Ами братя и сестри, още малко и се почва. Каквото ще да става ще ви кажа какво не искам да виждам - разединен сектор, неадекватно пеене и скандиране, продължително мълчание насред оркските крясъци. Крайно време е да сложим край на изродските лъжи колко уникална, велика и представете си по - многобройна от нас била турско - комунистическата сган под червената петолъчка. Тия, които ще излязат на терена със сините фланелки имат за задача да смажат противника и да накарат за пореден път Додука, Минета, Луканката и Бахура да грабнат триони и греди и да се ометат като бити педерасти още в 70 - ата минута по стар обичай. А нашата задача е до този момент да не дадем да се чуе нито квич, нито вик, нито едно "Аллах акбар" и над стадиона да кънтят единствено скандиранията "Само "Левски", броенето до седем и песните ни. Хореографии, димки, римски свещи, фойерверки - майната им, и с тях и без тях иди - дойди. Време е да започнем да си връщаме господството по трибуните и като бройка, и като ефект защото напоследък твърде много му отпуснахме края. Нека всеи, който днес отиде на мача и за миг не спира да вярва че ще победим и дори за секунда не си позволява да спре да подкрепя отбора. Дори нещата да тръгнат на зле, дори да не виждаме това което ни се иска наша длъжност е да се държим по един и същи начин както при негативен резултат, така и при 7 - 1 за нас. Ама ако поведат ония ли? Чудо голямо! Обръщали сме ги преди, ще ги обръщаме и занапред. Който има вяра, има всичко. Не искам също така да чувам и чета глупости как това било почти обикновен мач и как не си струвало да се ходи, защото игра и атмосфера нямало и не знам какво си. Сблъсъкът с наследниците на червения терор не е обикновен мач и не е мач изобщо, а е въпрос на избор и доказателство за това свободни хора ли сме или примирена тълпа. Този сблъсък се е печелии на всяка цена по терена и на трибуните в мрачни и страшни времена и би било предателство, ако в днешната слободия просто не ни се занимава. Не знам господа играчите ни дали и доколко са наясно с това, а и нямам възможност да им го наливам в главата. Отоварям за себе си, така както всеки левскар би трябвало да прави. Мястото ни е на стадиона (колкото може повече), задачата ни е да не спираме да вярваме и да превърнем "Васил Левски" в ад за враговете човешки и мощна опора за нашите. Щели да свършат билетите за "Б"? Ами ще ходим в "А" и "В" тогава, празни ли да стоят? Та да си закачат там ония червените парцали и да се пънат колко много били, така ли? Аз така виждам нещата - за който не съм прав може и да ми тегли една, който е съгласен с мен вярвам че ще намеря редом до себе си на мача довечера. Бий чорбара по главата! Бий! Бий! Бий!
_________________ И рече Бог: "Само "Левски" ! И направи небето синьо.
|