Цитат:
супер кафева логика братле, все едно между ясен петров и сър алекс нема никой друг...
има хиляди добри треньори по света, които биха водили Левски
както преди сме взимали Шпайдела, Гочето, Грозни или Петрович, така не виждам защо сега да не можем да привлечем опитен и класен треньор...
иначе си прав, че един треньор се преценява когато отиде в отбор с амбиции, а не в черно море и т.н. Само че отбор с амбиции като Левски не може да си позволява да рискува и да взима недоказани треньори без никакъв опит... Гочето стана шампион с Етър преди да го вземем. Шпайдела с локото, с които громеше и в Европа. За опита на Грозни или Петрович няма какво да говорим. Другите треньори , с които сме постигали успехи, като Вуцов или Мъри, пък са изкарали толкова години в клуба (тренирани от добри треньори) , след това са били помощници на добри треньори и те просто имат манталитета нужен да водиш голям отбор. А Сър Алекс, който даваш като единствена алтернатива , постигна уникални успехи с Абърдийн, преди да отиде в Ман Ю. Ясен е пич, но просто нема класата , която Левски би трябвало да има. Ако ще взимаме треньор от малките отбори , то това трябва да е Илиян Илиев (легенда на Левски, опит в сериозни отбори в Европа, плюс сериозни успехи с Берое).
Първо, няма сериозен треньор, който да дойде на тази заплата и с такава селекция (пр. Славолюб- отказа ни). За опита в клуба е смешно да говорим, щото и Кокала е от 1000 години, Бисер Хаздай от 2000, ама с тях успехи няма да имаме никога, щото са прости парчета. За Илиян Илиев съм съгласен напълно, но с Гонзо не са се разбрали.
Цитат:
аз искам Левски да е класа ,както е бил толкова дълго време и сори ама нема как да се задоволя с посредствеността. За съжаление очевидно много хора се задоволяват. Нишката се прекъсна, няма последователност в отбора, последните футболисти, които изкараха по 10 години в клуба вместо да бъдат използвани и изградени в бъдещите му административни лидери бяха изгонени - борето, топчо и т.н. Ето така се пилее класа, трупана с години.
Посредствеността не е само в Левски, а като цяло в българския футбол. Не се ли вдигне цялостното ниво, просто няма как да стане номера... А иначе Гонзо накара Мечо, Топчо и Кривия да запишат треньорство точно защото смята, че едно е да е треньор на децата някой си, друго е да ти е легенда на клуба. А иначе за ръководители не всички стават, точно обратното. Щото да си футболист ти трябват крака. Да си ръководител ти трябва основно мозък.
Цитат:
За мен Левски да играе защитно и страхливо срещу чорбата не е Левски. Не може да те е страх да загубиш от чорбата. Това винаги е било разликата между нас - те излизаха страхливо да ни излъжат тактически за трите(двете) точки, а ние излизахме да ги надиграем НА ФУТБОЛ. За това и станах Левскар като дете.
Не съм съгласен тук. Това беше 4-ти мач на тези футболисти заедно. Нито защитата беше обиграна, нито нападението, нито халфовете бяха във форма. Да бяха излезли за разгром значеше да завършим Х. А мачът беше важен за взимане. Убеден съм, че ако запазим повечето си футболисти зимата напролет ще излезем по съвсем друг начин