forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 8:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:00 pm 

Toва никой не го е казал. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:03 pm 
Аватар

Аз пък казвам, че са по-големи некадърници от комунягите :bigok Това, че ония са обучени перфектно да крадат, не значи че са некадърници и за това трябва акъл, ама като погледна другарката Борисова :ohmygod другарите Трайчо :ohmygod Тотю :ohmygod Цвъ Цвъ :ohmygod , да не говорим в структурите на местно ниво какво чудо е :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:05 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:
освен ако американския посланник не е почнал да си другарува с комунисти :lol: , всека седмица по едно проправителствено изказване прави, на таква подкрепа от Щатите и Пиночет не се е радвал :lol:

Kато се има предвид, че по-голямата част от комунягите, начело с Гоце, Р.Овч. и т.н вероятно са на заплата от Кремъл и работят само и единствено за руските интереси е нормално американския посланник да прави такива изказвания. :bigok

Горкия Уорлик, един сондаж за шистов газ не можа да уреди на "Шеврон", а така се старае :lol: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:08 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз пък казвам, че са по-големи некадърници от комунягите :bigok Това, че ония са обучени перфектно да крадат, не значи че са некадърници и за това трябва акъл, ама като погледна другарката Борисова :ohmygod другарите Трайчо :ohmygod Тотю :ohmygod Цвъ Цвъ :ohmygod , да не говорим в структурите на местно ниво какво чудо е :ohmygod

Герб са трета цедка и полседен шанс поне формално да се "самоуправляваме"...след провала Боко, директно ше ни назначат генерал-губернатор договорен между Брюксел-Вашингтон-Москва :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:10 pm 

И пак ще питам - Коя е алтернативата?
Реална алтернатива в момента няма, поне докато не се появи следващ месия, който нищо чудно да е Гоце. :bigok
Даже съм почти убеден, че след ББ ще ни управлява Гоце.
После някой да ми обяснява, че не сме една от най-малоумните нации на света. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:15 pm 
Аватар

Нали ГЕРБ трябваше да е алтернатива :smt006 Алтернатива на комунистите и Доган, хората им повярваха и сега какво :wink: Гоце ме съмнява да дойде на власт, обикновено комунисти идват след добро управление, а това определено не е такова :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:16 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr. Smith написа:

Герб са трета цедка и полседен шанс поне формално да се "самоуправляваме"...след провала Боко, директно ше ни назначат генерал-губернатор договорен между Брюксел-Вашингтон-Москва :lol:

Е те още 1879 година са го направили, защо да не е и сега :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:20 pm 
Аватар

Гоце никога нема да ни управлява, в това съм сигурен. :lol: Стана президент след ченгесарската хватка с генерал Боци, после Костов го остави още 4 г. с недоразумението бай Неделчо...като му изтече мандата - отива в небитието, най-много да вкара 10-15 "енетелектуалци" под негова опека в НС и тва ще му е :lol: и то ако спонсорите му останат на свобода до следващите избори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:24 pm 
Аватар

Аз доколкото знам Гоце е абсолютен нещастник , играч на дребно, назначил е съучиниците си, приятели , роднини от пернишките села в НСО и ДАНС и отскоро е тръгнал да се слага на кагебейците да то вкарат в голямата игра, ама много се съмнявам да стане :wink:

А междудругото Георги ГЕргов е избран за председател на БСП в Пловдив :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:27 pm 
Аватар

По-вероятно е да си продължи с енергийния лобизъм, директно на заплата от "Газпром", като оня несретник Шрьодер :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:30 pm 

Mr. Smith написа:
Нали ГЕРБ трябваше да е алтернатива :smt006 Алтернатива на комунистите и Доган, хората им повярваха и сега какво :wink: Гоце ме съмнява да дойде на власт, обикновено комунисти идват след добро управление, а това определено не е такова :wink:

Не знам кои са тия хора, от моите познати трудно мога да се сетя за 5, за които да подозирам, че са гласували за ГЕРБ. :smt006 От приятелите ми никой не гласува за тях.
Тези които повярваха на ББ, преди това повярваха на мадридския ретард, а утре ще повярват на Гоце. :wink: През 1997 СДС и Костов дойдоха на власт, не за друго, а защото отново се търсеше месията.
Приказката за малкия и много прост народ е напълно вярна.
Изключенията са не повече от 200-300 хиляди :wink:

Аз виждам и хубави неща в управлението на ББ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:35 pm 
Аватар

Ти станА държавен хрантутник и взе да се подмазваш на Бочко :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:38 pm 
Аватар

Щом над милион гласа взеха, значи доста хора им повярваха, а и нека да си бъдем честни те спечелиха заради онази реплика на Доган, а тя за мен не беше казана случайно :wink: Тъпи са не защото работят срещу народа /всички правителства досега правеха това/, а щото работят срещу себе си, напълниха се с хора еднодневки , че дори им дадоха власт :wink:
Междудругото утре по обяд са при нас да откриват чутовните две кръгови направени на пътя София -Варна :ohmygod, от две-три седмици на този пътен възел кипи работа, асфалтираше, слагаха знаци, светофари, копаха градинки, чертаеха маркировка, а тази вечер преди един час две цистерни миеха улиците :bigok Усещам, че Бок Бойко и вицебок Монка ще ебнат общината с едни милион-милион и половина, щото за довършителните работи не са дали и стотинка, а местите гербери гласуваха едни 300 хиляди от общинския бюджет да се хвърлят там, същевременно едната болница ще бъде закрита заради 14 000 лева дълг :wink:

Последна промяна Mr. Smith на Вто Юли 27, 2010 11:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:41 pm 
Аватар

Омраз да каже за колко обядва в стола и какво. :bigok

П.П.

Знам алтернативата, която желае гусин Смит. Един дебел човек с жакузи и кИбапчИтъ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:43 pm 
Аватар

Абе Гоцето е 10 г. във властта, не виждам как ше мине с номера "изберете ли ме, ше направя чудеса", не ми се верва да му се хванат достатъчно хора на въдицата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:44 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Щом над милион гласа взеха, значи доста хора им повярваха, а и нека да си бъдем честни те спечелиха заради онази реплика на Доган, а тя за мен не беше казана случайно :wink: Тъпи са не защото работят срещу народа /всички правителства досега правеха това/, а щото работят срещу себе си, напълниха се с хора еднодневки , че дори им дадоха власт :wink:

Ми то това си им е предназначението - да работят срещу себе си и да ни убедят, че без комунистите не можем. А това вече съм го чувал от доста млади хора - по-добре беше при станишев..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:45 pm 
Аватар

Ще излъже тъпаците с лекота Гоце. Ще каже, че 10 години ръцете са му били вързани на този пост с орязани правомощия и ако народът му ги развърже сега, правейки го премиер, ще настъпи светлото бъдеще (за родата му).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:47 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ще излъже тъпаците с лекота Гоце. Ще каже, че 10 години ръцете са му били вързани на този пост с орязани правомощия и ако народът му ги развърже сега, правейки го премиер, ще настъпи светлото бъдеще (за родата му).

тва ми звучи като за пред най ултра турбо селското крило на нацията, всеки с повече от 3 неврона мозък, не би се хванал :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:48 pm 
Аватар

Знам алтернативата, която желае гусин Смит. Един дебел човек с жакузи и кИбапчИтъ :bigok

Поне шъ си ибьем на воля и на всяко кръстовище ще има кабинка, където курви ще правят свирки безплатно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:48 pm 

изобщо не е прост народ0 :)
трябваше да накаже комунистите и турците и ги наказа :wink: трябваше да накаже желанията на определени личности да подредят парламентарния вот, така както местния през 2007 и ги наказа, а защо герб се оказа единственият отдушник на народното недоволство е съвсем друга бира
аз не вярвам, че изказването на доган е направено с умисъл, по простата причина, че съобразно резултатите от евроизборите бе напълно възможна четворна (бсп, ндсв, дпс, лидер), а защо не и петорна (с яне, който след изказването извади бордовете със задрасканите четирима) коалиция.
п.п. аз изобщо не съм гласувал и не се оплаквам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:50 pm 

Също така за много млади хора мръсния мафиот от с. Сирищник е "Президента" или "Първанов", а не Гоце. :ohmygod Аз тоя не съм го наричал по друг начин от години.
Ще си говорим пак като дойдат изборите, но силно се надявам да не съм прав. Когато Гоце стана президент за първи път пак никой не вярваше. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:51 pm 
Аватар

Щото те не искаха да са на власт и това беше съвсем демонстративно. Те искаха Герб да дойде на власт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:51 pm 
Аватар

STALKER написа:

тва ми звучи като за пред най ултра турбо селското крило на нацията, всеки с повече от 3 неврона мозък, не би се хванал :smt003

Ами на второ място е по рейтинг Гоце. Явно идиотите си го харесват, а ний пейма смърт за него. Болезнена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:53 pm 

проданов, откъм джоб е безспорен факт, че при станишев бе по-добре, но единствено и само поради усилията на две правителства преди това, насочени към изграждане на модерна икономика и влизане в ес. не мога да отрека, че през 2006г., когато дойдох "на софияТА" с 15лв. ядох, пуших 2 кутии цигари, напивах се и дискотека....сега само за яденето не стигат. но причините не са в р.овч. и пепи тъпото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:55 pm 

със сигурност цецо и бойко( и май не само те) са преди гоце по рейтинг :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:58 pm 
Аватар

Аз не виждам някаква кардинална промяна от предишното правителство, освен в ПР-а, един вид, опаковахме лайното в лъскав целофан с панделка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 11:59 pm 
Аватар

STALKER написа:
Аз не виждам някаква кардинална промяна от предишното правителство, освен в ПР-а, един вид, опаковахме лайното в лъскав целофан с панделка

балирахме го като софийски боклук :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:00 am 

ЦЦ откакто мина ББ по рейтинг се изкава много по-малко пред медиите, явно е получил забрана :lol:

Най-читавия за мен в това правителство - Дянков, е по-непопулярен и от Доган, а ЦЦ е крайно симпатичен на хората. :lol: Сметам че това е много показателно за нивото на българския гласоподавател. :bigok

Последна промяна Omraz на Сря Юли 28, 2010 12:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:01 am 
Аватар

Що пък си мислиш, че е най-читавия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 28, 2010 12:02 am 
Аватар

Абе единственото хубаво е, че засега се краде доста по-малко и се вадят кирливи ризи, които никой преди не смееше. Големите разбойници също се снишиха доста. Все пак докато няма присъди, няма и виновни. За мен лично, ако видя Масларова в затвора, ще е такава наслада, че ще простя всички гафове на това малоумно правителство. А пък ако и Етем посети Сливенския, ще гласувам за ГЕРБ на другите избори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]