forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 17, 2025 7:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:16 pm 
Аватар

Много погрешна логика за холандците. 2-3-ма стигат за Левски, другото е дух и традиции - неща, които у Валвийк или Витес не съществуват. 2-3-ма играчи не правят разликата в Европа, а в България, където нивото на футбола е ниско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:17 pm 
Аватар

Тъй де, Джони Ингълс като дойде тук навремето беше машина, а в Шотландия някакво издание го беше определило за най-слаб играч в историята на Висшата им лига. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:18 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
peccatum7 написа:
интересно....играчи като Мулдер, Грийн и Слори наистина ще вдигнат класата на отбора, ще привнесат европейски футбол и тактически умения и дисциплина. При всички случаи това са играчи с малко повече класа за нашето първенство... В същото време ако сглобите един холандски отбор с играчи като тези, ще получите нещо от рода на Валвийк - слаб холандски отбор, който никога няма да направи нищо в Европа, дори случайно някога да се класира. Много странна работа... :bigok

Странна, странна, колко да е странна? :bigok Европейските средняци, тук са богове. Това е истината за съжаление.

Серджино и Слори са малко над европейските средняци. Слори дори беше национал при Ван Бастен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:20 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не е. Българите (в това число и Дарко :))) и холандците се допълват взаимно. И двете групи футболисти притежават нещо което другите нямат.

да, това е единственото логично обяснение. Аз мисля обаче, че и самият клуб като такъв с история на успехи, победи и манталитет има някаква роля за това тези играчи да играят доста по-добре когато са при нас. Например Бардон - играч, който никога нищо особено не беше постигал преди да дойде при нас игра четвъртфинал срещу Шалке и ШЛ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:25 pm 
Аватар

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=151315 - хубаво впечатление прави засега. Обикновено макаците се изхвърлят за най-малкото нещо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:26 pm 

peccatum7 написа:
SZ_FEN написа:
Не е. Българите (в това число и Дарко :))) и холандците се допълват взаимно. И двете групи футболисти притежават нещо което другите нямат.

да, това е единственото логично обяснение. Аз мисля обаче, че и самият клуб като такъв с история на успехи, победи и манталитет има някаква роля за това тези играчи да играят доста по-добре когато са при нас. Например Бардон - играч, който никога нищо особено не беше постигал преди да дойде при нас игра четвъртфинал срещу Шалке и ШЛ...

Показателно е, че когато Бардон си тръгна от нас силното му представяне продължи в Бней Йехуда и в Анортозис (вкара дори гол на Интер в ШЛ), въпреки, че беше още по-стар от преди. Преди да дойде в Левски той си беше заминал от футбола. Това е един пример само.

Същото щеше да се случи и с Джон Ингълс ако не беше дошъл чак на 34 годишна възраст при нас.

Коментара на Kocito_Kalki също е валиден. Грийн и Слори не са точно европейски слабаци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:33 pm 
Аватар

определено не са слабаци, но съм сигурен, че никой холандски първодивизионен клуб не ги е искал за да се навият да дойдат при нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:47 pm 

peccatum7 написа:
определено не са слабаци, но съм сигурен, че никой холандски първодивизионен клуб не ги е искал за да се навият да дойдат при нас...

Това е комбинация и от двете. Тези които са ги искали не са задоволявали личните им амбиции.
Еднo е да играеш в отбор от втората полвина на таблицата, а друго е в отбор, който има шанс да влезе в ЛЕ и да стане шампион на страната си. По този начин получават много добра видимост и потенциал за трансфер в по-силен клуб.
Замисли се само, Слори е бил национал на Холандия, пък ако ще и в 2 приятелски мача само. Мислиш ли, че в холандския национален викат футболисти, които не са поне малко над средното европейско ниво?

Последна промяна SZ_FEN на Сря Авг 11, 2010 5:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:57 pm 
Аватар

мен не ме притеснява това, че може да не са добри футболисти. Явно от визитките им е, че са сериозни играчи. Притеснява ме това, че проблемът може да е другаде. Контузии и проблеми с дисциплината... Мисля, че и за Слори, и за Грийн, и за Дембеле има такива индикации. Абе дано всичко да е наред и да мачкат корави шведи и свине

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 4:59 pm 
Аватар

Цитат:
Новият холандец в Левски бил джудже-побойник

Чаканият нов холандец в Левски е Андвеле Слори, разкрива столичен вестник. През пролетта 27-годишното дясно крило е играл за английския Уест Бромич в Чемпиъншип. Преди да бъде премине в Албиън през зимата, дясното крило 3 години носи екипа на Фейенорд. На този пост в момента добре се представя в Левски дошлият от Пирин Даниел Младенов.

Престоят на Андвеле на “Де Кайп” не започва по най-добрия начин, тъй като още в един от първите си мачове чупи метатарзална кост. Това е само част от поредицата контузии, които го спохождат. За капак на подготвителния лагер на тима през 2009 г. се сбива със съотборника си Карим ел Ахмади. Слори е висок едва 170 см, което обаче не му пречи да раздава юмручно право.

Това прелива чашата и той е замразен на пейката. В началото на тази година е купен от английския Уест Бромич, но след като започва като титуляр една един от шестте си мача за клуба, той е освободен.

Халфът трябва да пристигне в София до два дни. Тъй като свободен агент подобно на привлечения вече негов сънародник Сержиньо Грийн, ще бъдат платени само комисионни на неговите мениджъри. Крилото, подобно на Грийн също от суринамски произход

Андвеле Слори има два мача за националния отбор на Холандия. Участията на халфа с фланелката на “лалетата” са в контролните срещи с Южна Корея и Тайланд по времето, когато начело на тима бе Марко ван Бастен.

Ако в крайна сметка Андвеле подпише със "сините", то те спокойтно може да влязат в книгата "Гинес" като отбора с най-ниски крила в света, след като Жоазиньо "стърчи" само 162 см. На този фон Младенов се е направо гигант със своите 176 см...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:02 pm 
Аватар

тоя по-добре да не го взимаме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:05 pm 
Аватар

докъде ни докараха да не искаме холандски национали :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:07 pm 
Аватар

Хах даеба, дай да си върнем Дембеле на Локо, че медийте пишеха какъв алкохолизиран тип е :!: :smt005
Не се влияйте от злобни завистливи коментари на разорените прасета :idea:
Стига с тази мнителност, защо им беше на трима бразилци да дойдат в Левски по тая логика или французин? Всичко е въпрос на стечение на обстоялества. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:08 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
докъде ни докараха да не искаме холандски национали :oops:

ами аз лично не го искам,щото ще играе вместо Дани Младенов. А и в момента се спира развитието на Станчев :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:12 pm 

Дани Младенов може да играе и отдясно и отляво. Ще играе който е в по-добра форма. Със сигурност Дани ще играе доста, по-скоро увисват младите от школата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:14 pm 
Аватар

Струва ми се, че ще има достатъчно мачове за всички. Ако планират добре нещата не би трябвало никой да остане пренебрегнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:16 pm 
Аватар

може би сме по-мнителни от необходимото, но още съжалявам за един от най-добрите защитници, които съм гледал в България, който си провали кариерата при нас заради алкохола..

Не знам за Слори.... имай предвид, че ще имаме три читави крила за две позиции. Ще могат да се сменят и т.н. Сега ако се контузи Дани, какво ще стане? Може би Лъчо или мАРИЯН ще го заместят? Не вярвам честно казано. Йовов не става вече за крило, а Кривия по-скоро е заместник на Тасевски. Вярно е, че увисват момчетата от школата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:18 pm 
Аватар

И аз се чудя как си мислите, че КАТО влезем в групите на ЛЕ ще изкараме сезона само с 2 крила + Йовов (за видима и Академик) и Сашко Киров, който да поиграва по 20-30 мин... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:26 pm 
Аватар

Нека да идва. Такива играчи ни трябват - хем с качества, хема навити и амбицирани да се развиват към по-високо ниво. Нито за Гарата, нито за Серго, нито за Слори, Левски ще бъде последния отбор в кариерата. Всеки един от тях е имал някакъв труден момент и сега прави крачка назад идвайки в българското първенство, но с надеждата да направи 2 напред с изява в Лига Европа. Колкото до Дани Младенов, изглежда Гонзо и Ясен са преценили, че наличието на конкурент ще му повлияе положително. Така Слори, Дани и Жо ще се борят за двете места по крилата, което е префектно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:32 pm 
Аватар

Ами не заслужаваме да дойде холандски национал (било то и с два мача). Ебати тъпаците сме. Като нямаше селекция, що няма. Като има, що има. Що взимаме нов, няма да играе Дани Младенов. Ако влезем в групите на ЛЕ до Коледа ще играем почти нон-стоп четвъртък-неделя... Все си мисля, че ще има яка ротация, а за ротация са нужни ИГРАЧИ. Защото като изключим основния титулярен състав, имаме само Митрев, Бензукан, Балтанов, вече Йовов (Грийн), Кривия и Иса. Да кажем, че Тевия, Киров, Станчев и дори Огнянов стават, ама само за първенството. Кво правим, ако не бяхме взели Грийн. Срещу някой силен отбор ще играем с опорни - Ром от Лом и Бензукан ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:39 pm 
Аватар

Друг плюс е, че тея играчи сега се вземат за без пари, а след време могат да бъдат продадени за над милион еврА. :wink: Аз, лично, съм за привличането на такива футболисти. Единствено се надявам да нямат проблеми с дисциплината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:52 pm 
Аватар

Проблеми с дисциплината нема да има, шото тия са наясно, че ако се издънят и в България, с кариерата им е свършено :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 5:56 pm 
Аватар

Абе, ей :ohmygod Като как виждате да се развалят па точно у Студенцки град, или Бият :smt005 Тия са холандци, закалени по бардаците в Ротердам и Амстердам, тука нема какво да ги стресне, нека пият, пушат, ебат и серат - важното е на терена да са 90 мин. профешънъл. Другото не ме ебе :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 6:02 pm 
Аватар

Точно - ако могат да ебат, пият и пушат цяла нощ, а на следващия ден да порят свински/ловешки/шведски задници - все тая! Ако им пречи - тогава нема да пият :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 6:21 pm 
Аватар

по принцип класен играч нема как да привлечем юни месец... сега като сме тръгнали силно , вижда се, че ще влезнем в ЛЕ и там няма да сме боксова круша и вече е различно - ставаме атрактивни за подобни играчи. Иначе преди при Бардон, а сега май и при тея , ситуацията е контузии - дълго време слаба форма и оттам проблем с намирането на отбор. Идвайки в Левски те имат шанс при по-слабо първенство да се възстановят добре и да върнат формата си и после пак да търсят силен отбор.

Иначе дясното крило идва , защото жоазиньо скоро си заминава , според мен. Което е добре, щото с оглед на новите играчи Жоазиньо и Тасевски стават големите дупки в този отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 6:23 pm 
Аватар

Boyo написа:
Иначе дясното крило идва , защото жоазиньо скоро си заминава , според мен. Което е добре, щото с оглед на новите играчи Жоазиньо и Тасевски стават големите дупки в този отбор.

Даже и така да е, въпреки че не съм съгласен, това е прекрасно, защото миналия сезон това ни бяха звездите и най-добри играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 6:26 pm 
Аватар

STALKER написа:
Проблеми с дисциплината нема да има, шото тия са наясно, че ако се издънят и в България, с кариерата им е свършено :smt006

Дано не им пречи бЕлото, иначе конкуренцията от трима силни футболисти би била положителна. Ясен да ги стЕга и да ги държи на земята. До момента ми се струва, че се справя с тая задача :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 6:31 pm 
Аватар

Ами ПСВ си купи десен бек от България, та не знам що си мислите, че холандците са най-добрите на света. Нека идват, ама аз си имам едно наум. Засега Мълдер го бива, дано и Грийн да си пасне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 7:38 pm 

на Ужазиньо не съм му фен, но Пасевски е много силен играч, не знам как може някой да го нарече "дупка". Хич да не играе цял мач и да даде един голов пас, пак е по-добре ако търчи 15 километра и не направи нищо. Говорим за играч с вроден талант, а такива не са много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 11, 2010 8:16 pm 
На Дарко единственият му кусур е прическата. Вкарва винаги важни голове и прави изключително много асистенции.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]