forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 18, 2025 6:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 4:47 pm 
Аватар

дани младенов, като изключим головете в европа, не играе добре, така че определено имаме нужда от човек за тази позиция

второто може да влиза младенов , със свежи сили да се надбегва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 4:48 pm 
Аватар

rkk написа:
ПВЦ/Еньо/Миро

:smt047 :bashta :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 4:48 pm 
Аватар

Аз още съм шокиран, че при идването на футболист с такава визитка в Левски (и не е на 35 години, да се отбележи), тук се говори за Сашо Киров и т.н., но сигурно аз съм сбъркан :oops:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 4:50 pm 
Аватар

Ще има достатъчно мачове за всеки да се изяви - ЛЕ, А група, Купа - някъде двайсетина мача грубо са до края на полусезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 4:56 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Не знам, ама все си мисля, че играч на Фейенорд е за предпочитане пред играч на Пирин. Може и да бъркам.

тоя мангал докато не се докаже....с поне 5...6 гола в ЛЕ....ще предпочитам играча от Пирин...и да не забравяме бързо...че на практика Младенов е с много голяма заслуга да сме в ЛЕ...ако не се бяхме класирали...тоя Слори...въобще и нямаше да си мисли за Левски....

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Със Слори вече имаме три добри крила, които ще се борят за две места на терена. Дори и Дани да е резерва, той едва ли ще играе по-малко мачове от Жо и Слори, защото ще може да ги сменя и двамата. А това ще се случва често със сигурност. Киров ще е четвърта възможност, наистина ще играе по-малко и то предимно в България, но и за него ще има възможности особено срещу по-леките съперници и в мачовете за купата.

С една дума - този трансфер беше изключително необходим. С две крила + един не напълно готов юноша нямаше да стане. Освен това след продажбата на певеца Младенов се явява и трета възможност за нападател при положение, че Гарра и Иса имат натрупани картони, контузии или нямат ден...

Върнете се в началото
 Профил  

Добре де, от Тампере насам направихме най-накрая смислено трансферно лято. Срещу Сливен нямаше и 1000 души в Сектора, бихме ги мързеливо с 1:0(въпреки че беше последен мач), изведнъж идват 8-9 нови стабилни играчи, които вдигат отбора на крака и правим пак добри мачове на терена. Какво пречеше това да се случи още преди Тампере, или преди Жилина, или преди Дебрецен? :smt017

И изведнъж се забравиха и "Ей, Тодоре..." и "Батков, курво"...

Само аз ли намирам нещо нередно?

Не че се оплаквам, на стадиона ще си ходя с кеф и ще викам и всичко както си му е реда, но някак си не ми се връзва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:00 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Аз още съм шокиран, че при идването на футболист с такава визитка в Левски (и не е на 35 години, да се отбележи), тук се говори за Сашо Киров и т.н., но сигурно аз съм сбъркан :oops:

и какво толкова му е на визитката...?да...два последователни свободни трансфера... :blass
дано да е супер класа...и да помогне на Левски...но пак повтарям....в ЛЕ в момента заслужават да играят Младенов и Жо....поне докато не се издънят...а до сега показват класа...и водят след себе си успехи....така че....поживем...увидим.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:07 pm 
Аватар

targovishte написа:
bring_da_pain написа:

и какво толкова му е на визитката...?да...два последователни свободни трансфера... :blass

Супер жалка е мен, в България такива като тоя ги ринем с лопата и ги караме да носят вода на бляскавите ни, покъртителни таланти :loser2

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:11 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
targovishte написа:
bring_da_pain написа:

Супер жалка е мен, в България такива като тоя ги ринем с лопата и ги караме да носят вода на бляскавите ни, покъртителни таланти :loser2

вследствие, на което с/у Каварна PVC-о трябваше да гази по крилото, защото сме пълни с качествени играчи, когато титулярите трябва да почиват.
Колкото повече опции има за треньора, толкова по-добре. Никой не е застрахован от контузии и качествен играч не е излишен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:13 pm 
Аватар

Абе да играе силно, не ме интересува какво е правил преди... =))) Биографията не играе, но е факт, че му е доста силна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:14 pm 
Аватар

Според мен Дани Младенов ще играе зад Гарра, вместо Дарко, а Слори и Мълдър ще заформят убийствен дует по дясното крило :bigok Отивам да подскажа идеята си на Яската у фейскока :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:17 pm 
Аватар

Ей, Богу!
Взимаме 3ти играч от страната-финалист на СП и сме недоволни :bigok
Мисля, че трябваше да се насочим към испанския пазар. екс-играчи на Валенсия, Атлетико :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:20 pm 
Аватар

STALKER написа:
Според мен Дани Младенов ще играе зад Гарра, вместо Дарко, а Слори и Мълдър ще заформят убийствен дует по дясното крило :bigok Отивам да подскажа идеята си на Яската у фейскока :loser2

Мдааа. Дарко остава единсвения длъжник към отбора. Противниците на Левски трябва да очакват голове от поне 6-7 играчи. Точно така направихме пробива преди няколко години. Всеки от атаката и хафовата линия вкарваше, вкл Томашич, когато се наложи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:21 pm 
Аватар

може и не бивши, а настоящи.... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:23 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
може и не бивши, а настоящи.... :lol:

Форлан трябва само да разтрогне и Жейнов и Заберски ще го полазят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:26 pm 
Аватар

ekskuzivna slika ot sevlievo...
Kur za jurnalyata

Ako ne se vijda,fb nekoi da ya sloji...

Ot 30 suveshtane na ganio,gonzo i yasen..

Последна промяна Suum cuique на Пон Авг 30, 2010 5:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:26 pm 
Аватар

targovishte написа:
Omraz написа:
Според мен Ганя ще приложи схемата да вземе няколко холандци без пари, след което при добри изяви да ги шитне някъде, вероятно в Русия. :wink:
Свинете приложиха тая схема с Гранден, преди също са правили подобни удари.

Поне като визитка този ще вдигне класата на отбора, да видим на терена как ще се представи.

Едит: Нещо не ме кефи, много гадна и гнусна мутра има.

и аз си мисля...че е за пари...той ганя друго не признава...но това автоматично води до замразяване на Младенов и Киров...поне за 6 месеца....а момчетата с играта си досега...заслужават да се пробват и в ЛЕ...

Нали се сещаш, че като стигнем пак четвърт-финал в ЛЕ и в Европа се натрупват мачове като за един сезон, тоест, Киров и Младенов ще имат предостатъчно мачове в които да се докажат? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:28 pm 
Аватар

Да ама ако дойде Форлан, Шмедин няма да помирише терен, а е наш си талант..по-добре да не идва уругваеца. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:30 pm 

targovishte написа:
колкото и голяма класа да е Слори....а той не е кой знае какво....лично на мен...тоя трансфер ми се вижда леко безсмислен...освен ако батко не е решил да прави кинти от него...
в моменто имаме три повече от добри крила....и ако тоя играе в ЛЕ...значи Дани Младенов да е резерва...а Киров въобще да не помирише терен...
а и в крайна сметка...с представянето си досега....и Младенов и Жо заслужават да са титуляри...а тоя идва на готово...а ако не се бяхме класирали...сега дали щеше да е толкова словоохотлив на летището...?

Само аз ли забелязвам, че Младенов играе по-добре на позицията на Дарко от колкото на което и да е крило?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:31 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
targovishte написа:
bring_da_pain написа:

не ми вади думите от контекста... :blass
targovishte написа:
дано да е супер класа...и да помогне на Левски...но пак повтарям....в ЛЕ в момента заслужават да играят Младенов и Жо....поне докато не се издънят...а до сега показват класа...и водят след себе си успехи....така че....поживем...увидим.... :loser2

все пак успех на негрото...въпреки...че дойде на готово....на метеното...всеки може да сере... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:32 pm 
Аватар

Изображение

Забележете тоя Заберски как се е хванал за куфара на черния :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:33 pm 
Аватар

Trent написа:
targovishte написа:
Omraz написа:
Според мен Ганя ще приложи схемата да вземе няколко холандци без пари, след което при добри изяви да ги шитне някъде, вероятно в Русия. :wink:
Свинете приложиха тая схема с Гранден, преди също са правили подобни удари.

Поне като визитка този ще вдигне класата на отбора, да видим на терена как ще се представи.

Едит: Нещо не ме кефи, много гадна и гнусна мутра има.

и аз си мисля...че е за пари...той ганя друго не признава...но това автоматично води до замразяване на Младенов и Киров...поне за 6 месеца....а момчетата с играта си досега...заслужават да се пробват и в ЛЕ...

Нали се сещаш, че като стигнем пак четвърт-финал в ЛЕ и в Европа се натрупват мачове като за един сезон, тоест, Киров и Младенов ще имат предостатъчно мачове в които да се докажат? :smt003

а не...тоя път финал....при това международен....по възможност... :bigok
бе да ни е честит Слори...дето се вика.... :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
targovishte написа:
колкото и голяма класа да е Слори....а той не е кой знае какво....лично на мен...тоя трансфер ми се вижда леко безсмислен...освен ако батко не е решил да прави кинти от него...
в моменто имаме три повече от добри крила....и ако тоя играе в ЛЕ...значи Дани Младенов да е резерва...а Киров въобще да не помирише терен...
а и в крайна сметка...с представянето си досега....и Младенов и Жо заслужават да са титуляри...а тоя идва на готово...а ако не се бяхме класирали...сега дали щеше да е толкова словоохотлив на летището...?

Само аз ли забелязвам, че Младенов играе по-добре на позицията на Дарко от колкото на което и да е крило?

това е така....щото Младенов играе много добре...по целия фронт на нападението ни.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:35 pm 

Киров е на 20 години макс. Защо го оплаквате? Има достатъчно турнири, а и време да набере скорост, а той се нуждае точно от тези две неща - игрова практика и време. Никой няма да го замрази.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:36 pm 

http://www.blitz.bg/sport/article/69532

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:39 pm 

Vincenzo написа:
Ей, Богу!
Взимаме 3ти играч от страната-финалист на СП и сме недоволни :bigok
Мисля, че трябваше да се насочим към испанския пазар. екс-играчи на Валенсия, Атлетико :blass

Ти заеби това, ами човека дори е и играл в националния отбор на Холандия, пък ако ще и само за 2 мача. В момента се оплакваме, че вземаме бивш холандски национал, а миналата година бяхме щастливи да дойде само Макриев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:45 pm 
Аватар

Важното е да се мрънка :comphit

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:47 pm 
Аватар

Не разбирам за какво спорите -колкото повече толкова повече,а и този момък докато навлезе във форма и се наложи ще мине време.По думите му играе успешно и като ляво и като дясно крило така че може да сменя Жо или Дани като стане нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 30, 2010 5:47 pm 
Аватар

Цитат:
"Грийн и Мулдер ме запознаха със страхотната атмосфера на стадиона. С подкрепата на феновете Левски все едно играе с 12 или 13 души на терена."

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]