forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 7:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 2:57 pm 
Аватар

Първо вижте модела на живо, а не на картинка и тогава критикувайте!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 3:02 pm 
Аватар

Прочетете ПАК и ПАК какво е написал Иван някъде в някоя от 1303480234 теми за екипите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 3:15 pm 
Аватар

по принцип...почти навсякъде найк са с щампи...наскоро имах възможност да видя екипа на Зенит на живо...също само щампи...друг е въпроса...че са много по качествени от нашите...и като модел...материя...надписи...и струваха точно 35 евро

Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 4:10 pm 
Аватар

targovishte написа:
по принцип...почти навсякъде найк са с щампи...наскоро имах възможност да видя екипа на Зенит на живо...също само щампи...друг е въпроса...че са много по качествени от нашите...и като модел...материя...надписи...и струваха точно 35 евро

Изображение
Изображение

Със Зенит не може да се сравняваме или с който и да било средноевропейски или голям отбор. Цената е ок, ама да бяха поне малко красиви и да имаше някакво наподобяване на екип. Някакво шевче да имаше или някаква лентичка по рамене или ръкави :ohmygod , че да кажеш - "да, това е спортен, състезателен екип", а не фланелка за тичане в парка. И 100 лв. да са, но да приличат на нещо.

Само се караме, а батков и баждеков не щат да умрат от естествена смърт :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 4:23 pm 
Аватар

е то това дето ще ни го продават по 70 лв. едва ли са оригиналните екипи...по-скоро е някаква реплика...не искам да повярвам...че може да играем с някакви тениски...още повече както каза Гонзо...той сам ги е избирал тези екипи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 4:54 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
tonimn написа:
Аз нямам никакви претенции за модела и изобщо не го сравнявам с тези на големите европейски отбори,но е смешно реалната цена да му е 30 лв,а тука да го продават за 75,че ако искаш и щампа да си сложиш с номер отзад става 90 :ohmygod .А на всичкото от горе всичко е щампа поне Л да беше бродирано

СТАВА ОТ 30 НА 70 ЛВ., ЗАЩОТО ТОВА Е ЕКИПЪТ НА ФК ЛЕВСКИ.

И на мен ми писна от тия теми за екипите, от понеделник почвам да ги трия една по една.

Това не е екипът на ФК Левски, това е синя тениска Найк поръчана от гуруто на финансите Изображение с фирма хикс , водеща се вносител на Найк в големи количества и тук мъдро ги щамповат с портативни средства, без всякаква гаранция за качество и за N-та поредна година не искат да сложат истинската емблема, а само Л :!: За цялото това удоволствие искат 70 лева, а за име и номер колко беше 10 или 15 лева, без значение дали на гърба ще пише Топузаков или Киро Острото :ohmygod Аз лично това го приемам за поредната голяма подигравка към нас феновете на Левски от страна на милото ръководство и за нищо на света няма да дам 1 стотинка на червенобузестия смолянски помак, купувайки си т.нар. екип на ПФК Левски 1914 АД :!:
Това ми е мнението и не ангажирам никой с подкрепа :wink:
И като стана дума за емблема дали дизайнерите на адидас и от Ливърпуул са гледали цветовото съчетание и изчистените форми на тизе екип http://store.liverpoolfc.tv/products/ne ... /pid-31425 :P :smt007 , можеше само дракончето да сложат, ама дали щяха да имат и една фланелка продадена :wink: и е само 20-на лева по-скъп от нашия :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 5:03 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Morning Glory написа:
tonimn написа:
Аз нямам никакви претенции за модела и изобщо не го сравнявам с тези на големите европейски отбори,но е смешно реалната цена да му е 30 лв,а тука да го продават за 75,че ако искаш и щампа да си сложиш с номер отзад става 90 :ohmygod .А на всичкото от горе всичко е щампа поне Л да беше бродирано

И на мен ми писна от тия теми за екипите, от понеделник почвам да ги трия една по една.

Това не е екипът на ФК Левски, това е синя тениска Найк поръчана от гуруто на финансите Изображение с фирма хикс , водеща се вносител на Найк в големи количества и тук мъдро ги щамповат с портативни средства, без всякаква гаранция за качество и за N-та поредна година не искат да сложат истинската емблема, а само Л :!: За цялото това удоволствие искат 70 лева, а за име и номер колко беше 10 или 15 лева, без значение дали на гърба ще пише Топузаков или Киро Острото :ohmygod Аз лично това го приемам за поредната голяма подигравка към нас феновете на Левски от страна на милото ръководство и за нищо на света няма да дам 1 стотинка на червенобузестия смолянски помак, купувайки си т.нар. екип на ПФК Левски 1914 АД :!:
И като стана дума за емблема дали дизайнерите на адидас и от Ливърпуул са гледали цветовото съчетание и изчистените форми на тизе екип http://store.liverpoolfc.tv/products/ne ... /pid-31425 :P :smt007 , можеше само дракончето да сложат, ама дали щяха да имат и една фланелка продадена :wink: и е само 20-на лева по-скъп от нашия :wink:

Всичко хубаво, ама защо ти беше да го пишеш това за "Л"-то, което стои на фланелките ни още от първата екипировка, която отборът е имал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 5:11 pm 
Аватар

Защото смятам, че там трябва да бъде емблемата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 5:16 pm 
Аватар

"Л"-то си е емблема отвсякъде. Не само, че не го намирам за драматичен проблем, ами смятам, че е прекрасно, че поне тази дългогодишна традиция сме си запазили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 5:22 pm 

Освен традицията, мисля, че е и по-стилно, отколкото ако седи цялата емблема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 5:45 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
"Л"-то си е емблема отвсякъде. Не само, че не го намирам за драматичен проблем, ами смятам, че е прекрасно, че поне тази дългогодишна традиция сме си запазили.

:!: :!: :!:
Абсолютно!!! Л-то си ни е традиция, която трябва да си я пазим. Аз винаги съм искал да имаме толкова изчистен екип, хубава марка, хубава кройка...
Но тези безхаберно сложени лепенки осират цялата работа. Модела на екипа е нов, най-евтиния, но това е реалността все пак.
А който обяснява че му липсва ушефспорта, да види новите модели и после да дойде да изполва съответната емотиконка... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 7:41 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Morning Glory написа:
tonimn написа:

Първо на първо това Л-то стои до сърцето на всеки обличал синята фланелка( било футболист или фен) от както е
създаден отбора до днешни дни (с малки изключения през годините), така че това е традиция и няма да се промени ,защото на тебе не ти изнася,ако искаш си купи една нашивка и си я заший на фланелка с син цвят която на тебе ти харесва, може и адидас да си купиш!!!
И второ това в емблемата на ливърпул не е ДРАКОН а ПТИЦАТА ФЕНИКС, малко неподготвено се изказа!!!

Последна промяна georgilsfc на Съб Юни 26, 2010 7:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 7:41 pm 
Аватар

Манекенчета,необходимо ли е във всеки раздел да има по една тема за фланелки.Нека се обединят ако е възможно и престанете навсякъде да се правите на дизайнери,това е екипа на Левски и всеки,който плюва по него би трябвало да се срамува,не синята фланелка може да е срам,ако ще да е рипсена,срам може да са ръководители,играчи и всеки от публиката,подиграл се с тази фланелка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 7:43 pm 

И тоя гнусен mtel кога ще го разкарат, писна ми тия некадърници да са ни генерален спонсор, ше ги таковам в измамниците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 7:43 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Манекенчета,необходимо ли е във всеки раздел да има по една тема за фланелки.Нека се обединят ако е възможно и престанете навсякъде да се правите на дизайнери,това е екипа на Левски и всеки,който плюва по него би трябвало да се срамува,не синята фланелка може да е срам,ако ще да е рипсена,срам може да са ръководители,играчи и всеки от публиката,подиграл се с тази фланелка

Напълно съм съгласен с теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 7:50 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Не да се срамуваме, ама и червена да дадат на отбора, да си мълчим и да се радваме ли? Дебелаците ми разчистват складовете на Западняшкия Илиянци, ние да им се радваме. Ужасна е, но ще се се примирим. Фланелката ни е най-малкия проблем, но това не значи, че не може да я коментираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 7:52 pm 
Аватар

Всичко идва от това,че очаквахме да е доста добро изпълнението от страна на найк,но такова няма.Очаквахме едно професионално изпълнение,но уви няма такова. Също така някой иска да прилапа прилична сума на гърба на обикновения фен. Не знам дали това е ръководството или елмек,но такава е ситуацията. Л-то седи прекрасно на екипа,но пак си остава гумена щампа. Всеки сам си преценява как и откъде ще си закупи екипа,но е грехота да не се закупи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 8:22 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Всичко идва от това,че очаквахме да е доста добро изпълнението от страна на найк,но такова няма.Очаквахме едно професионално изпълнение,но уви няма такова. Също така някой иска да прилапа прилична сума на гърба на обикновения фен. Не знам дали това е ръководството или елмек,но такава е ситуацията. Л-то седи прекрасно на екипа,но пак си остава гумена щампа. Всеки сам си преценява как и откъде ще си закупи екипа,но е грехота да не се закупи!

Точно така! Просто има разочарование, но това не значи, че ще викаме по-малко срещу свинете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 8:57 pm 
Аватар

:smt005 А най ме кефи като се почне с това, че такъв голям отбор като Левски не заслужава такава екипировка, само, че е голям отбор в нашите очи, в тия на еврейте от Найке е тимче под средното европейско ниво :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 9:36 pm 
Аватар

georgilsfc написа:
Първо на първо това Л-то стои до сърцето на всеки обличал синята фланелка( било футболист или фен) от както е
създаден отбора до днешни дни (с малки изключения през годините), така че това е традиция и няма да се промени ,защото на тебе не ти изнася,ако искаш си купи една нашивка и си я заший на фланелка с син цвят която на тебе ти харесва, може и адидас да си купиш!!!
И второ това в емблемата на ливърпул не е ДРАКОН а ПТИЦАТА ФЕНИКС, малко неподготвено се изказа!!!

Понеже си чел явно много подробно какво съм написал и си схванал нещата правилно, ще се повторя екип няма да си купя не защото я няма емблемата и стои само Л-то, а заради начина по който се изгавриха за пореден път с нас ченгетата начело на любимия ни отбор :wink: Както много преди мен писаха това не са екипи от Найк произведени за Левски, а няколко хиляди фланелки -сини, купени на безценица и щамповани на местна почва :ohmygod Това за мен е унижение и не искам да съм част от него давайки си парите на Батков, но ако станат нещата с "нашите" екипи с удоволствие ще си взема, дори и цената им пак да стигне 70 лева, защото знам че парите ми ще отидат там където трябва :wink: Това, че има хора които недоволстват за цената е правилно, защото потретям се това не е екипа на ФК Левски :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 10:17 pm 
Аватар

Щампа било , не-знам-си какво :ohmygod :ohmygod Вие ако си мислите,че в другите отбори е различно просто сте в дълбока заблуда. Всички отбори сами си щамповат фланелките, щото е абсурдно някой да привлече играча Петър Петров, примерно, и специално заради него отбора да се обажда в Адидас или Найк за да им пратят 2-3 фланелки, на която пише Petrov и отдолу 7 примерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 10:27 pm 
Аватар

Абе, момчета и мъже, кво значи "не е Nike"? А кво е? Всички тия рекламни пана със запетайката, цялата тая кампания, че "Nike облича ФК Левски"? Досега да са ни изринали съответните български и европейски институции, отговарящи за интелектуалната собственост и т.н. Това да не са ви 50-те на ХХ в.? Никой в наши дни, особено в страна-членка на ЕС, не може да използва името на гигантска корпорация като Nike. Няма такъв вариант Ганьо самосиндикално да си купи няколко хиляди фланелки от Nike и да си ги щампова.

По-рано пред деня обещах, че от понеделник почвам да трия хилядите манекенски теми за екипа, но май ще почна по-отрано. Който не го кефи фланелката от магазина - Течо ви е пуснал тема, записвайте се там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 10:38 pm 
Аватар

Ето тук глупаците от Селтик как са си нащамповали моЩно фланелките, че и номера, сертификати наслагали, отзад на гърба отново едно издайническо Селтик се подава, да им звъннем да нащамповат малко на ишлеме :smt006 http://celticsuperstore.co.uk/stores/ce ... tPID=69863

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 10:49 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ето тук глупаците от Селтик как са си нащамповали моЩно фланелките, че и номера, сертификати наслагали, отзад на гърба отново едно издайническо Селтик се подава, да им звъннем да нащамповат малко на ишлеме :smt006 http://celticsuperstore.co.uk/stores/ce ... tPID=69863

Момчетата, които са ходили да проверяват фланелката, казаха, че и нашата си има "DRI-FIT" нашивката.

Наистина продължавам да се чудя каква е дискусията. Нали веднага се изрови нашият модел от каталога, в който с него позира Рууни. От новата колекция е. Разбира се, че ще е от по-нискобюджетните модели на Nike, няма да дадат на едно "отборче от Източна Европа", което е даже под средното за континента ниво, от първокласните си модели. Екипите Nike на европейските шампиони Стяуа и Црвена звезда мислите ли, че са като на Интер, Барселона, Арсенал, Селтик и т.н.? Щото не са. А щом е такова отношението към тях, какво да е към Левски от България?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 1:01 am 
Аватар

Само се търсят поводи за мрънкане, а екипчето не е лошо и определено ще си го взема - дори синьото е по-яко от тва на ушевспорт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 1:23 am 
Аватар

Brannik написа:
Само се търсят поводи за мрънкане, а екипчето не е лошо и определено ще си го взема - дори синьото е по-яко от тва на ушевспорт.

Естествено, че не е лошо екипчето. А за пореден път българите се доказваме като тъпи мрънкялници. И за пореден път, всеки ден, разбирам, че цялото ни скапано положение в държавата се дължи не само на шибаните ни политица, а и на самите нас. Навярно няма по-гнусен народ от нашия. Все нещо да се мръхти, все нещо да се недоволства, все другия да е виновен за нещо и т.н. И пак не разбрах какво е мрънкането против екипите?
Били по 70 лева, а реалната им цена била 30, не знам си какво. Вие на глупаци ли се правите, сериозно? Естествено, че ще е 70, те Найк да не ни стават спонсори, защото сме много красиви? Я някой да ми намери екип на Найк (става въпрос за екип на отбор, не някаква си фланелка просто) под тази цена.
И, ако не сте наясно, всички отбори сами си щамповат екипите. Дори преди време се въртеше една снимка как някакъв от Юнайтед седнал и щампова. Дори не знам те с каква екипировка играят, но това е практика.
И спрете с малоумщините си, че това не било Найк, а било някаква далавера с представителите в България и Ганьо. :ohmygod :ohmygod :ohmygod Как изобщо можете да си го помислите.
И не могат ли да ви вденат главите, че няма начин Левски да играе с екипи като на Интер, примерно. Причините мисля, че на всеки средно интелегентен човек могат да му станат ясни.

Става изключително тъпо да се мръхти за всяко едно нещо, независимо с повод или без повод. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 9:52 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
georgilsfc написа:

Понеже си чел явно много подробно какво съм написал и си схванал нещата правилно, ще се повторя екип няма да си купя не защото я няма емблемата и стои само Л-то, а заради начина по който се изгавриха за пореден път с нас ченгетата начело на любимия ни отбор :wink: Както много преди мен писаха това не са екипи от Найк произведени за Левски, а няколко хиляди фланелки -сини, купени на безценица и щамповани на местна почва :ohmygod Това за мен е унижение и не искам да съм част от него давайки си парите на Батков, но ако станат нещата с "нашите" екипи с удоволствие ще си взема, дори и цената им пак да стигне 70 лева, защото знам че парите ми ще отидат там където трябва :wink: Това, че има хора които недоволстват за цената е правилно, защото потретям се това не е екипа на ФК Левски :!:

Точно така. Докато този от аватара ти заедно с мустаката свиня имат власт в ЛЕВСКИ, никога, повтарям НИКОГА няма да имаме хубави екипи и фен артикули.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 10:43 am 

Пълен малоумник ще е тоя, който ще набие директно 70 лева в джоба на византийците Елмек... като толкова държи на гуменото Л да ходи да си щампова едно в подлеза на НДК. Нашият Левски знаем какво заслужава и то не е това. Който мисли другоядче само "дава сили на Батков да продължи" :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 10:50 am 
Аватар

Нашия форум точно със 100 човека МАКСИМУМ закупени фанелки страшно ще спонсорира който и да е било :ohmygod
7000 лева в джоба на вносителя :bigok С тях или без тях - бъркаме им със сламка в окото :smt006

Това е ОФИЦИАЛНИЯ ЕКИП на Левски за следващите 2 сезона и НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ :idea: Всеки истински Левскар е ДЛЪЖЕН да има официалния екип на любимия си тим :!:

Аз ще си взема един Найк за 70 лева и ако има развитие по сагата с наш дизайн - и една от тях.

П.С. Пък и както Бранника каза, още като я видях на витрината в подлеза на ЦУМ (в 2 през нощта :ohmygod ), синьото е точно това, което винаги съм искал да е, а не като на Ушевспорт :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 12:24 pm 
Аватар

Системата е Nike Fit,а не Dry Fit :wink: Пак има разлика.На Стяуа и Звезда екипите са правени за тях,като специално на ромънците емблемата е везана,а спортинг бет е щампа,но не гумена. И продават както и реплика без спонсор,така и такива на играчите. Ние тук не продаваме на играчи,защото нямало да се продават,а и всеки да може да си сложи името или каквото иска. Т.е. още 10-15 лв за щампа.

http://www.footballshirtculture.com/ima ... kits-1.jpg 2 шотландска дивизия-nike pin stripe и пак е по-скъп от нашия

http://www.footballshirtculture.com/ima ... kits-1.jpg генк- harlequin 3 и striker 2

http://www.footballshirtculture.com/ima ... e-kits.jpg brasil 4 и striker 2

Има ли нужда да казвам,че емблемите им не са гумени?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]