forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 9:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 2:11 am 
Аватар

ебаваме се с техните дрехи, ама и нашите не са много по-напред
на жоазиньо вече колко мача няма кой да му смени тениската с грешно изписаното име download/file.php?id=2563 :ohmygod даже и на резервния е сбъркано :ohmygod и то това май е по-голям гаф от техния

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 2:14 am 
Аватар

STALKER написа:
Изображение

Шеридънчо все едно на разстрел го водят :losers

Любопитно ми е какво ли си мисли в този момент? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 2:15 am 
Аватар

БижутерО написа:
STALKER написа:
Изображение

Шеридънчо все едно на разстрел го водят :losers

Любопитно ми е какво ли си мисли в този момент? :loser2

Aз си мисла, че това е най-горзния човек след Гарата и един съсед, който много прилича на тоя. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 7:49 am 

Да се обзаложим ли дали този Шеридън ще изкара до Нова Година? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 7:53 am 
Аватар

Изключено е!!! цецка ще ги закрият много преди това! Ще!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 8:57 am 
Аватар

Гиго написа:
http://www.nenovinite.com/news.php?ID=751

Ааааахахахахахахахахахахахахахаха :smt005 :smt005 :losers :losers

Последните 2 абзаца ме убиха!

Цитат:
Президентът на лит(*кс-етрополе има и резервни варианти в случай, че дори назначаването на човек, който ще работи срещу това родината му да не бъде наричана "измислена като Нарния" и да носи почти неизползвани джапанки на лагерите извън София. Вече е изградена линия, наречена "Лесен треньор", на която срещу 7 лева на минута желаещите да бъдат треньори на лит(*кс-етрополе ще могат да се запишат, отговаряйки само на един лесен въпрос от типа: "Колко букви "а" има в лит(*кс-етрополе?", като хитростта ще е, че в условието се визира пълната абревиатура.

Също така от лит(*кс-етрополе обявиха назначаването на двама психиатри за скаути, които ще обикалят света да търсят олигофрени, които биха се радвали да играят редом до Руй Мигел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 10:02 am 
Аватар

:losers :loser2 :smt115 :smt115 :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 11:07 am 
Аватар

Сега ровя из онанъзъма и попаднах на една епична случка и снимка

Изображение
не е зле да стои някъде да напомня за свински подвизи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 11:13 am 

Параолимпиеца също го имаше на част от тия снимки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 12:25 pm 

Параолимпиеца :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 1:04 pm 
Аватар

:losers :lol: :losers

Цитат:
Гьоре избухна: Ще направя цацка шампион!

И коментарите отдоле:

Гьоре, че те утепат бре! Дудук паша и Луканка ага ке те пуцат.

Другари, шо ке праиме утре вечер - ке бегаме или ке ни ебат?

Као веке сме македонци не мое ли се криеме у шумако повеке?

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 1:06 pm 
Аватар

Цитат:
Явно интересът към всеки мач на отбора е огромен, толкова е вълнуващо
Ирландците са космополити. Те са най-пътуващата, емигрираща, веселяща се и адаптираща се националност. Страдали, знаят и добрата и лошата страна на монетата. Един ирландец е в България едва от седмица, но скоро ще може да напише книга. Ако новото попълнение на лит(*кс-етрополе Килиън Шеридън поддържаше дневник, в него щяха да са сбрани истории, на които да завидят и четирите милиона ирландци в Ню Йорк.

Четвъртък, 12 август
Вчера играхме срещу Аржентина. Бях титуляр. Страхотно. Открихме новия стадион в Дъблин, имаше към 60 000. Паднахме с 0:1, но пак бяхме по-добре от англичаните, които губят с по 1:4 от големите сили. Доволен съм - утре пътувам за България и хващам билета си за големия футбол. Отивам в популярен отбор със сериозни амбиции.

Петък, 13 август
Дано не е лош знак, подписвам на петък, 13-и. Но свети Патрик ще бди над мен. Взел съм си хармониката и сложих детелинка в портфейла. Дано ме настанят някъде до морето. Дядо каза, че имало море. Бил на почивка в България преди 20 години. Подписах договора в сградата на шефовете. Стори ми се малко отдалечена и твърде добре охранявана. Сигурно е било заради феновете, които са искали да ме пипнат.

Събота, 14 август
Няма море. Поне не в София. Има планина. Малко съм разочарован, но и това е нещо. У нас в Ирландия и планини няма, само гори и вятър. Голяма работа, днес е първият мач! Няма да играя, но съм сигурен, че ще бием. Дано съперникът не е много силен. Знам, че сме загубили по случайност първите два мача от първенството. Така ми каза единственият говорещ английски в клуба - едно момче от Гана. Той също не е играл в тези мачове. За единия бил контузен в глезена, за другия май в коляното... Изобщо тук контузените са доста.

Малко странно, направихме 2:2. Стадионът бе особен, трибуните бяха високи колкото барчето на “Селтик Парк”. Сигурно затова не успяхме да се адаптираме. Публиката ни е страхотна. Беше ентусиазирана, постоянно хвърляше бомбички и вдигна куп поздравителни плакати в чест на ръководството. Така ми каза човекът от клуба, който ми превежда. Явно са много доволни от привличането ми.

Неделя, 15 август
Снощи бе интересна вечер, малко съм стреснат. Събраха ни късно, сигурно защото през деня е адска жега. Шефовете говориха нещо, а дойдоха и някакви други спортисти - културисти или пък боксьори. Вероятно хора от другите направления на клуба. Все пак това е лит(*кс-етрополе - голямо семейство. Явно искат да сплотят колектива.

Днес тренирах за първи път с отбора. Треньорът също дълго говори, но изглеждаше някак тих и плах. Може да е прегракнал на мача, беше голяма драма. Съотборниците ми шушукат нещо, че може да го сменят, което ме учуди. Трети кръг е все пак? Имаме една точка, но нещата ще се обърнат. Сигурно се шегуват, защото някои от тях го казваха с широки усмивки. Явно 15 август е българският ден на майтапа.

Понеделник, 16 август
Смениха треньора. Щом е за добро - така да е. Предстои важен мач в четвъртък, трябва да се класираме в Лига Европа. Играем с уелски отбор, който със “Селтик” биехме с 5-6 гола в предсезонни контроли. Ще ги отстраним с лекота. Не разбирам защо пред офиса на шефовете има толкова репортери, сигурно искат да питат за мен и за мача в четвъртък. Сега гледах по телевизията, че треньорът излезе оттам, говори дълго и си тръгна. Явно интересът към всеки мач на лит(*кс-етрополе е огромен, толкова е вълнуващо!

Странно - отмениха тренировката на мястото, където бяхме вчера. Събират ни на стадиона. Леле, колко яко! За първи път ще видя стадиона! Не играем на него през този сезон, защото е почнал мащабен ремонт и скоро щял да прилича на “Алианц Арена”.

Хванах такси, никой от клуба не ме взе. Шофьорът ме закара в парка, супер беше! Стадионът е малко в странен вид, целият ръждясал и прашясал, има бурени. Една плочка се отлепи и падна до мен, добре че не ме удари. Явно строителството ще е мащабно. Браво на клуба, че държи на историята и традициите - преместили са музея с купите някъде далеч, извън града. Исках да го видя, но май е по-добре така. Лоши хора няма да могат да влязат и да откраднат някой трофей, нека е далеч от хорските очи. А и тренировъчната ни база е затворена за голям ремонт. Явно и там ще стане много хубаво.

Качиха ни на автобуса, но един от спортистите от оная вечер ми взе телефона. Тъкмо мислех да звънна на баба. Качиха се с нас в автобуса. Почнах леко да се притеснявам, а някои от съотборниците ми бяха пребледнели. Дали е от напрежение за мача? Говорят за някакъв обяд. Яли и шамари от превъзбудени фенове. Шегички. Явно съм в много весел клуб. Заведоха ни някъде далеч от София, в хотел с голф игрище. Ще тренираме тук до четвъртък. Баровска работа. Само дето няма да мога да кажа на баба, че я обичам. Ама така е в големите отбори - няма чувства, има професионализъм!

Вторник, 17 август
Ако не бием в четвъртък, сезонът свършва. Това ни обясниха. Ще имаме нов треньор от някаква съседна страна. Аз не искам сезонът да свършва. Трябва да бием! Иначе си тръгвам. Дали ще ме пуснат обаче от това лудо семейство? Ох, чудесно е, но... Свети Патрик да ми е на помощ!

*Свети Патрик е светец закрилник на ирландците.

Динко Гоцев, „Труд”

:loser2 :loser2 :loser2 :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 1:18 pm 
Аватар

Гъзолизеца на кюрда и цецка Владимир Памуков явно е на морето, щом такава статия излиза в "Труд" :loser2 Много добро :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 1:20 pm 
Аватар

Беше в спортлайно, не знам дали е била публикувана в ТруП, или просто тоя пич я е пратил на спортлайно, но се скъсах да се хиля :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 1:21 pm 

Докато КСП бойкотираше национала,на владо памуков му беше изтръпнал езика от федероски-"кюрда игра с овиедо,кюрда се изсра и е готов да се върне,бонев да го върне" и кви ли не глупости :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 1:36 pm 
Аватар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=580719

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 2:21 pm 
Аватар

Цитат:
От името на целия отбор на цура, искаме да се обърнем към нашата вярна публика, с призив да бъдем за по реден път заедно на стадиона в Четвъртък. Да изиграем най-важния мач на цура за годината!!!

Съзнаваме болката, която е донесло слабото начало на сезона, защото както всички вас и ние живеем с нея. Вие сте били с нас в редица тежки мигове, подкрепяли сте ни, вдигали сте духа ни, стъписвали сте противника в най-решителните моменти. Моментът сега е не по-малко тежък. Точно сега, повече от всякога, се нуждаем от вашата подкрепа, от единството между нас. Защото най-значимите си успехи, цура е постигал в мигове на непоклатимо единство между всеки един футболист от отбора и 12-тия ни играч – публиката, която в не малко случаи е накланяла везните в наша полза.

Още в зората на българската история, Хан Кубрат е показал на синовете си колко важно е единството за успеха, за победата, за живота. Нека още веднъж, както десетки пъти до сега, последваме светлия пример на Хан Кубрат и заедно, като едно, влезнем в тази решителна за всички ни, за цура, битка!!!
Нищо не е загубено и ние гарантираме, че в Четвъртък вечер ще оставим сърцата си на терена и ще излезем с чест от тази битка и с вашата неоценима подкрепа, с високо вдигната глава, ще докажем, че цура е над всичко.

ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ/Курвите

Направо се разчуствах... Започва европохода, Ливърпул са наред :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 2:23 pm 
Аватар

Щом опират до Хан Кубрат, нещата са ясни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 2:24 pm 
Аватар

:lol: Забележете как са написали пореден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 3:14 pm 
Аватар

Защо дават примери с Хан Кубрат като нито един техех фе(н)с няма да ги разбере.. Нека опитат с Кемал Ататюрк :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 3:31 pm 
Аватар

ако хан кубрат видеше червената паплач щеше да ги набучи с копия като таралежи :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 4:42 pm 
Аватар

Тоя Памуков е ебати ретарда, прилича на плод от кръвосмешение между булонка и арменец :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:13 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Защо дават примери с Хан Кубрат като нито един техех фе(н)с няма да ги разбере.. Нека опитат с Кемал Ататюрк :bigok

50% от техните фенове не знаят кой е хан Кубрат, а за футболистите им- гарантирам, че 100% ! :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:36 pm 
Аватар

Изображение
Тия май са ги хванали на калъп :losers :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:40 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Изображение

Това беше вече поствано, но смях на фланелките на треньорите нямах време да се смея гръмовно и на това.
Почвам и на това :losers :losers :losers

У фитнеса ме питат на какво се смея толкова и защо сам? Повечето са (левскарчета), така че ще обясня обстойно...
:hitl3 :hitl3 :hitl3 :hitl3 :hitl3

Чеки да звънна на некой чорбар да не се смея сам... :losers
я ме светнете, кои са тия педери...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:51 pm 
Аватар

Румен Трифонов и Тибони...Тоя Тибони доста отработено прескача балконите, според мен не е бачакал като футболист в Италия :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 6:16 pm 
Аватар

Goviado написа:
EMI4KU написа:
Изображение

Това беше вече поствано, но смях на фланелките на треньорите нямах време да се смея гръмовно и на това.
Почвам и на това :losers :losers :losers

У фитнеса ме питат на какво се смея толкова и защо сам? Повечето са (левскарчета), така че ще обясня обстойно...
:hitl3 :hitl3 :hitl3 :hitl3 :hitl3

Чеки да звънна на некой чорбар да не се смея сам... :losers
я ме светнете, кои са тия педери...

Хаааааааа сега погледнах предната страница и още плачаааааааа :smt089 :smt089 :smt089
прасетата вместо да щамповат имена на всички тениски да щамповат по едно АЗ, и нема да има такива грешки
:losers

http://www.prosport.bg/videos/13851-Nyakoj-shte-se-otcepi-li-ot-bratstvoto-v-chetvyrtyk.html
:smt043 :smt044 :tmbk :tmbk :tmbk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 8:33 pm 
Говорих с един познат, който от години живее в Уелс, левскар, интересува се много от футбол, но каза, че за такова нещо като ТНС не е чувал никога. Там никой не се интересува от уелското първенство, къде що има силен отбор, играе в Англия, а уелската дивизия била по-слаба и от нашите регионални. Каза, че ако ТНС направят дори хикс с мюсюлманите, тва ще е резила на хилястолетието...
In the Saints we belive !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 8:37 pm 
Аватар

Тоя Sharp ще им вкара хеДрик :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 8:54 pm 
Аватар

Цитат:
Официалният старши треньор на цеца за мача с ТНС в четвъртък - Сашо Борисов, днес не бе напълно уверен, кой точно ще определи състава на червените за двубоя от Лига Европа и кой ще носи отговорност при победа или загуба, като и призна, че това не е напълно нормално.
"Не съм бил на лагера в Правец, но имам пълната информация за играчите."
В края на кратката пресконференция, пресаташето на цеца Владимир Рупов заяви, че тя се прави единствено поради изискването от страна на УЕФА и все пак съзнава донякъде нелепата ситуация, изкарала пред медиите именно Сашо Борисов, а не реалният наставник на "армейците" в момента Гьоре Йовановски.

Ситуацията става все по-пародийна. Не знам дали има някой, който да се заблуждава, че има дори частица професионализъм в тази сбирщина.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]