forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 12:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 643 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:10 pm 
Аватар

Абе прекалихме с пестенето отначало. Трябваше през първото да бъдат натиснати, примерно към средата му, по тоя начин за 15-20 мин., да им бутнем един и второто да го доиграем. А ние го доигравахме от началото, та чак накрая се събудихме. Както и да е, гледаме напред :smt003 . Това ще ни е за урок. Следващия мач - по-добре, и така!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:10 pm 
Аватар

Да се връща Йовов , Грийн още не е готов за титуляр ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:11 pm 
Аватар

само Левски! Така да играят победите ще дойдат. Гарата нямаше ден , пази головте за АИК. А черноморец ще си бъдат в средата на класирането с тея цигани.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:12 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Последните 20 минути ги направихме на путки и парцали. Резервите бяха много точни, но с тия евтини голове, дето пуснахме - толкова. А пестенето на сили беше нормално.

А грешките се надявам да се изчистват все по-бързо. Просто трябва да се сработят Милиев и Иво, заедно с бековете. Да могат да се подсигуряват един друг, и да знаят кой къде е по всяко време. А Владо да вземе да се стяга, че... Иначе Грийн не си даваше много зор, което е нормално, поради това, че не е провел нормална подготовка, но в дефанзивен план ми хареса. Все още не е много наясно с тактиката и често се бъркаше какво става. Дембеле си игра перфектно. Имаше 3-4 положения, 2 100%-ви. Просто нямаше шанса. Няма как все късмета да е с него. Радващото е, че играем фубол, което за мен е най-важното. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:12 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
antonatan написа:
Ако проектът "Черноморец" е да се бави топката от 60-тата минута, да разчиташ като домакин само на контри, да си купиш 10 хил фенове, евала :smt023 харесва ми :smt023

Срещу проекта Черноморец нямаме победа , вече две години :smt006 пък ако искат да си купуват и 10000 цаци, все ми е тая :wink:

И като нямаме победа да вземем да си срежем вените ли :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:13 pm 
Аватар

Малеее, много се изнервих :smt073 Значи, първо, наще играха почти целия мач като галфони, все едно контрола играят, Дарко просто не можа да спре един път топката, камо ли да направи пас добре, че пуснаха Кривия да раздвижи играта. Не можем да правим равносметки от 1 мач, но Сержиньо е мега бавен, яко се тутка, дано влезне у форма :smt003 Дембеле ми направи впечатление и на мача с Локото, че има проблем със спирането, но за сметка на това компенсира с голове,днеска не му беше ден.Простено му е щото, ако не беше той, сега нямаше да сме там, където сме! А па тия, черноморски шамандури да ги замаа човек, ебати симулантите прости, тоя накрая как легна се едно си е у тех и край, половин час лежи, а тоя 9-та, Насрандез от Шараните е ебати мангустата, нEма такъв мангасар добре, че не съм футболист, иначе, ако ме беше ударил така без нищо, щях да го замаам, а Жоазинко как го хвана и му се кара, ЕЙ ЛУД :bigok Иначе много зле, като игра, само последните 20-на минути играхме така както трябва. Като дойдат тука тия баламурници, искам да ги ебем, да ги убием, пак да ги ебем и пак да ги убием ! :bigok :smt005

АРЕ, САМО ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

селяците си играха тяхна игра.. нормално да лежат, а иначе и 2та гола станаха от наши грешки.. Боб Марли не ми хареша ! да се намаже ! Гара не игра зле, просто го пазиха много правилно и не разбрах, защо Ясен не пусна Иса по-рано и защо извади Дарко.. Все тая, здраве да е, идва мачО с аик и САМО СИНИТЕ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

zdravko_dimitrov1986 написа:
Не знам защо си мислите, че като паднахме днеска няма да паднем в четвъртък.
Не трябва да има никакво подценяване на швеДите.

Особено, ако играят в стил красиморец :smt012 А и дано дотогава Гаджев и Дани Младенов се осъзнаят, защото днес хич ги нямаше.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:14 pm 
Аватар

subata написа:
Mr. Smith написа:
antonatan написа:
Ако проектът "Черноморец" е да се бави топката от 60-тата минута, да разчиташ като домакин само на контри, да си купиш 10 хил фенове, евала :smt023 харесва ми :smt023

Срещу проекта Черноморец нямаме победа , вече две години :smt006 пък ако искат да си купуват и 10000 цаци, все ми е тая :wink:

И като нямаме победа да вземем да си срежем вените ли :ohmygod

Не гредите :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:15 pm 
Аватар

Доволен съм от 3 неща:

1. Слезнаха на земята!
2. Приказките за трансфери у Манчестер Юнайтед за десетки милиони юро и за новия Дрогба ще спрат, и човека ще се концентрира върху футбола, а не да ходи да търси пички посред нощите
3. Бехме тактически надиграни, но за щастие тва се случи в А група, а не в некой далеч по-важен мач в Европа. Ясен ще му бъде за урок!

Не съм доволен че при статични защитата продължава да е комедия и с високи бранители като Милиев, Иванов и т.н. селяните ни надскачат и бележат. Преди втория гол пак имаше центриране и Гошо едвам изби. Гаджев трябва да се вземе у ръце - с изключение на волето, всичко друго му бе много зле... а той за мен е най-важния в отбора, сека топка през него минава, не му ли върви играта, сичко си ебава майката...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Смит от жегата ли, от кво ли и той превърте :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Нека не ставаме като свинете и след загуба да обвиняваме съдията, терена, атмосферното налягане и Аллах, че не е чул молитвите им. Поздравления за Черноморец, биха си редовно. Някой сигурно ще каже, че са лежали по терена цял мач. Ами да, така се играе, когато си срещу по-силен отбор. Ясен трябваше да направи някаква изненада отпред. Баба ми от Горно Нанадолнище можеше да нарисува атаката ни преди мача. Дани Младенов, както винаги трябваше да минат 40 минути, за да играе с топката и да я изрита в аут. Крайно време е Иса да го замени като титуляр. Тасевски беше много безидеен, а Гаджев освен с 1-2 добри отигравания с друго не се отличи. Цял мач търбушеше топката на 5-6 метра в аут, все едно, че го е обидила лично. Грийн беше много противоречив. В началото на мача всички топки през центъра минаваха през него, показа рутина и умение, но на 3-4 пъти без причина я изритваше към противниците и им правеше подаръци. Гара беше изолиран, но пак казвам, че Ясен трябваше да го предвиди преди мача, може би дори да го остави на пейката в началото, за да им преебе персоналните пазачи и примерно в 60-тата минута да се появи свеж и да ги отвее като танк. Сашо беше сърцето на отбора в края. Гошо не се справи по най-добрия начин при първия гол, но такова положение само 20-тина вратари на света могат да го отиграят така, че да не влезе.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:16 pm 

Доста грозен мач си беше.Само не мога да разбера защо срещу Ч-ц падаме толкова тъпо всеки път.Цял мач контролираме топката,а накрая те вкарват.Айде сега да си го изкараме на АИК.

П.С Срам ме е,че съм бургазлия.Може ли 2000 Левскари да надвикат 15000 "фена".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

е дайте да играем бИтон като Академик, че да вземем безценна точка от Цациморец :lol: не се излагайте :smt006 отбора тепърва се прави, все още влизат дебютанти и то на ключови позиции, след 3-4 силни мача е нормално един или два слаби да има (все пак да се надяваме, че няма да загубим в Швеция), докато не се постигне баланс и по пълна сработка. Милиев и Иво Иванов да тренират повечко заставане при статични положения и тва е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

ХАреса ми мача-ето това трябва да е БГ футбола с малки изключения-добър стадион, много публика и прилични изпълнения. Черноморец като цяло заслужи победата, тежката серия явно си каза думата и Левски не показа пълен потенциал. Продължаваме напред и трябва победа в четвъртък. Следва по-лека програма в А-група, така че там трябва победна серия. Това обаче , което не ми хареса, е , че Черномоец второто полувреме прекараха предимно в лежане по терена. На Запад, в цивилизацията, футболистите са професионалисти, ако почувстват схващане си излизат и лекарите се грижат за тях, а не се струполяват по средата на терена в игрално време. Тия селски номера на корнера също рядко се виждат в нормалните футболни държави, ако Краси иска отборът му да е на европейско ниво, да им каже да не се държат като п*тки!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Моето мнение е, че Влади Гаджев направи много слаб мач. Много, много брак. Едни хаотични удари на по метри извън вртата. Един точен. Но той не оправдава тоталната му липса на орирнтация къде се намира противниковата врата. Гриин не е на ниво за отбора в момента. Жо ... ами много бяга но като изсипе поредния балони ми къса нервите. Първият им гол - 100%-ва абсолютна грешка на Иво Иванов, който тотално проспа положението. Има много върху какво да се работи още в отборът ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

лежането и 8 човека от зад явно вече се нарича тактика,но така да бъде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:19 pm 
Аватар

След този мач мога само да напиша :fgod за кривия. Е раздаде се и ако не беше той, мача си вървеше както цеца - цаците предния кръг - некакво мудно бутане на топката, бавене на играта и тегаво изтичащи минути. Кривия според мене има своите 20 минути на терена всеки мач!

Иначе коментар за мача - "Тъжно :? "

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:20 pm 
Аватар

Цитат:
защо извади Дарко

:shock: :shock: :shock:

ти сериозно ли?? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

antonatan написа:
Смит от жегата ли, от кво ли и той превърте :boisw

НЕ просто като падаме, искам да си гледаме нашите грешки - а то какво става- терена, прожекторите, съдията педераС, селяните, топката, юношите, докторите, санитарите, температурата, влажността на въздуха, акцента на Краси Балъков :loser2 Майната му, голяма работа, в четвъртък повече :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

А Мюлдер първите два мача беше муха без глава като Грийн. А сега се чудя кой го излъга да дойде в България и кой кълне. Подобен бек не е имало в България досега. Страхотен тактически, включва се перфектно, но си и покрива зоната, в защита добре. Както атакуващ халф като Бардон не е имало в България, няма и да има, така си мисля и, че на десния бек няма да има подобен играч като Мюлдер.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:21 pm 

Абе разбирачи, не видяхте ли, че селяните освен че са си уморили тревата бяха наводнили терена и нашите се пързаляха като на кънки ?
Типични селски номерца. Радостното е, че нямаме контузени, особено под благосклонния поглед на Йорданов.
Майната им на цаците, срещу всеки по-затворен отбор ще губят точки.
Най-важният мач за годината ни е в Четвъртък (а следващия най-важен е реванша). Другото няма значение, в България можем да загубим още 1-2 пъти до края на полусезона ако ни гони днешния карък.

Само Левски !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:21 pm 
Аватар

Грийн си личи, че е школуван играч, но ще му трябва известно време да се сработи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:22 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
А Мюлдер първите два мача беше муха без глава като Грийн. А сега се чудя кой го излъга да дойде в България и кой кълне. Подобен бек не е имало в България досега. Страхотен тактически, включва се перфектно, но си и покрива зоната, в защита добре. Както атакуващ халф като Бардон не е имало в България, няма и да има, така си мисля и, че на десния бек няма да има подобен играч като Мюлдер.

По едно време наистина изглеждаше все едно топката "му се лепи"... уникални спирания :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Имахме няколко положения, при повечеко късмет влизаха. Нищо не е станало. Гаджев с удара заслужаваше да вкара, щеше да е уникално красив гол (Робен пасти щеше да яде). Може би трябваше да излезем не само с Гарата, знаем че Балъков е тактик.... Нищо, горе главите.
Само сините. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Грийн спечели доста единоборства, и отнемаше топката... друг е въпроса, че бърка при изнасянето

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:23 pm 
Аватар

Това с диджея е доста изнервящо поне за мен.
За самия мач - като е толкова трудно да се играе срещу отбор прибран в защита, защо не играем и ние така? (въпроса е ироничен) Явно на този етап все още нямаме никаква идея как да играем срещу подобни отбори. Гарра днес освен, че направи безумни пропуски (на всеки се случва), но и не го видях да гони и притиска сериозно защитата им.
Загуби се случват - нито ни е първа, нито ни е последна. Важното е в четвъртък какво ще се получи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:23 pm 
Аватар

Абе само аз ли си мисля, че Фалафела в мача с Локо Сф си игра добре и има място сред титулярите - било като дефанзивен или като централен?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:24 pm 
Аватар

Имаме играчи при всички положения, но трябва да се работи още много....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2010 11:24 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Абе разбирачи, не видяхте ли, че селяните освен че са си уморили тревата бяха наводнили терена и нашите се пързаляха като на кънки ?
Типични селски номерца. Радостното е, че нямаме контузени, особено под благосклонния поглед на Йорданов.
Майната им на цаците, срещу всеки по-затворен отбор ще губят точки.
Най-важният мач за годината ни е в Четвъртък (а следващия най-важен е реванша). Другото няма значение, в България можем да загубим още 1-2 пъти до края на полусезона ако ни гони днешния карък.

Само Левски !

Добре де, като са наводнили терена нали и те ще се хлъзгат бе?! Сигурно и лампите са развалили нарочно... Уж им е модерен стадиона, ама нещо не се бяха подготвили технически, това е. Няма да рискуват наказание или служебна загуба, за да убият мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 643 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]