forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 8:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2710 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 91  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 5:23 am 
Аватар

швецку филмче от мача, предимно с агитката им

За 10 минути се набиват на очи няколко неща:

1. На Росунда акустиката е такава че и 200 души да пеят кънти здраво. Кога ли и в България ще има такъв стадион (изключвам козирката в Надежда, която е в процес на срутване)
2. Тия имат готини песни, но са 90% семкари, интересно откъде изкараха тия закоравели хуйлигани-рецидивисти
3. На стадиона им продават бира!!!
4. Боб Марли скоро ще стане любимец на агитката.
5. Тоя от наште, който разпъва "God forgives, Levski - no" трябва да бъде уведомен че транспаранта му е написан неграмотно, звучи смешно, както и че не всичко което се пише на български се пише по същия начин на английски. За жокер му дайте словосъчетанието "doesn't"!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 7:00 am 
Аватар

Иво Иванов второто полувреме беше много стабилен, но първото - истински провал. Според мен се беше сдухал. Дани Младенов не го мислете, Сашо Киров се включва прекрасно, много раздвижва играта. Дарко обаче си е проблем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 7:10 am 
Аватар

Нашите започнаха много уплашено. Може да е заради мача с Черноморец, но добре, че успяха да влезнат в час. Не може да играем страхливо, но пък от друга страна доста ги натоварихме с очаквания и може би е нормално да играем по-уплашено като гости в Швеция.
Тука очаквам да са доста по-нахъсани и да търсят гол, защото не вярвам Ясен да се надява с дузпи да ги отстраним.
Определено Йовов липсва, а Грийн му трябва игрова практика. Ще стане мач на Герена! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 8:22 am 
Аватар

Абе ние колкото и да коментираме играта и играчите файда нема, само ми разписваме клавиатурите.

Жалко че не вкарахме, 1:1 е може би по-добре дори от победа с 1:0.

Шведите са среден отбор, не видях кой знае какви силни единици, просто наще играха на "Х", жалко че тупалката на Жо не влезе, много яко щеше да стане тва.

В четвъртък пълниме ГеренО 20 хилки говеда и им показваме на тия туристи какво е атмосфера!!!

И след мачО ше ги замераме със семки :ohmygod2

А розовите евала вкараха и КЗЛ КЗЛ :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 8:24 am 
Аватар

Richard Long написа:

Евала поне за клипа дето са си направили, супер високо качество, 100% Full HD камера :)

А ние още снимаме с телефоните :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 8:41 am 
Аватар

Абе я се стегни бе, такива клибове моо ти правим за всеки мач, остава въпросът дали има смисъл
да добавя към ричард лонг, от клипа се вижда също така интернационализмът в публиката на аик :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 8:50 am 
Аватар

Бок Ицо сменя Пасевски и мачкаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 8:52 am 
Аватар

Изображение

Мъжкия вариант на Таря Халонен им го каза :loser2 .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:00 am 
Аватар

И аз да напиша нещо за мача- в защита е ясно, че сме зле, но не сме толкова зле, от мач на мач нещата се подобряват. В нападение сме си добре, вчера Гара игра страхотно, просто нямаше нито една възможност. Жо също е в чудесна форма. Дани Младенов горе-долу. Ужасяващият проблем е в халфовата линия. Не знам какво му е на Дарко, ама нищо не играе. Владо вчера се чудих до 20мин дали е на терена изобщо. Грийн за дефанзивен халф е твърде мек, освен това твърде много бави топката, което при пресата, която АИК прилагат е напълно безсмислено. Наистина и аз се надявам Йовов да е готов за четвъртък. Не съм вярвал, че ще го кажа, но колкото и топки да бърка, пак остава лидер на отбора и решава точно гадните закучени мачове. Нещо което Серж Йофу Грийн с 5 гола от 200 мача няма как да направи. Мисля си, че на Герена мачът ще е друг, кофтито е, че при 1 гол на АИК нашите ще насерат. Иначе когато владеехме топката се виждаше, че ние сме по- стойностния тим, техните атаки бяха плод по- скоро на индивидуални грешки, отколкото на добра игра. Този Бангура иначе наистина е добър, бърз, повратлив и не спира да търси топката...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:10 am 
Аватар

Грийн за цял мач имаше само един сгрешен пас,ама не може да мачка в центъра. Лошото е,че от играта на Дарко зависи и тази гарата,щото ако не получава пасове,няма как да вкарва.. Тъй че нека Ицето да се връща по-скоро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:19 am 
Аватар

Това, че не подава на Гарата е по-малкия проблем. По-големият е, че когато центърът не играе добре, не отваря място на крилата и ги прави доста неефективни...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:29 am 
Аватар

Kryten написа:
Абе я се стегни бе, такива клибове моо ти правим за всеки мач, остава въпросът дали има смисъл
да добавя към ричард лонг, от клипа се вижда също така интернационализмът в публиката на аик :lol:

И аз да добавя - бирата е чешка :smt031 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:39 am 
Аватар

В кръчмата пихме от същата :beerch1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:40 am 
Аватар

Не можах да гледам мача :boisw

От коментарите тука, обаче, оставам с впечатлението, че е било нещо като мача с красиморец, но тия просто не са вкарали (поправете ме, ако бъркам). Очевидно и проблемите са си същите - в халфовата линия нямаме никой! Дарко си е зле още от миналата година и тва, че даде 3 паса на Гарра в мачовете с разни нещастници не променя факта, че играе ужасно слабо като цяло - толкова много грешки прави, че чак се плаша. Лошото е, че освен него и Гаджев нищо не играе, та се налага Грийн почти сам да изнася топката, без да му се помага, което няма как да стане просто (да не говорим, че на него не му е това работата - той трябва да ПОМАГА НА ДРУГ да изнася топката, не да го прави сам...). Притеснението ми не е от резултата, а от това, че тази ни игра се повтаря вече втори мач, а ако трябва да сме честни - и срещу Доко Сф беше същото първото полувреме.....Т.е. Ясен трябва да вземе спешни мерки и да промени нещо, защото иначе ни чакат доста нерви с всеки отбор, който малко от малко може да мисли.... Надявам се, че тия неща се виждат и не лежим на "бе то днес нямахме късмет".

Айде, в неделя трябва да отупаме здравата Калиакра, за настроение, пък в четвъртък пълним Герена и връщаме тия парцали за швеЦко преди да са разбрали какво става!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:47 am 
Аватар

Kryten написа:

Знаем ги още от времето на викингите Мартин Далин и Хенрик Ларсон :tmbk :lol:

Да го духат - и те, и аик, и аик търнър. В един шведски форум половината са се насрали за гостуването, мислят че в София ще бъдат анално унизени сякаш там не си бъркат принципно в дупките. Другите пък са се наточили за битка, сигурно са същите които са пребили рейса...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:49 am 
Аватар

ДипломатО написа:

Чешка бира харесвам само когато чета "Швейк", иначе съм разглезен и си падам по белгийско пиво :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:51 am 
Аватар

Грийн да сяда на пейката. Точка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 9:53 am 
Аватар

ДипломатО написа:
Kryten написа:

да кажа по този случай, че съдията беше здраво изнервящ тип....
ебати педераса можеше поне 2 картона да даде и на шведските курви за абсолютно същите нарушения като нашите....

p.s. дойде писмо в клуба, че съдията за реванша е от Люксембург :ohmygod (или Лихтенщайн но все тая)- неква цаца нечовешка... не ми харесва....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:25 am 
Аватар

големи шведски ултраси. 90 мин една и съща песен. Накрая ми писна и махнах звука. В четвъртък пълен стадион и без да им връщаме глупостите. Просто феноменална атмосфера.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:28 am 
Аватар

а пък аз се си мислех че пеят постоянно:Бий,чорбата,бий чорбата,бий чорбата :bigok

помнете го чак до смъртта.

Червеният цвят ви издава,
че курви сте вий по душа,
че Левски е символ за храброст,
а вие сте турски чеда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:30 am 
Аватар

Според мен ако Йовов беше на мястото на Грийн, отивахме на загуба с разлика! Холандеца е супер попадение според мен! Нарочили сте си един двама, но голямата дупка се казваше Гаджев! Притеснителното е, че си е очевидно тромав! Йовов само евентуално ако е на мястото на Тасевски, но според мен е изпята песен и е смешно да се възхвалява! Мисля, че с Грийн, ако се окаже, какъвто ми се иска, в някои мачове спокойно можем да играем без Гаджев, а с още един офанзивен, естествено ще трябва да се пипне цялата схема, но големият треньор по това си личи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:31 am 
Аватар

Gong написа:
Собственикът на „сините” Тодор Батков също беше ударен с бутилка вода.

Жалко, че шишето...
... не е било стъклено
... не е било пълно
... не е било от литър и половина

btw. Шведовете имаха много сполучливо скандиране. Некво стакато и звучеше като "Баткоф, Баткоф, Баткоф. Педерас, педерас, педерас". :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:36 am 
Аватар

гил галад написа:
Според мен ако Йовов беше на мястото на Грийн, отивахме на загуба с разлика! Холандеца е супер попадение според мен! Нарочили сте си един двама, но голямата дупка се казваше Гаджев! Притеснителното е, че си е очевидно тромав! Йовов само евентуално ако е на мястото на Тасевски, но според мен е изпята песен и е смешно да се възхвалява! Мисля, че с Грийн, ако се окаже, какъвто ми се иска, в някои мачове спокойно можем да играем без Гаджев, а с още един офанзивен, естествено ще трябва да се пипне цялата схема, но големият треньор по това си личи!

Бок Ицо трябва да играе точно на мястото на Дарко,а не на боб марли. Последният е добър футболист просто трябва още един два мача да изиграе.

А Владо и Дарко след контузиите им далече не са толкова ефективни и на едно високо ниво. Играят,но с оглед на възможностите им,не е достатъчно. Дано за втория мач излезем със състав,който е готов за битка. Защото без битка,няма победа :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:40 am 
Аватар

Публиката им е силната страна на тия . Трябва и ние да се съберем не по-малко от 10 000 и да покажем кои сме всъщност ! Вчера Иво Иванов беше като надрусан - не знаше къде се намира по терена . Последните два мача е най-слаб в отбора , тъй че да се взимат некви мерки ! 3-0 в София - САМО ЛЕВСКИ :smt023

"ДЯКОНЕ, СЛЕД 100 ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:41 am 
Аватар

гил галад написа:

съгласен съм - Грийн е играл точно тази игра в Холандия. не очаквайте от него да прави звесрки влизания или да гради играта
пласира се АБСОЛЮТНО правилно (за разлика от Гаджев) и му тряябва още малко време за да свикне с движението на другите по терена (кой къде трябва да подсигури в защита, кой кога се вклюва нападение от 2ра линия за да подаде и т.н.) за да си успокои играта

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 10:49 am 
Аватар

Цитат:
Тежка санкция грози АИК

Президентът на шведската футболна асоциация Ларс-Оке Лагрел не скри опасенията си за сериозна санкция за АИК заради поведението на феновете на отбора след снощното равенство 0:0 срещу Левски в първия плеойофен мач за влизане в групите на Лига Европа. Около 200-300 хулигани на домакините се сбиха с полицията край стадион "Росунда", а след това атакуваха автобуса на "сините" с камъни и бутилки. При инцидента леко пострадаха няколко души от българската дегегация, служебни лица от УЕФА, а предното стъкло на возилото беше потрошено.

"Не съм запознат детайлно, но от това, което разбрах, положението е лошо. АИК ще трябва да даде обяснения пред УЕФА, защото клубът е отговорен за поведението на феновете си. Не можем да кажем, че и ние (шведската футболна асоциация) не сме отговорни, защото ние като федерация трябва да се грижим за сигуронстта на гостите ни. Всеки случай е уникален. Ако има доклад от полицията или от длъжностно лице, УЕФА със сигурност ще се занимае с този въпрос", коментира Лагрел.

Според "Експресен" АИК може да бъде наказан с глоба от 1 милион крони (105 хиляди евро) и мачове при закрити врата заради инцидента. "Естествено бях уплашен. За първи път ставам свидетел на подобно нещо. Това е огромен проблем за клуба. Не знам какво ще реши УЕФА, но въпросът ще бъде разгледан изключително сериозно", заяви делегатът на мача Жорж Люхингер от Лихтенщайн.

Ръководството на АИК пък се събра на извънредна среща веднага след инцидентите около стадиона. "Подобни неща са лош имидж за клуба", категоричен е президенът Матс Густафсон. "Трябва да вземем спешни мерки. Вече сме глобявани за подобни инциденти. След мача с Розенборг трябваше да платим 15 хиляди. Сега рискуваме санкцията да бъде много по-тежка. Имаме страхотни фенове. 99 процента от тях са невинни, но има и хора, които просто не могат да се контролират. Това не е проблем само на АИК, а е социален проблем. Трябва да се направи координация между клубовете, федерацията, полицията, политиците и другите отговорни фактори, за да се избегнат подобни неща. Такава координация обаче не е лесна. Ясно е, че имаме проблем и нещо трябва да бъде направено", каза още Густафсон.

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 11:06 am 
Аватар

ето още снимки от човек на място

Изображение

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 11:07 am 

Баси готиния камък. :blass От някоя река е или от морето. :lol:
Защо не е уцелил Ганя, защо? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 11:10 am 
Аватар

"Уеър'з дъ делигейт?! Имидиътли!" :hitl3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 20, 2010 11:10 am 
Аватар

Ебем ти топузите. Тия да не ходят с катапулт на стадиона бе...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2710 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 91  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]