forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 17, 2025 10:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 8:19 pm 
Аватар

diabloodripper написа:
На Дарко единственият му кусур е прическата. Вкарва винаги важни голове и прави изключително много асистенции.

Мойта прическа е същата :bigok :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 8:30 pm 
Аватар

Dimebag Darrell написа:
Претенциозни станахме :bigok Да идват Робен, Снайдер и Ван Перси :bigok

Робен и Ван Перси са чупливи, а Снайдер е дждудже - 170 см :ohmygod , не ги щем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 8:32 pm 
BraToC! написа:
diabloodripper написа:
На Дарко единственият му кусур е прическата. Вкарва винаги важни голове и прави изключително много асистенции.

Мойта прическа е същата :bigok :smt047

Среща в кафето тогава :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 8:34 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
може би сме по-мнителни от необходимото, но още съжалявам за един от най-добрите защитници, които съм гледал в България, който си провали кариерата при нас заради алкохола..

Не знам за Слори.... имай предвид, че ще имаме три читави крила за две позиции. Ще могат да се сменят и т.н. Сега ако се контузи Дани, какво ще стане? Може би Лъчо или мАРИЯН ще го заместят? Не вярвам честно казано. Йовов не става вече за крило, а Кривия по-скоро е заместник на Тасевски. Вярно е, че увисват момчетата от школата

хМариян за първи път го гледах на един мач с/у Нафтекс преди няколко години. Влезе като смяна на Мечо точно на дясното крило и тогава ми взе акъла с игра. Направо им скри топката по десния фланг. Тогава размазахме с 6:0 и той направи 2 асистенции. Трябва да проверя дали не вкара и гол.
След този мач останах с впечатлението, че си е типично дясно крило. После започна голямото му лутане из халфовата линия. Треньорите го слагат на неподходяща позиция според мен и за това играе като пумпал.
Трябва да го тестват на някой от фланговете, където му е силата.
Някой спомена, че Балтанов също можел да играе като крило. Макар, че си е офанзивен халф, а не опорен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 8:56 pm 
Аватар

Boyo написа:
Иначе дясното крило идва , защото жоазиньо скоро си заминава , според мен. Което е добре, щото с оглед на новите играчи Жоазиньо и Тасевски стават големите дупки в този отбор.

Човече,не знам на кво си ама или е много добро или много лошо.След идването на Грийн(което беше наложително) Балтанов спокойно може да си бъде ползван отдясно(където му е истинската позиция) а Киров има качества.Като влезе срещу Локо за много малкото време игра успя да изведе Жо сам с/у вратаря,друг е въпроса,че той не уцели топката.Трябва да се дава повече шанс на юношите,които покрай кадърните ни играчи в момента могат да израстнат много,Йовов също е опция за крилото,така че идването на поредния негър е напълно излишно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 9:09 pm 
Аватар

А какво е общото между дясно крило и Жо, или гледме игрищет от различни места, или Дани ше го пращаме от ляво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 9:16 pm 
Аватар

Жо и Киров-леви крила,Младенов и Балтанов-десни,не виждам проблем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 9:19 pm 
Аватар

[az] написа:

Мислиш ли, че това са равностойни смени... За първенството ок, ама за Европа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 9:29 pm 
Аватар

тоя Киров къде сте го гледали, че такива надежди се възлагат на него. не лошо и той да мине по пътя на Иса с наем някъде, където ще може да помирише терен...за Лъчо Балтанов въобще не ми се коментира, където и да се отвори дупка, винаги пишем Лъчо Балтанов...до оня ден беше ДХ, вече е крило :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 9:32 pm 
Аватар

Toй си е крило по начало. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 9:34 pm 
Аватар

ако Минев се контузи, ше стане и лев беГ, споко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 9:37 pm 
Аватар

STALKER написа:
тоя Киров къде сте го гледали, че такива надежди се възлагат на него. не лошо и той да мине по пътя на Иса с наем някъде, където ще може да помирише терен...за Лъчо Балтанов въобще не ми се коментира, където и да се отвори дупка, винаги пишем Лъчо Балтанов...до оня ден беше ДХ, вече е крило :lol:

Аз съм го гледал много при децата. Много добър играч, много футбол и поглед има в него. Ше стане същия като Хичо - да го продават при първа възможност!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 10:14 pm 
Аватар

Беше пращан киров и се върнА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 10:17 pm 
Аватар

9 мача в Мездра ми се виждат малко, да го пращат пак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 11:38 pm 
Аватар

Не да го пращат, а да го продават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 1:16 am 
Аватар

Един приятел който около 2год игра в старшата и дубъла, като го питах преди повече от година де. Кое от момчетата според него наистина има качества да пробие при мъжете ми каза единствено за Сашо Киров...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 1:32 am 
Аватар

Киров имаше нещастието да дойде в подходяща възраст точно по времето, в което няма кой да го наложи. Вече две-три години е между юношеския и мъжкия, прекрасен футболист, но в Левски няма да се наложи, точно щото се заседя. Както и Лъчо и останалите вечни резерви..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 2:16 am 
Аватар

[az] написа:
Boyo написа:
Иначе дясното крило идва , защото жоазиньо скоро си заминава , според мен. Което е добре, щото с оглед на новите играчи Жоазиньо и Тасевски стават големите дупки в този отбор.

Човече,не знам на кво си ама или е много добро или много лошо.След идването на Грийн(което беше наложително) Балтанов спокойно може да си бъде ползван отдясно(където му е истинската позиция) а Киров има качества.Като влезе срещу Локо за много малкото време игра успя да изведе Жо сам с/у вратаря,друг е въпроса,че той не уцели топката.Трябва да се дава повече шанс на юношите,които покрай кадърните ни играчи в момента могат да израстнат много,Йовов също е опция за крилото,така че идването на поредния негър е напълно излишно.

Стига с тези юноши. Футбилист на 20 години не е юноша. Мине ли 18 и не започне да се налага- забравете го! Доказано в България. И моите уважения към Жо. Раздава се много, търчи много, но е тотално изостанал тактически футболист. :x Доста си личи това, но все пак с това желание е перфектното ни крило. А КАЧЕСТВЕНИ чужденци, колкото повече вземем- толкова по-добре. В Бъглария по презумция нямаме научени футболисти и е явно, че трябва да се учат от чужденци. И си личи много сериозно как един научен футболист седи перфектно на дадената му позиция. Мюлдер е доказателство за това. Перфектен тактически играч, който знае във всеки един момент какво да прави. А Йовов бил опция? Ха-ха. Да... ако Гарра го гони с големия отзад. Нали се сещата, че едно крило трябва да има и скорост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 2:35 am 
Аватар

-Mytag- написа:
Един приятел който около 2год игра в старшата и дубъла, като го питах преди повече от година де. Кое от момчетата според него наистина има качества да пробие при мъжете ми каза единствено за Сашо Киров...

И на мен едно приятелче (чорбарче), от набора му, но от Раковски, още преди 2-3 години само за него ми говореше какъв нападател сме имали. Даже онзи ден ми вика "Що така се подигравате с Киров, само за 2-3 минути в игра"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 3:12 am 
Аватар

[az] написа:

Лъчко последните 4-5 години при нас не е пускан на пост различен от дефанзивен полузащитник или десен бек в много редки случай от които повечето контроли. Тва че направи дебютните си мачове като дясно крило не значи, че още би бил полезен на този пост :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 8:57 am 
Аватар

Според Дон Балон, Слори ще дойде само ако Левски се класира за групите на ЛЕ, шанса да дойде преди това е минимален. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 9:36 am 

Нашите юноши не стават. Само последната година бяха преотстъпени около 10 от тях. И какво стана? Само Иса показа класа, а другите нищо.Не може цяла година да не можеш да се наложиш в посредствени отбори, а след това да искаш да те налагат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 9:51 am 
Аватар

Тоа па и условия поставя :ohmygod ВЪН, маймунке :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 9:56 am 
Аватар

Само искам да ви кажа, че не Бай Ганьо е развързал кисията за ЛЕВСКИ, а съвсем друг човек които вие знаете много добре :))) и още нещо очаквайте тука 2-3 години да пишем приказка СЛАВНА !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 10:07 am 
Аватар

casual написа:
Само искам да ви кажа, че не Бай Ганьо е развързал кисията за ЛЕВСКИ, а съвсем друг човек които вие знаете много добре :))) и още нещо очаквайте тука 2-3 години да пишем приказка СЛАВНА !

И аз имам същата информация... кесията се е напълнила и е развързана. Имаме карт-бланш за звездна селекция

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 10:16 am 
Аватар

:ohmygod Вие забравихте май за парите от Касъмпаша, а? Кви кесии, кви 5 лева :ohmygod Само Гарра е платен, другото е свободен агент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 10:21 am 
Аватар

И аз не съм чул за никва кесия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 10:23 am 
Аватар

Да, ма ей така се заформят митовете. Като викнем батков-курво и пак ще има - кво искате от човека, направи селекция, виж колко пари извади... Вече сме го гледали, но хората обичат повторенията явно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 10:29 am 
Аватар

Нещо не сте разбрали! Говорехме за другия човек... знаете кой е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 12, 2010 10:29 am 
Аватар

Проданов, говорим за пари и кой ги даде в момента, а не че Батков е цирей и трябва да се изстиска. Почваме да се въртим пак в един кръг. И аз ще дам за сравнение Ливърпул и Юнайтед - собственици и фенове.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]