forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 4:14 am 

СКАНДАЛЕН МАЧ. Единственото хубаво нещо беше, че бихме и секторът на моменти пя добре. Хореота, трансперанти, пиро, путки майни, смешно празен Г и 200 души, които май всъщност не искаха да пробият 20 куки...супер скандално. Много жалка история днеска дербито

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 5:21 am 
Аватар

Дербито през моя поглед:

Гара Плевен->Гара София->ГАРА ДЕМБЕЛЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 5:41 am 
Аватар

В момента гледам повторението на мача по Про.бг, и ТОТАЛНО, ама ТОТАЛНО ги надвикваме. Тия лайнари имат точно ПЕТ избухвания, а през останалото време супер тихо мрънкат нещо (главно от уредбата!).

Така, че спрете да говорите, че сме били слаби на трибуните :wink: Тва ни беше най-силното представяне от доста години насам :wink:

Последна промяна vladols на Пон Авг 02, 2010 6:29 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 6:24 am 
Аватар

Ахахахахахахахахаха гигаБоК Гонзо с пореден шедьовър

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 7:50 am 

Сектора е много далеч от това, което бяхме, а и от това, което трябва да бъдем. Въпреки всичко на моменти си имаше доста доволни избухвания, но ще е добре да гледаме реално на нещата. Имаме бая хляб да изядем, за да си върнем стария облик.

За мача - боК Гара ГОЛЯМ! Прогнозата ми е, че това момче до 1-2 години ще играе на запад.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 8:01 am 
Аватар

sid написа:
Сектора е много далеч от това, което бяхме, а и от това, което трябва да бъдем. Въпреки всичко на моменти си имаше доста доволни избухвания, но ще е добре да гледаме реално на нещата. Имаме бая хляб да изядем, за да си върнем стария облик.

За мача - боК Гара ГОЛЯМ! Прогнозата ми е, че това момче до 1-2 години ще играе на запад.

И кой ни е старият облик? За колко години назад говориш? Щото последният път, когато ги бихме с 2:0, всички коментирахте как тотално сме ги смачкали на трибуните, а това далеч не беше така :wink: Всеки може да си дръпне мача от тогава, да слуша, и да сравнява с вчерашния мач..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 8:44 am 
Аватар

Билкаря написа:
Бихме ли ги преди мача ? БИХМЕ ГИ
Бихме ли ги на мача ? БИХМЕ ГИ
Бихме ли ги на пеене ? БИХМЕ ГИ
Бихме ли ги след мача ? БИХМЕ ГИ !
Доволен ли съм ? ДОВОЛЕН СЪМ :bigok :bigok :bigok
Обърнатия лъв - едва ли е най-важното след всичките хубави неща тази вечер :)
Само Левски ! Сектор Б е силен когато е единен ! :levski
Калмарите да си носят вазелинче :smt047

Ей, това е най-важното във Вечното дерби. ДА БИЕШ ! ДА БИЕШ навсякъде ,във всеки час! И естествено, винаги да има материал! :bigok :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 8:47 am 
Аватар

Последния мач, когато ги бихме с 2-0 изобщо не може да се сравнява с този вчера. Стига глупости. Дръпни си ако искаш и HD видео от спортал :bigok В сектора усещането тогава беше съвсем друго :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 9:01 am 
Аватар

За усещания в сектора ли говорим, или за надпяване на свинете? За 2:0 мача верно, че заряда беше по-голям, но тогава циклихме на 5 песни цел мач (даже не са песни, а скандирания!) В редките случаи, когато се задаваше тон за песни от рода на "Когато над София мръкне", "Дай си сърцето", "България е нашата родина" всички млъкваха...Тогава дори и "Завинаги оставам аз Левскар" не се знаеше от всички, и се получаваше слабо :wink: Има го и тва, че свинете тогава не бяха толкова мизерни, колкото вчера :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 9:15 am 
Аватар

След като първоначалната еуфория мина,а сега остава гаврата с бедните червени клошари. Няма смисъл да гледаме играта,щото жоаафхасф ако беше вкарал,отиваха на резултат,но и той насра. Мислех да пиша още некви неща,ама няма смисъл. Кур за чорбите,да го духат. Цял живот бедняци :bigok

ЧОРБАРИИИИ ООООО ЛАЙНАРИИИИИ ОООООО ЧОРБАРИ,ПРАСЕТА,СВИНЕЕ НА ТУРЦИ СТЕ ВИЕ СИНОВЕЕЕ :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 9:36 am 

Като цяло не можехме да мечтаем за по-добър старт. Гарра обля мощно червените отрепки. Играта като цяло не беше кой знае какво, но за първи път от много време сме ефективни в атака - от 2 положения вкарахме един гол. Проблеми в защита имаше отново, но на фона на неадекватните прасета нашите се справиха прилично в отбрана. По телевизията хореографията не бе показана подробно, но втория плакат http://www.sportal.bg/galery.php?category=14#23 е бил супер. Проблеми в центъра на терена отново не липсваха, но щом резултатът е налице, нямаме грижи(поне за сега). Имаме много неща за подобрение, но се надявам че Ясен Петров ще вземе мерки както за играта, така и за дисциплината, защото получихме много ненужни и глупави картони.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 9:39 am 
Аватар

Не само, че пяхме за първи път 90 минути без абсолютно никаква пауза(къде по-мошно, къде по-слабо, няма как да е мега мошно 90 минути), но всъщност пяхме 120 минути без спирка, защото ги почнахме още 30 минути преди началото. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 9:54 am 
Аватар

Имаше и паузи :wink: За сметка на това от тяхна страна се чуваше само главния им мюфтия и ходжата,което не говори добре за "бедняците на софия" :bigok :bigok

А ако се е чуло "сектор гей защо мълчиш.." всичко е прекрасно :bigok

чорбариии оооо лайнарии :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:03 am 
Аватар

Мега летния хит!
Сега си представям като ида на морето, поръчвам си бира с мента, лягам на плажа и почвам да си тананикъм.
Чорбари, оооооооооо, лайнари, ооооооооооооооо ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:10 am 
Аватар

Чудесно начало на сезона,чудесна и сладка победа.Грамотни и с перспектива играчи,обещаващ тандем на скамейката-Гонзо-Ясен,пълен и единен сектор Б,надвикване,надбиване и унижаване на прасетата по всички фронтове.Спрете с негативизма,това е само началото.Най-важното според мен към момента е:От доста време насам имаме истинска двойка централни защитници-Иво Иванов и Данчо Милиев-здрави,високи и добре стоящи.Имаме истински централен нападател-висок,бърз,техничен,надъхан,имаме халфове-външни и вътрешни и крайни защитници с възможност за взаимозаменяемост и вариации,имаме като цяло мисъл в селекцията и действията на спортно-техническия щаб,имаме надежди и перспективи,има и желание за единство и единомислие у публиката.У чорбата всичко това липсва или е наопаки.Всичко това ме прави щастлив.Само Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:12 am 
Аватар

За пореден път правим грешката да сме най-мощни ПРЕДИ началото на мача. Не знам дали е заради надъхване, заради това, че почваме да се повтаряме после или заради еди какво си, но... факт. Аз лично второто полувреме нямах никакъв глас и колкото и да се мъчех, нямаше как да викам качествено. Отделен въпрос е, че много хора не се и опитваха, но това винаги си го има.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:17 am 

под "преди началото на мача" имаш предвид, че започнахме от събота? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:18 am 
Аватар

Честита победа - винаги е нужно свинете да бъдат унижавани и поругавани! Естествено почнаха да хленчат за съдията - какво друго им остава и какво по-сладко от това. По трибуните според мен беше добре, особено предвид предишните дербита и ситуацията около тоя мач като цяло - не знам какво се оплаквате.

Самия мач - ужасно зле, няма какво да се лъжем. Ще берем много ядове. Свинете са си свине :smt003 :bigok . Най-важното обаче е победата, така че няма да коментирам играта подробно. Но ако продължава така и тая година ще се "концентрираме във вътрешното първенство". Все пак за се порадваме на обругаването на свинките :smt003 :bigok :lsfc4

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:21 am 
Аватар

Tech0 написа:
Мега летния хит!
Сега си представям като ида на морето, поръчвам си бира с мента, лягам на плажа и почвам да си тананикъм.
Чорбари, оооооооооо, лайнари, ооооооооооооооо ... :bigok

навсякъде по дискотекаС мощно поздрави с тая песен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:25 am 
Аватар

Нема човек който не го е яд,че хореото се обърка ама майната му-(то рома миналата година обърка с Лацио).Хубавото което се получи е разделението На сектора на три със ставането.

ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:30 am 
Аватар

да не забравяме и тази силна икона -> Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:36 am 
Аватар

Много яко дерби - викане, бомби, мирис на война :lsfc3 щом като ме боли главата и ушите ми пищят, значи всичко е ОК. Жалко само че днес е гаден майненски понеделник и нямаше как да отпразнуваме победата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:43 am 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=149533
boq na benzinostancqta maina :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:49 am 
Аватар

sct02 написа:
Много яко дерби - викане, бомби, мирис на война :lsfc3 щом като ме боли главата и ушите ми пищят, значи всичко е ОК. Жалко само че днес е гаден майненски понеделник и нямаше как да отпразнуваме победата :bigok

УжасТ е брат ми, боли ме глава да си ебе майката..

Боли ме глава как Акуаро го боли дупенцето... И междудругото, при нашия гол имаше фал май- не мисля, че беше честно Гарата да си вкара хуя и да разкачи крака на Акуаро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:52 am 
Аватар

и на караджов му го наби директно между краката :bigok :bigok чак до устата му стигнаха тея 39 сантиметра :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:56 am 
Аватар

специално изпълнена поръчка:

:losers

вече го има

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 10:57 am 
Аватар

Няма ли видео с разделянето на сектора на 3- части
??? :lsfc3 Марто шампион !! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 11:00 am 
Аватар

acrimonious написа:
... И междудругото, при нашия гол имаше фал май- не мисля, че беше честно Гарата да си вкара хуя и да разкачи крака на Акуаро :bigok

Не, голът си беше редовен. В западна Европа на такова нещо не се свири фал. Гледали сме доста подобни голове, тарани мачкащи с физика защитниците. Трябва и нашите да свикват на това, защото в ЕКТ ще има такива случки..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 11:06 am 
Аватар

kosyo написа:
специално изпълнена поръчка:

:losers

вече го има

може да качиш и чичо краси Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 11:06 am 
Аватар

Ей тука има некой хора, имам чувството че са тука само да дразнят. Всичко си беше супер, викане, победа. Вместо да се радват, слабо викане, що пя тоя, що не свали знамето. Ем така ще е докато има мрънкане и мънкане под носа. Много яко си беше !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1342 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]