forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:02 am 

Omraz написа:
И пак ще питам - Коя е алтернативата?
Реална алтернатива в момента няма, поне докато не се появи следващ месия, който нищо чудно да е Гоце. :bigok
Даже съм почти убеден, че след ББ ще ни управлява Гоце.
После някой да ми обяснява, че не сме една от най-малоумните нации на света. :smt006

:!:
просто алтернатива - Няма! Тук мнозинството сме гласували за един друг вариант, въпреки че си знаем че и той не е цвете...
а изказването че сме "лош материал", подкрепям с две ръце!
Дано издържи скапания кабинет ББ и дано Гоце или негови хора, след президентските избори, никога повече да не подушат власт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:03 am 
Аватар

Omraz написа:
ЦЦ откакто мина ББ по рейтинг се изкава много по-малко пред медиите, явно е получил забрана :lol:

Най-читавия за мен в това правителство - Дянков, е по-непопулярен и от Доган, а ЦЦ е крайно симпатичен на хората. :lol: Сметам че това е много показателно за нивото на българския гласоподавател. :bigok

Най-читав, според мен, е Плевнелиев.

Омразе, кажи за стола, не се измъквай :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:13 am 
Аватар

Тоя земеделския министър изглежда сравнително читав (поне се опитва да въведе некъв ред с храните), както и ПЛЕВЕНлиев от Гоце делчев, ма там е добре да се оценява когато имаме нещо направено...всчко останало е... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:17 am 
Аватар

И аз съм на мнение, че Плевнелиев е най-читав, земеделския и той го удря на Пиар, ама поне се мъчи нещо да направи :smt006 Много добро впечятление ми направи , когато се обясняваше с помаците , защо им спират субсидийте за тютюна, поне им го обясни да го разберат с техните 2 мозъчни клетки :smt006 Дянков е средна работа, за тоя на образованието нямам мнение, Николай Младенов ми се струва, че върши работа, ама Гоце здраво му подлива вода, иначе другите са еднодневки и не стават :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:18 am 

мен па най мъ кефи лъчо мозък0 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:18 am 
Аватар

е той не е в правтилството :smt006 не играеш честно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:24 am 
Аватар

Г-н Смитх - комуниС :bigok
Правят някои полезни неща герберите, но и доста сраха. А както споменах, кучката-министър на здравеопазването се държи не по-малко скандално, нагло и безхаберно от комунистите. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:28 am 

Седем:Едно написа:
Омразе, кажи за стола, не се измъквай :bigok

Естествено, че няма да кажа. :bigok

За Плевнелиев съм съгласен.

Mr. Smith написа:
Що пък си мислиш, че е най-читавия :smt006

Така си мисля.
Проблема е, че ББ не одобрява повечето му идеи, защото са непопулярни, а както знаем най-важен е рейтинга.

Дянков не се колебае да се намесва и да спира схеми, с които никой друг не се занимаваше доскоро, най-малкото защото не е оттук и не е свързан по никакъв начин с местната политическата клика. Ще спомена само руските енергийни проекти, гробници за пари и обслужващи основно блядските интереси, за прокарването на които убеден, че Кремъл е налял милиони в джобовете на Гоце, Станишев, Р.Овч. и т.н. Некакси ми е смешно когато подобни изчадия, минаващи за "спецове" и живяли винаги по партийна линия и от кражби, говорят отвисоко и критикуват човек, който е станал милионер с акъла си и то не от продажби на банички. :smt002
Спряха се парите на много хрантутнически и ненужни ведомства. Огромен процент от парите, които държавата бави са по неизгодни договори, сключени от предишнитните правителства с цел точене, а това бръкна сериозно в гъза на много лайнари и на техните покровители.
Имам и много други аргументи, но не ми се пише повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:30 am 

ако трябва да посоча сериозно - сергей игнатов :wink:
мухлясали домати и развалени яйца за бронтозаврите в су и бан :idea: незабавно :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:38 am 
Аватар

Омразчо е абсолютно прав, но Дянков има и доста трески за дялане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 1:11 am 
Аватар

Месията-бок Костов се кандидатира и печели президентските избори :arrow: оттам тръгва възходът на ДСБ и 2013та овладяват всички нива на властта :arrow: правят ни президентска република :arrow: бок Костов установява еднолична диктатура, твай :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 1:22 am 

Само дето ще спечели чутовните 100-150 хиляди гласа. :lol: Иначе съм почти убеден, че ще се кандидатира и с удоволствие ще гласувам за него. :bigok Другият кандидат нищо чудно да е ББ. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 1:52 am 

аз пък мисля, че няма да се кандидатира :wink:
от 2001 насам да сте го виждали в обречени мажоритарни схватки ? :)
или ще подкрепят герб или кандидатура тип стоян михалев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 2:00 am 

Ако Костов стане президент вярно 2012 ще дойде краЯ :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 2:00 am 

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 6:03 pm 
Аватар

Omraz написа:
Огромен процент от парите, които държавата бави са по неизгодни договори, сключени от предишнитните правителства с цел точене, а това бръкна сериозно в гъза на много лайнари и на техните покровители.
Процент да ама чак огромен, виж градове и общини в които няма гербески кметове им се ебава майката тотално :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 6:30 pm 
Аватар

А търновски общински съветник го заключват,че нелегално печатил в печатницата си, винетки и бандероли за Косово,не го е правил за града,да знаеш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 6:35 pm 
Аватар

Заключват кура ми Янко ще заключат :smt006 Тоя има толкова инфо, че нема им се верва на някои хора ако се разчурулика :smt006 Колкото и този юнак е в затвора
Цитат:
Осъденият на 5 г. затвор и 12 000 лв. глоба Петър Тонков има отново шофьорска книжка

От броени дни осъденият на 5 години затвор и 12 000 лева глоба за източване на над 3 млн. лв. ДДС Петър Тонков се разхожда из улиците на Велико Търново зад волана на различни автомобили. Дружески 38-годишният як българин мята с ръка от колата. На задната част на един от автомобилите пък е изписан надпис „Търси се!”. Вероятно това е поредният майтап на рекордьора по водене на съдебно дело срещу него. Той бе осъден от Окръжния съд през 2007 г., но присъдата влезе в сила преди месеци. Процесът се влачи с години и започна отначало след припадъци в съдебната зала на болния от диабет нашенец.
ЗАЩО ЕДИН ОСЪДЕН НА ЕФЕКТИВНО НАКАЗАНИЕ, КОЕТО Е ВЛЯЗЛО В СИЛА И ИЗПЪЛНЕНО, СЕ РАЗХОЖДА ИЗ УЛИЦИТЕ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО? Кой и как му върна шофьорската книжка или пък той изкара курс отново? През 2000-2006 г. Петър Тонков е бил наказван за близо 40 пътни нарушения и книжката му е била отнемана два пъти - от търновските и от плевенските пътни полицаи. Преди няколко години той си издава нова лична карта с адрес в Левски и нова шофьорска книжка от Плевен. След това обаче тя е отнета от тамошните катаджии. Сега той обаче има шофьорска книжка и не е нарушител, установи репортерска проверка вчера.
Броени дни след последните избори в държавата – на 17 юли 2009 г. Окръжна прокуратура в Ловеч пуска на свобода за три месеца Петър Тонков, съобщиха от Великотърновската апелативна прокуратура вчера след наша молба за информация. Постановлението на ловешките магистрати е базирано на експертиза от лекарска комисия от 10 юли 2009 г. Според нея клиентът на ловешкия затвор не може да бъде лекуван дори в затворническата болница в София, защото има много тежка форма на диабет, ретинопатия със засегнат зрителен орган и се нуждае от специализирана лазеротерапия извън решетките…
Е, ЯВНО ТАЗИ ТЕЖКА ДИАГНОЗА И СЕРИОЗНИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ НЕ ПРЕЧАТ НА ТОНКОВ да се подвизава из улиците на Велико Търново. И всичко това по време на новата власт на Бойко Борисов и на новия вътрешен министър Цветан Цветанов, мажоритарен кандидат на ГЕРБ за Великотърновска област, които под път и над път твърдят, че са безкомпромисни към нарушителите на закона. Да им вярваме ли?
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 6:41 pm 
Аватар

Я Найдене ти като познавач на града :lol: ,разкажи малко повече за тоя общинскиО съветник,че има причина да ми е любопитно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 7:04 pm 
Аватар

Изображение- Освен, че ти е адаш :lol: , комунист, собственик на печатница , намерили са скандалната бройка от половин милион винетки само за автобуси и ТИР-ове /сигурно щото са най-скъпи/ :smt003 Принципно този се води само собственик на печатницата, а някакви други юнаци са извършвали самата дейност . Като са го арестували му е наложено чутовното наказание - подписка :ohmygod Винетките са ги продавали на 30% т реалната им стойност, даже като ги хванаха некакъв се вайкаше , че купил от тях винетки за 50 бона, интересно как пък не се усъмнил човека :smt017
За мен цялата работа, дойде от това че Цветелина спечели конкурса за разпространение на винетките, иначе работата щеше да си е по-старому :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 7:21 pm 
Аватар

Ама е хубавец,неще и дума :lol: ,тоя не може да ми е адаш,по цел ден в печатницата,поне десет години :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 29, 2010 1:37 am 

ultrafan_rs написа:
ако трябва да посоча сериозно - сергей игнатов :wink:
мухлясали домати и развалени яйца за бронтозаврите в су и бан :idea: незабавно :!:

Много се съмнявам, че нещо конструктивно ще се случи и там. Като ги гледам в математическия факултет бронтозаврите продължават да си живуркат екстра и не са умрели от страх, че даже май се справиха със съкращенията като поизринаха курсовете на някои от нещатните лектори. Най много да удари едно здраво рамо на частните университети тоя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 29, 2010 5:41 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Ама е хубавец,неще и дума :lol: ,тоя не може да ми е адаш,по цел ден в печатницата,поне десет години :lol:

Този е педал 100% съм сигурен, само като му видя устните и се сещам за ицо петрофф :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 29, 2010 5:45 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ivan63 написа:

Този е педал 100% съм сигурен, само като му видя устните и се сещам за ицо петрофф :bigok

HAXHXAHAXHHAXHAXHAXAHXHAX

ТОЯ ВЕРНО ПРИЛИЧА НА ИЦО ПЕТРОФФФФФ БЕ ХАХ ЬГАГЬАГ ЬАЬА ЬА ЬАСАГАГА :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 01, 2010 3:13 pm 
Аватар

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 8330895580 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 2:09 am 
Аватар

http://www.vmro.bg/index.php?option=com ... latestnews

Откакто се помня по Черноморието се чуват основно турски радия, което е отвратително. Резаните мисля превишаваха силата на предавателите с десетки пъти от позволеното, смърт за тия боклуци и никога ЕС за тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 9:28 am 
Аватар

Аз даже с антената хващам повече турски телевизии,отколкото български :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 10:19 am 

Brannik написа:
http://www.vmro.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=763:2010-08-02-08-12-28&catid=1:latestnews

Откакто се помня по Черноморието се чуват основно турски радия, което е отвратително. Резаните мисля превишаваха силата на предавателите с десетки пъти от позволеното, смърт за тия боклуци и никога ЕС за тях!

Не мисли, а провери и тогава коментирай неща, дето не са ти ясни :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 11:19 am 
Аватар

BSG, УКВ-то на повече от 50-км може ли да се хваща :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 3:21 pm 
Аватар

Поздрав за туранагите http://www.vbox7.com/play:11ce4d43. Да им еба майката анадолска деба и кучетата прости. :smt070 :smt071 :smt068 :smt067 :smt066 :smt013

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]