си говорихме, че само от околните квартали около Герена могат да се събират 10 хилки за мачовете от първенството.

Няма проблем :wink: И аз съм виновен, че не уточних, че не съм от София :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 5:05 pm 

Моите очаквания за мача:

I полувреме - футбол - 2 или 3 на нула (Гарра, Гарра и евентуално пак Гарра). II полувреме - възстановяване

Посещаемост - 10 000

Тази година имам възможност да идвам често до София и доста мачове натрупах :) Удоволствие е, даже и с Миньор :) Ще бъда и с Берое.

Като видя бащи с деца около мене и ми става едно хубаво, леко, приятно. А и в момента нашия Левски знае как да ни радва.

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 24, 2010 6:31 pm 
Аватар

Тия ще ги унижим въпреки, че ги уважавам заради тренЬОра!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 432 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]