forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 11:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 8:42 pm 
Аватар

И да има оферта баткоФ прасето няма да иска да продава.

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 9:01 pm 

Кандидат-купувачите на Левски, за които Novsport.com ви информира на 4-и септември, се срещнаха днес с собственика на клуба Тодор Батков.

Двете страни проведоха 15-минутен разговор в офиса на адвокат Батков на ул. „Алабин” N 48, а оторизираният представител на американските фирми - Юлиян Ненчев, даде повече яснота около евентуалната сделка специално за Novsport.com.

"Имаме интерес към Левски. Аз съм оторизиран от името на фирмите да проведа първоначални разговори. Днес имахме такъв с адвокат Батков. Заедно с мен бе Мис България 2010 Ромина Андонова. Няма обаче да ви кажа какъв бе нашият разговор с него. Каквото сме си казали, остава там където сме го казали. Поверителността в такива случаи е изключително важна. Ние уважаваме страшно много Левски и няма да кажем нищо, което може да злепостави клуба”, заяви Ненчев.

Както вече ви съобщихме, става въпрос три много сериозни американски фирми, свързани по един или друг начин с България, които имат желание да се сдобият с контролния пакет акции на адвокат Батков.

”Не излизаме с имената на фирмите, защото не знаем дали такава сделка ще се осъществи. Не искаме да си правим реклама на гърба на Левски. Когато се финализират нещата, независимо от техния резултат, бил той положителен или отрицателен, ще седнем и ще говорим пред медиите”, допълни още Ненчев.

Юлиян Ненчев сподели още, че фирмите не случайно искат г-ца Андонова да участва в преговорите, тъй като тя притежава нужните качества и ще се справи отлично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 9:19 pm 
Аватар

хахахахахахахахахахаха
дошъл на преговори за 15 минути при Батков с мис България. Тодоре, за 15 минути успя ли да се съблечеш или само свирка намаза :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 9:21 pm 

По-сериозно моля. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 9:28 pm 
Аватар

15 минути преговори с мис България въвлечена в тях е достатъчно несериозно. То дето се вика тамън са се запознали, секретарката е донесла по кафе и е станало време да си ходят. А 20 годишна (или на колкото е там) патка с гънка и половина под косата какво отношение може да има в каквито и да е преговори :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 9:36 pm 
Аватар

3941 написа:
15 минути преговори с мис България въвлечена в тях е достатъчно несериозно. То дето се вика тамън са се запознали, секретарката е донесла по кафе и е станало време да си ходят. А 20 годишна (или на колкото е там) патка с гънка и половина под косата какво отношение може да има в каквито и да е преговори :roll:

е как държала е микрофона :lol: :lol: :lol:

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 10:14 pm 
Аватар

От тая новина разбирам само, че Бататюрк е ебал мис България :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 10:56 pm 

Кой е тоя Юлиян Ненчев ... някой не е ли запознат ? .. Gooооsho ми връща нулева информация.
От това което слушам тук -> http://www.sport1.bg/sport1/node/186843 .. ама хич не ми вдъхва доверие ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 11:33 pm 
Аватар

ПРОДАВАЙ НЕЩАСТНИК !! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 11:33 pm 
Аватар

Както Бай Ганьо е казал : "Глупости на търкалета!" :blass Просто как ви се струва едни мощни американски фирми да наемат за говорител някакъв си Юлиан Ненчев, а пък преговори да води Мис България, на която и стига мозъка да направи една :blowj . Просто много несериозно ми се струва, иначе няма лошо да се отървем от Ганя. :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 11:38 pm 
Аватар

Това е ебати тъпия ташак, не знам кво се връзвате :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 08, 2010 11:55 pm 
Аватар

на мен ми намерисва на поредната "казанска" афера...подготвена от самия батков...все пак се готвим да прескачаме групите...няма да е лошо да повдигнем цената отрано.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 3:57 am 
Аватар

Вие изобщо чухте ли го тоя въпросник Юлиан Ненчев колко трудно му се удаваше да говори на правоговорен български? :lol:

За тоя освен инфото около ЛЕВСКИ, няма абсолютно нищо друго в Гугъл: един празен профил в зип.бг, списъка на хората приелите етичния кодекс на толерантните водачи в България, обява във фрийленс.бг, и имейл в сайта на ТЕЦ Марица-изток 2. Търсенето го сложих от 2000та година до 26 август 2010та.

100% поредната казанска партенка, нищо чудно да е измислена от същите прасета с цел дестабилизация на ЛЕВСКИ, предвид очаквания погром и последно място на свинете в Европа и добрия отбор който стягаме. Надявам се този път сериозни хора да издирят въпросния Ненчев и чрез него да се стигне до идеолозите на тия простотии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 7:48 am 
Аватар

Тая цялата работа смърди яко! Кои нормален почва да тръби, че иска да купува определено нещо (футболен клуб, футболист и т.н.) Някои яко се ебава с нас. Виждам няколко варианта:
1) Батков инсценира всичко, за да може да вдигне цената на клуба, да вземе с-н Раковски, др.
2) Тия американци всъщност не съществуват и това е "Казан 2"
3) Батков не иска да продава и затова "американците" почват да тръбят, че искат да купят Левски. Феновете се надигат и го притискат и в крайна сметка продава на някаква "по-нормална цена", само и само да се махне. (Втората част е малко вероятна, защото той не продаде миналата година като бяха емнали всички.

А тая Ромина Пауър не мога да разбера на кого прави като вятъра, ама аз да се появя на тия преговори сигурно ще има по-голям смисъл.

В България всичко е ебати ташака!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 8:32 am 
Аватар

Сега като се замисля, най- вероятно това е някакъв Казан, дано не се върже борат, щото пак ще сме си при него, само дето ще загубим титлата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 8:42 am 
Аватар

Пълна измишльотина е това,но г-н Батков знае как да управлява добре. Аз имам пълно доверие на г-н Батков за случващото се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 8:43 am 
Аватар

Акрикамионе, няма как да загубим титлата при условие, че миналия сезон не я спечелихме :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 8:56 am 
Аватар

antonatan написа:
Акрикамионе, няма как да загубим титлата при условие, че миналия сезон не я спечелихме :smt003

Да, ама аз този сезон я броя вече за наша :lol:

Не бе, сериозно трябва да се види тоя Ю.Н. къв е, щото като нищо ще кажат "Г-ну Батов, 10000000000$...." и знам кво става нататък :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 9:19 am 
Аватар

Изпускате и варианта в който въпросния Юлиян си прави реклама на гърба на клуба.
Както и да е. Среща, която продължава 15 минути няма никакъв шанс да е смислена така че само пълним нета с излишни драсканици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 10:13 am 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=258241

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 11:00 am 

Не знам дали тази информация е вярна или не, но вече имаме човек/фирми който заявява че иска да купи Левски. Миналата година доста хора включително и шефа на НКП казваха "Нека някой да дойде и да каже искам да купя Левски", "не искаме батков агента, ама няма кой да ни купи" и т.н. и т.н. Хоп сега имаме потенциален купувач, какво правим? :smt002 Оп забравих сега не е момента :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 11:20 am 
Аватар

Интересно защо още никой от вас не го е проверил във Фейсбукаке :loser2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 11:21 am 
Аватар

Синя Душа написа:
Не знам дали тази информация е вярна или не, но вече имаме човек/фирми който заявява че иска да купи Левски. Миналата година доста хора включително и шефа на НКП казваха "Нека някой да дойде и да каже искам да купя Левски", "не искаме батков агента, ама няма кой да ни купи" и т.н. и т.н. Хоп сега имаме потенциален купувач, какво правим? :smt002 Оп забравих сега не е момента :blass

Сега търсим контакти и среща ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 11:25 am 
Аватар

Абе вие у ред ли сте :ohmygod2 Някаъв мухльо отива при собственика на най-обичаният и популярен клуб да води преговори за продажба на клуба - за 15 (ПЕТНАДЕСЕТ) минути, придружаван от някаква миска-еднодневка :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 11:43 am 

Доколкото разбрах са провели разговор, а не преговори. Може само да са се уговорили за среща за преговори. Можем само да гадаем. Мен ми направи впечетление "случайният" журналист пред кантората на батков и после заявяването в интервю, че категорично не си викнал този журналист, но все пак потвърждаваш, че е имало разговори. Това си е хитър номер за разгласяване и същевременно "запазваш" конфиденциалността за пред батков... Не знам дали е истина, но мога да помечтая :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 11:51 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Абе вие у ред ли сте :ohmygod2 Някаъв мухльо отива при собственика на най-обичаният и популярен клуб да води преговори за продажба на клуба - за 15 (ПЕТНАДЕСЕТ) минути, придружаван от някаква миска-еднодневка :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Абсолютен 100% ташак ми се струва, но нищо не пречи да го преслушаме въпросния, най- вече за да няма Казан 2... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 12:02 pm 
Аватар

Пържолете, проверен е у фесбука още преди 2 дни, но ти явно не четеш, а само пишеш :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 12:06 pm 
Аватар

Най-вече трябва се пише на Светослав Гаврийски,защото се споменава неговото име,както и на неговата банка,което не е добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 12:11 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Пържолете, проверен е у фесбука още преди 2 дни, но ти явно не четеш, а само пишеш :bigok :bigok :bigok

И това се намира в тема....?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 09, 2010 12:13 pm 
Аватар

viewtopic.php?f=17&t=10810&start=60

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]