Гатев написа:
Цитат:
Нека свирят такава дузпа срещу Бай Ганьо в Европа. Там където не ги броят за живи. Тогава цяла Варна ще е щастлива, защото "Левски" и съдиите му убиват българския футбол. За Ганьо вкараха Даниел Млденов-22, Йордан Милиев-31 и съдията Николай Йорданов в 62-та мин. Дузпата изпълни Дембеле. В 75-та мин последната покупка на шопите - съдията Николай Йорданов не отсъди чиста дузпа за варненци, след като Георги Божилов бе завъртян на дузпата от двама ганьовци и топката остана в него, но съдията не свири. Жардел започна да го псува, плюе и след минута мислене централният нападател на "Левски" извади жълт картон на Златната обувка.
Това е новият централен нападател на "Левски" - съдията Николай Йорданов, който измисли дузпа за Бай Ганьо и не отсъди такава за варненци.
Цитат:
Здравейте съграждани, приятели, единомишленици! Отново е ден за поредният мач на "Черно море" срещу отбора олицетворяващ злото в българския футбол. Отборът узурпирал името на Апостола за користни цели!Днес се изправят един срещу друг народът срещу "отбора на народа"! Нека им покажем
каква любов питаят истинските хора от народа към отбора на ченгетата, доносниците и властимащите. Да им покажем отново какво мислят обикновените хора за "ПРАВОИМАЩИТЕ". За тези които не се свенят да опорочат всичко до което се докоснат. Казионната шопска преса тръби как щели да се изправят срещу най грубият отбор в България. А ние моряците,именно срещу този отбор дадохме след всеки мач жертви на ,,легалната" игра на г ........! Милен Петков, Герасим Заков, Георги Божилов. Съществуването на този отбор показва че комунизма се е загнездил здраво в Родината и не иска да си отиде.
понякога ме е срам,че имам такива орки за съграждани

Гатев, евала за принципната позиция. Свалям шапка! Заради такива хора като теб, умишлено не използвам фрази като "всички от Варна" и т.н. когато ругая след този мач, защото знам, че голяма част от хората в този град са със сини сърца!
На една колежка (тук в София), която е от Варна родом, баща и е луд Левскар. Много ме изненада днес, като каза, че баща и излязъл от работа за да гледа мача и въпреки, че се притеснява да дава показ на радоста си по разбираеми причини на стадиона, със цялото си сърце е подкрепял Левски. Браво на такива хора!