forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Окт 24, 2025 11:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:05 pm 
Аватар

В момента, в който навлечеш червен парцал, съдията и синьото БФС стават виновни за всеки неуспех :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:07 pm 

@MiniGonzo
Като се стремим към съвършенство, и понеже виждам, че ти си СЪВЪРШЕН, предлагам за четвъртък цялата организация, хореография, пеене и привличане на нови хора на мача (за да сме съвършени, трябва стадиона да е без празно място), да се възложи на теб, за да видим какво ще постигнеш. Защото е лесно да стоиш от страни и да критикуваш, а нещо съвсем различно е, когато трябва да си вдигнеш тлъстия задник и да свършиш нещо! А какво става, ако трябва да извадиш и нещо от своя джоб?!

Последна промяна zlobcho на Пон Авг 02, 2010 3:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:08 pm 
Аватар

STALKER написа:
Имахме трудности, защото ни липсва така чакания точен човек до Гаджев, доно Ясен и Гонзо са го отчели това и немерят некой подходящ до края на прозореца. Иначе, в дербито всеки път трябва да се излиза с нагласата за 5:0, пък после и с 1 гол да бием, важното е мача да е за нас.

За съжаление очаквам да се мъчим с Йовов на тази позиция :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:15 pm 
Аватар

vassilev1914 написа:
стига бе, чак слабо... :ohmygod Според мен, отдавна не ги бяхме унижавали така на трибуните откъм пеене.

С оглед на бройката ни викането можеше да бъде в пъти по-силно и най-вече по-постоянно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:19 pm 
Аватар

MiniGonzo написа:
По-добре е, че не съм пубер, иначе ти щеше да си смешен в очите на един такъв :smt006 И да критичен съм, защото критиката ражда съвършенството :bigok

Не ме карай да пиша кое ти е критично, че ми е леко на душата, а и съм срещу лошотията срещу юношите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:33 pm 
Аватар

zlobcho написа:
@MiniGonzo
Като се стремим към съвършенство, и понеже виждам, че ти си СЪВЪРШЕН, предлагам за четвъртък цялата организация, хореография, пеене и привличане на нови хора на мача (за да сме съвършени, трябва стадиона да е без празно място), да се възложи на теб, за да видим какво ще постигнеш. Защото е лесно да стоиш от страни и да критикуваш, а нещо съвсем различно е, когато трябва да си вдигнеш тлъстия задник и да свършиш нещо! А какво става, ако трябва да извадиш и нещо от своя джоб?!

Критикувам само това което знам, че може да е по-добре, а не нещата които виждам, че нямат реално решение. Реалист съм и безкраен оптимист. Това, че критикувам определени неща е целенасочено. Не можете да ме убедите, че този с микрофона е правилния човек. Просто не мисля, че точно той ще привлчече повече хора. И гледайки всички хора които познавам и с които сме били по стадионите преди 10 години мога спокойно да кажа, че точно подобни хора са причината да спрат те да ходят по стадионите. Болно ми е както и на всички тях в какво се превърна сектора ни, но наистина там е грешката ни. Прав си, трябваше да се хванем и да си оправим сектора, а не да мрънкам по форума и да пиша безмислени редове. Но аз имам надежда и вярвам, че нещата ще се оправят и си се боря за това...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:35 pm 

В такива мачове е важна победата. :levski Разгром не съм очаквал, но очаквах по-добра игра, повече положения. С риск да станем банални трябва опорен халф. Трябва някой да гази в центъра...само с Гаджев не става.
Много приятно впечатление ми направи Гарата..много надъхан, гони всяка топка и сам си създава положения. Някак си ми се струва обаче, че защитата ни играе на магия..което срещу калмарите може да е много много опасно. Дано се направят необходимите корекции

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:39 pm 
Аватар

Гара Дембеле към Ясен и Гонзо: След лит(*кс-етрополе ще го вкарам и на Калмар
http://donbalon.eu/news94022.html

Балоните пак с яко заглавие . :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:40 pm 
Аватар

http://ultrasloko.com/forums/viewtopic.php?p=55959&sid=9a83274998a56fcda2d0ac531e985349

Малко надолу има една статия откъдето е това за вестник Хюриет.. За жалост го няма черно на бяло :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:44 pm 
Аватар

чорбари ооооо,лайнари оооооо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:50 pm 
Аватар

:bigok

Прикачени файлове:
31680_dembele.jpg
31680_dembele.jpg [ 28.01 KiB | Прегледано 5488 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:56 pm 
Аватар

Песента "Чорбари ооооо, Лайнари оооооо" адски ме кефи и се пее от всички :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 3:59 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=149489
:!:

Ех, тоя Влади бе :levski
Тва да беше Втас Зелев още щеше да плаче за дузпа!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:02 pm 
Аватар

Paincho написа:
Гара Дембеле към Ясен и Гонзо: След лит(*кс-етрополе ще го вкарам и на Калмар
http://donbalon.eu/news94022.html

Балоните пак с яко заглавие . :smt005

Но малоумно и неверно. Във форума на се ли забрани да се цитират тия чорбоподобни некадърници? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:06 pm 
Аватар

"С какво ми е помогнал Васил Левски? Ако не беше той и тези с него, сега щях да работя във вестник "Хюриет", да имам три GSM-а и да взимам 5 000 долара заплата", гневеше се навремето тогавашният ми главен редактор в "Меридиан Мач" Георги Атанасов в опит да обясни защо за него Апостола не е национален герой. И в подкрепа на тезата си извеждаше онзи пример с Дякона, който, за да се спаси пред турците, заклал малко българче.

умри боклук мръден г.а.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:07 pm 
Аватар

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:10 pm 
Аватар

WEST FRONT написа:
"С какво ми е помогнал Васил Левски? Ако не беше той и тези с него, сега щях да работя във вестник "Хюриет", да имам три GSM-а и да взимам 5 000 долара заплата", гневеше се навремето тогавашният ми главен редактор в "Меридиан Мач" Георги Атанасов в опит да обясни защо за него Апостола не е национален герой. И в подкрепа на тезата си извеждаше онзи пример с Дякона, който, за да се спаси пред турците, заклал малко българче.

умри боклук мръден г.а.

Тоя педал Гюнеш Атанаоглу верно май го е казал това! Лайно турско!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:13 pm 
Аватар

Goviado написа:
WEST FRONT написа:

умри боклук мръден г.а.

Тоя педал Гюнеш Атанаоглу верно май го е казал това! Лайно турско!

Казал го е наистина, за жалост недоказуемо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:14 pm 
Аватар

Тук за първи път бях прочел това изказване на ГА.
http://sportline.bg/news/38920/37-%D0%B ... 0%B4%D0%B8

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:17 pm 
Аватар

Поредна простотия: 12 лумпени набиха момиче и се опитаха да й свалят фланелката на лит(*кс-етрополе

Свидетел на потресаваща случка в метрото стана читател на Sportal.bg непосредствено преди вчерашната среща между отборите на лит(*кс-етрополе и Левски, която "сините" спечелиха с 1:0. Ето какво разказа човекът пред нашата медия, а инцидентът е повече от скандален:

"Две момчета и едно момиче пътуваха с метрото от Обеля до стадион "Васил Левски". Бяха тръгнали на мач с червени фланелки. На "Опълченска" се качиха 10-12 човека. Явно бяха фенове на Левски. Двете момчета и момичето не ги провокираха с нищо. Онези веднага се насочиха към тях и ги заплашиха с думите: "сваляйте тези фланелки, искаме ги". Двете момчета получиха по 1-2 удара. Изненадващо бабаитите се насочиха и към момичето. Удариха я силно в корема, започнаха да я дърпат и се опитаха да й свалят фланелката. Лично звъннах на полицията. Искам да благодаря на МВР, които реагираха изключително бързо. На университета причакаха групата от 10-12 момчета и бързо ги арестуваха. Двете момчета и момичето обаче се изплашиха след побоя и отказаха да ходят на мач, а се запътиха за преглед към болница. Ето това представлява българският футбол и българският ултрас - било то привърженик на лит(*кс-етрополе или Левски", коментира гражданинът, който Sportal.bg много добре познава, но човекът не пожела да цитираме неговото име от съображения за сигурност.

"Давах един час показания. Искам тази случка да се разгласи, защото е крайно време да се вземат някакви мерки срещу явни престъпници, водещи се за футболни фенове. Моля ви, проследете и дали задържаните лица ще бъдат съдени или бързо пуснати от полицията", завърши човекът.

Източник: sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:23 pm 
Аватар

мани тая тъпотия ..после се извиниха и казаха че били 6 свине и една свинкя.. тия спортал който им прати нещо веднага го лепват..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:24 pm 
Аватар

За пореден път вечното дерби между Левски и лит(*кс-етрополе доведе до проливане на кръв между феновете. Арена на сблъсъка стана бензиностанция на изхода на София към Варна. Един от феновете е с по-сериозни травми на главата. Използваните оръжия са чук, боксове и бутилки, съобщава bTV.

Час и половина след края на синьо - червения сблъсък, спечелен от Левски с 1:0, привърженици на двата отбора се срещат на бензиностанция край Долни Богров. Конфликтът, както обикновено, избухва на тема „Левски - лит(*кс-етрополе". Според групата на пострадалите "сини" фенове преди инцидента не е имало преследване от стадиона.

"Ние спираме тука и те стояха тука. Въобще не ги знаехме какви са и що са. Слязохме да си вземем храна, дори не сме пили нищо. И единия вика - „Вие, вика, сте левскари, а?". Ние викаме - „Да, к'ъв е проблемът?".

След тази реплика започва боят. Два автобуса ЦСКА-ри нападат петимата левскари. Най-сериозно е пострадал един от тях, който твърди, че е удрян с чук и боксове. На мястото открихме и счупени при боя бутилки.

Според обвинената агитка на лит(*кс-етрополе истината е друга: 
"Те ни нападнаха, да. Даже искаха тука да счупят прозореца пред полицията".

Пострадалият беше откаран в болница "Царица Йоанна". Шестима от участниците пък бяха задържани за разпит. Тепърва ще стане ясно кой кого е нападнал. Най-достоверни вероятно ще се окажат записите от камерите на бензиностанцията.

Спирал.бг

Ебаси майката, тая простотия край нема.... :ohmygod

СМЪРТ ЗА цура! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:25 pm 
Аватар

само да попитам ...някой нещо да каже за новото знаме ... ,,синя хунта,, че се замаях от него нещо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:26 pm 
Аватар

WEST FRONT написа:
само да попитам ...някой нещо да каже за новото знаме ... ,,синя хунта,, че се замаях от него нещо...

Знамето е много, много добро!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:27 pm 
Аватар

а дали знаеш какво значи хунта...Ху́нта (на испански: junta) в превод от испански означава „събрание, комитет“.

В Испании и испаноезичните страни с думата „хунта“ се обозначават различни органи на държавно управление, в това число на такива с граждански характер.

В много страни се означава военна диктатура, установена с държавен преврат, дори в други страни (например: гръцката военна хунта на „черните полковници“).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:40 pm 
Аватар

Павел Дочев: Контролирахме играта,обаче не бехме така интелигентно достатъчни ! : :mrgreen: :bigok :losers :losers :losers :smt017 :smt017

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:41 pm 
Аватар

Krastev.10 написа:
Павел Дочев: Контролирахме играта,обаче не бехме така интелигентно достатъчни ! : :mrgreen: :bigok :losers :losers :losers :smt017 :smt017

Достоен последовател на Пената:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:43 pm 
Аватар

И освен това получили един ненужен гол :smt003 . И започнали с ненужна загуба :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:55 pm 
Аватар

Wildkid написа:
И освен това получили един ненужен гол :smt003 . И започнали с ненужна загуба :bigok

ПОЛОВИН гол, не забравяй...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 5:00 pm 
Аватар

:bigok Половин е според чичо пенчо, според Дочката бил цял, но ненужен :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]